![]() |
Citat:
Daca nu stim sa facem deosebire de unde ne vin visele, mai bine nu credem in ele. Eu asa am inteles. Insa, cand iti apar persoane dragi in vis decedate, e foarte dificil uneori sa fac deosebire. Si intr-adevar unele vise sunt premonitorii, si mie mi s-a intamplat sa-l visez pe tatal meu decedat prezentandumi-l pe actualul meu sot inainte sa-l cunosc... |
Citat:
Un criteriu este efectul pe care il are o aselmenea apartitie. Daca ne face speriti, plini d edragoste, atunci poate sa fie de la Dumnezeu, daca insa ne face mandri, ne tulbura, ne face sa judecam pe altii, sau daca ne flateaza, poiate fi de la cel rau. Daca Dumnezeu chiar vrea sa ne transmita un mesaj, o va face intr-un mod clar si repetat. Oricum, trebuie sa cerem sfatul unara mai experimentati. |
Citat:
|
Mesajul din parabola lui "moshu" este limpede. Domnul nu se supara daca nesocotim visele care vin de la El! Mai bine prudenta si fereala, decat alunecare in desertaciune!
Pilduitor cuvant ai scris! Multumim! |
Citat:
Dar uite, de Sophia stim ca este intr-un oras unde preotul este f putin disponibil si nu ii inspira atata incredere. Sunt multi care se spovedesc dar nu au duhovnic. La rusi se face deosebirea intre duhovnic si preotul la care te spovedsti. Poti sa ai la cine sa te spovedesti fara sa ai duhovnic. Calitatea de duhovnic nu o are neaparat orice preot. Deci, de asta ziceam ca exista si semnale pe care le putem mai intai depista si noi singuri. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:12:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.