Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Obama premiul Nobel pentru pace (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7316)

Atreides 10.10.2009 19:15:58

Citat:

În prealabil postat de aurel1211 (Post 172359)
Catre noua ordine mondiala . Catre Antihrist .

Iar atitudinea ta unde crezi ca o sa duca?Catre Paranoia!

lore86 10.10.2009 21:28:27

Citat:

În prealabil postat de aurel1211 (Post 172359)
Catre noua ordine mondiala . Catre Antihrist .

subscriu parerii tale. doar ca obama e doar un pion. altul mai bun trebuie sa vina.mai destept , mai frumos, mai carismatic, mai bine pregatit.

aurel1211 10.10.2009 21:29:32

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 172497)
Iar atitudinea ta unde crezi ca o sa duca?Catre Paranoia!

Cum am mai spus eu is mai prost . Nu am inteles complet ce ai vrut sa spui .

Atreides 10.10.2009 21:35:49

Am vrut sa subliniez faptul ca esti paranoic si visezi numai conspiratii si Antihristi.Si se mai spune ca nonteistii au o gandire negativista...

hmiron 10.10.2009 22:48:09

Unii au primit premiul Nobel in fizica sau chimie post mortem, uneori la 30 de ani dupa descoperirile lor care au schimbat lumea. Pentru Obama s-au miscat cum nu se putea mai repede.

Departe de speculatiile privind masoneria, noua ordine mondiala sau mai stiu eu ce, e o lipsa de respect fata de acesti mari oameni de stiinta.

topcat 10.10.2009 23:10:45

Citat:

În prealabil postat de hmiron (Post 172583)
Unii au primit premiul Nobel in fizica sau chimie post mortem, uneori la 30 de ani dupa descoperirile lor care au schimbat lumea. Pentru Obama s-au miscat cum nu se putea mai repede.

Departe de speculatiile privind masoneria, noua ordine mondiala sau mai stiu eu ce, e o lipsa de respect fata de acesti mari oameni de stiinta.

Pai compari un premiul Nobel pentru pace cu unul pentru stiinta? In primul rind, ca sa apreciezi un premiul pentru stiinta trebuie sa te cam pricepi destul de bine la domeniu. La pace se pricepe toata lumea, ca la fotbal.

aurel1211 10.10.2009 23:18:34

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 172550)
Am vrut sa subliniez faptul ca esti paranoic si visezi numai conspiratii si Antihristi.Si se mai spune ca nonteistii au o gandire negativista...

Sa fim putin seriosi . Nu ma trezesc dimineata si ma uit in dulap daca e Antihristul . Am simtit nevoia sa subliniez acest lucru .

andreicozia 11.10.2009 03:33:33

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 172592)
La pace se pricepe toata lumea, ca la fotbal.

Asta s-o crezi tu!
Pacea este cel mai dificil proces de pus in aplicatie

...“FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA.”

..acum poate vei intelege de ce lui Obama i s-a decernat Nobelul chiar si la modul anticipat.

Nu conteaza cine este in spatele lui...cineva acolo sus dintre cei super-dotati si inteligenti au realizat ca PRINTRE ALTELE acest om incearca sa duca pina la capat ceea ce nu s-a mai incercat NICIODATA in istoria Americii

Asigurarea medicala universala pentru toti americanii!

Are un ton total opus agresivitatii, este impaciuitor...are sanse sa ajunga departe in plan duhovnicesc

topcat 11.10.2009 10:16:36

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 172625)
Asta s-o crezi tu!
Pacea este cel mai dificil proces de pus in aplicatie

...“FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA.”

..acum poate vei intelege de ce lui Obama i s-a decernat Nobelul chiar si la modul anticipat.

Nu conteaza cine este in spatele lui...cineva acolo sus dintre cei super-dotati si inteligenti au realizat ca PRINTRE ALTELE acest om incearca sa duca pina la capat ceea ce nu s-a mai incercat NICIODATA in istoria Americii

Asigurarea medicala universala pentru toti americanii!

Are un ton total opus agresivitatii, este impaciuitor...are sanse sa ajunga departe in plan duhovnicesc

Nu am zis ca e usor sa faci pace. Asa cum nu e usor sa joci fotbal. Am zis doar ca lumea se pricepe la pace asa cum se pricepe la fotbal, de la margine.
Apropo, e ateu

andreicozia 11.10.2009 18:06:21

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 172637)
Apropo, e ateu

Daca trec testul cercetarii inimii de catre Dumnezeu si ateii vor intra in Imparatie alaturi de cei de alte religii
Imparatia lui Dumnezeu nu este club exclusivist de corp diplomatic...poate decit in mintea unora

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:57:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.