![]() |
Citat:
Dar cumpatare frate cumpatare daca iti vine pofta mare taie-o ftate taie-o "pofta" Crede-ma eu am in familia mea asa ceva de zeci de ani si stiu ce-nseamna se duce totul de rapa ..dar totul si casnicie si tot crede-ma Este o patima care intra incet dar sigur. Doamne ajuta! |
Laurentiu scrie:
"Este o patima care intra incet dar sigur. Doamne ajuta!" La ce sa ajute Dumnezeu? Ca patima bauturii sa cuprinda? Spune "Fereasca Dumnezeu!" |
Citat:
Deci Doamne ajuta! la cele bune Am facut si precizare Cred ca un crestin isi da seama la ce ajuta Dumnezeu numai la cele de folos In plus crestinii se saluta cu Doamne ajuta! |
Pr. Cleopa a dat o pilda in una din cartile sale, in care un inger se intrupa in om si era obligat sa aleaga o patima pe care sa o poarte de-a lungul vietii. El a ales patima alcoolului deoarece i s-a parut ce-a mai inofensiva dintre toate celelalte (curvia, uciderea, minciuna, etc.) dara pana la sfarsitul vietii, cu ajutorul betiei a cazut in toate patimile.
Omul cand incepe sa bea e ca un miel, cand se incalzeste e ca un leu si la sfarsit e ca un porc. ;) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:13:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.