![]() |
Citat:
|
Citat:
Practic cum o sa faci? |
Citat:
|
Citat:
fructele de padure, legumele din propria gradina. In asemenea cazuri se fac rezerve serioase, nu se pleaca cu mainile in buzunar intr-o pestera... |
Citat:
Nu-mi place ușurința cu care abordezi o problemă atât de serioasă. |
Citat:
De acord! Oricat si-ar bate cineva capul acum nu inseamna ca e musai sa o scoata la capat ATUNCI. Desi probabil niste cursuri despre supravietuire n-ar strica nimanui, chiar si in zilele noastre. Imi place emisiunea de pe Discovery cu tipu' care maninca paianjeni (au proteine!), serpi, scorpioni, etc. :) |
Ca sa rezisti in pustie, trebuie sa fii foarte mult timp la rugaciune, smerit.
Cit despre rest, Domnul te va lua sub aripa sa: ori gasesti un rau, un lac pentru apa ori chiar un paraias, ori o pasare, ori radacini, plante, fructe de padure ( apropo - aici sint extraordinar de scumpe). Si cate si mai cate... Daca te rogi suficient, Dumnezeu va provedea pentru tine. |
Cine nu a citit inca viata Mariei egipteanca, s-o faca si va vedea in ce chip stie Dumnezeu sa lucreze. Dar aici cred ca e vorba de relatie, de participare, Dumnezeu il hraneste pe om dar si omul trebuie sa fie total legat ombilical de Dumnezeu si sa se lase in mainile Lui.
|
*ideea este ca cine va fi ajuns pana atunci la acea desavarsita masura duhovniceasca, probabil se vor satura doar cu radacini..
Cei care nu s-au invrednicit insa, vor putea sa se mantuiasca rabdand foamea sau acceptand sa moara de foame. |
Citat:
Problema nu e chiar atat de simpla ,pesteri nu sunt la tot locul prin munti si nu e usor de trait acolo. In zona unde traiesc eu muntii nu au pesteri. Sa ne rugam si Dumnezeu va avea grija daca va fi sa traim pana in Ziua Judecatii. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:36:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.