Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   LHC Geneva, motivatie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9050)

AlinB 05.04.2010 15:11:51

Si s-ar putea sa nu fie singurul care zice asta..

eodor nastasa 05.04.2010 15:26:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 231255)
Si s-ar putea sa nu fie singurul care zice asta..

E dreptul vostru, dealtfel, singurul. Ei astea fiind spuse, (i)luminare cu folos...

Florin-Ionut 06.04.2010 10:22:40

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 231249)
Oare ? Atunci instalatia de la Geneva, de ce te contrazice ? Ti se pare ca au contruit-o niste ignorati in ale atomului ? Nu "cred" in calatoria in timp, altii cred, si anume cei care s-au strans la Geneva, eu numai constat si atat. Si, mai pot sa-ti spun ca in sminteala lor cauta o modalitate(posibilitate), daca exista cumva, sa, cum sa-ti zic(asta ca sa nu ziceti ca deraiez iara), sa ne izole pe noi (adicatelea chiar si pe tine) de planul Divin(este atat de fantastica ideea incat probabil zici tu : asta ori ii prost or bate campii, oare ?).

Instalatia e construita tocmai pentru ca oamenii de stiinta sa inteleaga cum functioneaza atomii - pentru ca deocamdata mare lucru nu stiu despre atom; exista multe teorii, insa nedemonstrate! Hadronii, niste particule subatomice grele, sunt accelerati la viteze foarte mari pentru a-i ciocni unul de altul, pentru ca in urma ciocnirii sa culeaga date noi despre modul in care acesti hadroni sunt organizati in interior. E ca si cum cineva ciocneste doua pietre care scot scantei, aceste scantei sunt filmate si imaginile sunt apoi analizate spectral pentru a ne da seama indirect din ce material sunt facute cele doua pietre. Nu e nimic fantastic aici, chiar daca acest accelerator are zeci de kilometri circumferinta. Asa ca, te rog sa nu mai crezi in tot felul de teorii absurde, pentru ca mai mult tu vei fi smintit in felul asta...

eodor nastasa 06.04.2010 14:28:51

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 231534)
Instalatia e construita tocmai pentru ca oamenii de stiinta sa inteleaga cum functioneaza atomii - pentru ca deocamdata mare lucru nu stiu despre atom; exista multe teorii, insa nedemonstrate! Hadronii, niste particule subatomice grele, sunt accelerati la viteze foarte mari pentru a-i ciocni unul de altul, pentru ca in urma ciocnirii sa culeaga date noi despre modul in care acesti hadroni sunt organizati in interior. E ca si cum cineva ciocneste doua pietre care scot scantei, aceste scantei sunt filmate si imaginile sunt apoi analizate spectral pentru a ne da seama indirect din ce material sunt facute cele doua pietre. Nu e nimic fantastic aici, chiar daca acest accelerator are zeci de kilometri circumferinta. Asa ca, te rog sa nu mai crezi in tot felul de teorii absurde, pentru ca mai mult tu vei fi smintit in felul asta...

Multumesc, am dat curs.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:05:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.