![]() |
Citat:
|
Citat:
Care indreptar mai exact? Editat de cine? (an, autori, etc.) Poti da citat EXACT? |
" Nu e acelasi lucru. Daca nu ne crezi pe noi intreaba pe cineva in care ai incredere "
in esenta e acelasi lucru : scurgerea semintei ; ca la unii e la o saptamana , la altii e la 40 de zile, asta e altceva ; insa scurgerile sunt scurgeri de samanta si la barbat si la femeie ... a refer la indreptarul de nicodim mandita ... |
In primul rand, credeam ca ai o sursa mai "clasica".
Ramane insa sa postezi si citatul exact, daca il stii. Daca nu, ramane sa concluzionam ca dai citate dintr-o memorie care poate fi cam indoielnica. |
mic curs de sexologie aplicata
Sa va spun eu diferenta dointre barbati si femei, dca n-ati invatat-o la scoala. :-)
La barbati cand curge sperma cand sunt treji, de obicei au orgasm. Orgasmul la barbati este sinonim cu scurgerea spermei. Noaptea, cica nu simt insa nimic, sau cel putin nu intotdeauna sau nu-si aduc aminte. Iar scurgerea nu se produce odata pe luna, ciclic, ci este legata uneori de ganduri erotice, de vise erotice. Se pare ca nu intotdeauna, dar exista acest dubiu, ca intr-un fel si-au provocat-o ei, si de aia unii calugari desptimiti nu mai au scurgeri, ca nu mai au patima asta. La femei, draga Emanuel, poate nu ti-am spus acest secret data trecuta, te asigur ca altfel se produce orgasmul, nu prin scuregea de sange la ciclu, si nici macar prin ovulatie...Aceste procese sunt total lipsite de oricefel se placere, ba chiar sunt dureroase, in general, si neplacute. In plus se petrec ciclic, fara nici o influenta din afara. A, ba nu: daca ai emotii mari, stress, ti se mai poate deregla ciclul, sa-ti vina menstruatia in alt moment decat te astepti, dar e nesemnificativ. Dar daca chiar ar fi asa, inseamna ca atunci eu cand ma duc la spovedanie sa zicem odata la doua luni, trebuie sa spun: 'parinte, am avut doua menstruatii de data trecuta de cand m-am spovedit. Ma caiesc si incerc sa nu mai fac!' Asa sa fie? :-) Nici macar scurgerile in somn, chiar insotite de orgasm, nu-s considerate pacat de moarte, ci eventual un mic pacat, in cazul in care au fost din cauza ca te-ai uitat a un flm erotic in seara dinainte sau te-ai gandit intr-un anume fel la o fata. Si unei fete i se poate intampla asta (sa aiba ganduri erotice sau sa o intereseze prea mult anumite scene), dar ea nu are atunci nici o ovulatie sau menstruatie. |
mai intai dau un citat din gheron iosif :
" Nimic altceva nu uraste Dumnezeu mai mult decat scurgerea trupului care vine din placerea cea fara de lege . Acela care desfraneaza cu gandurile rusinoase , miroase tot ca un caine mort . In timp ce acela care se lupta si isi pastreaza trupul curat si mintea neintinata de ganduri murdare , asa si rugaciunea lui se ridica la cer ca o tamaie bine mirositoare . Am vazut asta in fapt ceea ce iti spun acum . Nu exista alta jertfa mai bine mirositoare catre Dumnezeu ca neprihanirea trupului , care se dobandeste cu lupte infricosatoare si cu sange . Am multe de spus in legatura cu fericita neprihanire , ale carei roade le-am gustat , dar acum nici tu nici surorile celelalte nu le puteti sa le purtati . Acum , un singur lucru ca spun : chiar si hainele celor care sunt curati trupeste raspandesc mireasma de bun miros in toata incaperea unde se afla , ca un vas de mir . Aceste este semn de la Dumnezeu pentru nerihanirea lor si pentru fecioria lor preasfintita . Deci grabiti-va sa va curatati sufletul si trupul vostru . Nu primiti nicidecum gandurile murdare . Astfel veti vedea si voi aceste lucruri despre care va scriu . Atunci ca ceti incredinta de cuvintele mele . Tot ceea ce v-am scris pana astazi sa incercati si veti afla in viata voastra ca spun adevarul din propria experienta " deci , asta era citatul de la gheron iosif ... mai intai vedem ca el spune ca scurgerile se produc si la femei si la barbati din pricina gandurilor necurate , de mandrie si desfranare ... el le vorbea unor maici din manastire ; apoi el le spune si acestora ( femei ) sa guste din aceeasi virtute preasfintita a neprihanirii ( deci a nu avea ciclu ) , deci el afirma repetat ca si femeile pot sa isi opreasca scurgerea de samanata , adica ciclul ; si le cere de mai multe ori sa ajunga si ele sa isi opreasac ciclul , curatindu-se astfel de necuratia trupului , si devenind astfel neprihanite ; si afirma ca prin asta vor ajunge sa miroase trupurile lor ca si sf moaste ... si asta o spunea desigur din experienta ... de altfel , asta e de stiut : trupurile celor care au dobandit neprihanirea , adica nu mai au scurgeri , se prefac sigur in sfinte moaste dupa moarte ... deci iata un prim citat de la un sfant care arata ca scurgerea e pacat de moarte si ca scurgerea aceasta , numita si necuratie , poate fi oprita cu harul lui Dumnezeu ... si la barbat si la femeie ... |
pacat de moarte?
Cat depsre 'pacatul de moarte', AlinB, nu scrie asta NICAIERI, insa Emanuel DEDUCE, interpreteaza, ca daca scrie ca este necuratie si nu ai voie sa te impartasesti, este pacat de moarte.
Si mai zice ca Eva nu avea ciclu in Paradis, nici Maica Domnului nu avea, nici alte sfinte. asta cu maica Domnului zice el ca a citit-o la sf. maxim Marturisitorul, i Viata maicii Domnului. Cu Eva si sfintele, nu stiu de unde le-a scos (n-ai vrea sa ne citezi sursele, Emanuel? fara interpretari, te rog) Asta pt ca dupa el ovulatia care nu se soldeaza cu fecundarea ovulului este ucidere de celule care dau viata, deci este o ucidere virtuala. Ar trebui ca femeia sa aiba ovulatie numai in scopul proceerii, si tot restul timpului sa n-aiba. Daca e maritata, ar trebui sa faca un copil la fiecare ovulatie. Eu i-am zis ca atunci cand un barbat are o ejeculatie care fecundeaza un ovul, se produc 200 de milioane de spermatozoizi dintre care numai unul nu moare, deci si atunci mor restul. Dar el zice ca mor din cauza conditiilor neprielnice si atunci nu este omor de celule datatoare de viata. Este accident de munca, cum s-ar zice. :-D Sper ca i-am rezumat corect teoria. |
Citat:
|
" La femei, draga Emanuel, poate nu ti-am spus acest secret data trecuta, te asigur ca altfel se produce orgasmul, nu prin scuregea de sange la ciclu, si nici macar prin ovulatie...Aceste procese sunt total lipsite de oricefel se placere, ba chiar sunt dureroase, in general, si neplacute. In plus se petrec ciclic, fara nici o influenta din afara. A, ba nu: daca ai emotii mari, stress, ti se mai poate deregla ciclul, sa-ti vina menstruatia in alt moment decat te astepti, dar e nesemnificativ. "
hahahah ... iata cum iese la lumina adevarul ... scurgerea la barbati nu trebuie abtinuta , adica sa nu ai vise , ca ( eu sunt barbat si va pot spune din experienta si ceilalti barbati pot confirma ) , de foarte multe ori scurgerea din timpul noptii nu se petrece cu nici un fel de vis , si chiar uneori fara excitatie ... deci iata ca e ca si la femei ... insa , nu asta e porblema ... nu se pune problema de a iti opri scurgerea in timpul somului , se pune problema de a nu mai produce samanta si de ati linisti intr-atata organismul si functia asta a producerii de samanta , incat nici sa nu poata fi vorba despre o samanta care sa trebuiasca sa iasa in timpul somnului ... asa se pune problema ... si asa se pune si la femei ... nu trebuie doar ca ele sa isi opreasca a iesi sangele si ovulele la ciclu ... trebuie sa isi opreasca producerea de samanta in pantece ; astfel nici nu s-ar mai pune problema ca ar fi ceva de iesit la ciclu ; nu ar mai avea ce sa iasa , nici sange nici samanta femeiasca ... iar aici , observ ca ai avut o iluminare : ai vazut ca exista o legatura intre ciclu si stress !!! ai perfecta dreptate si inca nu stii cat de mare ; intre ciclu si stress exista o foarte puternica legatura ; ciclul se produce din doua motive : - din pricina gandurilor desfranate - din pricina stressului si gandurilor de judecare sau nemultumire |
" Nu primiti nicidecum gandurile murdare . Astfel veti vedea si voi aceste lucruri despre care va scriu . Atunci va veti incredinta de cuvintele mele . Tot ceea ce v-am scris pana astazi sa incercati si veti afla in viata voastra ca spun adevarul din propria experienta "
uite aici spune asta ; si vorbea cu niste femei ... deci le spune ce ? asta : sa nu mai primeasca gandurile desfranate si vor cunoaste si ele din experienta ce a spus el ... le spune sa guste pe pielea lor ce a spus el , sa incerce si ele starea respectiva ... asta nu e clar sau ce ? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:22:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.