![]() |
Citat:
|
Citat:
Mai frecventam o Biserica greceasca in trecut (cand nu era cea din Kingsbury), dar, credeti-ma, nu simti aceeasi bucurie si pace sufleteasca, atunci cand stai la Sfanta Liturghie, fara sa intelegi un cuvant, fara sa poti canta si tu impreuna cu strana... |
Citat:
|
Pai draga mea Dorina noi romanii suntem precum fluturi am zburat peste tot in lumea larga si am imprastiat credinta ortodoxa pe toate continentele.Asa este in tara ,biserici sunt la tot pasul,in strainatate mai putine si cu toaste astea aici bisericile sunt pline.Asta pentru ca toti avem nevoie de cuvintul lui Dumnezeu si nu il gasim decit in Sfinta BISERICA.Noi cei plecati de acasa asteptam duminica ca e singura zi cind ne putem duce la biserica si sa ascultam Sf.Liturghie in pace si ce poate fi mai placut si cind se mai savirseste si cite un botez sau o casatorie ,e o mare bucurie.Mai ales ca azi au fost oficiate doua botezuri in timpul Sf.Liturghiii si dupa slujba un alt botez si o cununie .Mai ales ca azi unul din botezati nu era copil ,era un italian care s-a botezat ortodox pentru ca apoi sa se casotoreasca cu o rominca de-a noastra.Deci credinta noastra da roade frumoase,lasind la o parte ca se mai intimpla si lucruri care nu ne fac cinste noua ortodocsilor de pretutindeni.Deci daca o sa avem credinta si nu o sa ne mai indoim de ce este in jurul nostru ,totul se va indrepta pe drumul cel bun.Doamne AJUTA.
|
o femeie cu un talent aparte
scuze dar merita sa vedeti acest link(parerea mea)
http://www.youtube.com/watch_popup?v=vOhf3OvRXKg ps>Romania nu este frumoasa ci minunata.Mai ramine ca si locuitorii ei sa realizeze asta.Bye |
Citat:
Adevarat ai vorbit.... Doamne ajuta |
grecii
Citat:
Doamne ajuta! |
Citat:
Sunt cu adevarat ortodocsi! Pana la deschiderea Bisericii din Kingsbury, mergeam la Biserica Ortodoxa greceasca din Wood Green. Foarte frumos. Chiar si acum de Paste am fost acolo, fiind mai aproape de mine: o atmosfera incantatoare, fiecare primea Lumina, canta, primea chiar si oua pe care le ciocneau si cantau nemaipomenit - dar, pentru mine nu e acelasi lucru. Mie imi place sa particip la Sfantele slujbe, sa cant, sa ma implic... La greci nu pot face lucrul asta; si de invatat greceste... cand? |
Citat:
|
Citat:
Dar exista daca nu ma insel la Londra si parohii care tin slujba in limba engleza. Nu stiu exact daca tin de greci sau rusi, dar cred ca si si. Daca te intereseaza cumva pot sa aflu adresele. Eu nu am prea fost la Londra dar am cunostiinte acolo (ortodocsi) si ii pot intreba. Poate stii si de manastirea de la Essex. Sigur, nu e la Londra, dar cred ca merita o calatorie. Eu as vrea sa ajung candva. Slujbele sunt tot in engleza. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:01:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.