Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Asociatia Angelis e ortodoxa? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7416)

glykys 28.10.2009 14:17:12

Citat:

În prealabil postat de clementia (Post 176791)
Mi s-ar fi parut ca nu e chiar ok , e din cauza ca m-ar fi interesat programul :9:ce-l aveau asta seara: un soi de terapie rabdare , curaj, calm seninatate.

Daca doresti terapie, rabdare si toate cele, mergi frumos intr-o biserica si roaga-te lui Dumnezeu, tine post, spovedeste-te! pentru asta nu ai nevoie de ingerasi kitchiosi si apa energizata!

AndruscaCIM 28.10.2009 14:18:16

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176792)
Vaai, ce ghiveci aici! cateva elemente catolice, mult MISA, integrare in absolut, chestii de bioenergie si paranormal! o mare si gogonata salata sectanta! Ortodocsii nu trimit pliante si nu pun ingerasi kitchiosi pe site-uri! Daca doresti sa te convingi cum este, du-te, dar eu, in locul tau, mi-as gasi ceva mult mai bun de facut! :25:

Exact, e o tocanita nereusita :24:....dar se vede din vocabularul folosit ca e suspecta rau asociatia, nu gluma!

clementia 28.10.2009 14:19:30

multumiri

Va multumeeesc !!!! ca-mi raspundeti

AndruscaCIM 28.10.2009 14:20:05

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176794)
Daca doresti terapie, rabdare si toate cele, mergi frumos intr-o biserica si roaga-te lui Dumnezeu, tine post, spovedeste-te! pentru asta nu ai nevoie de ingerasi kitchiosi si apa energizata!

....sau integrare in absolut, acum ma gandesc ca poate totusi se specifica undeva in josul fluturasului si ceva de parasirea hainelor la intrare :24:

clementia 28.10.2009 14:20:36

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 176795)
Exact, e o tocanita nereusita :24:....dar se vede din vocabularul folosit ca e suspecta rau asociatia, nu gluma!

Exact asta e cuvantul potrivit, chiar asa mi s-a parut si mie "suspecta"

AndruscaCIM 28.10.2009 14:20:52

Citat:

În prealabil postat de clementia (Post 176797)
Va multumeeesc !!!! ca-mi raspundeti

Cu multa placere!:11:

Doamne ajuta!

clementia 28.10.2009 14:26:36

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176794)

Bun, mergem si la biserica si ne mai si spovedim cat putem de des, insa imi pare rau ca nu exista astfel de seri sau intruniri pentru copii , care sa-i ajute sa-i creasca duhovniceste . Tare mi-ar fi placut pe langa sporturile care le facem sau activitatile extracurriculare sa existe si asa ceva la noi in oras.

costel 28.10.2009 14:35:17

Ingeri de acest gen, am vazut in pozele pe care mi le-a aratat un prieten care participase la o nunta a unor persoane foarte instarite. Rolul acelor ingeri era sa te conduca la masa din restaurant. Noi cand vorbim de ingeri, nu ne aventuram in tot felul de afirmatii, caci umea lor, nu este lumea noastra. Dar de, cand nu intelegem lumea angelica, ajungem sa credem ca oricine si oricum are calitatea de inger.

glykys 28.10.2009 14:56:46

Citat:

În prealabil postat de clementia (Post 176802)
Bun, mergem si la biserica si ne mai si spovedim cat putem de des, insa imi pare rau ca nu exista astfel de seri sau intruniri pentru copii , care sa-i ajute sa-i creasca duhovniceste . Tare mi-ar fi placut pe langa sporturile care le facem sau activitatile extracurriculare sa existe si asa ceva la noi in oras.

Inteleg... in unele biserici exista si niste lectii de cateheza pentru cei mici... Daca nu, educatia duhovniceasca se poate face acasa. Multa bucurie sufleteasca sa aveti!

clementia 28.10.2009 15:02:14

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176812)
Inteleg... in unele biserici exista si niste lectii de cateheza pentru cei mici... Daca nu, educatia duhovniceasca se poate face acasa. Multa bucurie sufleteasca sa aveti!

Doamne ajuta.
PS as inchide topicul dar nu stiu cum

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:49:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.