Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Rămas bun! Sa ne vedem la Poarta Raiului! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9956)

Erethorn 30.06.2010 00:27:08

Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra.

ioan_strainul 30.06.2010 00:41:31

Bine cuvintat sa fii In tot drumul tau si Bunul Dumnezeu sa te umpla de Harul Duhului SfInt sa te sfinteasca si sa te faca un vas ales si placut Lui de cinste si de bunatate cereasca .
amin amin amin +++ +++ +++ +++

mihele_m 30.06.2010 00:41:37

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 264764)
De multe ori am spus pe diferite threaduri ca nu mai scriu pe forum, dar tot am scris, insaam decis acum, sa imi iau ramas bun de la toti de pe forum, sa va multumesc pentru ca m-ati primit intre voi, si va rog sa ma iertati pentru toate cate v-am suparat: cu mandriile si incapatanarile mele, sau cu cuvintele aspre si pline de ravna, sau cu tot ce v-am nemultumit! Am incarcat pe cat am putu si m-a luminat Dumnezeu si Sf.Nectarie sa va ajut pe fiecare in parte, asa cum sunt eu, si nu un alt George!
Contul nu il sterg, cine vrea sa vada cele trei albume pe pagina de profil, le poate vedea - Sfantul Nectarie din Eghina, Muntele Athos, si Icoane facatoare de minuni din Muntele Athos, imagini facute de mine personal si nu luate de pe internet!

Am multi prieteni aici, le cer iertare pentru ca nu voi mai intra pe acest forum, dar sa nu uite niciunul ca ii pomenesc la nesmeritele mele rugaciuni pe fiecare in parte, rugand Bunatatea lui Dumnezeu si a Sfintilor pentru fiecare, pentru care nedajduiesc ca Se va milostivi si de mine Dumnezeu!!!

Sa na intalnim la Poarta Raiului! Amin!

Sa dea Dumnezeu sa ajunga toata lumea in Rai .

annajanette 30.06.2010 03:29:33

Poate totusi va razganditi , va rog sa ma pomeniti si mine, numele meu este anna maria, am nevoie de sanatate.
Dumnezeu sa va ajute!

Hartford 30.06.2010 04:49:41

Citat:

De multe ori am spus pe diferite threaduri ca nu mai scriu pe forum, dar tot am scris, insaam decis acum, sa imi iau ramas bun de la toti de pe forum, sa va multumesc pentru ca m-ati primit intre voi, si va rog sa ma iertati pentru toate cate v-am suparat: cu mandriile si incapatanarile mele, sau cu cuvintele aspre si pline de ravna, sau cu tot ce v-am nemultumit! Am incarcat pe cat am putu si m-a luminat Dumnezeu si Sf.Nectarie sa va ajut pe fiecare in parte, asa cum sunt eu, si nu un alt George!
Contul nu il sterg, cine vrea sa vada cele trei albume pe pagina de profil, le poate vedea - Sfantul Nectarie din Eghina, Muntele Athos, si Icoane facatoare de minuni din Muntele Athos, imagini facute de mine personal si nu luate de pe internet!

Am multi prieteni aici, le cer iertare pentru ca nu voi mai intra pe acest forum, dar sa nu uite niciunul ca ii pomenesc la nesmeritele mele rugaciuni pe fiecare in parte, rugand Bunatatea lui Dumnezeu si a Sfintilor pentru fiecare, pentru care nedajduiesc ca Se va milostivi si de mine Dumnezeu!!!

Sa na intalnim la Poarta Raiului! Amin!

Nu ma surprinde plecarea ta, in ultima vreme nu ai mai postat pe aici sau ai intervenit cu cite o mica fraza, eu personal iti multumesc caci de la tine am aflat de Sfintul Nectarie si de atunci ma rog la el in fiecare zi si il simt aproape. Drum bun oriunde te-ai hotarit sa pleci Domnul sa-ti lumineze calea.
Doamne ajuta

mirelat 30.06.2010 06:01:14

Citat:

am decis acum, sa imi iau ramas bun de la toti de pe forum, ...

Am incarcat pe cat am putut si m-a luminat Dumnezeu si Sf.Nectarie sa va ajut pe fiecare in parte, asa cum sunt eu, si nu un alt George!
...
Sa ne intalnim la Poarta Raiului! Amin!

Doamne ajuta! :25: Iti doresc draga Geo sa ai parte de linistea pe care o cauti, iar cand o gasesti...sa te gandesti si la noi! :63:

eduardd 30.06.2010 07:56:26

Doamne, lumea aceasta e lipsita de Iubire si Bucurie.. Miluieste-ne!

Stapana sa te miluiasca!
Iarta-ma si Domnul sa te ierte!

LapetiteMoc 30.06.2010 08:25:03

Imi pare rau ca nu voi mai gasi vorbele tale pe-aici.

Domnul sa te ocroteasca!

sia 30.06.2010 10:24:40

iti doresc din tot sufletul ,

Drum bun , Domnul sa va ocroteasca !

carmina 30.06.2010 10:43:25

Ma bucur pentru tine, Geo si pentru alegerea facuta si sa fie asa cum spui tu, sa ne intalnim cu totii la Poarta Raiului!

Domnul Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine, ca pe unul dintre fii Lui cei iubiti!

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:26:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.