![]() |
Citat:
1. vroiam sa stiu ce isi doreste un englez de la doamna lui. 2. englezii nu sunt deloc cum ii descrii tu, dimpotriva. :1: |
Citat:
1. Na, asta e opinia mea..cum ca fiecare om este diferit chiar daca ar putea exista o imagine de ansamblu asupra barbatilor de diferite nationalitati. 2. Mie asa mi s-a parut din ce am putut vedea..subiectiva opinia mea, dar atat pot opina despre barbatii englezi :D |
Citat:
Precis il iubesti. (Doar ca l-ai bate uneori sa-i vina mintea la cap.. ) |
Anna, sunt si copii la mijloc?
|
Anna, dar tot nu ne-ai zis de ce urasti barbatul. Trebuie sa ai un motiv; daca e personal, atunci nu urasti toti barbatii, ci un barbat sau mai multi. Daca urasti toti barbatii, atunci cred ca ne poti destainui motivul.
Numai bine. |
Nu exista copii, nu sunt casatorita.
Nici nu mai stiu daca mai urasc barbatul. Cand am pus topicul, uram barbatii pentru ca mi se pareau stapaniti toti de "pofta" trupeasca si parca mai trebuia si sa accept lucrul asta ca fiind unul "normal". Inima mea este acum foarte linistita, pentru ca prietenul meu imi este foarte fidel. Fidelitatea lui e vindecatoare pentru mine. Un singur barbat fidel (nu neaparat mie, sau altei femei) poate insemna vindecare pentru mine pentru ca e ca o marturie ca nu asa sunt barbatii cum credeam eu. Am nevoie de marturie vie, atata tot. |
Nu uita ca majoritatea barbatilor au fost crescuti/educati de femei. Daca cumva ai ajuns la concluzia ca te dezamagesc barbatii din aceasta tara, inseamna ca tu ai ceva cam cu toate mamele lor, cu o generatie intreaga de femei..Indiscutabil avem probleme ca neam, insa..............
|
Eu cred ca nu trebuie sa uram omul- barbat sau femeie, ci sa nu fim de acord cu pacatul sau. Apoi in lume sunt atatea persoane cu suflet ales!
|
Eu cred ca vi s-a urat cu binele, mai.:4:
|
raspuns
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:37:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.