Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   a inceput campania de vaccinare.impotriva cui? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7690)

hmiron 01.12.2009 17:39:47

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 186356)
Dar vaccinul pentru mine una nu este o necesitate ,asa ca nu il fac !

Vaccinurile sunt preventive prin definitie. Este la latitudinea fiecaruia sa aprecieze cat de importanta este preventia.

Tot ce-am vrut sa spun este ca se exagereaza in mod clar efectele adverse.

elenavioletacocos 01.12.2009 18:42:39

Citat:

În prealabil postat de hmiron (Post 186694)
Vaccinurile sunt preventive prin definitie. Este la latitudinea fiecaruia sa aprecieze cat de importanta este preventia.

Tot ce-am vrut sa spun este ca se exagereaza in mod clar efectele adverse.

eu nu cred ca se exagereaza efectele adverse ! dar te citez ca este decizia fiecaruia sa aprecieze cat de importanta este preventia !

konijiro 01.12.2009 23:57:54

Citat:

eu nu cred ca se exagereaza efectele adverse
Acest vaccin duce, comparativ, la deces in mai multe cazuri decat alte medicamente? Dupa cum a zis Miron, orice medicament are efecte secundare si da, uneori poti sa si mori, fara ca cineva sa poata prevedea asta.

Pana nu stim clar ca acest vaccin are efecte secundare vizibil mai dese/puternice fata de alte medicamente, de unde panica asta?

lore86 02.12.2009 00:09:20

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 186828)
Acest vaccin duce, comparativ, la deces in mai multe cazuri decat alte medicamente? Dupa cum a zis Miron, orice medicament are efecte secundare si da, uneori poti sa si mori, fara ca cineva sa poata prevedea asta.

Pana nu stim clar ca acest vaccin are efecte secundare vizibil mai dese/puternice fata de alte medicamente, de unde panica asta?

dar de ce sa incepem sa-i descoperim efectele negative tocmai pe noi?
oare nu era firesc mai intai o perioada de proba, de teste?
sau tocmai noi sa fim cobaii?

konijiro 02.12.2009 00:15:28

Citat:

dar de ce sa incepem sa-i descoperim efectele negative tocmai pe noi?
oare nu era firesc mai intai o perioada de proba, de teste?
sau tocmai noi sa fim cobaii?
Gripa e boala de sezon, deci vaccinul trebuie facut in sezon, nu mai tarziu.
E destul de simplu, nu?

Repet: nu exista medicament fara efect secundar. Singura diferenta intre vaccinul asta si oricare alt medicament e isteria media si teoriile conspirationiste.

lore86 02.12.2009 09:40:32

eu as pune altfel problema:singura deosebire intre virusul asta si celelalte 319 virusuri e "isteria media".
de ce sa nu facem si celelalte 319 vacinuri ca sa ne asiguram protectie 100% :D
daca ar fi atat de periculos virusul ar muri numai 3 oameni intr-un interval ata de mare?
nu e cu nimic mai periculos decat celelalte virusuri, doar ca s-a creat un vaccin si acum trebuie sa se vanda....

iubireimpartasita 02.12.2009 09:58:35

vad campania asta vesnic televizata ca o metoda de manipulare,oamenii speriati sunt mai usor de indus in eroare.
a mai fost o data valva in jurul gripei aviare,amploarea acelui caz atinsese cote inimaginabile.
acum,se fac speculatii,cercetari si vaccinuri fara a ni se arata si rezultate pozitive.
de vaccinat nu ma voi vaccina,pot sa ma pazesc si pe alte cai.
partea proasta a lucrurilor e data de credulitatea privitorilor la tv.

costel 02.12.2009 10:58:15

Pandemia de gripa porcina s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai "grandioase afaceri de coruptie din timpurile noastre", afirma o publicatie daneza - "Information". Sunt unii care s-au imbogatit considerabil de pe urma vanzarii de vaccinuri impotriva virusului A(H1N1). E bine sa avem in vedere ai acest aspect: pandemia de gripa noua este rezultatul unei campanii de PR (publicitate) grandioase, la scara planetara.

"Conform datelor OMS, victime ale virusului A(H1N1) au devenit pana in prezent 6 mii de persoane pe plan mondial, in timp ce gripa de sezon face, in medie, 500 de mii de victime anual", subliniaza ziarul danez "Information".

Neostar 02.12.2009 11:18:06

Sunt vaccinuri bune intradevar care au salvat vieti multe de-a lungul timpului si sunt de multi ani se stiu ele care sunt si nu mai are rost ca sa le amintesc aici , da` chestia asta cu vaccinul asta anti gripa porcina serios ca e o magarie mare de tot , eu sincer nu mi-l fac ultima data cind mi-am facut unul asemanator antigripal mia modulat si mi-a modificat sistemul imunitar in asa hal incit am fost receptiv la alt virus si am facut o varicela la 27 de ani asa ca atita timp cit eu sunt sanatos si in parametri normali nu imi fac nici un vaccin antigripal , iar ca dovada ca nu merita sa il fac este acea replicare virala care sufera mutatii la fiecare citeva luni sau ani . Asa ca atita timp cit exista polen , miere de albina si echinaceea si multe alte produse naturale si sa ai o viata cit de cit buna (mincare si putin sport facut cu cap ) eu unul nu imi bag toate porcariile otravicioase in mine ca asa au zis unii . Daca vor fi efecte negative mult mai serioase decit vaccinarea propriu zisa ce o sa imi spuna ? Ne scuzati nu am stiut ca este acest efect negativ . Nu indemn pe nimeni sa nu isi faca este doar opinia mea si dreptul la cuvint .

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:04:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.