Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Va rog putina rugaciune pentru cineva (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7555)

Miha-anca 13.11.2009 00:39:58

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-l pe Viorel. Amin.

elizabeta 13.11.2009 10:10:17

Citat:

În prealabil postat de dorinel78 (Post 181187)
totuși.... ce problemă are acest Viorel?

Nu stim, si eu m-am intrebat, poate e o problema mult prea personala ca sa fie facuta publica pe forum, dar cred ca este mai putin important. Important este ca are nevoie de ajutor.

none 13.11.2009 10:14:59

Doamne Iisuse Hristoase Miluieste-l pe fratele nostru Viorel.Amin

cristiboss56 13.11.2009 20:12:01

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 180775)
Putina rugaciune pentru Viorel, aflat la mare nevoie. Va multumesc.

Bogdan.

Mântuiește , Doamne , și miluiește pe Viorel , și-i dăruiește pacea Ta , îndestulându-l cu bunătățile cele lumești și cu cele mai presus de lume . Amin !

BogdanF2 14.11.2009 10:19:55

Citat:

În prealabil postat de dorinel78 (Post 181187)
totuși.... ce problemă are acest Viorel?

O problema foarte grava, pe care nu cred vreunul din noi sau din rudele noastre a avut-o sau o va avea vreodata. Am sa va dau si alte detalii mai incolo...

Bogdan.

elizabeta 14.11.2009 14:24:45

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 181607)
O problema foarte grava, pe care nu cred vreunul din noi sau din rudele noastre a avut-o sau o va avea vreodata. Am sa va dau si alte detalii mai incolo...

Bogdan.

Bogdan, pot sa sugerez ceva? De fapt am mai incercat o data, dar n-am primit raspuns, asa ca m-am rugat singura.
Ma gandeam sa ne rugam simultan, la ora la care vrei tu. Eu nu stiu prea multe rugaciuni, dar pot sa citesc unul dintre acatiste.
Daca, insa, ti se pare o idee proasta, atunci o las balta. Daca nu, poate ne mai i nsotesc si alti crestini. Cun hotarasti tu, ca tu cunosti cazul de fapt...

ioan_strainul 14.11.2009 15:04:59

Rugaciunea in comun

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 180775)
Putina rugaciune pentru Viorel, aflat la mare nevoie. Va multumesc.

Bogdan.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ Zisa domnul nostru Iisus Hristos UNDE VOR FI DOI SAU TREI ADUNATI IN NUMELE MEU ACOLO VI VENI SI EU IN MIJLOCUL LOR, VINO BUNULE MINTUITO IN MIJLOCUL NOSTRU SI ASCULTA RUGACIUNILE NOASTRE CA UN MULT MILOSTIV SI IUBITOR DE OAMENI AMIN
Doamne nori negri ai nenorocirilor se Ingramadesc asupra capetelor noastre si intristarile chinuitoare ne Ingrozesc, dar de si suferim nu cirtim Impotriva ta prea bunule pentru ca stim ca tu ne ibesti si aceata incredintare ne Incurajaza si plini de nadejde in dragostea si bunatatea ta nu vom lasa sa biruiasca inpotrivirile soartei ci ne vom lupta cu curaj pIna la sfIrsit ,Doamne tu cIrmuisti lumea si soarta muritorilor cIrmuieste si corabia vieti fratelui nostru greu Incercat spre limanul cel linistit si intelepciunea ta sal pvatuiasca in calea adevarului , a binelui si a fericiri. pentru rugaciunile Preacuratei de Dumnezeu Nascatoare si Pururea Fecioara Maria si a tuturor sfintilor tai amin amin amin

daca cerdeti de cuviinta sa puneti o ora de rugaciune Duminica dupa masa ca sa fim toti impreuna in acelasi ceas dac nu este greu si nu se supara nimeni doamne ajuta .

elizabeta 14.11.2009 15:56:32

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul (Post 181644)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ Zisa domnul nostru Iisus Hristos UNDE VOR FI DOI SAU TREI ADUNATI IN NUMELE MEU ACOLO VI VENI SI EU IN MIJLOCUL LOR, VINO BUNULE MINTUITO IN MIJLOCUL NOSTRU SI ASCULTA RUGACIUNILE NOASTRE CA UN MULT MILOSTIV SI IUBITOR DE OAMENI AMIN
Doamne nori negri ai nenorocirilor se Ingramadesc asupra capetelor noastre si intristarile chinuitoare ne Ingrozesc, dar de si suferim nu cirtim Impotriva ta prea bunule pentru ca stim ca tu ne ibesti si aceata incredintare ne Incurajaza si plini de nadejde in dragostea si bunatatea ta nu vom lasa sa biruiasca inpotrivirile soartei ci ne vom lupta cu curaj pIna la sfIrsit ,Doamne tu cIrmuisti lumea si soarta muritorilor cIrmuieste si corabia vieti fratelui nostru greu Incercat spre limanul cel linistit si intelepciunea ta sal pvatuiasca in calea adevarului , a binelui si a fericiri. pentru rugaciunile Preacuratei de Dumnezeu Nascatoare si Pururea Fecioara Maria si a tuturor sfintilor tai amin amin amin

daca cerdeti de cuviinta sa puneti o ora de rugaciune Duminica dupa masa ca sa fim toti impreuna in acelasi ceas dac nu este greu si nu se supara nimeni doamne ajuta .

E o idee excelenta dumineca. Adica maine, nu? La ce ora propui? Si la ce acatist te-ai gandit? Te intreb ca sa-l descarc de undeva, daca nu-l am.

ioan_strainul 14.11.2009 21:45:02

Citat:

În prealabil postat de elizabeta (Post 181653)
E o idee excelenta dumineca. Adica maine, nu? La ce ora propui? Si la ce acatist te-ai gandit? Te intreb ca sa-l descarc de undeva, daca nu-l am.

Eu as propuneca BogdanF2 stiind situatia sa propuna si acatistul iar ora sa fie daca se poate dupa ora 4 dupa masa cu mult drag ne reunim si noi trei patru de aici din departare si cerem ca Domnul Dumnezeu sa Aba mila si sa asculte rugaciunile noastre nu ca am fi vrednici ce pt. mula bunatate si mila Lui ce-o arata fata de noi in tot timpul amin

elizabeta 15.11.2009 00:42:06

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul (Post 181742)
Eu as propuneca BogdanF2 stiind situatia sa propuna si acatistul iar ora sa fie daca se poate dupa ora 4 dupa masa cu mult drag ne reunim si noi trei patru de aici din departare si cerem ca Domnul Dumnezeu sa Aba mila si sa asculte rugaciunile noastre nu ca am fi vrednici ce pt. mula bunatate si mila Lui ce-o arata fata de noi in tot timpul amin

Bine, facem cum spui tu, Ioan. Dar daca Bogdan, din cine stie ce motive, nu poate sa ne raspunda? Alegeti voi un acatist, ca aveti mai multa experienta decat mine, si il citim toti dupa-amiaza cand puteti si voi. Dupa ora 4, cum ai spus.
Ma bucur ca ii atragi si pe altii la rugaciune, e mare lucru, dreptmaritorule crestin!

Mara2008, te invit in mod special sa ni te alaturi.
Moment31, Irina, Iulyaan, Windorin, Ilieradu, Hartford, dorinel78, Miha-anca, None, Cristiboss56, haideti si voi!!! (scuze daca nu va stiu numele de botez si din nou scuze daca am uitat pe cineva...)

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:39:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.