![]() |
Dobre Maria
Vreau sa Le multumesc si eu Lui Iisus Hristos, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pentru ca mi-au auzit rugaciunile si m-au ajutat de multe ori.Despre Sfantul Nectarie am auzit cred ca acum doi ani dar nu am depus niciun efort sa-l cunosc mai bine pana acum vreo trei luni cand am vazut in casa unor prietani cartea Minunile Sfantului Nectarie in Romania si parca am simtit o chemare spre biserica cu moastele Sale.A doua zi am mers la Manastirea Radu Voda si m-am inchinat la moastele Lui si mi-am cumparat carti cu acatistul Sfantului, viata si minunile Lui. Am citit acatistul si m-am rugat atat pentru mine cat si pentru mama mea si pentru restul familiei.Multe dintre cereri si-au gasit rezolvarea datorita ajutorului Sfantului. Il rog in continuare sa imi fie aproape pentru ca probleme, mai ales de sanatate, apar mereu si am nevoie de ajutorul Lui mai departe ca sa fiu sanatoasa sa imi pot creste copilul.Iti multumesc Sfinte, si Te rog, nu ma lasa.
|
Vreau sa Le multumesc si eu Lui Iisus Hristos, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pentru ca mi-au auzit rugaciunile si m-au ajutat de multe ori.Despre Sfantul Nectarie am auzit cred ca acum doi ani dar nu am depus niciun efort sa-l cunosc mai bine pana acum vreo trei luni cand am vazut in casa unor prietani cartea Minunile Sfantului Nectarie in Romania si parca am simtit o chemare spre biserica cu moastele Sale.A doua zi am mers la Manastirea Radu Voda si m-am inchinat la moastele Lui si mi-am cumparat carti cu acatistul Sfantului, viata si minunile Lui. Am citit acatistul si m-am rugat atat pentru mine cat si pentru mama mea si pentru restul familiei.Multe dintre cereri si-au gasit rezolvarea datorita ajutorului Sfantului. Il rog in continuare sa imi fie aproape pentru ca probleme, mai ales de sanatate, apar mereu si am nevoie de ajutorul Lui mai departe ca sa fiu sanatoasa sa imi pot creste copilul.Iti multumesc Sfinte, si Te rog, nu ma lasa.[/quote]
|
Dobre Maria
Le multumesc Lui Iisus, Maicii Domnului Si Sfantului Nectarie pentru ajutorul pe care mi l-au dat si Ii rog sa ma ajute mai departe sa imi rezolv problemele de sanatate pe care le mai am.Doamne Ajuta!
|
Dobre Maria
Le multumesc Lui Iisus, Maicii Domnului Si Sfantului Nectarie pentru ajutorul pe care mi l-au dat si Ii rog sa ma ajute mai departe sa imi rezolv problemele de sanatate pe care le mai am.Doamne Ajuta!
|
Dobre Maria
|
Minunile Sfantului Nectarie
Daca cel drag noua, Ovidiu, a plecat la Domnul rapus de cumplita boala, Te rog Sfinte Nectarie ajut-o, mangiie-o si roaga-te pentru sotia lui, Anca si sufletul lui bun. Iti multumesc. Amin.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:01:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.