![]() |
Citat:
In baptistier e caraghios sa intre cu cravata. Intra cu roba in apa, ca-i sta mai bine. E o chestie practica, nu tine de spiritualitatea lui. Nu e mai plin de Duhul sfant cu roba sau cu costumul. Daca nu te multumeste raspunsul pune si tu o intrebare mai concreta. Daca ar fi dupa tine cum ar trebui sa intre in apa? |
In costum de baie.
Sau chiar in costumul lui Adam. Pe bune,in pantaloni si camasa,nu stiu. Apropo,de ce nu intra in chestiile aia alba asemanatoare cearceafurilor in care se imbraca noii vostri convertiti...? |
Bai frate, ai alta „morga” intr-o roba. Esti mai impozant, faci impresie :)).
Si nu se imbraca in cearceaf pentru a se face diferenta: eu sunt pastor, tu esti enorias. Spuneai in prima ta postare ca neoprotestantii resping TOATE traditiile din Bisericile Traditionale. Nu e chiar asa. Doar pe cele care contrazic Scriptura, spun ei cu emfaza. Eu cred ca doar pe cele pe care nu le agreeaza ei :) Dar tu ce vrei sa zici: nu au voie neoprotestantii sa adopte ce imbracaminte vor? Pentru pastori, pentru convertiti, etc... Le discuta in Consiliile lor Bisericesti si le legifereaza pentru confesiunile lor. |
Citat:
Huh? :7: |
Citat:
A ! Păi la gradul de cunoaștere a propriei Biserici pe care cei mai mulți "credincioși" îl au, nici nu e nevoie de haine speciale de botez: un pic de tămâie ajunge ca să creadă că sunt într-o biserică ortodoxă: ultima oară au simțit asemenea miros acu 25 de ani, când a venit popa la școală și a făcut sfeștanie pentru sala de festivități. Dacă le băgați și super-hitul cu "Cristos a înviat", chiar că le aduceți aminte de copilărie, când mergeau o dată pe an, de Paști, până în curtea bisericii, aduși de bunica. Cum să uite, că după aia se dădea liber la plăcinte ! |
am si eu o intrebare pt protestanti : Reforma a fost inspirata?
|
Citat:
|
Citat:
"Au nu știți că toți câți în Hristos Iisus ne-am botezat, întru moartea Lui ne-am botezat? Deci ne-am îngropat cu El, în moarte, prin botez, pentru ca, precum Hristos a înviat din morți, prin slava Tatălui, așa să umblăm și noi întru înnoirea vieții;" |
Citat:
Sunt si vrajitoare care au icoane si invoca nume sfinte pantru ca inselarea sa fie mai rapida...deci? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:37:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.