![]() |
Citat:
|
Felicitari, ai un dar pentru care multa lume nu il are. Dar asa cum spune lumea, acest dar se tine tainuit, caci altfel nu il vei mai avea spre folosul tau. Sa nu primesti laudele celorlalti, si nici felicitarea mea de mai sus. Bafta!
|
Eh, eu una recunosc - te invidiez pentru ca ai darul lacrimilor...
|
Daca lacrimile izvorasc din parerea de rau pentru pacate nu cred ca ar trebui dezvaluite decat inaintea duhovnicului... ca sa nu cadem in inselare!
|
Citat:
|
Citat:
|
Am inteles ca trebuie sa ma duc la un duhovnic si asa am sa fac, sa lamuresc acest lucru.
|
Cel care se pocăiește cu adevărat , trebuie să simtă durere în inimă pentru păcatele sale, să aibă întristare și zdrobire de inimă. Această întristare, care zdrobește inima și de multe ori stoarce lacrimi fierbinți , este socotită ca cea dintâi jertfă pe care o aduce omul pentru păcatele sale . "Jertfa lui Dumnezeu este duhul umilit , inima înfrântă și smerită", ne spune proorocul David, iar Sf. Pavel în cartea sa către Corinteni spune : "Întristarea pentru Dumnezeu naște pocăință neschimbăcioasă, iar întristarea lumească , naște moarte" .
|
Tu ar trebui sa te cunosti daca esti f sensibil. Exista persoane care plang cu mare usurinta daca ceva le emotioneaza. Atunci este firesc sa planga si in rugaciune, dar nu stiu daca acesta este darul lacrimilor.
"Numai lacrimile din dragostea lui Dumnezeu, din frica lui Dumnezeu, din frica de moarte sau de muncile iadului il curata, il lumineaza, il apropie de Dumnezeu." (Par. Cleopa) |
normal eu nu sunt o persoana sensibila....... am devenit asa mai sensibil de cand am inceput sa ma rog de cam atunci.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:42:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.