![]() |
vecin
Am un vecin cu,care nu ma inteleg sub nici o forma.Eu sunt credincios.El lucreaza duminica injura de toti sfintii,ce mai e din cale afara de ciudat .Datimi un sfat.P.S. Sunt si propietarul unei pensiuni turistice,si probabil de aici mi se trage. Cu multumiri ion.
|
Doamne atotputernic
Doamne iti multumesc pentru tot ajutorul pe care mi-l dai mie fi familiei mele,Ajutane si ne milueste.Amin.
|
Tata ceresc si maicuta domnului
Doamne iti multumim pentru fiecare clipa din viata de zi cu zi pe care o primim de la tine.Doamne ai grija de fiica mea si indeparteaza pe cei rai .tata-l ceresc si maica Domnului ajut-o cu sanatate ,si fericire.Doamne tata-l ceresc ajuta-ne sa ne bucuram si sa ne fim de ajutor .Doamne fi laudat.Amin.
|
tata-l ceresc
DOAMNE iti multumim pentru toate.te rog Doamne sa ai grija de fiica si ginerele meu de mine si sotul meu.doamne iarta-i si odihneste-i pe parinti.Ai grija doamne de totii fii tai,Amin
|
Tata ceresc si maicuta domnului
Doamne iti multumim pentru toate.te rugam doamne sa ai grija de fiica mea si ginerele meu .si de noi parintii.Doamne binecuvinteaza-ne cu intelepciune si chibzuinta.Amin
|
Htistos S-a Inaltat dar este tot timpul cu noi
Dumnezeule Prebun , asculta rugaciunea rugatorilor Tai si sa faci Tu cum sti ca este mai bine pentru sufletele noastre. Stim ca de la Tine avem duhul puterii , al dragostei si al chibzuintei . Doamne ajuta pe toti si ai grija si de mine
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:52:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.