andreicozia |
01.06.2010 23:01:53 |
Citat:
În prealabil postat de OmuBun
(Post 255355)
Cum vor face fata celor care vin sa ceara? Si nu ma refer numai la tiganii certati cu munca dar buni prieteni cu hotia,...
|
OmuBun
Te-am vazut in poza si ma surprinde faptul ca in Romania de astazi tu mai ai curajul de a pune cortul in locuri neamenajate si cu copiii dupa tine, uau!
Un unchi de-al meu a fost atacat cu cutitul de tigani fiind in MASINA!!! cu geamurile ridicate!!! intr-o zona de camping amenajata si tu/voi aveti curajul sa stati pe coclauri inconjurati de...pinza???. Ce pot sa spun este ca ai curaj, nu gluma! Oare sotia ta nu este ingrijorata?..zic si eu...nu ma bag, banuiesc ca voi stiti mai bine.
..si culmea este ca tiganii stiau ca sunt oameni inauntru care dorm iar unchiul meu ii simtea cum forteaza geamul cu lama cutitului si a trebuit sa se hotarasca rapid ce sa faca!.. nu va mai spun ce a urmat, dar bine nu le-a fost niciunora.
In alta ordine de idei, daca este sa raspundem dilemelor tale, cred ca cel mai elocvent exemplu vizual este filmul "THE ROAD" de anul trecut.... ideea centrala fiind ca vom reveni foarte repede la starea noastra normala de DEFAULT - salbaticie si ne vom vina unii pe altii dupa care, mai tirziu cind se vor epuiza toate resursele de mincare... ne vom minca, la propriu..asta cred cu siguranta.
Orice forma de credinta va dispare si va prima salbaticia si jaful!..deci Doamne Fereste!
|