Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Mirungerea(Ungerea cu Mir) (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5018)
-   -   Ulei din candela Sf Nectarie? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10197)

Anna Vasilica 27.03.2012 20:21:14

Personal, de cate ori am avut ocazia sa merg la Bucuresti, am trecut si pe la M-rea Radu Voda si am luat de acolo ulei de la candela sf.Nectarie. Pe mine m-a ajutat nespus de mult, in tot ce mi-am propus , iar daca aveti probleme de sanatate rugati-va si ungeti locul cu putin mir.Sfantul Nectarie este grabnic ajutator si nu am cuvinte de multumire pentru sprijinul pe care mi l-a dat!Doamne ajuta!

ortodoxa2310 28.04.2012 19:38:34

Donez o candela cuiva care vrea s-o aprinda pt Sfantul Nectarie.Adica, sa stiu ca chiar e folosita, nu aprinsa doar in zilele de sarbatore.

Pot trimite si inafara, dar doar in uniunea europeana. In tarile din afara uniunii europene e prea complicata procedura de trimitere si nu am timp sa stau atat la posta.

Candela este asta din poza (e de pe net poza, dar e exact la fel), e de dim. medie, pt casa. Este nefolosita, vine in cutia originala, dar ii lipseste treaba aia pt fitil.A, si e din alama, nu rugineste. Impachetez bine, platesc si transportul tot eu.

http://img718.imageshack.us/img718/88/ali3410105.jpg

Ok, primul venit, primul servit.

ADRIAN12 15.07.2012 01:11:17

Ptr adrian

Citat:

În prealabil postat de silvia55 (Post 271640)
buna seara!te pot ajuta eu cu ulei sfintit de la candela moastelor sf nectarie din insula eghina (grecia).astept informatii prin pm sau daca imi dai id prin messenger ...intru in fiecare seara pe net intre orele 21.40-24.doamne ajuta!

buna seara ! Am un baietel de 12 ani cu dizabilitati grave. As dori ulei de la candela sf. Nectarie (contra cost) SAU O ICOANA CU SFANTUL NECTARIE. M A AJUTAT DE MAI MULTE ORI EU SUNT DIN SATU MARE .VA MULTUMESC DOAMNA AJUTA!

aanrra 15.07.2012 22:52:22

pentru Adrian

Va ajut cu mare drag, discutam prin mesaj privat.

oana_g78 16.07.2012 11:26:06

Citat:

În prealabil postat de ortodoxa2310 (Post 441967)
Donez o candela cuiva care vrea s-o aprinda pt Sfantul Nectarie.Adica, sa stiu ca chiar e folosita, nu aprinsa doar in zilele de sarbatore.

Pot trimite si inafara, dar doar in uniunea europeana. In tarile din afara uniunii europene e prea complicata procedura de trimitere si nu am timp sa stau atat la posta.

Candela este asta din poza (e de pe net poza, dar e exact la fel), e de dim. medie, pt casa. Este nefolosita, vine in cutia originala, dar ii lipseste treaba aia pt fitil.A, si e din alama, nu rugineste. Impachetez bine, platesc si transportul tot eu.

http://img718.imageshack.us/img718/88/ali3410105.jpg

Ok, primul venit, primul servit.

Doriti sa o oferiti unui om fara posibilitati?
Sau cuiva care chiar o va folosi?Doamne ajuta!

ADRIAN12 19.07.2012 10:44:26

[quote=aanrra;458902]Va ajut cu mare drag, discutam prin mesaj privat.

Jamaica 30.07.2012 18:56:28

cum pot face rost de ulei de la candela Sf. Nectarie de la Radu Voda? vorbesc cu calugarii de acolo? imi trebuie vreun recipient? sper sa ma puteti indruma. multumesc

Ekaterina 02.08.2012 01:28:28

Citat:

În prealabil postat de Jamaica (Post 462194)
cum pot face rost de ulei de la candela Sf. Nectarie de la Radu Voda? vorbesc cu calugarii de acolo? imi trebuie vreun recipient? sper sa ma puteti indruma. multumesc

Daca sunteti din Bucuresti mergeti la Manastire. La racla cu Sfintele moaste este un Parinte care va lua ulei din candela si va va pune intr-un recipient (pe care trebuie sa-l aduceti dumneavoastra). Este bine sa mergeti dupa slujba sau in timpul slujbei, atunci sigur veti gasi un Parinte la racla. Eu am cumparat si de la magazinul Manastirii o sticluta de ulei de la candela Sfantului Nectarie, o sticluta cu aghiasma, un acatist catre Sfantul Nectarie si o iconita, toate intr-o cutiuta. Se rezolva sigur daca ajungeti la Manastirea Radu Voda. Aveti pe siteul Manastirii si programul slujbelor
http://www.manastirearaduvoda.ro/

Jamaica 02.08.2012 23:10:29

multumesc !

simona t 05.08.2012 10:41:08

rugaminte

Buna ziua.
Am aflat si eu destul de curand despre Sf Nectarie si despre minunile sale. Am cautat la noi in oras carticica cu acatistul, dar nu am gasit-o. Am gasit acatistul pe internet, dar as avea nevoie de carticica, fiind de dimensiuni reduse as putea-o lua cu mine oriunde. nu sunt din Bucuresti, sunt din Harghita. Ma poate ajuta cineva cu o sticluta de ulei de la candela Sfantului de la manastirea Radu Voda si cu o carticica acatist, va rog? Trimise prin posta, cu plata ramburs, desigur.

simona t 27.08.2012 10:25:42

Multumesc

Citat:

În prealabil postat de simona t (Post 463268)
Buna ziua.
Am aflat si eu destul de curand despre Sf Nectarie si despre minunile sale. Am cautat la noi in oras carticica cu acatistul, dar nu am gasit-o. Am gasit acatistul pe internet, dar as avea nevoie de carticica, fiind de dimensiuni reduse as putea-o lua cu mine oriunde. nu sunt din Bucuresti, sunt din Harghita. Ma poate ajuta cineva cu o sticluta de ulei de la candela Sfantului de la manastirea Radu Voda si cu o carticica acatist, va rog? Trimise prin posta, cu plata ramburs, desigur.

Vreau sa multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns prin mesaj privat si s-au oferit sa ma ajute. le multumesc mult doamenlor care m-au ajutat si va doresc tuturor multa sanatate si mangaieri in necazuri. Doamne-ajuta!

ortodoxa2310 31.10.2012 18:48:10

Citat:

În prealabil postat de oana_g78 (Post 459000)
Doriti sa o oferiti unui om fara posibilitati?
Sau cuiva care chiar o va folosi?Doamne ajuta!

Ce lagatura are? Cu posibilitati sau fara, nu conteaza, numai s-o foloseasca, sa nu stea de bibelou. Atata tot.

diana_ghiorghe 01.11.2012 14:12:21

Indraznesc si eu sa cer o lacrima de ulei de la candela Sfantului... Daca se mai poate, va pot da adresa... Mii de multumiri!

Mia Mia 01.11.2012 23:59:31

Doamne ajuta, Diana!

Daca nu ti-ai procurat, iti pot trimite eu putin ulei din Grecia; lasa-mi te rog adresa pe privat.

Jamaica 04.11.2012 22:22:05

iti pot trimite si eu de la radu voda -bucureti

IGNATOVICI DANIELA 19.11.2012 12:25:39

ulei sfințit de la Sfântul Nectarie

Bună ziua tuturor. Aș dori tare mult să mă ajute cineva , să-mi trimită ulei sfințit de la candela Sfântul Nectarie din Eghina. Am niște probleme de sănătate și îmi doresc mult de tot, dacă mă puteți ajuta în acastă problemă.Dumnezeu să vă ajute în tot ceea ce vă doriți. Sfântul Nectarie să mă ajute ca eu să primesc uleiul sfințit ca sa ma pot vindeca.

ADRESA MEA DE E-MAIL ESTE: ignatovicid@yahoo.com
DOAMNE AJUTĂ.

Alecsa 08.12.2012 20:59:36

ulei sfintit

Buna!! mai ai ulei sfintit?all33xutza_06 astept add.multumesc!

Mia Mia 19.12.2012 10:47:58

urgent!!!

va rog daca aveti careva numar de telefon sau adresa de mail de la user-ul silver 25, lasati-mi va rog mesaj privat, e o urgenta!\
Multumesc!

simona catana 13.01.2013 15:46:22

ulei din candela sfantului nectarie

Buna ziua, as aea nevoi de ulei din candela sf. nectarie. va rog mult, cine poate sa ma ajute sa-mi trimita un mesaj pe privat ca sa putem lua legatura. Eu sunt din Tg. Mures. Va multumesc mult si Doamne ajuta.

oana radoi 14.02.2013 14:36:50

Rugaminte

Va rog din inima ajutati-ma cu putin ulei din Candela Sfantului Nectarie pentru mama mea care sufera de cancer la san,va rog din inima.Incerc sa ajung si la Mnanastirea Radu Voda dar nu stiu cand voi reusii si pana atunci as avea nevoie de putin mir din cadela Sfantului
Va rog mult ajutati-ma
Doamne ajuta!

claudiuremus 15.02.2013 09:04:45

Lasa o adresa sau un nr. de telefon

claudine70 11.05.2013 14:49:00

rugaminte

Buna ziua,

rog din suflet pe oricine poate sa-mi trimita putin ulei din candela Sf Nectarie, este pentru tatal meu diagnosticat cu cancer si care va suferi peste 2 zile o interventie. adresa mea de email este clovis@clicknet.ro.
Dumnezeu sa ne ajute!

Jamaica 12.05.2013 10:54:42

Părticele din moaștele Sfantului Nectarie se găsesc la:

-Mănăstirea Putna (racla cu Moastele este în Sfantul Altar);
-Biserica "Sfantul Ierarh Nectarie" din Iasi (racla este în Sfantul Altar);
-Schitul "Sfintii Ioan si Nectarie" (Brădetu, jud.Arges), racla fiind asezată în naosul paraclisului ;
-Manastirea "Sfintii Mucenici si Doctori fara arginti Epictet si Astion - Halmyris" din Dunavatul de Jos (Murighiol), jud. Tulcea;
-Biserica "Sfintii Voievozi", sat Ghimicesti, com Fitionesti, jud.Vrancea ;
-Biserica "Sfanta Treime", loc. Bucium, jud. Brasov ;
-Biserica Spitalului TBC din Sibiu;
-Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae si Izvorul Tamaduirii", spitalul judetean Sfantul Ioan cel Nou, Suceava ;
-Schitul "Nasterea Maicii Domnului", com Sinca Veche, jud. Brasov (pe drumul Brasov-Fagaras, din Persani);
-Schitul Sinca Noua, com. Sinca Noua, jud. Brasov;
-Biserica "Nasterea Maicii Domnului si Sfantul Nectarie", cart. Alexandru cel Bun, Iasi ;
-Catedrala Episcopala din Galati ;
-Capela "Sf. Andrei" din cadrul Spitalului Judetean Galati;
-Biserica Memoriala Mihai Viteazul "Sf. Siluan Atonitul", Alba Iulia;
-Catedrala din Sibiu;
-Biserica "Sfintii Doctori Cosma si Damian" din cadrul Spitalului Fundeni, Bucuresti;
-Biserica "Sfantul Gheorghe" din Slobozia, judetul Ialomita;
-Manastirea Sfintei Cruci, Oradea, judetul Bihor;
-Biserica "Sfanta Parascheva", din Timisoara;
-Biserica "Sf. Ioan Botezătorul și Sf. Visarion de Larisa" din Brasov, cartierul Craiter;
-Capela cu hramul "Imparatii Constantin si Elena", din cadrul Spitalului Parhon, Bucuresti;
-Manastirea "Negru Voda" din Campulung, jud. Arges;
-Manastirea Brancoveni, comuna Brancoveni, jud. Olt;
-Manastirea "Sf. Ioan Casian", com. Targusor, jud. Constanta - centura Sf. Nectarie de Eghina;
-Biserica "Sf. Treime", sat Bucium, com. Sinca, jud. Brasov;
-Manastirea "Sf. Treime", sat Parepa-Rusani, com. Colceag, jud. Prahova;
-Manastirea "Sf. Gheorghe" din Giurgiu (la intrarea dinspre Bucuresti), jud. Giurgiu;
-Manastirea Nicula, Jud.Cluj (satul Nicula, la 6-7 km de orasul Gherla);
-Biserica de lemn (sau Biserica studentilor), vis-a-vis de cantina din campusul Studentesc Hasdeu, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 45, Cluj-Napoca - moastele sunt scoase spre inchinare in fiecare luni seara dupa Maslu;
-Biserica "Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Ierarh Nectarie", situata in curtea Spitalului de Pediatrie, Botosani, jud. Botosani.
-Manastirea Radu Voda din Bucuresti

adam000 12.05.2013 14:59:12

Si mai sint la o manastire care chiar asa se si numeste: "Sf Nectarie" in Caransebes, pe undeva pe linga Armenis (pe linga manastirea Piatra Scrisa).
Acolo se gaseste o particica din vestmantul sau moastele Sf Macarie Egipteanul - cel care a compus rugaciunile de dimineata (majoritatea) si din cele de seara.

De asemenea, la Sinca sint doua manastiri (Sinca Veche si Sinca Noua) si ambele au particele din moastele Sf Nectarie.

muzicoloaga 27.05.2013 21:53:18

ulei sfintit

Buna ziua, vroiam sa va rog pentru cine citeste mesajul meu, ma puteti ajuta va rog cu niste ulei de la candela Sfantului Nectarie? Eu sunt din Galati ,am o problema de sanatate si ma paste o interventie chirurgicala si simt ca numai Sfantul Nectarie ma poate ajuta alaturi de Dumnezeu si Maica Domnului. M-as bucura foarte mult sa am putin ulei contra cost desigur. Va multumesc frumos.

mariuka 18.07.2013 18:27:19

Buna, sunt noua cum se trimite un pomelnic la o manastire?
Daca nu gasesc nicaieri nr de telefon, are cineva , ati trimis?

Geo_Geo79 18.07.2013 18:39:05

Citat:

În prealabil postat de mariuka (Post 526913)
Buna, sunt noua cum se trimite un pomelnic la o manastire?
Daca nu gasesc nicaieri nr de telefon, are cineva , ati trimis?

Doamne ajuta! Poti sa faci o scrisoare, pentru asta ai nevie de adresa manastirii, in scrisoare treci si pomelnicul (specifici daca este pentru vii sau morti) apoi treci perioada (de ex 40 zile).

Miha-anca 20.07.2013 03:09:08

Citat:

În prealabil postat de muzicoloaga (Post 520436)
Buna ziua, vroiam sa va rog pentru cine citeste mesajul meu, ma puteti ajuta va rog cu niste ulei de la candela Sfantului Nectarie? Eu sunt din Galati ,am o problema de sanatate si ma paste o interventie chirurgicala si simt ca numai Sfantul Nectarie ma poate ajuta alaturi de Dumnezeu si Maica Domnului. M-as bucura foarte mult sa am putin ulei contra cost desigur. Va multumesc frumos.

Scrie mai sus ca exista particele ale Sf. Nectarie si in Galati:
-Catedrala Episcopala din Galati ;
-Capela "Sf. Andrei" din cadrul Spitalului Judetean Galati;

eu-cristina83 20.07.2013 13:10:30

Moastele Sf. Nectarie se mai gasesc si in jud. Constanta in localitatea Mihail Kogalniceanu la biserica Sf. Ioan Iacob Hozevitul, biserica apartinand Grupului Social CERES. Acolo slujeste pr. Viorel Stan, un parinte deosebit, cu suflet si credinta mare. Biserica este ridicata de 1-2 ani iar acum se afla la stadiul de pictura. Cei care sunt interesati de Sf moaste sau care doresc sa ajute Sf biserica sa ma contacteze pe privat pt a va face legatura cu pr.

voicugabriel 24.07.2013 01:57:30

Aș îndrăzni și eu să cer puțin ulei de la candela Sfantului Nectarie, daca se poate, bineînțeles, pentru cine mă poate ajuta. Sunt din Brăila. Mulțumesc anticipat.

Jamaica 09.09.2013 18:30:31

ti-am raspuns pe privat acum cateva saptamani.....

muty87 14.09.2013 16:46:56

buna ziua

ma puteti ajuta si pe mine cu putin ulei de la sf Nectarie va rog? am citit acatistul timp de 40 de zile si intr-adevar viata mi s-a schimbat. am gasit de lucru de acasa, am avut o nastere usoara tot cu ajutorul sfantului Nectarie, am un bebelus sanatos, familia este sanatoasa, si toate cu ajutorul sfantului Nectarie. Parca imi asculta cele mai ascunse ganduri si rugi..nici nu stiu cum sa ii multumesc. si nici nu stiu cum sa va multumesc si dvs, celor care ma ascultati si ma puteti ajuta cu putin ulei, am copil mic si il mirui seara de seara, dar as vrea sa il ung putin si cu ulei de la sf Nectarie sa fie protejat de rele. imi doresc de mult timp putin ulei si am gasit acest forum. va multumesc. sanatate multa si Doamne ajuta!

Lady Brightside 19.09.2013 00:36:48

Ar avea cineva posibilitati sa imi trimita niste ulei de la Sf. Nectarie in Germania? Voi plati costurile, desigur. As aprecia din suflet!

Iulia19 30.09.2013 21:02:07

Rugaminte

Buna seara! Doamne ajuta. As avea o mare rugaminte: daca poate cineva sa imi trimita si mie mir de la Sfantul Nectarie bineintelesc contra cost. Va rog am mare nevoie si imi pun toata nadejdea ca cineva ma poate ajuta. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

stephania 24.11.2013 13:45:33

Buna ziua.Va scriu avand o mare rugaminte la dumneavoastra.Puteti sa-mi trimiteti niste ulei de la Sfantul Nectarie?As avea nevoie pentru mama mea care este bolnava de cancer,si pentru care acest ulei este singura speranta.Pot platii coletul ramburs.Adresa mea este sofibirgu@yahoo.com Doamne ajuta

gabriela8 24.11.2013 15:06:53

Daca aveti o candela ce arde inaintea icoanei Sfantului Nectarie, puteti folosi si acel ulei. Daca sunteti din Bucuresti, puteti merge la Manastirea Radu Voda sa luati ulei din candela ce arde la Sfintele Moaste.

AdisAdina 02.12.2013 20:34:27

Buna seara. As dori sa adaug ca particele din moastele Sfantului Nectarie se mai gasesc si la Catedrala Nasterea Maicii Domnului din Gura Humorului. O seara binecuvantata.

monaramona 05.02.2014 14:06:24

Buna

Citat:

În prealabil postat de Mia Mia (Post 479661)
Doamne ajuta, Diana!

Daca nu ti-ai procurat, iti pot trimite eu putin ulei din Grecia; lasa-mi te rog adresa pe privat.

Mia , te rog ... stiu ca a trecut ceva timp decand ai postat acest mesaj aici , dar indraznesc totusi sa te rog daca mai ai cateva picaturi de ulei si pentru mine .
Adresa ;RAMONA VAIDEANU
STR.Piatra Corbului Nr.35
jud.Neamt ,Or.Bicaz

mariaaa 16.02.2014 19:26:13

Citat:

În prealabil postat de silvia55 (Post 405585)
...comunicati-mi va rog prin mesaj privat adresele voastre si am sa va trimit ulei sfintit /suport eu taxele de expediere.

DANIELA BARANCIANU
LOC.PALTINIS
JUD.BOTOSANI
Aceasta e adresa mea,te rog din suflet trimite-mi si mie ulei sfintit din candela Sf.Nectarie pt.mama mea care tocmai a fost operata la inima si se reface greu.Multumesc!Doamne ajuta

lumy700 03.03.2014 19:37:06

msss

Buna ziua , ma scuzati pentru cererea mea , dar as dori putin ulei foarte putin de la moastele SF NECTARIE , am tot incercat ca fac rost dar fara mari sperante , ma poate ajuta va rog frumos cineva ? Platesc eu prin sistem ramburs cheltuielile va rog . multumesc

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:13:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.