Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Sa ne rugam pentru Maria-Genoveva!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8749)

AndruscaCIM 17.03.2010 14:24:19

Citat:

În prealabil postat de nutzy (Post 224675)
Pretul ghidului este de doar 37 Ron, redus cu 50%. Daca vedeti acest mesaj, inseamna ca reducerea este inca valabila. Cod Reducere: 80-229501 (TVA inclus).

Nu mai amana lucrurile. Nu astepta pana maine ca sa tratezi corect cancerul. Nu astepta sa mai aduni informatii 'expirate'. CHIAR ACUM este cea mai potrivita perioada ca sa incepi!

Ghidul asta ar fi acelasi in care se vorbeste si despre terapia cu vasc?

Unde ar putea fi gasit...si cum ii zice?:7:

LapetiteMoc 17.03.2010 22:26:20

Doamne miluieste!

Domnul sa se-ndure cu mare mila de Maria Genoveva!

nutzy 18.03.2010 09:14:37

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 224868)
Ghidul asta ar fi acelasi in care se vorbeste si despre terapia cu vasc?

Unde ar putea fi gasit...si cum ii zice?:7:

imi pare rau..ca nu stiu sa dau mai multe detalii...mi s-a parut interesant ce am citit de pe pagina unui site... de aceea am postat-o... in speranta ca poate exista intr-adevar aceasta minune si poate si MARIA-GENOVEVA sa aiba parte de aceasta minune... cartea se numeste "Ghidul Clinicile Germane Pentru Cancer" ......

cojanete 18.03.2010 10:19:42

PTNuutzy

Ceace ai expus se refera doar la cancer. M-ar interesa personal daca exista tratamente similare pt leucemie.

MarinaAlca 18.03.2010 11:02:09

Citat:

În prealabil postat de cojanete (Post 225153)
Ceace ai expus se refera doar la cancer. M-ar interesa personal daca exista tratamente similare pt leucemie.

Leucemia este tot un tip de cancer.. al celulelor sangelui

cojanete 18.03.2010 11:16:35

Pt MarinaAnca

Stu.eu sunt am ca diagnostic LLC leucemie .limfatica cronica cu ganglioni .Am facut mai multe tratamente cu citostatice insa fara rezultate notabile .

sergiu 18.03.2010 18:35:06

Citat:

În prealabil postat de nutzy (Post 225133)
imi pare rau..ca nu stiu sa dau mai multe detalii...mi s-a parut interesant ce am citit de pe pagina unui site... de aceea am postat-o... in speranta ca poate exista intr-adevar aceasta minune si poate si MARIA-GENOVEVA sa aiba parte de aceasta minune... cartea se numeste "Ghidul Clinicile Germane Pentru Cancer" ......

Eu as sugera sa caute pe net in engleza ce informatii mai exista pentru tratamente noi, revolutionare etc dar cu mare atentie ca sursa sa fie credibila.

Oricum, tratamentul e la Dumnezeu si nicicand probabil nu simtim mai aproape acest lucru decat intr-o asemenea situatie.
Sa-i dea Dumnezeu putere sa se vindece si sa treaca cu bine de aceasta incercare!

casandrasa 21.03.2010 23:24:40

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 224676)
Casandrasa, daca boala a revenit nu inseamna neaparat ca este foarte rau. Boala asta asa este, poate reveni de mai multe ori. Dumnezeu sa o ocroteasca pe sora ta. Am sa o pun la liturghie din nou si la maslu cand o sa merg.

Multumesc din suflet,sanatate si dumneavoastra si celor dragi!

casandrasa 21.03.2010 23:25:44

Citat:

În prealabil postat de nutzy (Post 224681)
da...asa e..unii medici mai recomanda chimioterapie de intretinere...ma rog sa=i ajute bunul dzeu...si sa se faca bine...doamne-ajuta!!

Doamne ajuta sa se faca bine!
Sanatate si tie!

casandrasa 21.03.2010 23:26:55

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 224864)
Dumnezeu sa o ajute sa treaca peste toata ispita si incercarea !

Sa o ajuta Dumnezeu sa se faca bine,sa fie si ea sanatoasa!
Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:13:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.