![]() |
Citat:
Rezultate BEC finale Luni, 23 Noiembrie 2009 Traian Basescu - 32.44 % Mircea Geoana - 31.15 % Crin Antonescu - 20.02 % Vadim Tudor - 5.56 % Psd+PC se aliaza cu PNL si UDMR impotriva lui Basescu. |
"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate"... |
Citat:
"Caci atunci cand se ridica sus oamenii de nimic peste tot misuna ticalosii"(ps.11) Astea sunt vremurile. Fiind post ,citirea din Psalmi aduce usurare si linistire . Doamne ajuta ! |
Citat:
|
presedinti-guvern-masoni
cum este posibi k din 1989 suntem condusi de masoni(diavoli").
suntem un popor crestin si asa trebui sa ramanem numai prin rugaciune ii putem inlatura.Doamne ajuta |
Cand Dumnezeu pune stampila
Basescu a castigat cu 50,33 % . Un 3 repetat inseamna un mai bine pe care il asteptam cu multa speranta din partea presedintelui.
Geoana a pierdut cu 49,66 %. Cifra 6 arata suferinta lui Geoana si a PSDului, iar urmatorul 6 o subliniaza. Sau poate ne arata suferinta repetata pe care am fi indurat-o noi toti daca balaurul cu multe capete iesea invingator. Doamne, ocroteste-i pe romani! |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Presedintele Romaniei a iesit in urma voturilor cetatenilor acestei tari. A iesit Base. Dumnezeu a permis asta. |
Citat:
|
Citat:
Inca o data iti spun parerea mea: lucrurile nu sunt "alese" de cineva, nu exista un destin, predestinare, soarta, ceva "scris" de la inceputul lumii. Eu cred ca Domnul a facut lumea, a bagat oameni in ea, si le-a dat pace. Bineinteles asta s-a intamplat prin vointa Lui, prin puterea si permisiunea Lui. Si bineinteles ca au fost oameni alesi, evenimente alese, insa e prostie sa le cataloghezi pe toate asa. Inca o data, iti spun ca, personal, sunt afectat de realitatile descrise mai sus de mine: tendinta de conspiratie si de a avea control a unor ortodocsi. Poate ca am fost putin cam brutal... dar se merita. Ceea ce am observat, cu experienta mea cu care tu ma proslaveai mai sus, e ca omul nu are nevoie de libertate; omul are nevoie de certitudine, or pentru asta e nevoie purtarea unor limitari, dependinte si indoctrinari. Si aici se naste prostia umana. Sa accepti ortodoxia constient de ce este ea, as putea sa numesc asta virtute; insa sa "explici" unele lucruri, sa te pui pe "scaunul controlului" cu ajutorul religiei, sa fi sigur si cert in privinta unor lucruri de care religia in sine nu specifica clar (masoni, cipuri, new-age, apocalipsa, predestinare - "Base a fost ales de Dumnezeu") asta as putea sa numesc indoctrinare defectuoasa. P.S. Ponegrirea ironica si inversa a ta si al altuia cu scopul de a-ti da altii dreptate si de a-i castiga de partea ta nu valoreaza nimic in ochii mei. |
Pe mine ma distreaza foarte mult mitizarea acestor " moguli"...aproape ca au devenit niste personaje mitice, Biblice...iar Basescu e un fel de Sfantul Gheorghe care " face eforturi" sustinute la TV pentru a-i starpi, un basm de adormit naivii care cred tot ce aud si nu pot vedea mai obiectiv lucrurile!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:21:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.