![]() |
Sigur L-am suparat pe Dumnezeu, ca natiune. S-au legalizat pacate urate , marii hoti umbla liberi , imbogatindu-se continuu din munca omului simplu si muncit; intre noi sunt vrajbi si ura, vrajitoarele au acte in regula si se erijeaza in salvatoare de oameni, dar toate aceastea duc de rapa tara asta.
|
Citat:
Cât despre mine, nu l-am respectat pe Ceausescu, îl desconsideram în public, la liceu sau în alte ocazii si când a venit revolutia am fost în primele rânduri si lânga primii morti ai Bucurestiului. Poate tu ai fost mai viteaz, dar oricum a da lectii de democratie e aiurea, nu democratia ni se cere s-o respectam de catre Biserica. Citat:
|
Naivitatea aceasta e ca-n zicatoarea : Nu bate, Doamne, omu'/ Ia-i mintea si norocu'/ Ca batut e, saracu'. Deci eu cred ca nu suntem un popor de ticalosi, dar pentru a face fata situatiei in care ne aflam era nevoie de o credinta din aceea care sa mute si muntii. Caci tara aceasta trece prin incercari mari, dar noi nu constientizam, caci suntem spalati pe creier cu tot felul de minciuni. Parintele Arsenie Boca spunea ca ,, pentru avorturi, desfrau si vrajitorie se plateste o taxa." Adica aceste pacate, fiind o uraciune inaintea lui Dumnezu, atrag pedeapsa divina.
|
PAi de ce ne pedepseste Dumnezeu ca natie desi numai unii pacatuiesc? Oricum nu sunt in masura sa spun daca cineva pacatuieste ori ba. Sa terminam odata cu conceptia ca "ne bate Dumnezeu ca natie" pentru ca nu este asa.
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu nu se lasa batjocorit. Cu cat intelegem mai repede acest lucru, cu atat e mai bine. Constantinpolul a fost cucerit cu ingaduinta lui Dumnezeu, ca urmare a decaderii morale a localnicilor. Citeste minunile Maicii Domnului si vei vedea. Nu mi-as permite sa inspaimant pe cineva, daca n-as fi citit aceste lucruri. |
Citat:
Oare exista pe pamint o natie mai putin pacatoasa decit alta?...si totusi uite ce bine o duc altii, efectiv ca-n sinul lui Avraam...INCA DE PE PAMINT! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
PS Nu simpatizez nici cu unul nici cu altul dar dintre doua rele ce alegi ? Hot+ tupeist sau criminal+ hot? Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:09:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.