![]() |
Citat:
Tot ce-am vrut sa spun este ca se exagereaza in mod clar efectele adverse. |
Citat:
|
Citat:
Pana nu stim clar ca acest vaccin are efecte secundare vizibil mai dese/puternice fata de alte medicamente, de unde panica asta? |
Citat:
oare nu era firesc mai intai o perioada de proba, de teste? sau tocmai noi sa fim cobaii? |
Citat:
E destul de simplu, nu? Repet: nu exista medicament fara efect secundar. Singura diferenta intre vaccinul asta si oricare alt medicament e isteria media si teoriile conspirationiste. |
eu as pune altfel problema:singura deosebire intre virusul asta si celelalte 319 virusuri e "isteria media".
de ce sa nu facem si celelalte 319 vacinuri ca sa ne asiguram protectie 100% :D daca ar fi atat de periculos virusul ar muri numai 3 oameni intr-un interval ata de mare? nu e cu nimic mai periculos decat celelalte virusuri, doar ca s-a creat un vaccin si acum trebuie sa se vanda.... |
vad campania asta vesnic televizata ca o metoda de manipulare,oamenii speriati sunt mai usor de indus in eroare.
a mai fost o data valva in jurul gripei aviare,amploarea acelui caz atinsese cote inimaginabile. acum,se fac speculatii,cercetari si vaccinuri fara a ni se arata si rezultate pozitive. de vaccinat nu ma voi vaccina,pot sa ma pazesc si pe alte cai. partea proasta a lucrurilor e data de credulitatea privitorilor la tv. |
Pandemia de gripa porcina s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai "grandioase afaceri de coruptie din timpurile noastre", afirma o publicatie daneza - "Information". Sunt unii care s-au imbogatit considerabil de pe urma vanzarii de vaccinuri impotriva virusului A(H1N1). E bine sa avem in vedere ai acest aspect: pandemia de gripa noua este rezultatul unei campanii de PR (publicitate) grandioase, la scara planetara.
"Conform datelor OMS, victime ale virusului A(H1N1) au devenit pana in prezent 6 mii de persoane pe plan mondial, in timp ce gripa de sezon face, in medie, 500 de mii de victime anual", subliniaza ziarul danez "Information". |
Sunt vaccinuri bune intradevar care au salvat vieti multe de-a lungul timpului si sunt de multi ani se stiu ele care sunt si nu mai are rost ca sa le amintesc aici , da` chestia asta cu vaccinul asta anti gripa porcina serios ca e o magarie mare de tot , eu sincer nu mi-l fac ultima data cind mi-am facut unul asemanator antigripal mia modulat si mi-a modificat sistemul imunitar in asa hal incit am fost receptiv la alt virus si am facut o varicela la 27 de ani asa ca atita timp cit eu sunt sanatos si in parametri normali nu imi fac nici un vaccin antigripal , iar ca dovada ca nu merita sa il fac este acea replicare virala care sufera mutatii la fiecare citeva luni sau ani . Asa ca atita timp cit exista polen , miere de albina si echinaceea si multe alte produse naturale si sa ai o viata cit de cit buna (mincare si putin sport facut cu cap ) eu unul nu imi bag toate porcariile otravicioase in mine ca asa au zis unii . Daca vor fi efecte negative mult mai serioase decit vaccinarea propriu zisa ce o sa imi spuna ? Ne scuzati nu am stiut ca este acest efect negativ . Nu indemn pe nimeni sa nu isi faca este doar opinia mea si dreptul la cuvint .
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:04:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.