![]() |
Citat:
|
Citat:
Am trecut si eu prin acelasi lucru,atac de panica.De la o simpla afectiune credeam ca am sa mor si aveam senzatie de moarte mereu dar am mers la medic si mi-a dat niste pastile dar totusi conteaza foarte mult GANDUL.Mi-a zis sa ma gandesc la cele bune ,sa fac ce imi place mie .Pe atunci nu stiam de Sf.Nectarie si ma rugam la Maica Domnului,a mers treaba,toate insomniile,frica,si gandurile au disparut si acum rad de ce aveam.Probabil asa si la tine dar ai descoperit devreme. |
Citat:
|
Citat:
Ultima oara cand am avut atac de panica, am inceput sa fac treaba in casa ca sa uit de frica si mi-a trecut :) Si rugaciunea e foarte folositoare, numai sa ai incredere ca te ajuta. |
Citat:
O spune stan patitul, ca si mie imi placeau cand eram mica, si din cauza asta am capatat frica de noapte... dormi cu unul din parinti daca te ajuta cu ceva. Si renunta la filmele de groaza, ca nu fac bine la creier. :4: |
Parerea mea este sa te duci mai des la Sfanta Biserica si s-o lasi mai moale cu filmele caci i-ti spurca mintea.Esti la o varsta foarte frageda si vrei sa le incerci pe toate,insa filmele nu sunt bune ,de cele mai multe ori,asa cum credem noi.Este bine sa te spovedesti si sa te impartasesti cat mai des ,macar in cele 4 posturi.Sa mergi la preot si sa-ti citeasca de liniste.Esti la o varsta la care raspunzi de faptele tale.Sa aduca parintii si sa faca sfintirea casei si sa nu dati cu dracul ca nu este bine.La orice chemare el vine bucuros.Multa sanatate si Dumnezeu si Maica Domnului sa te aiba in paza lor.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:04:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.