Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Minune la parohia Sf Antonie Cel Mare din Bucuresti (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8817)

luciamanta 12.08.2010 09:55:08

Citat:

În prealabil postat de alinnasser2010 (Post 223743)
Acum cateva luni la Biserica Sfantul Nicolae,Parohia Sf.Antonie cel mare din capitala,sector 3, un om bolnav de epilepsie a fost vindecat ca prin minune imediat dupa ce s-a impartasit.Deci si in zilele noastre se intampla mari minuni atunci cand exista putina credinta.Tot in aceasta parohie au avut loc multe minuni,un copil si-a recapatat vederea la trecerea pe sub Sfantul Epitaf,si multe alte minuni.Mari minuni se intampla peste tot numai ca noi suntem orbi si nu vedem sau vedem si nu credem.Cu credinta toate se rezolva cand vrea Dumnezeu nu cand vrem noi,niciodata sa nu ne suparam pe Dumnezeu daca nu ne indeplineste cererile pe moment,el le aude si atunci cand ai cea mai mare nevoie,cu credinta toate se rezolva.

Doamne ajuta! Spuneti-mi va rog frumos, unde este exact, Biserica Sf. Nicolae la care faceti referire? Multumesc frumos.

Dumitru73 12.08.2010 10:29:03

Citat:

În prealabil postat de alinnasser2010 (Post 223743)
Acum cateva luni la Biserica Sfantul Nicolae,Parohia Sf.Antonie cel mare din capitala,sector 3, un om bolnav de epilepsie a fost vindecat ca prin minune imediat dupa ce s-a impartasit.Deci si in zilele noastre se intampla mari minuni atunci cand exista putina credinta.Tot in aceasta parohie au avut loc multe minuni,un copil si-a recapatat vederea la trecerea pe sub Sfantul Epitaf,si multe alte minuni.Mari minuni se intampla peste tot numai ca noi suntem orbi si nu vedem sau vedem si nu credem.Cu credinta toate se rezolva cand vrea Dumnezeu nu cand vrem noi,niciodata sa nu ne suparam pe Dumnezeu daca nu ne indeplineste cererile pe moment,el le aude si atunci cand ai cea mai mare nevoie,cu credinta toate se rezolva.

Scuza-ma, dar ce intelegi prin minune?
Vindecarea unui om bolnav de epilepsie este ceva intradevar impresionant.
DAR ... este vorba de o minune in adevaratul sens al cuvantului?
Asa ceva ar trebui sa fie usor de dovedit. Se poate dovedi?

luciamanta 12.08.2010 10:54:34

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 276981)
Scuza-ma, dar ce intelegi prin minune?
Vindecarea unui om bolnav de epilepsie este ceva intradevar impresionant.
DAR ... este vorba de o minune in adevaratul sens al cuvantului?
Asa ceva ar trebui sa fie usor de dovedit. Se poate dovedi?

Va rog frumos sa imi spuneti, care este adresa exacta a Bisericii Sf. Nicolae? Multumesc

Dumitru73 12.08.2010 11:22:28

Citat:

În prealabil postat de luciamanta (Post 276985)
Va rog frumos sa imi spuneti, care este adresa exacta a Bisericii Sf. Nicolae? Multumesc

http://www.bucuresteni.ro/servicii/b...el_Mare_P.html

liliana-daniela 12.08.2010 11:29:05

Citat:

În prealabil postat de luciamanta (Post 276968)
Doamne ajuta! Spuneti-mi va rog frumos, unde este exact, Biserica Sf. Nicolae la care faceti referire? Multumesc frumos.

Doamne ajuta!
biserica Sf. Nicolae , parohia Sf. Antonie cel Mare- sector 3, strada Jean Steriade nr.19, ca punct de reper hipermarketul Auchan.

luciamanta 12.08.2010 11:35:17

multumesc mult

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 276991)

Multumesc mult!

Dumitru73 12.08.2010 11:38:11

Citat:

În prealabil postat de luciamanta (Post 276997)
Multumesc mult!

cu placere :)

Elena33 03.02.2016 18:23:29

Buna.As vrea sa stiu si eu,dupa cat timp se intampla sa ti se indeplineasca ceea ce i-am cerut Sf Antonie,am fost 4 marti la bis.Sf Antonie,si mi se tot arata semne,vreau sa ma impac cu fostul sot si..tot imi apare imiaginea lui in diverse moduri sau am viziuni in care ma vad impreuna cu el,desi acum sintem despartiti,nu stiu ce sa mai inteleg,am incredere ca Sf Antonie ma va ajuta.

DragosP 03.02.2016 18:36:05

Și noi vrem sa știm.
O sa așteptăm să ne spui tu.

Elena33 03.02.2016 18:39:48

Ce dragut esti...

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:51:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.