![]() |
Propovaduirea
Citat:
|
Citat:
|
Mai anevoios e a implini cele propovaduite decat a propovadui. E foarte greu, de exeplu, sa predici despre cruce rastignit fiind, nu simplu spectator la rastignirea altuia.
Mi-a placut cuvantul Cuviosului Iosif Isihastul: "Ca sa propovaduiesti este atat de usor, ca si cum ai arunca pietre de sus, dintr-o clopotnita. Dar ca sa pui in fapta ceea ce propovaduiesti este atat de greu, ca si cum ai urca pietre acolo sus". |
Citat:
Si mai am o mare nelamurire adica eu care traiesc departe de tara si de Biserica Ortodoxa dupa care tInjesc de dor cumplit, sa nu deschid gura ca nu am primit BinecuvIntare de la nici un Parinte sa fac lucru de misionar odata cu lucrul meu de toate zilele , sami fie frica sa vestesc pe Hristos cel care sa dat veata pe cruce pt mine si pentru ca eu sa fiu mIntuit prin jertfa Lui .??? Sau sa nu spun despre Biserica O R T O D O X A ca este drept maritoare si dreapta , ma refer la Biserica nu la alt ceva si nu la cei ce o conduc vremelnic pt. ca nu sunt eu In masura sa vorbesc sau sa judec si sa deschid gura . S L A V I T sa fie D O M N U L amin amin amin +++ +++ +++ +++ |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:08:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.