Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Facebook ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9676)

Rodica50 08.06.2010 22:02:37

Nu-mi place sa ma aventurez pe un teren necunoscut.

cristiboss56 08.06.2010 22:12:32

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 257542)
Nu-mi place sa ma aventurez pe un teren necunoscut.

Cam toata viata asta , de aici , e un teren nesigur si necunoscut . . .:40:

Rodica50 08.06.2010 22:26:15

Adevarat. Din pacate, anumite provocari ne indeparteaza de esenta-de Dumnezeu.

dorinastoica14 08.06.2010 22:46:13

Primesc periodic de la diferite persoane din lista mea de mess. învitații de a mă înscrie .Nu simt nevoia să mai fiu pe un site.Aici pe creștin -ortodox am întâlnit oameni absolut remarcabili, pe mulți cunoscându-i persoanal și cu o mică excepție toți sunt exact așa cum i-am perceput aici, adică serioși,credincioși,sinceri și altruiști.
Oricum, prea mult mister strică.Vorba lui Ory "nu-mi prea place să discut cu oameni despre care nu știu nimic și pe care nu i-am zărit măcar pentru puțin timp într-o poză" iar despre cei cărora le oferi prietenia,le spui cine ești și te tratează cu indiferență ce să mai spui...?!?!
Suntem aici sau pe alte forumuri și pentru a socializa.

cristiboss56 08.06.2010 23:12:30

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 257568)
Primesc periodic de la diferite persoane din lista mea de mess. învitații de a mă înscrie .Nu simt nevoia să mai fiu pe un site.Aici pe creștin -ortodox am întâlnit oameni absolut remarcabili, pe mulți cunoscându-i persoanal și cu o mică excepție toți sunt exact așa cum i-am perceput aici, adică serioși,credincioși,sinceri și altruiști.
Oricum, prea mult mister strică.Vorba lui Ory "nu-mi prea place să discut cu oameni despre care nu știu nimic și pe care nu i-am zărit măcar pentru puțin timp într-o poză" iar despre cei cărora le oferi prietenia,le spui cine ești și te tratează cu indiferență ce să mai spui...?!?!
Suntem aici sau pe alte forumuri și pentru a socializa.

Hm, curios , eu n-am primit așa ceva ! Înseamnă Dorina că ești curtată, admirată, iubită, îndrăgită , semn al tinereții tale fără bătrânețe . . . ! Nu ?

Gigi Yusuf 09.06.2010 08:04:57

http://www.facebook.com/home.php?#!/...395&ref=search
Un cont crestin-ortodox :)!

luminita- 09.06.2010 12:00:46

Citat:

În prealabil postat de florinbrasov0 (Post 257495)
E si asta o patima, sa doresti sa fii vazut si admirat.Asta nu inseamna ca toti care au poeze pe astfel de site-uri sufera de patima asta. E periculos oricum.
Am ajuns ca doar dupa o cautare dupa adresa de e-mail sa putem gasi o sumedenie de informatii despre o anumita persoana. Aveti mare grija cei care vreti sa pastrati anonimatul pe internet.

Nu-i vorba doar de pastrarea anonimatului,dar nu vad sensul acestor site-uri

podariuv 09.06.2010 18:55:03

Se pare ca sindromul "ACE OF BASE" functioneaza perfect: se intreaba ceva si se raspunde ce-ti trece prin cap, la alegere. Doar mihele m e de moda veche. Merci.

Xosroviduxt 09.06.2010 19:28:12

Citat:

În prealabil postat de Gigi Yusuf (Post 257662)

mda...da' mai sunt multi de astfel de oameni "sclipitori" gen cuviosul Ilarie care incearca din rasputeri sa para "inteligenti" prin luarea in deradere a Ortodoxiei?ma intreb cum de mai exista oameni cu atat de mult timp liber incat sa-si construiasca site-uri si blog-uri fantoma.

florinbrasov0 09.06.2010 19:42:00

Citat:

În prealabil postat de luminita- (Post 257715)
Nu-i vorba doar de pastrarea anonimatului,dar nu vad sensul acestor site-uri

Scopul lor declarat este 'socializarea' numai că pe internet socializarea se poate face la un nivel precar și inferior celei 'pe viu'.Exxistă oameni care s-au căsătorit după ce s-au cunoscut de pe astfel de site-uri, dar se poate și fără ele.
De fapt, 'socializarea' asta o numesc pierdere de timp ptr că după părerea mea, in majoritatea cazurilor, nu duce la nimic folositor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:17:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.