pelerinul88 |
14.02.2010 13:41:03 |
ostrovul...
Draga vsovi...uita-te cu ochii sufletului la film...nu lua totul ad literam..iti dai seama ca lumea nu se opreste la lucrurile vazute, ci vizionind filmul, pasesc spre o intelegere mai profunda...iar monahul nu era un incepator...ci Dumnezeu il imbracase cu puterea de a scoate duhuri necurate. Daca nu ma insel, am mai citit o tema de a ta...si esti cam rigid...ma indoiesc ca esti ortodox. Iar pt ceilalti frati ai mei in HRISTOS as vrea sa le spun ca filmul e o adevarata capodopera a cinematografiei rusesti. Merita privit...pe mine ma impresionat secventa in care mama si copilul bolnav cu piciorusul incep sa plinga...Pentru mine o imagine induiosatoare si mareata deopotriva este cea a unui barbat ingenunchiat in rugaciune, in fata lui Dumnezeu...Minunate sint lucrurile Tale , Doamne...acest film mi-a trezit dorul de calugarie...dar nu sint eu vrednic de a purta rasa monahala...Are Domnul grija sa ne calauzeasca pasii tuturor...si sa ne aseze dupa chemare: ori in familie, ori in manastire. Doamne ajuta in toate!
|