![]() |
Citat:
:))))Dumnezeu nu o sa va puna ca la scoala sa-l recitati in cor cu voce tare, si care o prezinta cu intonatia si dramatismul cel mai original trece de Poarta Raiului. |
Citat:
|
bai ceva tot va fi, nu vi se pare ca totul a luat-o razna?...eu asa cred...
|
Citat:
|
pai mi-e fricuta:(, culmea e ca nu de moarte ci ca raman fara casa, ca stau intr-un bloc foarte vechi:(
|
eu zic ca ne-o meritam :) pentru ca oamenii, in general, sunt de vina pentru ceea ce se intampla in lume. ei distrug natura, creatia Domnului.. si ceilalti, care-s mai putini, dar care cred cu tarie in Dumnezeu incearca sa nu faca acelasi lucru si sufera impreuna cu restul, pentru ca altfel nu se poate :)
singurul lucru pe care mi-l doresc si pe care-l repet de fiecare data cand ma rog la Dumnezeu e in caz de cutremur sa fiu alaturi de familia mea si sa mor impreuna cu ei. nu vreau nimic altceva. |
Citat:
Zic si io, sa nu-mi iei in nume de rau....zicerea. |
Dacă apare la protv o știre despre un iminent cutremur apoi să fiți siguri că e contracost șopârla. Din motivele expuse mai sus de către Alin și din altele.
Viața fiecăruia dintre noi e pândită zilnic de o grămadă de amenințări letale, cutremurul e pe la coada listei. O întrebare la care încerc să răspund în fiecare zi este: sunt oare pregătit să trec din viața asta? Răspunsul, în cazul meu, e înfricoșător. În rest ce ne dă Domnul să suferim, cu siguranță merităm. Faptul că mai avem zile în lumea asta, e un dar pe care nu-l prețuim cum se cuvine! Începe postul Sfinților Apostol, prilej nemaipomenit de a ne relansa viața! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:13:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.