Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   De ce cand ma duc la biserica.....? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9880)

ai2 24.06.2010 12:33:46

Citat:

În prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel (Post 262240)
De ce biserica ne ajuta atat de mult si noi tot in lume ne ducem. De ce biserica ne face mai buni iar cand plecam tot rau ne purtam. De ce in biserica plangem si dupa ce iesim in lume suntem niste idioti, judecam pe alti, ii injuram etc. De ce Dumnezeu ne curata de pacate stiind ca noi suntem prea murdari.

Biserica nu ne ajuta, biserica te ajuta. Nu e greu sa faci diferenta. Lumea nu e facuta dupa tine.

costel 24.06.2010 12:43:56

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 262249)
Biserica nu ne ajuta, biserica te ajuta. Nu e greu sa faci diferenta. Lumea nu e facuta dupa tine.

E nevoie si de plural, nu doar de singular, caci darurile in biserica nu se revarsa doar asupra unei singure persoane.

lore86 24.06.2010 12:48:00

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 262249)

ba eu cred ca biserica ne ajuta.ptr ca nu e singur. suntem o comunitate

lore86 24.06.2010 13:02:08

Citat:

De ce biserica ene ajuta atat de mult si noi tot in lume ne ducem. De ce biserica ne face mai buni iar cand plecam tot rau ne purtam. De ce in biserica plangem si dupa ce iesim in lume suntem niste idioti, judecam pe alti, ii injuram etc. De ce Dumnezeu ne curata de pacate stiind ca noi suntem prea murdari.

buna intrebare.
raspunsul se afla aproape.
ptr ca noi nu il rugam pe Dumnezeu sa ne dea puterea sa ne schimbam, credem ca putem face totul cu puteriel noastre.
dar neputintele noastre ne vadesc firea cea slaba, cea neputincioasa.
incearca sa ii ceri lui puterea de a te schimba, si rezultatele vor aparea, dar nu le vei mai vedea tu, ci le vor remarca cei din jurul tau.

Florin-Ionut 24.06.2010 13:05:01

Citat:

În prealabil postat de Mihailescu-Marin Daniel (Post 262206)
De ce cand ma duc la biserica, de fiecare data ma simt mai bun?
De ce cand ma duc la biserica, de fiecare data Dumnezeu ma curata?
De ce cand ma duc la biserica, ma simt mai usor?
De ce cand ma duc la biserica, vad lumea altfel?
De ce cand ma duc la biserica, plang?
De ce cand ma duc la biserica, imi vine sa nu mai plec de acolo?

De ce cand te duci la biserica nu te impartasesti de fiecare data?

anaana71 24.06.2010 14:22:15

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 262256)
E nevoie si de plural, nu doar de singular, caci darurile in biserica nu se revarsa doar asupra unei singure persoane.

el a uitat pe ce site este. :58:

anaana71 24.06.2010 14:24:22

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 262265)
De ce cand te duci la biserica nu te impartasesti de fiecare data?

mi se pare cam greu sa te impartasti in fiecare duminica. la noi la biserica in fiecare luni este Acatist si in fiecare vineri este Sf Maslu. ar fi cam greu sa te impartasesti de 3 ori pe saptamana. :70:

Noesisaa 24.06.2010 14:26:50

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 262282)
mi se pare cam greu sa te impartasti in fiecare duminica. la noi la biserica in fiecare luni este Acatist si in fiecare vineri este Sf Maslu. ar fi cam greu sa te impartasesti de 3 ori pe saptamana. :70:

Dar la acatist si la Sf Maslu nu te impartasesti.

Daniel777 24.06.2010 14:53:22

Citat:

De ce biserica ne ajuta atat de mult si noi tot in lume ne ducem. De ce biserica ne face mai buni iar cand plecam tot rau ne purtam. De ce in biserica plangem si dupa ce iesim in lume suntem niste idioti, judecam pe alti, ii injuram etc. De ce Dumnezeu ne curata de pacate stiind ca noi suntem prea murdari.

Daca plangi in Biserica esti pe drumul cel bun.Eu nu stiu sa fi plans vreodata.

anaana71 24.06.2010 15:03:15

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 262286)
Dar la acatist si la Sf Maslu nu te impartasesti.

era vorba de: "De ce cand te duci la biserica nu te impartasesti de fiecare data? ":23:

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:18:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.