![]() |
Citat:
11. Agnostic, Pragmatic 12. Ateu 13. Simplu ortodox ( genul ...'din an in Pasti) 14. Simplu credincios in Dumnezeu, fara adaosuri de la acei cu "puteri deosebite" care cica " primesc mesaje" si lanseaza zvonuri ca fac "minuni" si mai sunt si altele... 15. Membru, Director, Trezorier in comitetul de conducere a unei Biserici, Minastiri |
Alte religii, deci 8, desi nu stiu ce vrea sa insemne "interese"... :39:
|
tot @ Sophia
Am impresia ca desi ne-am posta toti CV-urile, tot nu ne-ai intelege!
Trebuie sa ai suficiente cunostinte si experienta incat sa discerni singura de unde vine un mesaj! Daca este in acord cu invatatura ortodoxa sau nu. Nu orice mesaj care incepe cu "iubire" si se termina cu "toleranta" este ortodox (ba chiar sanse mari sa fie dimpotriva). Hristos a spus ca este Calea (foarte stramta, dificila.. ), Adevarul (incomod pentru multi, pentru marturisirea Caruia au murit atatia..) si Viata. El NU este iubire dulceaga si telenovelistica, nu este tolerare de pacate, nu este cautare de confort psihic (cum se impaca confortul psihic cu starea de pocainta si umilinta care ni se cere?)..etc. Trebuie sa inveti intai tu despre ortodoxie ca sa poti "evalua" corect mesajele. Nu sa ne prezentam noi. Nu are nici un sens (ti-am zis, tot nu ma vei intelege si iar "ma trimiti" la manastire, calugarie etc.. lucruri pe care eu le consider complimente cu desavarsire nemeritate. Dar este ironic: toti oamenii au fost chemati la sfintenie, dar noi (tu, de fapt) consideram calugaria un lucru nedorit!). |
altele
16. Credincios care are incredere absoluta in Duhovnic 17. Credincios fara Duhovnic sau ocazional PS. Foarte buna ideea, Sophia! |
@Andreicozia - ma oprisem la 10, pentru ca am vrut sa fac sondaj cu ajutorul optiiuilor site-ului si acolo scrie maximum 10 optiuni.
Dar vad ca nu functioneaza, sau nu pe forum. Ateu sau ateist am scris la pct. 8. Pct.11 ar fi inclus la 6 (filozof). Alte functii ce ai mai scris tu, se incadreaza la pct. 2 Si hai sa nu despicam firul chiar in atatea... Scrieti si voi cum va considerati si gata. @Doriana - la pct. 8 m-am gandit ori la persoane care sunt de alta religie/confesiune, sau care au doar interes sa le cunoasca. @Zaharia si Anna21 - faceti ce vreti. Nu raspundeti si gata. Da, stiu ce mi-a spus Cristi, dar e vorba de alte subiecte de discutie. Credeam ca a face acest sondaj nu inseamna sa ma lovesc iar de unele filozofii. E atat de clar si simplu. Cine vrea raspunde, cine nu, adio. Si am mai spus, Anna - una e ce scrie un preot, alta un calugar, alta ce scrie un ne-invatat in ale religiei. Eu una aleg, in anumite privinte, ce spune preotul. Ca expriente de viata, este altceva, acolo poti invata de la toti. Si acest sondaj nu este pentru mine, sau nu numai. |
Aparțin de pct. 8 dar, fiindcă sunt și cârcotaș, mă întreb de ce oi fi pus tu „ / ateist” la punctul 8 și nu l-ai pus la 1 sau la 3 :1:.
|
eu scriu in calitate de eleva de liceu
|
Eu postez in calitate de om. Si tare mult imi place acest lucru.
|
Parca mai aveam pe undeva ceva de genul asta.
Eu nu ma incadrez in nici una din categoriile voastre. Deci cred ca sunt la "altii." |
Simplu crestin ortodox,cu multe lacune si cu mare sete de cunoastere.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:25:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.