![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Unde scrie fara protectie? In Biblie? La ce capitol, la ce pagina?
|
Citat:
sa nu incercam sa ne adaptam religia dupa cum ne convine.:)mai bine sa recunoastem ..da,sunt un pacatos si nu pot sa respect tot ce zice religia mea |
Dincolo de reguli si de legi, fiecare om are dreptul sa hotarasca pentru el ce e mai bine. Pana la revolutie, pentru femei a hotarat Ceausescu. Acum femeile pot hotari singure. Nu-mi inchipui eu ca o femeie normala o sa-i ceara voie preotului sa faca avort sau sex protejat. N-am auzit decat de foarte putini preoti care sa aiba mai mult de unul sau doi copii. Preotii sunt si ei oameni invatati si stiu cand sa se opreasca.
|
ai de capul meu..tu esti de acord cu avortul? nici macar nu trebuie sa fii crestin sa-ti dai seama ca avortul e crima. viata apare chiar de la stadiul de embrion...un embrion uman este o fiinta umana
|
iar ca sa-ti demonstrez cu un citat din Biblie, si pentru ca azi il sarbatorim pe Sf Ioan Botezatorul iata ce a spus Ingerul Gavril despre el:
"Căci va fi mare înaintea Domnului; nu va bea vin, nici altă băutură ameţitoare şi încă din pântecele mamei sale se va umple de Duhul Sfânt" Deci el era om "inca din pantecele mamei sale" ce era oare de facea avort Elisabeta? |
citand silverstar:
,,Dincolo de reguli si de legi, fiecare om are dreptul sa hotarasca pentru el ce e mai bine. ,,-pai cam asta facem toti dar nu inseamna ca si suntem crestini adevarati.ne-a fost data o lege care trebuie respectata si recunoscuta.decat sa o renegam mai bine sa recunoastem ca suntem pacatosi. |
Alexandra: "ne-a fost data o lege care trebuie respectata si recunoscuta.decat sa o renegam mai bine sa recunoastem ca suntem pacatosi."
Care-i legea care ne-a fost data si recunoscuta? Cine a dat-o si cine a semnat-o? In fata cui trebuie sa recunoastem ca suntem pacatosi? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:21:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.