![]() |
mir
Buna ziua, As dori foarte mult mir de la SF. Nectarie, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi scrie pe adresa de email vio_ri@yahoo.com sau la tel.0726071467.
|
mir
Buna ziua, As dori foarte mult mir de la SF. Nectarie, daca ma poate ajuta cineva, sa-mi scrie pe adresa de email vio_ri@yahoo.com sau la tel.0726071467.
|
ajutor de la Sf Nectarie
La fel ca si altii, spre rusinea mea nu am aflat demult despre acest minunat sfant Nectarie. Auzisem despre minunile lui si ca este vindecator de cancer. Mi-am dorit mult sa-i citesc cartea sau sfantul acatist si m-am rugat sfantului pentru asta. Vreau sa va zic ca nu cred ca au trecut 3 zile si prietena mea si-a cumparat cartea Sfantul Nectarie Taumaturgul si asa am intrat si eu in posesia ei. Ii un sfant deosebit, merita sa-i cititi cartea, sa-l iubiti si sa credeti in El asa cum cred si eu. Mama mea este bolnava de cancer si se simte mai bine decand am inceput sa ma rog acestui sfant si nu in ultimul rand Maicii Domnului nostru Iisus Hristos. Si cred ca pana la urma Sf Nectarie o sa o vindece asa cum o ajutat foarte multa lume bolnava. Sper sa va impartasesc si acest lucru cat de repede. Uneori simt ca nu merit atata iubire si ajutor din partea lor. Rugati-va Lor pt sanatate, pt dobandirea pocaintei si Imparatiei cerului, incercati sa tineti post si o sa vedeti ca o sa primiti rasplata pentru efortul vostru.
|
de suflet
asa cum spuneam sf nectarie,m a gasit pe mine,eu merg la sf maslu in sibiu intr o bisericuta mica din curtea unui spital,acolo iti regasesti linistea sufleteasca,icoana sf nectarie era pusa pe perete la fel si a sfantului ioan rusu,vineri seara am ramas surprinsa sa vad icoana sf nectarie pusa la loc de cinste in fata altarului intr-un mare baldaghin...recunosc fara sa stiu prea multe despre acest sfant parintele la miruit ne-a poruncit sa sarutam icoana sf nectarie-vindecator de cancer si sa ne punem o dorinta_)))zis si facut...dupa wekend luni deschid internetul si mi a trecut un gand cum trebuie sa ma rog sa imi gasesc un loc de munca?toate site-urile mi sau deschis la sfantul nectarie si minunile acestuia,mi-am cumparat acatistul,i atat de usor si de limpede si marturisesc cu credinta ca simt o liniste sufleteasca si un ajutor care imi va veni cu un loc de munca dupa voita ta Doamne ca tu sti ce este in sufletele fiecaruia,nu dupa voia noastra a oamenilor ci spre mantuirea noastra.Doamne ajuta!o sa revin si va tin la curent cu soarta mea...
|
Mir De la manastirea Radu Voda
Buna ziua, sunt din Timisoara, doresc sa stiu prin ce cale pot sa procur mir de la Sf. Necatarie de la manastirea Radu Voda. Daca pot sa contactez pe cineva din Bucuresti care ma poate ajuta. Am gasit un numar de telefon pe sit-ul manastirii 021-330.73.55 - dar se pare ca nu mai este functinal. Va rog mult daca ma poate ajuta cineva sa ma contacteze pe adresa de email: horvath.alin@yahoo.com.
|
Buna ziua, sunt din Timisoara, doresc sa stiu prin ce cale pot sa procur mir de la Sf. Necatarie de la manastirea Radu Voda. Daca pot sa contactez pe cineva din Bucuresti care ma poate ajuta. Am gasit un numar de telefon pe sit-ul manastirii 021-330.73.55 - dar se pare ca nu mai este functinal. Va rog mult daca ma poate ajuta cineva sa ma contacteze pe adresa de email: horvath.alin@yahoo.com.
|
Buna ziua, sunt din Timisoara, si doresc sa fac rost de mir de la Sf. Nectarie . Ma poate ajuta cineva cu informatii sau indicii cum as putea sa fac. Ma puteti contacta la adresa de email: horvath.alin@yahoo.com. Va multumesc.
|
Imagini video de la canonizarea Sfantului Ierarh Nectarie al Eghinei
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:46:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.