zaharia_2009 |
12.12.2009 20:55:12 |
Citat:
În prealabil postat de alexya89
(Post 190479)
de exemplu eu o sa fiu o politista...credeti k.mi va afecta mult asta?...mai ales k voi intalni mai mult lume rea,infractoare voi trai printre lumea pacatoasa si stiu k posibil sa ma afecteze asta cum voi face sa fac bine?sa ii indrum crestineste...stiu k am o cruce grea k toti de altfel,dar nu stiu cum sa ma pregatesc k sa o duc spre binele tuturor?...cum tb sa procedez k sa nu.mi pierd si eu credinta pt k sunt multe ispite...e un mediu stresant si complikt,dar eu vreau sa fiu o politista kre apara intradevar drepturile omului si apara integritatea lui:D...
|
Daca intr-adevar te intereseaza dumnezeirea, sufletul tau si modul de vietuire a ta tinind cont ca ai aceasta meserie (dupa parerea mea nu tocmai portivita cu structura psihoafectiva a unei femei , dacit daca esti cumva vreo razboinica gen Xena )atunci pt. a rezista cu tarie ispitelor pai sa sti ca-ti trebuie un duhovnic tare bun... fara nici o gluma , un duhovnic imbunatatit . Altminteri incet , incet ,in ani de zile exista posibilitatea sa te departezi de ceea ce este viata crestina reala. Am mai dat acest exemplu si il mai dau si acum desprins din CD-urile si prelegerile tinute de duhovnicii si medicii de la PROVITA, care in pilda iti este si tie folositor : o doctorita ,medic ginecolog, dupa multe dureri si intimplari nefaste a cautat un duhovnic bun ( ca sa poata sa o inteleaga bine in problemele ei !) pt. a se marturisi si a-si indrepta viata fiind satula de durere si necaz (divortata, parasita si de fiica, alcoolica , bolnava de mai multi ani de TBC pulmonar , etc, etc). A gasit duhovnicul si s-a marturisit de toate pacatele ei . Duhovnicul i-a spus la sfirsit : daca iti este drag sufletul tau si cauti mintuirea lasa serviciul tau si cauta-ti altceva de lucru . Ea a raspuns : aaaa, asta nu parinte, pai nu datorita serviciului sunt cine sunt ? ( nici nu isi dadea seama ce adevar spunea !)/ A fost intrebata : atunci pt. ce ai venit la mine ? Du-te si indreapta-ti viata si apoi mai discutam !
Concluzionind : poti f. bine sa te mintuiesti fiind politista numai ca iti este mai greu decit daca ai fi profesat o meserie eminamente feminina ! Totul depinde de existenta a unui duhovnic imbunatatit (pt. bolile sau accidentele mari sunt cautati doctorii mari)si de ascultarea ta de el . Vezi ce simplu este ! Dar poti asculta si alte pareri si sa o alegi pe care o crezi potrivita dar fara a scapa printre degete mintuirea !
|