![]() |
primesc mesaje de tip: "Daca nu vei trimite acest mesaj la 10 persoane, vei muri la ora 00.00 de aceasta noapte etc..."
Ahahahaha inca sunt viu. |
Citat:
Mie mi se par foarte parsive pentru ca incearca sa induca o stare de credulitate ieftina, dar prin care, mai apoi, se poate manipula cu multa usurinta acea persoana. Prin intermediul acelor mesaje sunt induse in mintea omului false atitudini si un fals pietism precum si stari de un misticism ocult. Cred ca sunt "bine" gandite, cu scop clar si cu bataie lunga. Trebuiesc rejectate din fasa. Domnul nostru nu lucreaza astfel, prin amenintari si santaj ordinar sau cu promisiuni apetisante. Astea sunt tehnicile altuia. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Primesc si eu astfelde mesaje, filmulete si nu le iau in seama, le sterg. De asemenea,daca cel ce le trimite imi este cunoscut, il rog sa nu o mai faca.
|
Mi se pare curios și totodată revoltător, cu câtă ușurință, chiar oameni serioși, cred în astfel de șarlatanii. Dar dacă încerci să le explici ceva din cele ale credinței adevărate, imediat devin neîncrezători și vor să le aduci argumente și dovezi.
|
salut,mihnea dragomir
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:27:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.