Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
(Post 164183)
Toti membrii forumul sunt minunati si prietenosi.Nu trebuie sa ne axam pe doar cateva persoane.Fiecare are temperamentul ,gandirea ,parerea lui dar pana la urma ne numim toti CRESTINI ORTODOCSI.Doamne ajuta!
|
Prima fraza e un pic exagerata, nu-s toti prietenosi :10: Eu am deschis topicul pentru ca mie personal imi place cum scriu cei doi. N-o sa ma duc la Steinhardt sa-i spun ca-mi place cum canta, nici la Beethoven sa-i spun ca-mi place cum scrie. Si uite asa, fiecare poate are ceva deosebit, dar, uite, mie imi place cum scriu cei doi pe forum. Poate tie iti place cum scriu altii. Dar uite asa, am simtit nevoia sa spun, mai ales din recunostinta. Si din curiozitate l-am deschis, mai degraba pentru ca am vrut sa stiu daca sunt prieteni. Ca sa explic cum e cu recunostinta. Eu sunt fffffffffffff demult pe forum si cam stiu ce "gust" imi lasa postarile. De fiecare data cand citesc parca trebuie sa-mi pun o "platosa" de rabdare si sa lupt cu adevarat cu mine insami sa nu ma enervez sau sa ma tulbur de ceva. Si ce m-a frapat e ca postarile lor nu contin urma de rautate.Nu-mi trebuie nici o platosa, nici o virtute ca sa le citesc. Curg natural, sunt frumoase, ca un cer senin. Si trebuie sa spun ca anumite lucruri sunt f profunde, poate sunt din carti, nu stiu de unde sunt si tare m-am bucurat ca mai exista oameni care sa aprecieze anumite lucruri. Si spun asta, pentru ca incepeam sa ma indoiesc ca mai exista un anumit fel de oameni, ba chiar incepeam sa cred ca doar mi i-am imaginat eu si asa ceva nu exista si ma bucur ca mi-a aratat Dumnezeu ca uite, exista, si nu e doar imaginatia mea. Of, tot nu stiu sa explic, daca ati sti voi...
|