![]() |
Citat:
1 Corinteni 9,5 N-avem, oare, dreptul să purtăm cu noi o femeie soră, ca și ceilalți apostoli, ca și frații Domnului, ca și Chefa? (Chefa este alt nume al lui Petru, inseamna piatra in aramaica) |
Sigur era vorba de sotie? Daca da de ce sintagma "femeie-sora"?
|
Citat:
Din cate stiu si cu sfantul Pavel mai veneau femei care il ajutau, dar nu s-a casatorit cu nici una. "1 Corinteni, Capitolul 9 1. Oare nu sunt eu liber? Nu sunt eu apostol? N-am văzut eu pe Iisus Domnul nostru? Nu sunteți voi lucrul meu întru Domnul? (...) 4. N-avem, oare, dreptul, să mâncăm și să bem? 5. N-avem, oare, dreptul să purtăm cu noi o femeie soră, ca și ceilalți apostoli, ca și frații Domnului, ca și Chefa? 6. Sau numai eu și Barnaba nu avem dreptul de a nu lucra? 7. Cine slujește vreodată, în oaste, cu solda lui? Cine sădește vie și nu mănâncă din roada ei? Sau cine paște o turmă și nu mănâncă din laptele turmei? 8. Nu în felul oamenilor spun eu acestea. Nu spune, oare, și legea acestea? 9. Căci în Legea lui Moise este scris: "Să nu legi gura boului care treieră". Oare de boi se îngrijește Dumnezeu?" |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:01:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.