![]() |
Citat:
|
Chi Rho
Citat:
|
Citat:
|
pt.Carmen
Ai dreptate,mai exista cineva care nu mananca ,nu doarme,nu bea apa,nu oboseste,si pe deasupra mai stie si toata Scriptura pe de rost,doar ca o talcuieste oamenilor cum vrea el si la pierzare ii duce.Eu cred ca prin aceasta yoghinii vor sa -si faca reclama in mediile occidentale.Daca ai aceste virtuti cu binecuvantarea ,,unei zeite",si nu ai smerenie ,si te lasi filmat si mediatizat n-ai facut nimic.Noi crestinii stim si credem ,deoarece insusi Mantuitorul atunci cand a fost ispitit cu paine a raspuns:,,omul nu traieste numai cu paine,ci cu orice cuvant al lui Dumnezeu".Deci nu avem nevoie de exemple care sa ne sminteasca.Traim vremurile din urma,iar aceasta face parte din planul lui antihrist .spunea Parintele Cleopa ca nu trebuie sa ne minunam de ,,falsele minuni",ca ce vom face atunci ,cand ,,dintr-un manunchi de paie uscate diavolul iti face paine calda".Deci sa stam cu frica de Dumnezeu si sa luam aminte.
Doamne-ajuta. |
Fratilor! Suntem toti oameni rationali si inteligenti. De ce cautati explicatia/solutia cea mai intunecata si mai senzationala? Din punct de vedere biologic e imposibil ca un om sa traiasca fara mancare. 70 de ani? Glumiti? :1:
Parerea mea e ca un yoghin care s-a concentrat pe meditatie fara hrana si s-a obisnuit sa ramana nemancat cateva saptamani, si poate ca orice om poate sa ajunga la un anumit record, bineinteles, asta depinde mult de organismul fiecaruia. Daca te antrenezi pentru orice, orice vei putea sa faci. Yoghinul a stat 2 saptamani nemancat, si-a facut reclama, abureli, lumea e magnetizata, si-a facut un fan club, iar acum sta si bea si manca prin Bamboo. |
Citat:
|
Citat:
sper ca nu esti medic de ce toata lumea este entuziasmata cu privire la acest eveniment?este vorba despre cineva care nu numai ca nu este ortodox ci se inchina la idoli |
Citat:
|
Citat:
Daca un om e capabil sa nu manince si sa bea apa atita timp atunci e posibil ca mult mai multi oameni pot face acest lucru bineinteles printrun antrenament . Daca spiritul paraseste corpul fizic poti sa ii dai tu mincare si apa cit vrei ca degeaba ii dai. |
Citat:
Am mai spus, sint 10 zile, nu doua saptamini. Intr-un anunt am vazut 15 zile. Probabil ca peste 1 an vor fi 30. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:02:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.