Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Intrebari despre actele biometrice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10432)

bogdan81 02.11.2013 17:07:56

Pai nu fariseii au strigat, si nici apostolii.
Fariseii cel mult au manipulat poporul, dar asta nu are nici o relevanta.
Poporul are alte criterii.

antoniap 02.11.2013 17:25:08

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 539214)

Cei care se lasa manipulati vor primi de bunavoie un cip in creier, ca sa fie pe placul manipulatorilor si ca s-o duca vremelnic mai bine... De data asta, insa, cred ca vor primi ceea ce merita. Vor avantaje, li se promit avantaje!

http://endoftheamericandream.com/arc...-the-year-2020

Despre dezavantaje nu le spune nimeni nimic. Insa le vor simti pe pielea lor, caci scris este:

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Intr-un link postat anterior despre controlul minti ( http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://rense.com/general17/imp.htm&prev=/search%3Fq%3Dhttp://rense.com/general17/imp.htm%26biw%3D1600%26bih%3D772&sa=X&ei=dH5hUcS-BcTgtQaE34GwAw&ved=0CEMQ7gEwAA ), se spune clar ce se poate intampla daca cipul ajunge in creier. Asa ca, daca omul vrea sa fie in rand cu lumea, e voia lui. Elitele vor, de fapt, sa controleze mintile noastre, idee luciferica, asa ca sa se asigure ca nu vor mai avea opozanti...

Eu spun ca ar fi cazul sa ne trezim, caci nu e de glumit. Nu putem fi si cu Dumnezeu si cu fortele raului.

Decebal 02.11.2013 22:39:43

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 539149)
(...) Numai un om fara Dumnezeu poate veni cu atata tupeu sa sustina o politica neroada de cipuire a crestinilor.

Este vorba totuși despre teiști, dar teiști antihriști. Ei "nu sunt" fără de Dumnezeu, dar sunt fără de Hristos, ba chiar mai mult dușmani ai Adevărului.

Citat:

Acum e vremea voastra, a cipofililor, (...)

A cipofililor și tehnolatrilor, cu variațiunea tehnolătrăilor.

Citat:

(...)Aceste randuri iti arata naravul, in ciuda blanitei pe care o doresti alba si imaculata.

Evrika!

bogdan81 03.11.2013 10:08:59

De ce nu renuntati atunci si la internet ca si asta e tehno-latrie ?

AlinB 03.11.2013 17:17:12

Cipofobie selectiva, tehnolatrie selectiva.
Noii apostoli ai "crestinismului" tehno-isteric sunt cei care definesc limitele raului, binenteles cele care pe ei ii exclud dar ii includ pe altii.

De fapt si la urma urmei, ideea este ca cei care pun botul, nu sa urmeze cine stie ce sistem moral dificil, pentru ca la ora actuala mult-trambitata opozitie cu accente isterico-martirice, nu presupune cine stie ce efort sau angajare, ideea este ca potentialii ciraci ai ideii, sa urmeze linia promotorilor curentului, linie care mai devreme sau mai tarziu (a incepu deja) va fi pusa in opozitie cu BOR.

Pe undeva, ar puta fi opera calendolatrilor BOSV.

Decebal 03.11.2013 19:06:34

Despre care BOR vorbești, Alinache?

Despre acea instituție pe care o denigrai nu cu mult timp în urmă spunând că de fapt ea nu există?

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 450579)
(...) Problema e ca - nu stiu daca intelegi - nu exista "BOR" - exista mai multi oameni in anumite locuri. Iar de la loc la loc asa cum si oamenii sunt diferiti, lucrurile pot sa difere.

AlinB 03.11.2013 21:17:50

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 539214)

Cipofobii stau mai prost cu cultura teologica, au alte repere, gen rense.com si alte site -uri conspirationiste, sf -uri, etc.

Dar asa cum sunt manelisti teologic, sunt si manelisti tehnologic, altfel n-ar posta orice sf/imaginatie ca argument pentru varianta lor de apocalipsa tehnologica importata de la grupari neoprotestante deviante.

Decebal 03.11.2013 21:24:20

Te-ai trezit tocmai tu, un furnizor de spam cu metodă și sistemă, să vorbești de cultură teologică?

AlinB 03.11.2013 22:18:27

Pacalici :))

bin000 04.11.2013 01:24:33

Citat:

În prealabil postat de bogdan81
e nu renuntati atunci la internet asta nu e tehnolatrie ?

:24:Un manual de logica nu cred ca e prea scump. E bun la casa omului...cateodata. Faptul ca eu accesez netul inseamna ca...cipul e bun dupa logica ta de fier,nu? Toti care acceseaza internetul trebuie sa fie de acord cu orice implica tehnologia ? :36:

Citat:

Cipofobie selectiva,tehnolatrie selectiva
Da,dupa logica ta un credincios daca tot crede in Hristos trebuie sa creada si in Allah. ...ca atfel are credinta selectiva .Hahaha...si nu e bine sa fii prea selectiv,nu?

AlinB 04.11.2013 01:36:49

Citat:

În prealabil postat de bin000 (Post 539296)
:24:Un manual de logica nu cred ca e prea scump. E bun la casa omului...cateodata. Faptul ca eu accesez netul inseamna ca...cipul e bun dupa logica ta de fier,nu? Toti care acceseaza internetul trebuie sa fie de acord cu orice implica tehnologia ? :36:

Cip in sus,. cip in jos, pai sa fie cip de la un capat la altul, nu cip da, cip ba..blabla.

Citat:

Da,dupa logica ta un credincios daca tot crede in Hristos trebuie sa creada si in Allah. ...ca atfel are credinta selectiva .Hahaha...si nu e bine sa fii prea selectiv,nu?
Dupa cum vezi, au deja nume diferite de restul ce sa mai vorbim..

Florinvs 04.11.2013 08:48:40

Tot n-ati lamurit-o cu cipurile si actele biometrice ?!

Acuma ca exista acte (de identitate sau bancare, carduri, etc) care contin cipuri cu date biometrice in ele, este o chestiune. Este adevarat ca acel cip contine date personala, iar de fiecare data cand utilizam acel act informatiile noastre personale se stocheaza in anumite baze de date, iar cineva rau-intentionat le-ar putea folosi la un moment dat ca sa ne faca rau.
Insa pe de alta parte, si structurile specializate de informatii isi aleg "tintele"" in functie de anumite criterii (oameni care au acces la informatii, care lucreaza in domenii "sensibile"", in structuri de decizie, etc). Mi-e greu sa cred ca ar interesa un serviciu de informatii de exemplul de cate ori ma duc eu in Basarabia la rude, desi am pasaport cu cip!

Insa in privinta implantarii cipurilor in corpul uman, aici sunt total impotriva. Ar fi o monstrozitate, si cred ca nici un om normal la cap nu ar accepta asa ceva.
Sa vina vreodata cineva sa-mi "propuna"asa ceva, daca nu cu paru'' il iau!

AlinB 04.11.2013 10:57:43

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 539305)
Tot n-ati lamurit-o cu cipurile si actele biometrice ?!
Acuma ca exista acte (de identitate sau bancare, carduri, etc) care contin cipuri cu date biometrice in ele, este o chestiune. Este adevarat ca acel cip contine date personala, iar de fiecare data cand utilizam acel act informatiile noastre personale se stocheaza in anumite baze de date, iar cineva rau-intentionat le-ar putea folosi la un moment dat ca sa ne faca rau.
Insa pe de alta parte, si structurile specializate de informatii isi aleg "tintele"" in functie de anumite criterii (oameni care au acces la informatii, care lucreaza in domenii "sensibile"", in structuri de decizie, etc). Mi-e greu sa cred ca ar interesa un serviciu de informatii de exemplul de cate ori ma duc eu in Basarabia la rude, desi am pasaport cu cip!

Insa in privinta implantarii cipurilor in corpul uman, aici sunt total impotriva. Ar fi o monstrozitate, si cred ca nici un om normal la cap nu ar accepta asa ceva.
Sa vina vreodata cineva sa-mi "propuna"asa ceva, daca nu cu paru'' il iau!

Argumentul asta e expirat de mult, exista deja alte sisteme care pot fi folosite pentru urmarire, gen Internet, telefon mobil, de care cipofobii nu s-au lepadat si nici prin cap nu le trece asa ceva.
Pai cum si-ar mai imprastia mesajul?
Cum ar renunta la convenientele si comoditatile telefonului mobil? Pregatire apocaliptica, dar nici chiar asa..

bin000 06.11.2013 05:49:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 539311)
Argumentul asta e expirat de mult, exista deja alte sisteme care pot fi folosite pentru urmarire, gen Internet, telefon mobil, de care cipofobii nu s-au lepadat si nici prin cap nu le trece asa ceva.
Pai cum si-ar mai imprastia mesajul?
Cum ar renunta la convenientele si comoditatile telefonului mobil? Pregatire apocaliptica, dar nici chiar asa..

De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea? Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica. Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?

AlinB 06.11.2013 10:18:44

Citat:

În prealabil postat de bin000 (Post 539406)
De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea?

Ca sa te dai tu pe Internet si sa ai telefon mobil bine mersi monitorizat dar care se pare ca nu te isterizeaza atat cum te isterizeaza ala de pe cardul bancar de ex. care poate spune mult mai putine despre tine.

Citat:

Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Probabil ca esti genul care daca ar fi intrebat care e diferenta intre un cip si o paine n-ar putea-o spune, cel mult ar putea spune ca painea e otravita dar nu aia care maninca el in fiecare zi, ci doar cornuletzele cu seminte din care oricum nu cumpara niciodata sau daca trebuie musai sa cumpere ia din alea fara seminte si zice ca sunt ok.

Citat:

Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica.
Nu pot sa nu remarc defecte de gandire.
Daca citesti cu atentie ce am scris mai sus si ce ai citat tu, am punctat tocmai asta, un soi de defect de logica sau ipocrizie daca vrei - nu am pretentia ca asta este definitoriu pentru caracterul/gandirea lor pentru ca toti putem avea din astea, dar nici nu pot sa nu le semnalez pentru ca sunt destul de grave.

Citat:

Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?
Ba e foarte relevanta.
Jumatate daca nu 3/4 din argumentatia "anticip" se incadreaza la "monitorizare, incalcarea libertatii", chestie pentru care exista deja dispozitive (calculatorul cu internet, telefonul mobil, sau chiar fix) care istericii in cauza le folosesc bine mersi fara sa-si faca vreo grija in privinta asta.

antoniap 06.11.2013 11:41:46

Sa inteleg ca unii vor sa ne convinga de binefacerile cipului in mod absolut dezinteresat! Ce mare grija au de sanatatea noastra! Ce nerecunoscatori suntem ca nu le apreciem eforturile!

http://www.pakalertpress.com/2013/11...ldiers-brains/

eliza-georgiana 07.11.2013 10:33:30

Citat:

În prealabil postat de bin000 (Post 539406)
De ce au mai facut cipul daca toate celelalte sisteme erau de ajuns pentru. ..ce-si doresc cei care conduc lumea? Poate e "putin" diferit cipul asta tot asa cum e putin diferita compozitia painii fata de cea a painii otravite. Dupa logica ta 0,009 % otrava din painea otravita e nesimnificativa. Tot aia e painea buna sau otravita pentru o diferenta de 0,0093
Tu ai si o problema de atitudine (emotionala) care te face sa judeci persoanele nu ideea dezbatuta ceea ce desigur este o eroare logica. Problema daca folosesc telefoanele sau internetul cei care scriu despre cip e irelevanta, discutia e cipul nu ce fac persoanele care discuta despre cip. Observi vreo diferenta?

Binule, nu te mai lupta cu morile de vânt!
Reține ipoteza faptului că astfel de oameni de genul lui Alin își pot schimba convingerile în fracțiune de secundă :) spun asta, deoarece până nu demult susținea ideea unității în diversitate cu scop ecumenist (rugăciunea cu ereticii) și prietenului lui Mihail C. ... iar mai apoi, înțelegând care-i treaba cu găselnița asta frumos ambalată, și-a reconsiderat poziția. (nu știu Mihai cum o fi).
Dumnezeu ne îngăduie ispitele că altfel credința noastră ar sta în cui uscată... n-ar fi lucrătoare, n-am trăi-o!
Uite că totuși rugăciunile preoților, pustnicilor dau roade... știi că trebuia încă de anu ăsta să avem buletine si carnete de sănătate cu cip, se lucrează încă la mentalul nostru, cu mesaje subliminale, cu metode sunt extrem de perfide, dar Dumnezeu le știe toate dinainte și vorba IPS Iustinian Chira: e vremea smintelilor și Dumnezeu ne lasă să ne facem de cap! nouă ne trebuie răbdare :) O admir sincer pe Antonia!!! foarte bătăioasă!!

catalin2 07.11.2013 13:09:55

Nu cred ca toti stiu despre ce e vorba, pe mine nu ma intereseaza prea mult subiectul, dar m-am informat odata cand a fost o discutie pe forum.
Am vazut odata un interviu cu parintele Iustin Parvu, spunea ca doar cipurile implantate in corp sunt problema, acum cu actele biometrice e doar o atentionare. Deci ambele tabere cred ca se cearta aproape degeaba.
Asadar cipurile din calculatoare sau altele nu au nicio importanta. Nici cipurile biometrice din buletin sau pasaport nu reprezinta un pericol, e doar o actiune premergatoare, doar pentru asta s-a luat atitudine (cel putin asta spunea Parintele Iustin). Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.

Corinusha 07.11.2013 14:11:21

Toretic nimeni nu are dreptul sa ne implanteze in corp nimic fara voia noastra. Deci, nu vrei cip in corp (sper sinecr ca nu vrea nimeni asta), nu il accepti. Punct.

Cat despre actele biometrice... serios... lumea oricum afla despre tine aproape orice prin internet sau telefon.
telefoanele-s ascultate, datele personale se pot afla, locatia, prin telefon sau IP, asa ca mult mai mult decat atat nu poate face nici butetinul, nici pasaportul biometric, ba chiar poate ajuta in prinderea si gasirea persoanelor urmarite.

In ceea ce priveste chestiile implantate in corp pentru "mind control", no thank you. Desi... ma cam indoiesc ca poti controla 6 miliarde de oameni deoadata,dupa placul propriu, oricat de performanta ar fi tehnologia (ma refer acum sau in urmatorii 10-20 de ani...).

antoniap 07.11.2013 17:13:31

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 539497)
Nu cred ca toti stiu despre ce e vorba, pe mine nu ma intereseaza prea mult subiectul, dar m-am informat odata cand a fost o discutie pe forum.
Am vazut odata un interviu cu parintele Iustin Parvu, spunea ca doar cipurile implantate in corp sunt problema, acum cu actele biometrice e doar o atentionare. Deci ambele tabere cred ca se cearta aproape degeaba.
Asadar cipurile din calculatoare sau altele nu au nicio importanta. Nici cipurile biometrice din buletin sau pasaport nu reprezinta un pericol, e doar o actiune premergatoare, doar pentru asta s-a luat atitudine (cel putin asta spunea Parintele Iustin). Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.

Parintele Paisie Aghioritul a spus sa evitam raul cel mic, ca sa-l putem evita apoi si pe cel mare. Parintele Justin Parvu n-a fost adept al actelor cu cip, ci dimpotriva. Este important ce a spus parintele inainte de a fi internat in spital, totusi.

La fel ar putea cineva sa ne spuna ca, daca tot avem documente biometrice, n-ar fi o mare problema daca ne implantam in corp si un cip, pentru siguranta noastra. Totul e numai si numai spre binele nostru, fireste!

Unii ne spun ca exista cipuri peste tot. Da, exista, dar pe mine ma intereseaza doar acelea care imi inlocuiesc propriul nume cu un numar! Eu nu sunt un numar. Nu cipul in sine e rau, ci proasta lui intrebuintare.

http://www.youtube.com/watch?v=gAsX10WpJGE#t=12

Mihailc 07.11.2013 17:57:45

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 539482)
spun asta, deoarece până nu demult susținea ideea unității în diversitate cu scop ecumenist (rugăciunea cu ereticii) și prietenului lui Mihail C. ... iar mai apoi, înțelegând care-i treaba cu găselnița asta frumos ambalată, și-a reconsiderat poziția.

Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe.

Citat:

(nu știu Mihai cum o fi)
Mihai e bine, mulțumim pentru preocupare.

antoniap 07.11.2013 18:13:08

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 539525)
Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale...

Intreaba asta un ortodox?

Mihailc 07.11.2013 18:19:18

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 539526)
Intreaba asta un ortodox?

Un creștin ortodox, mai exact. Că ortodocși există și printre evrei.

bogdan81 07.11.2013 20:09:06

MihailC,

Foarte buna remarca legata de ortodocsi. De la o vreme am observat si eu asta, ca ne definim mereu strict ca ortodocsi, uitand ca suntem crestini ortodocsi.
Ca ortodocsi sunt multi, dar crestini putini. Si nu ajunge sa fim doar ortodocsi, trebuie sa mai fim si crestini (pentru cine intelege ce vreau sa zic).
Acum sunt singur ca voi fi taxat drept ecumenist, desi ceea ce am vrut sa zic are cu totul alta semnificatie.

AlinB 07.11.2013 22:43:33

Circula teroarea antiecumenista pe forumul asta :)
Intradevar, neo-ortodoxia asta cipofoba, redefineste nu doar ortodoxia, un 'agiornamento' dupa paranoia neoprotestanta, ci si crestinismul in sine.
Inventeaza, da canoane, ignora pericole evidente si inventeaza altele ridicole, minciuna si manipularea devin virtuti, etc.

AlinB 07.11.2013 22:44:47

Citat:

Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe

Acelasi lucru vroiam si eu sa i-l cer, dar tu ai formulat-o cel mai bine :)
Asteptam raspuns.

antoniap 08.11.2013 08:31:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 539543)
Circula teroarea antiecumenista pe forumul asta :)
Intradevar, neo-ortodoxia asta cipofoba, redefineste nu doar ortodoxia, un 'agiornamento' dupa paranoia neoprotestanta, ci si crestinismul in sine.
Inventeaza, da canoane, ignora pericole evidente si inventeaza altele ridicole, minciuna si manipularea devin virtuti, etc.

Teroarea ecumenista ti se pare in regula, fireste! Preotii care au avut de suferit din pricina acesteia o stiu cel mai bine, pe pielea lor (cei care mai traiesc, bineinteles)! Neo-ortodoxia este aceea care permite si cipuri. Unde ai vazut tu ca sfintii parinti sunt de acord cu cipurile? Ei nu stiau ce sunt cipurile , dar stiau ce inseamna sa fii crestin-ortodox.

In zilele noastre, unii habar n-au ce inseamna sa fii crestin-ortodox, dar stiu ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor ortodocsi!

Corinusha 08.11.2013 08:55:48

antonia, cum ai vrea ca cineva sa aiba o parere despe ceva ce nu exista? (pentru ca nu existau cipuri pe-atunci) sau cel putin nu se stia ce sunt alea cipuri...
poti si tu sa sti ceinseamna sa fi crestin-ortodox, dar sa accepti si cipurile (pana in punctul in care chiar iti pot face rau - implantarea lor in corpul uman-).

Sau daca esti asa de impotriva, de ce mi ai calculator, de ce mai ai telefon (astea-s celamai banele 2 obiecte cu cip care te "monitorizeaza" fara ca macar sa-ti dai seama).
Hai sa nu exageram... daca vei veasi buletin si pasaport cu cip, ce rau iti pot face astea in plus fata de dejabanalul calculator si banalul telefon?

antoniap 08.11.2013 09:16:51

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 539482)
Binule, nu te mai lupta cu morile de vânt!
Reține ipoteza faptului că astfel de oameni de genul lui Alin își pot schimba convingerile în fracțiune de secundă :) spun asta, deoarece până nu demult susținea ideea unității în diversitate cu scop ecumenist (rugăciunea cu ereticii) și prietenului lui Mihail C. ... iar mai apoi, înțelegând care-i treaba cu găselnița asta frumos ambalată, și-a reconsiderat poziția. (nu știu Mihai cum o fi).
Dumnezeu ne îngăduie ispitele că altfel credința noastră ar sta în cui uscată... n-ar fi lucrătoare, n-am trăi-o!
Uite că totuși rugăciunile preoților, pustnicilor dau roade... știi că trebuia încă de anu ăsta să avem buletine si carnete de sănătate cu cip, se lucrează încă la mentalul nostru, cu mesaje subliminale, cu metode sunt extrem de perfide, dar Dumnezeu le știe toate dinainte și vorba IPS Iustinian Chira: e vremea smintelilor și Dumnezeu ne lasă să ne facem de cap! nouă ne trebuie răbdare :) O admir sincer pe Antonia!!! foarte bătăioasă!!

Numai lui Dumnezeu I se cuvin laude pentru tot ce face pentru noi. El ne scoate in cale informatiile necesare si oamenii. Noi singuri nu suntem in stare sa facem nimic. E o datorie, nu o dovada de curaj sau de vreo virtute proprie.

antoniap 08.11.2013 09:32:10

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 539568)
antonia, cum ai vrea ca cineva sa aiba o parere despe ceva ce nu exista? (pentru ca nu existau cipuri pe-atunci) sau cel putin nu se stia ce sunt alea cipuri...
poti si tu sa sti ceinseamna sa fi crestin-ortodox, dar sa accepti si cipurile (pana in punctul in care chiar iti pot face rau - implantarea lor in corpul uman-).

Sau daca esti asa de impotriva, de ce mi ai calculator, de ce mai ai telefon (astea-s celamai banele 2 obiecte cu cip care te "monitorizeaza" fara ca macar sa-ti dai seama).
Hai sa nu exageram... daca vei veasi buletin si pasaport cu cip, ce rau iti pot face astea in plus fata de dejabanalul calculator si banalul telefon?

Daca ai vrea sa intelegi, ai intelege si ti-ai raspunde singura la aceste intrebari. Daca Dumnezeu te-ar ajuta sa te apuci pur si simplu, fara orgolii, sa faci o legatura intre pasajele din Apocalipsa si ceea ce se intampla astazi, ai avea mult de castigat si pentru tine si pentru cei dragi ai tai. Pe plan duhovnicesc, fireste, nu pe plan material.

Am explicat deja. Nici-un obiect caree monitorizeaza nu are ,,numarul de om", adica CNP- ul omului. Asadar, exista o diferenta intre documente electronice si internet sau telefon mobil. Daca nu vrem s-o vedem, e problema noastra. Sfintii ne-au prevenit sa nu ne insemnam cu 666 cu un rost, tinand seama de previziunile din Apocalipsa. Asa cum am aratat, sfintii aveau dreptate. Aceasta tehnologie poate fi folosita impotriva omului.

Exista carti care explica detaliat:

http://www.apologeticum.ro/2009/01/s...-mihai-valica/

Staretii vremurilor din urma,

Corinusha 08.11.2013 09:46:39

Care e legatura dintre CNP si cip? Crezi ca daca buletinul are cip, gata, esti controlat pentru ca te controleaza cipul prin cnp? De cand a fi om inseamna a fi un numar (cnp in cazul asta)?

Daca te-ar ajuta Dumnezeu sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)

Annyta 08.11.2013 15:36:48

Citat:

Era o emisiune, sau ceva care se intitula "Am întâlnit și români fericiți" ... ?

Să deschidem o rubrică "Am citit și despre forumiști fericiți..."?

Cu scuze pentru off topic!

eliza-georgiana 08.11.2013 16:07:47

Citat:

Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe.

Mihaile, în "secta" mea dovezile sunt irelevante câtă vreme omul are ochelari de cal :) la o adică, ai ca "banal" exemplu pilda cu bogatul nemilostiv ce tocmai a fost duminica trecută, unde el, bogatul, îl ruga de zor pe Avraam să trimită pe Lazăr acasă la cei 5 frați ai lui să-i atenționeze asupra locului de chin în care se afla! Știi evident, răspunsul primit :) acela cu "de-ar învia și morții tot n-ar crede"....

prin urmare, dacă tu, în mărinimia ta m-ai gratulat cu atâtea epitete și dedicații care mai de care mai uimitoare (în top e totuși poza aceea) ,iar Alin a ajuns până acolo încât să mă creadă boost-root ,ciborg (sau ceva genu) și nu vă mai amintiți cum erați de încântați de săptămâna de rugăciune cu catolicii (amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-) însă un lucru e evident: de-aș căuta mesajele voastre prin arhiva subiectelor și vi le-aș sublinia cu roșu, chiar de vi le-aș pune la avizier, sau în vârf de băț... cu aceeași modestie copleșitoare ce vă caracterizează (nu neapărat ca și creștini-ortodocși), tot nu veți crede! adică nu veți recunoaște.. de parcă mie ar trebui să-mi recunoașteți!! (oare conștiința inimilor voastre e în stand-by?) dar veți găsi atâtea nșpe justificări de "necontestat" ,încât.... bietul Alin ar ajunge clar să mă creadă vreun zombie,sau ceva de domeniul SF... :)))
Văd că ți-ai diversificat vocabularul... ai ajuns la comparații gen "ashram" indian pentru a defini empatia față de persoanele care nu-ți sunt sau devin... plăcute :) Nu mai știu cine spunea că orice adevăr trece prin trei stadii: Mai întâi este ridiculizat, apoi este întâmpinat cu violență, iar în cele din urmă este acceptat ca evident!!

mă bucur că ești bine .îți doresc sănătate și să dea Domnul ca Sfinții Săi Arhangheli să-ți lumineze sufletul pentru a înțelege ce vrea să însemne aia iubirea de aproape, pentru că în rest putem fi orice, dar știi cum e... cine zice că iubește pe Dumnezeu și pe fratele său nu prea... înseamnă că nu prea e ce vrea să pară! cum altfel am putea împlini îndemnul "Căci întru aceasta vor cunoaște că sunteți ucenicii MEI...."
La Mulți Ani!!

eliza-georgiana 08.11.2013 16:10:41

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 539527)
Un creștin ortodox, mai exact. Că ortodocși există și printre evrei.

dar diferența dintre un creștin-ortodox și un credincios creștin-ortodox care-o fi?!!
că predica fără trăire e sunetul de butoi alunecând pe vale ...sau cum ți se pare :)

eliza-georgiana 08.11.2013 16:32:09

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 539572)
Care e legatura dintre CNP si cip? Crezi ca daca buletinul are cip, gata, esti controlat pentru ca te controleaza cipul prin cnp? De cand a fi om inseamna a fi un numar (cnp in cazul asta)?

Daca te-ar ajuta Dumnezeu sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)

A fost odată....înainte de era internetului ,nu demult, ieșitul la ronțăit de semințe sau ce avea fiecare, pe ulița din sat.. se vorbea (bârfea) despre orice... dorința de-a ști tot despre oricine ținea titlul topicelor vremii în timp real :) Oamenii se auto-urmăresc de când lumea. În zilele noaste, pe facebook poți vedea când intră și iese cineva din restaurant, când iși bea cafeaua, când s-a despărțit, împărțit... poze cu familia, casă, copii, mașină, absolut totul se împrăștie pe rețelele de socializare. În câteva minute poți afla programul cuiva, unde stă, ce mașină are, cum arată el și familia lui. TOT! Nu mai există niciun fel de simț al noțiunii de personal (intimitate).

Google, stăpânul datelor acestei lumi a lansat căutari bazate pe comenzi vocale. Dar vocea nu este recunoscută direct în browser , ci este trimisă pe serverele Google pentru a fi procesată și recunoscută. Iar ei specifică limpede că o stocheaza cel puțin 2 ANI .
Combinând amprenta vocală cu telefoanele mobile inteligente, poți fi urmărit non-stop. Google a lansat și un serviciu de căutare după poze. Poți încărca poze la ei, și ei găsesc altele ce se aseamană. Lumea își trimite poze personale pentru a fi mai ușor catalogați și le dau și amprenta vocală... sa fie bine.
Google controlează mailurile pentru milioane de persoane și firme, unii au mai toate documentele stocate la ei. Acestea sunt indexate și se știe tot despre oricine. Multe afaceri au ca unică metodă de contact, serviciile Google. Dacă Google le închide conturile îi falimenteaza instantaneu :D

ei, și-acu' imaginează-ți că banii care nu (mai) sunt in mana ta… sunt la mana altora, nu mai ai control asupra lor ,fiind și tu cu ei la pachet.
Abuzurile vor fi trecute sub tacere, nimeni nu te va susține dacă ți se blocheaza contul…din varii motive, fiindca li se va bloca și lor..... și de aici să te ții dans :) sau paranoia cum zici tu!!
Dar preoții noștri creștin-ortodocși și sunt Slavă Domnului, destui, au "citit semnele vremurilor" și au înțeles că este vorba despre "celebra" pecete profețită de Sf. Ioan, și de aici au început toți (din Grecia, Serbia ,România) să înalțe rugăciuni și să ne trezească și pe noi, oile (dacă avem urechi de auzit) că lucrurile se agravează și că e nevoie de trezvie!
Dumnezeu să te lumineze și pe tine!

DragosP 08.11.2013 16:43:11

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 539584)
(amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-)

Nu și-a luat nici o tălpășița.

antoniap 08.11.2013 18:26:18

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 539572)

Daca te-ar ajuta Dumnezeu si sa sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)

Daca parintele Paisie Aghioritul, Sfantul de Cernigov si altii ale caror cuvinte le-am repetat au avut paranoia, apoi eu nu schimb paranoia mea cu normalitatea ta! Nici macar nu te-ai sinchisit sa te uiti ce-au scris autorii cartilor citate. Nu. Tu esti sigura ca gandesti logic si gata! Nu trebuie sa te mai documentezi. Daca stii sa repeti ce auzi la televizor inseamna ca gandesti logic si gata.

Mihailc 08.11.2013 20:29:53

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 539584)
nu vă mai amintiți cum erați de încântați de săptămâna de rugăciune cu catolicii (amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-) însă un lucru e evident: de-aș căuta mesajele voastre prin arhiva subiectelor și vi le-aș sublinia cu roșu, chiar de vi le-aș pune la avizier, sau în vârf de băț... cu aceeași modestie copleșitoare ce vă caracterizează (nu neapărat ca și creștini-ortodocși), tot nu veți crede!

Cu scuzele de rigoare pentru cantitatea apreciabilă de vrăjeală colaterală eliminată din citat, te-aș ruga să cauți textele respective și să le postezi altfel acuzația ta rămâne o simplă oală cu apă pusă pe foc într-o cameră etanșă și uitată acolo. (Știe cineva ce fenomen produce situația descrisă anterior?). Prin urmare, lasă la o parte anticipările pesimiste referitoare la inutilitatea gestului și arată dovezi că AlinB și cu mine am susținut/aplaudat rugăciuni ecumeniste sau alte gesturi asemănătoare. Aș aprecia dacă postarea cu dovezile ar fi scutită de balastul lingvistic inutil cu care ne-ai obișnuit.

Citat:

mă bucur că ești bine .îți doresc sănătate și să dea Domnul ca Sfinții Săi Arhangheli să-ți lumineze sufletul pentru a înțelege ce vrea să însemne aia iubirea de aproape, pentru că în rest putem fi orice, dar știi cum e... cine zice că iubește pe Dumnezeu și pe fratele său nu prea... înseamnă că nu prea e ce vrea să pară! cum altfel am putea împlini îndemnul "Căci întru aceasta vor cunoaște că sunteți ucenicii MEI...."
La Mulți Ani!!
Săru' mâna pentru urări și cateheza inoportună!

Mihailc 08.11.2013 20:35:17

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 539583)
Să deschidem o rubrică "Am citit și despre forumiști fericiți..."?

O idee foarte bună, întrucât forumul pare unori sufocat de nefericire. Poate îl inaugurezi chiar tu, firește, dacă e cazul!

Decebal 09.11.2013 08:51:18

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 539497)
(...) Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.

Și tu ce părere ai mă "inteligentule"? Că trebuie să aștepți să vină răul peste tine pentru ca apoi să vezi dacă îi mai faci față? Și vorbim totuși de o chestie colectivă. De strategii de prevenție nu ai auzit, de lovituri preventive nu ai auzit, mă "inteligentule"? Așa au zis unii, ca tine, cu comuniștii, iar mai apoi au văzut ei cât de "bine" s-au descurcat! Apostazia și trădările au fost în floare printre "creștinii ortodocși" ai lui Mihailc și AlinB. Probabil că ăsta este modelul de viețuire "creștină" pe care vreți să ni-l livrați în continuare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:40:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.