![]() |
Citat:
Si tu chiar crezi ca Dumnezeu vorbeste cu unii oameni in vis? :7: Dumnezeu ni se descopera pe masura posibilitatii noastre de intelegere. El este langa noi in necazuri si nevoi, dar si in bucurii! De vorbit ai putea sa ii vorbesti tu mai des prin rugaciune caci El iti vorbeste prin fiecare rasarit si raza de soare, prin aer si tot ce ne inconjoara! A crede ca unii vorbesc cu Dumnezeu consider ca trebuie mare atentie si discernamant intrucat cel pe care Dumnezeu il invredniceste de asemenea mare dar nu va face publicitate din asta ci se va socoti nevrednic... Nu zic ca nu exista si astazi monahi sau preoti induhovniciti, cu viata placuta lui Dumnezeu, si ca Dumnezeu nu li se descopera, dar nu cred ca un om de rand poate sa il vada pe Dumnezeu intrucat marginitul nu poate cuprinde pe Cel nemarginit! |
Citat:
Asa ca asteptam comunicari CLARE, nu abureli. Dupa clarificari o sa avem grija sa URMAM ceea ce VINE DE LA EL nu din fantezia noastra. PREFER SA CRED DUPA CE VAD!!!...lasati textele astea adaugate Toti oamenii trebuie sa fie precum Toma necredinciosul...de fapt asa si sunt insa nu recunosc din cauza MINCIUNII DE SINE!..si a "politicii" |
Citat:
Dumnezeu NU are nevoie de avocati! |
Citat:
|
Citat:
Sigur ca poate si a si facut-o pentru cine vrea sa inteleaga! Nu cred ca va mai veni o data ca sa "explice ce si cum"! A fost destul de clara Descoperirea lui Dumnezeu care a atins punctul culminant in Persoana Domnului Nostru Iisus Hristos! |
Citat:
Roaga-te la Dumnezeu (daca macar in El crezi) sa te invredniceasca de ele. Vorbesc foarte serios... daca iti doresti din tot sufletul, ai sa ai parte si tu de minuni. :) |
Citat:
"Pentru ca M-ai vazut, Tomo, ai crezut; fericiti cei ce n-au vazut si au crezut" Nu zic ca nu suntem toti Tome si Tomi, ci ca nu asa trebuie sa fim. Ca daca trebuia sa fie asa toti oamenii, n-ar mai fi zis ca fericiti cei ce n-au vazut si au crezut. |
Citat:
Eu unul sunt sigur ca nu pacatuiesc cu nimic ca nu cred in povesti la a suta mina. |
Citat:
Daca asa TREBUIE sa fim de ce ne-a CREAT pe toti sub forma de TOMA si de ce nu a lasat macar izvoare istorice ca lumea CLARE! daca vrea sa NU fim ca Toma. Oricum eu ma multumesc cu scoala iubirii aproapelui...in rest nu-mi pierd somnul cu dileme imposibil de explicat |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:12:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.