![]() |
Personal, de cate ori am avut ocazia sa merg la Bucuresti, am trecut si pe la M-rea Radu Voda si am luat de acolo ulei de la candela sf.Nectarie. Pe mine m-a ajutat nespus de mult, in tot ce mi-am propus , iar daca aveti probleme de sanatate rugati-va si ungeti locul cu putin mir.Sfantul Nectarie este grabnic ajutator si nu am cuvinte de multumire pentru sprijinul pe care mi l-a dat!Doamne ajuta!
|
Donez o candela cuiva care vrea s-o aprinda pt Sfantul Nectarie.Adica, sa stiu ca chiar e folosita, nu aprinsa doar in zilele de sarbatore.
Pot trimite si inafara, dar doar in uniunea europeana. In tarile din afara uniunii europene e prea complicata procedura de trimitere si nu am timp sa stau atat la posta. Candela este asta din poza (e de pe net poza, dar e exact la fel), e de dim. medie, pt casa. Este nefolosita, vine in cutia originala, dar ii lipseste treaba aia pt fitil.A, si e din alama, nu rugineste. Impachetez bine, platesc si transportul tot eu. http://img718.imageshack.us/img718/88/ali3410105.jpg Ok, primul venit, primul servit. |
Ptr adrian
Citat:
|
pentru Adrian
Va ajut cu mare drag, discutam prin mesaj privat.
|
Citat:
Sau cuiva care chiar o va folosi?Doamne ajuta! |
[quote=aanrra;458902]Va ajut cu mare drag, discutam prin mesaj privat.
|
cum pot face rost de ulei de la candela Sf. Nectarie de la Radu Voda? vorbesc cu calugarii de acolo? imi trebuie vreun recipient? sper sa ma puteti indruma. multumesc
|
Citat:
http://www.manastirearaduvoda.ro/ |
multumesc !
|
rugaminte
Buna ziua.
Am aflat si eu destul de curand despre Sf Nectarie si despre minunile sale. Am cautat la noi in oras carticica cu acatistul, dar nu am gasit-o. Am gasit acatistul pe internet, dar as avea nevoie de carticica, fiind de dimensiuni reduse as putea-o lua cu mine oriunde. nu sunt din Bucuresti, sunt din Harghita. Ma poate ajuta cineva cu o sticluta de ulei de la candela Sfantului de la manastirea Radu Voda si cu o carticica acatist, va rog? Trimise prin posta, cu plata ramburs, desigur. |
Multumesc
Citat:
|
Citat:
|
Indraznesc si eu sa cer o lacrima de ulei de la candela Sfantului... Daca se mai poate, va pot da adresa... Mii de multumiri!
|
Doamne ajuta, Diana!
Daca nu ti-ai procurat, iti pot trimite eu putin ulei din Grecia; lasa-mi te rog adresa pe privat. |
iti pot trimite si eu de la radu voda -bucureti
|
ulei sfințit de la Sfântul Nectarie
Bună ziua tuturor. Aș dori tare mult să mă ajute cineva , să-mi trimită ulei sfințit de la candela Sfântul Nectarie din Eghina. Am niște probleme de sănătate și îmi doresc mult de tot, dacă mă puteți ajuta în acastă problemă.Dumnezeu să vă ajute în tot ceea ce vă doriți. Sfântul Nectarie să mă ajute ca eu să primesc uleiul sfințit ca sa ma pot vindeca.
ADRESA MEA DE E-MAIL ESTE: ignatovicid@yahoo.com DOAMNE AJUTĂ. |
ulei sfintit
Buna!! mai ai ulei sfintit?all33xutza_06 astept add.multumesc!
|
urgent!!!
va rog daca aveti careva numar de telefon sau adresa de mail de la user-ul silver 25, lasati-mi va rog mesaj privat, e o urgenta!\
Multumesc! |
ulei din candela sfantului nectarie
Buna ziua, as aea nevoi de ulei din candela sf. nectarie. va rog mult, cine poate sa ma ajute sa-mi trimita un mesaj pe privat ca sa putem lua legatura. Eu sunt din Tg. Mures. Va multumesc mult si Doamne ajuta.
|
Rugaminte
Va rog din inima ajutati-ma cu putin ulei din Candela Sfantului Nectarie pentru mama mea care sufera de cancer la san,va rog din inima.Incerc sa ajung si la Mnanastirea Radu Voda dar nu stiu cand voi reusii si pana atunci as avea nevoie de putin mir din cadela Sfantului
Va rog mult ajutati-ma Doamne ajuta! |
Lasa o adresa sau un nr. de telefon
|
rugaminte
Buna ziua,
rog din suflet pe oricine poate sa-mi trimita putin ulei din candela Sf Nectarie, este pentru tatal meu diagnosticat cu cancer si care va suferi peste 2 zile o interventie. adresa mea de email este clovis@clicknet.ro. Dumnezeu sa ne ajute! |
Părticele din moaștele Sfantului Nectarie se găsesc la:
-Mănăstirea Putna (racla cu Moastele este în Sfantul Altar); -Biserica "Sfantul Ierarh Nectarie" din Iasi (racla este în Sfantul Altar); -Schitul "Sfintii Ioan si Nectarie" (Brădetu, jud.Arges), racla fiind asezată în naosul paraclisului ; -Manastirea "Sfintii Mucenici si Doctori fara arginti Epictet si Astion - Halmyris" din Dunavatul de Jos (Murighiol), jud. Tulcea; -Biserica "Sfintii Voievozi", sat Ghimicesti, com Fitionesti, jud.Vrancea ; -Biserica "Sfanta Treime", loc. Bucium, jud. Brasov ; -Biserica Spitalului TBC din Sibiu; -Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae si Izvorul Tamaduirii", spitalul judetean Sfantul Ioan cel Nou, Suceava ; -Schitul "Nasterea Maicii Domnului", com Sinca Veche, jud. Brasov (pe drumul Brasov-Fagaras, din Persani); -Schitul Sinca Noua, com. Sinca Noua, jud. Brasov; -Biserica "Nasterea Maicii Domnului si Sfantul Nectarie", cart. Alexandru cel Bun, Iasi ; -Catedrala Episcopala din Galati ; -Capela "Sf. Andrei" din cadrul Spitalului Judetean Galati; -Biserica Memoriala Mihai Viteazul "Sf. Siluan Atonitul", Alba Iulia; -Catedrala din Sibiu; -Biserica "Sfintii Doctori Cosma si Damian" din cadrul Spitalului Fundeni, Bucuresti; -Biserica "Sfantul Gheorghe" din Slobozia, judetul Ialomita; -Manastirea Sfintei Cruci, Oradea, judetul Bihor; -Biserica "Sfanta Parascheva", din Timisoara; -Biserica "Sf. Ioan Botezătorul și Sf. Visarion de Larisa" din Brasov, cartierul Craiter; -Capela cu hramul "Imparatii Constantin si Elena", din cadrul Spitalului Parhon, Bucuresti; -Manastirea "Negru Voda" din Campulung, jud. Arges; -Manastirea Brancoveni, comuna Brancoveni, jud. Olt; -Manastirea "Sf. Ioan Casian", com. Targusor, jud. Constanta - centura Sf. Nectarie de Eghina; -Biserica "Sf. Treime", sat Bucium, com. Sinca, jud. Brasov; -Manastirea "Sf. Treime", sat Parepa-Rusani, com. Colceag, jud. Prahova; -Manastirea "Sf. Gheorghe" din Giurgiu (la intrarea dinspre Bucuresti), jud. Giurgiu; -Manastirea Nicula, Jud.Cluj (satul Nicula, la 6-7 km de orasul Gherla); -Biserica de lemn (sau Biserica studentilor), vis-a-vis de cantina din campusul Studentesc Hasdeu, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 45, Cluj-Napoca - moastele sunt scoase spre inchinare in fiecare luni seara dupa Maslu; -Biserica "Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Ierarh Nectarie", situata in curtea Spitalului de Pediatrie, Botosani, jud. Botosani. -Manastirea Radu Voda din Bucuresti |
Si mai sint la o manastire care chiar asa se si numeste: "Sf Nectarie" in Caransebes, pe undeva pe linga Armenis (pe linga manastirea Piatra Scrisa).
Acolo se gaseste o particica din vestmantul sau moastele Sf Macarie Egipteanul - cel care a compus rugaciunile de dimineata (majoritatea) si din cele de seara. De asemenea, la Sinca sint doua manastiri (Sinca Veche si Sinca Noua) si ambele au particele din moastele Sf Nectarie. |
ulei sfintit
Buna ziua, vroiam sa va rog pentru cine citeste mesajul meu, ma puteti ajuta va rog cu niste ulei de la candela Sfantului Nectarie? Eu sunt din Galati ,am o problema de sanatate si ma paste o interventie chirurgicala si simt ca numai Sfantul Nectarie ma poate ajuta alaturi de Dumnezeu si Maica Domnului. M-as bucura foarte mult sa am putin ulei contra cost desigur. Va multumesc frumos.
|
Buna, sunt noua cum se trimite un pomelnic la o manastire?
Daca nu gasesc nicaieri nr de telefon, are cineva , ati trimis? |
Citat:
|
Citat:
-Catedrala Episcopala din Galati ; -Capela "Sf. Andrei" din cadrul Spitalului Judetean Galati; |
Moastele Sf. Nectarie se mai gasesc si in jud. Constanta in localitatea Mihail Kogalniceanu la biserica Sf. Ioan Iacob Hozevitul, biserica apartinand Grupului Social CERES. Acolo slujeste pr. Viorel Stan, un parinte deosebit, cu suflet si credinta mare. Biserica este ridicata de 1-2 ani iar acum se afla la stadiul de pictura. Cei care sunt interesati de Sf moaste sau care doresc sa ajute Sf biserica sa ma contacteze pe privat pt a va face legatura cu pr.
|
Aș îndrăzni și eu să cer puțin ulei de la candela Sfantului Nectarie, daca se poate, bineînțeles, pentru cine mă poate ajuta. Sunt din Brăila. Mulțumesc anticipat.
|
ti-am raspuns pe privat acum cateva saptamani.....
|
buna ziua
ma puteti ajuta si pe mine cu putin ulei de la sf Nectarie va rog? am citit acatistul timp de 40 de zile si intr-adevar viata mi s-a schimbat. am gasit de lucru de acasa, am avut o nastere usoara tot cu ajutorul sfantului Nectarie, am un bebelus sanatos, familia este sanatoasa, si toate cu ajutorul sfantului Nectarie. Parca imi asculta cele mai ascunse ganduri si rugi..nici nu stiu cum sa ii multumesc. si nici nu stiu cum sa va multumesc si dvs, celor care ma ascultati si ma puteti ajuta cu putin ulei, am copil mic si il mirui seara de seara, dar as vrea sa il ung putin si cu ulei de la sf Nectarie sa fie protejat de rele. imi doresc de mult timp putin ulei si am gasit acest forum. va multumesc. sanatate multa si Doamne ajuta!
|
Ar avea cineva posibilitati sa imi trimita niste ulei de la Sf. Nectarie in Germania? Voi plati costurile, desigur. As aprecia din suflet!
|
Rugaminte
Buna seara! Doamne ajuta. As avea o mare rugaminte: daca poate cineva sa imi trimita si mie mir de la Sfantul Nectarie bineintelesc contra cost. Va rog am mare nevoie si imi pun toata nadejdea ca cineva ma poate ajuta. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
|
Buna ziua.Va scriu avand o mare rugaminte la dumneavoastra.Puteti sa-mi trimiteti niste ulei de la Sfantul Nectarie?As avea nevoie pentru mama mea care este bolnava de cancer,si pentru care acest ulei este singura speranta.Pot platii coletul ramburs.Adresa mea este sofibirgu@yahoo.com Doamne ajuta
|
Daca aveti o candela ce arde inaintea icoanei Sfantului Nectarie, puteti folosi si acel ulei. Daca sunteti din Bucuresti, puteti merge la Manastirea Radu Voda sa luati ulei din candela ce arde la Sfintele Moaste.
|
Buna seara. As dori sa adaug ca particele din moastele Sfantului Nectarie se mai gasesc si la Catedrala Nasterea Maicii Domnului din Gura Humorului. O seara binecuvantata.
|
Buna
Citat:
Adresa ;RAMONA VAIDEANU STR.Piatra Corbului Nr.35 jud.Neamt ,Or.Bicaz |
Citat:
LOC.PALTINIS JUD.BOTOSANI Aceasta e adresa mea,te rog din suflet trimite-mi si mie ulei sfintit din candela Sf.Nectarie pt.mama mea care tocmai a fost operata la inima si se reface greu.Multumesc!Doamne ajuta |
msss
Buna ziua , ma scuzati pentru cererea mea , dar as dori putin ulei foarte putin de la moastele SF NECTARIE , am tot incercat ca fac rost dar fara mari sperante , ma poate ajuta va rog frumos cineva ? Platesc eu prin sistem ramburs cheltuielile va rog . multumesc
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:13:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.