![]() |
Nu cred ca asta este calea spre Lumina. Adica sa-l iubesc pe cel care imi face rau, intentionat, mie sau familiei mele, sau celor apropiati mie. Eventual sa-l si rasplatesc dupa aceea?
Nu cred ca exista vreun om care sa faca acest lucru. |
Citat:
|
din fericire, exista. vietile sfintilor sunt pline de astfel de ex.
de aceea ti-am zis ca acesta mare porunca e si cea mai grea. dar daca il vom ruga pe Dumnezeu sunt convinsa ca ne va ajuta sa ajungem si acolo.acela e drumul spre desavarsire... |
Citat:
fiecare cu destinul lui( crucea lui) si oricat de greu ar fi,nu deznadajnuii...El este acolo langa noi... nu cartii,ia crucea-n spate si du-o...n-o abandona. Ea este singura ajutatoare drumului spre vesnicie(chiar daca este apasatoare) D-zeu nu da omului mai mult decat poate el sa duca daca-ti este greu,adu-ti aminte de crucea Domnului,de Golgota Lui. Vezi ...fiecare avem Golgota noastra, atunci s-o urcam, cand apasarea doare prea rau,lasam crucea jos,rasuflam adanc si...iarasi la drum sa ne aducem aminte de moarte zilnic(daca moartea ar venii acum ,cum ne va gasii?) ne nastem pentru a murii. "nu moartea ma sperie,ci vesnicia ei" sa nu ne sfiim a plange cand doare,insasi Domnul a plans in gradina Getsimani...dar a sters lacrima (a carui picatura s-a transformat in sange) si a facut voia Domnului. ce exemplu mai cutremurator poate fi mai bun decat acesta! Amin |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Din raspunsul tau inteleg ca raul este tot un "dar " de la mama natura? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:42:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.