![]() |
Libertate in adevaratul sens al cuvantului nu exista.Libertatea este pura utopie.
|
Citat:
Daca li s-ar fi dat sansa sa aleaga, sa stie ce va fi in urmatorii 20 ani, ar mai fi ales sa moara pentru asta? Eu ma indoiesc. Familiile lor sunt de compatimit si nu prea..oare ce ar fi fost daca "statul" nu le cumpara ulterior tacerea cu bani, terenuri, inlesniri. oare ce ar fi fost daca familiile lor ar fi refuzat acesti bani si ar fi continuat sa ceara dreptate..? |
Citat:
In toata povestea asta cel mai trist este ca multi au murit crezand in aceaste minciuni, cand ticalosii care au pus la cale totul stiau dinainte ce aveau de facut si cum vor evolua lucrurile dupa revollutie. Nu stiu daca exista pedeapsa pe lumea aceasta potrivita pt nemernicii care au uneltit totul din umbra, dar dreptate se va face daca nu in viata asta, atunci in cea vesnica. |
Praf aruncat de niste inselati de draci in ochii cetatenilor romani sa nu vada poporul care traieste in Romania cum este distrusa Romania.
Vedeti cum au fost dati afara 5000 de oameni de la CFR si cum caile ferate construite prin munca binecuvantata de Dumnezeu a cetatenilor romani sunt distruse acum. In schimb suntem incurajati sa cumparam masini pe credit sa ajungem datori la banca. Sa avem griji apoi care nu sunt folositoare la mantuire. Pai ce daca nu ai masina moderna mori de foame? Nu mori dar daca datorita ratelor de banca nu ai cu ce sa iti cumperi mancare poti sa mori de foame. Cica masinile s-au ieftinit sunt "numai" 5000 de euro sau 6000 sau 7000.Adica pe bani romanesti vreo 200 de milioane de lei vechi sau 250 de milioane sau 300 de milioane. Daca s-o da gratis o masina noua in locul celei vechi atunci da ar fi o afacere dar asa ce afacere sa fie? Dai masina buna care merge pe 38 de milioane si te bagi dator la banca pe 5000-6000 de euro sau mai mult si ai tot masina in schimb. Adica practic ajungi dator la banca. Daca nu o sa ai cu ce plati ratele la masina noua ramai fara ea si nici masina veche nu o mai ai. Adica ai pierdut si banii pe care i-ai platit pentru ratele respective si nici masina nu o sa mai ai. |
Care ati citit pe acolo va rog sa imi spuneti si mie ce scrie in mare.
Eu cred ca nu scrie mai nimic. Probabil a fost o lovitura de stat in 89. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:49:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.