![]() |
Citat:
|
Citat:
Am auzit de cazul a doi barbati de prin Buzau care s-au gandit sa le citeasca. Erau pe la marginea orasului cand s-au apucat dupa care au disparut de pe radar. I-au gasit dupa vre-o doua zile, unul spanzurat intr-un copac si celalalt tot spanzurat dar de un picior pe un stalp (turn metalic) de inalta tensiune si era aproape mort. Acesta a si povestit ce s-a intamplat cel putin pana in momentul citirii molitfelor ca dupa aia... Referitor la pregatirea preotilor, am vazut un filmulet cu parintele Argatu (Dumnezeu sa-l ierte) unde spunea ca el tine post tot anul mai putin 2 saptamani dupa Pasti si 3 saptamani dupa Craciun, cand manca si oua si lactate. De carne nu zicea nimic dar m-as mira, se stie ca pe la manastiri dar si oamenii mireni inaintati in credinta nu mananca carne. |
Molitvele Sf Vasile se tin la Patriarhie, vinerea de la 17; la Sf Gheorghe, din centru, de la 17....
|
Citat:
|
molifte?
Buna ziua. Mi s-a spus ca am un blestem pe neam....nu s-au intamplat nenorociri mari in familia mea multumesc Lui Dumnezeu...doar mici neimpliniri..care persista si o oarecare neimplinire sufleteasca! Eu am fost aici la un parinte din orasul meu.Citesc psaltirea, tin post, am inceput un canon de rugaciuni, mi-am schimbat modul de a gandi din rau in bine si am fost la 3 dezlegari...si va merge si mama mea ea fiind singura din familie pe care o pot convinge.Dar aceste dezlegari nu sunt Moliftele SF Vasile Cel Mare! si intrebarea mea este :sunt absolut necesare in cazul meu??( in care blestemul nu e foarte puternic..iar eu am luat toate celalalte masuri pentyru a ma vindeca pe mine si pe familia mea?.Va rog sa-mi raspundeti..am auzit ca sunt periculoase iar unde merg eu nu se citesc...deci nici nu stiu unde sa ma adresez.multumesc
Edit/Delete Messag |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:06:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.