![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Am vrut sa subliniez faptul ca esti paranoic si visezi numai conspiratii si Antihristi.Si se mai spune ca nonteistii au o gandire negativista...
|
Unii au primit premiul Nobel in fizica sau chimie post mortem, uneori la 30 de ani dupa descoperirile lor care au schimbat lumea. Pentru Obama s-au miscat cum nu se putea mai repede.
Departe de speculatiile privind masoneria, noua ordine mondiala sau mai stiu eu ce, e o lipsa de respect fata de acesti mari oameni de stiinta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pacea este cel mai dificil proces de pus in aplicatie ...“FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA.” ..acum poate vei intelege de ce lui Obama i s-a decernat Nobelul chiar si la modul anticipat. Nu conteaza cine este in spatele lui...cineva acolo sus dintre cei super-dotati si inteligenti au realizat ca PRINTRE ALTELE acest om incearca sa duca pina la capat ceea ce nu s-a mai incercat NICIODATA in istoria Americii Asigurarea medicala universala pentru toti americanii! Are un ton total opus agresivitatii, este impaciuitor...are sanse sa ajunga departe in plan duhovnicesc |
Citat:
Apropo, e ateu |
Citat:
Imparatia lui Dumnezeu nu este club exclusivist de corp diplomatic...poate decit in mintea unora |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:57:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.