innocentul |
30.05.2010 20:46:29 |
da mai eodor..
pai mai, tu citesti ce scrie fata asta? i-am tot explicat si degeaba! nimic nu vrea sa faca.. se vede ca nu stiu ce tot citeste sau cu ce ganduri deschide cartile alea..sfintii scriu despre acelasi Adevar aceleasi coordonate, difera sfaturile dupa cum difera si nivelul nostru.. ca nu putem posti toti la fel, nu ne rugam toti la fel, nu ne impartasim toti cu aceiasi vrednicie.. ce difera mai? ce? ce? io de ce nu vad mai bubele astea de le vezi tu? io sunt prost, am si eu tot un creier si tot o ratiune si eu m-am dat cu capul de toti peretii da nu "am iscodit"..citirea asta rationala.. cu raftu si cuvantul, raftul si cuvantul, asta goneste harul, ca nu se apropie mai decat dracii arhiconi.. aia de le zic sfintii teologii intunericului care isi bat joc de cei ce inteleg rational ceea ce e duhovnicesc.. e asa de simplu.. suntem rai si perversi, eu tu! acum! foarte! daca am vedea cat de bolnavi suntem am muri de spaima! de ce Doamne iarta-ma crezi ca ai fi ceva care sa inteleaga "altfel" decat au facut-o atatea si atatea sute de generatii de sfinti care mai de care mai mare.. ca au depasit ceea ce noi numim sublim.. si tu vii si spui ca vezi ce niciunul nu a reusit sa vada decat cei pierduti.. mereu au fost d-astia..pe mine ma deranjeaza ca polueaza mintile altor minti fragile si dezorientate si le incurajeaza pe drumurile astea ale indreptatirii si ale iscodirii..
|