![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Corupția
Tocmai mă zbat cu o problemă care nu ține nici de birocrația română, nici de legi, nici de altceva, ci de calitatea umană. Dar mai ales de CORUPȚIA din țara noastră.
Am trimis documente de aici de la Universitate ca să obțin un drept legal, legat de catedra mea din țară. Acum câteva minute am vorbit la telefon cu persoana pe care am împuternicit-o să depună o cere la Inspectoratul Școlar. Tanti de la registratură (pe care o cunosc și care mă cunoaște) i-a spus că nu e bună traducerea din franceză în română (dumneaei nu știe boabă de franceză!), și ar mai fi ceva în neregulă cu ștampila Universității din Franța! INCREDIBIL! În concluzie, nu a vrut să înregistreze cererea. E limpede că vrea așa, simbolic (:3:), o mică atenție, un cadou ceva... :35: Îmi vine să râd, dar și să plâng! Râsu-plânsu... Iart-o, Doamne, că nu știe ce face! Atât îmi spun în sinea mea și merg mai departe insistând ... |
Citat:
|
eee acum incep sa inteleg mai bine sfaturile voastre. multumesc pentru abordarea mai concreta a problemei. mie imi pare rau ca nu stiu sa fiu "buna blanda calma calda" cu astfel de oameni. adevarul este ca am oricum o fire dificila. si desi nu am stiut sa cer, tocmai sunt in exercitiul functiunii, va multumesc ca ati inteles ca eu de fapt chiar asta imi doresc, sa invat sa am o atitudine crestina fata de astfel de oameni. ma stradui sa fiu cat se poate de ingaduitoare, dar in sufletul meu nu ii accept...
animalele le iubesc enorm. dar fata de ce vad in jur, animalele mi se par mai bune, si imi par ca au cu adevarat bun simt....si au niste legi dupa care se ghideaza.... dar cei despre care va spun eu, au???? |
Citat:
|
Daca el da cu pumnul in masa si tu ii zambesti, nu stiu daca se va schimba. Probabil va prinde mai multa putere de a da cu pumnul.
Daca vei intoarce obrazul de fiecare data spre a fi palmuit, cel ce loveste nu cred ca-si va mai da seama de gestul pe care tu il faci. Cred ca el ajunge sa se creada indreptatit sa loveasca. Asa priveste omul fara Dumnezeu. Si exemplificarile cu "daca" ar putea continua la nesfarsit. Raspunsurile pot fi diverse: esti jignit, jigneste si tu, esti lovit, loveste si tu... Insa, nu aceasta e solutia. Sa-ti spun ca e bine sa te rogi si vei fi ferita de rau si vei avea raspuns bun la orice situatie e un indemn pentru cel ce doreste sa fie bine placut lui Dumnezeu. Acum tu alegi, a fi placut unora: ai injurat mai bine, ai lovit mai bine sau bine placut lui Dumnezeu rabdand toate. Stiu ne e mai la indemana omul care raspunde, dar cu acest om nu putem intra in Imparatia Cerurilor. A fi placut unora inseamna a gasi o solutie pentru o situatie, a fi placut lui Dumnezeu inseamna a avea solutii pentru toate situatiile. |
Of !
Citat:
|
giovaninnaaa....greu, acu na nu stiu cum esti tu si probabil ca nu esti asa, dar si unii functionari publici au o putere de a scoate din minti si pe cel mai calm om! incearca prin a-i dezarma din start, saluta-i indiferent de esti salutata ori ba, ia in consideratie si celebrul proverb...nu-ti pune mintea cu prostul ca are mintea odihnita si zambeste! bafta! aici unde sunt eu functioneaz asta
|
pestii rapitori
Eu de exemplu ma uitam la shutii romani din statia Termini din Roma ca la niste stiuci sau bibanei care stau la pinda ,ca niste animale predatoriale, care stau sa fure genti de pe turisti gura casca(pestisori) si sa fuga cu ele , asa cum l-am vazut pe unul.
Ii vezi cum misuna si adulmeca, saracii, exact ca sacalii. Noi venind din romania ii ochim imediat ca doar avem ochiul format insa turistul naiv(pestisor anemic) din Germania sau Elvetia de ex ce sa stie? Hotii nu sunt niciodata in criza economica ci doar in crize cind sunt prinsi si batuti. Ce sa le faci? Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:14:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.