Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Pentru userul SCOTIANUL (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10739)

tricesimusquintus 23.09.2010 17:03:44

Mda... Nu se putea să nu se ajungă și la o asemenea măsură arbitrară. Prea erau deranjante postările (lipsite de injurii și vorbe grele, în ciuda atacurilor și instigărilor la care a fost supus) penticostaluluimântuibil. Cred că principala vină a neoprotestanților pe acest forum este că refuză să rămână cantonați în ghetto-ul "Secte și culte" și să poarte cu umilință petecul de pânză galbenă cu inscripția "sectant".

Pr.Gheorghe 23.09.2010 17:12:23

Citat:

În prealabil postat de admin (Post 291084)
Regulile sunt postate aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta.

Este vina mea pentru faptul ca, grabit fiind, am fost si superficial. Imi cer iertare!

Citat:

În prealabil postat de admin (Post 291084)
Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".

Iti multumesc pentru detalii si fie ca Domnul sa-ti rasplateasca spre mantuire lucrarea ce o faci prin acest spatiu in Internet. Personal nu contest, in nici un caz, dreptul fratiei tale de a hotara cum crezi de cuviinta (si o faci bine!). Am indraznit cu cererea acesta, aici in "vazul lumii" doar fiindca sunt cateva persoane ce parca vaneaza situatiile ce urmaresc dezechilibrarea macar, daca nu desfiintarea, oricarei actiuni normale. Iarta-ma de am gresit, te rog! Domnul nostru Iisus Hristos, pentru rugaciunile Maicii Sale si ale tuturor sfintilor ce sunt pomeniti, spre zidire duhovniceasca, in discutiile noastre sa te intareasca spre tot lucrul bun! Amin!

gabriela8 23.09.2010 18:01:54

Citat:

În prealabil postat de joseph_ben_iacob (Post 291104)
E problema de discriminare care e cat se poate de evidenta.Daca un user ortodox are o problema cu un non-ortodox invoca ca a fost jignit, legea nescrisa a acestui forum este ca doar non ortodocsii jignesc, restul nu. De aceea rata mare(un fel de a spune mare) a non ortodocsilor care sunt banati.

Atat timp cat s-au permis postari neoprotestante, nu vad unde este discriminarea:39: Daca nu vi se permitea activarea unui cont atunci da, se putea vorbi de discriminare...
Stai linistit ca au fost banati si ortodocsi. Regulile sunt valabile pentru toata lumea! Si apoi trebuie sa va asumati raspunderea ca va aflati pe un forum ortodox si va place sau nu respectati-l!

codana 23.09.2010 19:10:40

salut,tricesimusquintus

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 291110)
Mda... Nu se putea să nu se ajungă și la o asemenea măsură arbitrară. Prea erau deranjante postările (lipsite de injurii și vorbe grele, în ciuda atacurilor și instigărilor la care a fost supus) penticostaluluimântuibil. Cred că principala vină a neoprotestanților pe acest forum este că refuză să rămână cantonați în ghetto-ul "Secte și culte" și să poarte cu umilință petecul de pânză galbenă cu inscripția "sectant".

daca intri in casa unui om si-l jignesti,cum reactioneaza acel om?io zic ca pana la urma te alunga din casa lui.
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?nu inteleg.este crezul sau,il explica iar daca umilinta persista atunci nu-l iubeste indeajuns pe iisus hristos.
totusi aci este forum crestin ortodox.la general spun:nu-ti place,nu intri

ai2 23.09.2010 20:12:07

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 291121)
Atat timp cat s-au permis postari neoprotestante, nu vad unde este discriminarea:39: Daca nu vi se permitea activarea unui cont atunci da, se putea vorbi de discriminare...
Stai linistit ca au fost banati si ortodocsi. Regulile sunt valabile pentru toata lumea! Si apoi trebuie sa va asumati raspunderea ca va aflati pe un forum ortodox si va place sau nu respectati-l!

E adevarat ca au fost banati si ortodocsi dar dupa mult mai multe abateri. A existat inorog la un moment dat pe forum. Trecuse de 200 de mesaje in care nu facea altceva decat sa jigneasca ateii intr-un mod cat se poate de explicit. In schimb, au existat atei banati dupa cateva mesaje fara sa fi jignit pe nimeni. Trebuie sa-ti mai explic unde e discriminarea? Regulile nu sunt nicidecum valabile pentru toata lumea. Nu vad cum crestinii care injura respecta forumul ortodox pe care discutam.

tricesimusquintus 23.09.2010 22:02:09

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 291139)
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?

Pentru că acesta este motivul apelativului: să se simtă umilit. Că se simte sau nu umilit, se va vedea din atitudinea lui ulterioară... la urma urmei umilința este o virtute creștină. Nu însă și umilirea cuiva.

Doriana 23.09.2010 22:09:18

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 291139)
de ce cineva care este numit sectant trebuie sa se simta umilit?

Imagineaza-ti ca mergi in Canada, de exemplu, sau Anglia, sau SUA, acolo unde BO este doar o mica denominatie pe langa o mare Biserica majoritara. Si un...baptist, sa zicem, te ia prieteneste de umar si iti zice: "Bine ai venit, draga sectarule. Aici noi facem regulile pentru ca suntem multi; nu-ti place, uite usa". :) Acum intelegi?

codana 23.09.2010 22:10:31

salut,tricesimusquintus

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 291216)
Pentru că acesta este motivul apelativului: să se simtă umilit. Că se simte sau nu umilit, se va vedea din atitudinea lui ulterioară... la urma urmei umilința este o virtute creștină. Nu însă și umilirea cuiva.

da,intre umilinta si umilire este o mare diferenta.cel ce umileste pe cineva este plin de dragostea lui hristos,este crestin ?io,cred ca acea persoana este sub auspiciile celui rau.un crestin ortodox adevarat nu umileste pe nimeni,ci ajuta dupa puterile sale pe oricine ii cere ajutorul.

codana 23.09.2010 22:18:58

salut,doriana

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291219)
Imagineaza-ti ca mergi in Canada, de exemplu, sau Anglia, sau SUA, acolo unde BO este doar o mica denominatie pe langa o mare Biserica majoritara. Si un...baptist, sa zicem, te ia prieteneste de umar si iti zice: "Bine ai venit, draga sectarule. Aici noi facem regulile pentru ca suntem multi; nu-ti place, uite usa". :) Acum intelegi?

inteleg,dar daca intri intr-o biserica ortodoxa te da cineva afara?
doriana,sunt doua tipuri de comportament al unui vizitator:unul in biserica ortodoxa,la propriu,si alta pe acest forum,iar daca esti civilizat nimeni nu te alunga.

Doriana 23.09.2010 22:26:04

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 291223)
inteleg,dar daca intri intr-o biserica ortodoxa te da cineva afara?
doriana,sunt doua tipuri de comportament al unui vizitator:unul in biserica ortodoxa,la propriu,si alta pe acest forum,iar daca esti civilizat nimeni nu te alunga.

Am intrat, m-am rugat si nu m-a dat nimeni afara. Dar nu am apucat inca sa spun ca nu sunt ortodoxa. Ce zici , sa incerc? :)
Chiar si pe forum s-a zis ca ne-ortodocsii nu ar trebui sa fie in Biserica la Sf Liturghie atunci cand se striga...nu mai stiu ce, am uitat...

codana 23.09.2010 22:32:10

salut,doriana

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291225)
Am intrat, m-am rugat si nu m-a dat nimeni afara. Dar nu am apucat inca sa spun ca nu sunt ortodoxa. Ce zici , sa incerc? :)
Chiar si pe forum s-a zis ca ne-ortodocsii nu ar trebui sa fie in Biserica la Sf Liturghie atunci cand se striga...nu mai stiu ce, am uitat...

io zic ca da,pen ca faptele vorbesc si vei sti daca non-ortodocsii au voie sa stea in biserica,daca nu au voie de ce nu au voie s.a.m.d.

tricesimusquintus 23.09.2010 22:33:27

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 291220)
da,intre umilinta si umilire este o mare diferenta.cel ce umileste pe cineva este plin de dragostea lui hristos,este crestin ?io,cred ca acea persoana este sub auspiciile celui rau.un crestin ortodox adevarat nu umileste pe nimeni,ci ajuta dupa puterile sale pe oricine ii cere ajutorul.

Așa să-i ajute Dumnezeu!

codana 23.09.2010 22:36:35

salut,tricesimusquintus

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 291227)
Așa să-i ajute Dumnezeu!

pe toata lumea,si pe mine pacatosul,amin.

Iubirea 23.09.2010 22:43:56

Citat:

În prealabil postat de joseph_ben_iacob (Post 291071)
Ce vina au protestantii de pe forum ca sunt romanii bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii? Pentru tine a apostrofa si a goni protestantii de pe forum inseamna sa faci dreptate romanilor care sunt judecati gresit din cauza tiganilor si infractorilor?Ce legatura are una cu alta?
Uita-te la tara in care traim, la ce conducere avem, nu stie care cum sa fure mai mult. Coruptia se stie in romania, nu degeaba ne-au tot pus cei din ue clauza pe justitie.
Dupa tine asta e vina protestantilor si trebuie goniti de pe forum?

Motivatia cea mai probabila e faptul ca protestantii au fost huliti non stop aici, banati fara motiv(vezi penticostalulmantuibil la care ai avut un aport deosebit in a fi banat). De ce-ar fi ramas?Maine poimaine poate l-ar fi banat si pe el pe motiv ca s-a simtit lezat un ortodox de vre-o postare de-a lui.

Citat:

În prealabil postat de joseph_ben_iacob (Post 291071)
A fost banat din cauza userului iubirea, din cauza ca domnisoara a facut niste afirmatii urate la adresa np pe sectiunea culte si secte iar pentim a facut-o nerusinata. Si ea s-a ofensat si l-a spus adminului care l-a banat.
In ceea ce priveste sfaturile lui erau data pe sectiunea de culte si secte, nu pe sectiuni ce tin strict de BO(Tainele BO etc). De vreme ce e o sectiune speciala pentru culte mi se pare normal ca omul sa isi spuna parerile lui. .

Nu stiu de ce genul acesta de raspunsuri miros a "penticostalulmantuibil", din dialogul pe care l-am avut cu el mi-a demonstrat ca e incapabil sa inteleaga ce se scrie aici si acum vad ca e aceeasi situatie...
Voi face un scurt istoric, nu pentru a ma disculpa pt ca nu am de ce, ci pt a se intelege exact cursul evenimentelor:
Eu cand am revenit pe acest forum si am inceput din nou sa postez mi-am facut o impresie buna despre acest user...a fost un moment cand am intervenit la admin pt el deoarece nu mi s-a parut normal sa fie jignit si apostrofat doar pt ca este de alta confesiune....recunosc insa ca nu ii urmaream postarile pas cu pas...nu reprezenta pt mine un real interes cum sunt alti useri...in fine.

Intamplarea a facut sa-mi exprim parerea in ceea ce priveste muzica sectanta fara sa fac referire la un cult anume si chiar am fost destul de finuta la cat e de crunta realitatea.
SURPRIZA!!!
Imi raspunde penticostalulmantuibil cu care am inceput sa am un dialog destul de intens, a mai intervenit si Doriana, samson si alti cativa useri ortodocsi...la invitatia mea de a se citi cu atentie si cursiv ce am postat, eu cred ca ceilalti useri au inteles ce am vrut eu sa spun deoarece au incetat dialogul...doar penticostalulmantuibil si samson au tinut mortis sa continue si pe langa faptul ca m-au jignit si pe mine ca persoana, au lovit si in religia mea...din acest moment EU SPUN STOP.

Doresc sa se inteleaga pt toata lumea, eu sunt o persoana ffff maleabila, in nici un caz habotnica, accept multe, comunic cu toata lumea si incerc sa inteleg pe toata lumea, ma supar fff greu, nu port ura sau dusmanie, uit repede cand cineva ma necajeste dar cand cineva loveste in religia mea devin FOARTE DURA....NU ACCEPT. Cu atat mai mult ca sunt pe un forum crestinortodox....dar si in ciuda acestui fapt eu consider ca fiecare isi poate spune opinia, nu este nevoie de jignire daca nu e in concordanta cu a altuia....mie personal mi s-a intamplat sa nu fiu in asentimentul multora dar nu inseamna ca le port pica si ii astept la cotitura....Eu nu sunt genul care sa fac caz de respect, iubire si sentimentalisme ca sa demonstrez ca apreciez pe cineva de aici...pt mine toti userii sunt la fel....ii respect ca oameni si astept daca se poate acelasi lucru....daca nu se poate atunci eu evit discutia cu persoanele respective in viitor...insa nu e valabil si cand imi este atacata religia.

Banarea acestor useri a fost rezultatul comportamentului lor si cuvintelor aduse impotriva ortodoxiei si a credinciosilor ortodocsi, nu vina mea....eu am cerut sa fiu eu banata daca am gresit cu ceva in postarile mele...si in continuare solicit asta daca adminul vreodata va constata ca m-am abatut cu ceva de la regulamentul acestui forum.

NU MA VOI SUPARA.

Doriana 23.09.2010 22:50:42

Vreau doar sa confirm ca joseph nu e penticostalulmantuibil. Nu se poate sa nu observati ca nu au acelasi stil.

Iubirea 23.09.2010 23:15:56

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291233)
Vreau doar sa confirm ca joseph nu e penticostalulmantuibil. Nu se poate sa nu observati ca nu au acelasi stil.

Poate nu o fi...dar ca si perceptie a postarilor crede-ma ca are acelasi nivel de intelegere....e o vorba romaneasca: vorbim impreuna si ne intelegem separat :)))

Doriana 23.09.2010 23:20:19

Si, ca sa fie lucrurile mai clare, poate ne spui si cu ce a jignit penticostalulmantuibil credinta ta. Pentru ca eu, personal, nu l-am vazut niciodata ca ar fi facut-o [mai repede eu am fost vinovata de asa ceva] si mor de ciuda ca am ratat tocmai mesajul cu pricina... :45:

heorhe 23.09.2010 23:23:36

Citat:

În prealabil postat de delia31 (Post 290946)
Heorhe, ti-as recomanda ca inainte sa pui etichete de genul asta sa lasi la o parte siguranta pe care ti-o poate da numai ignoranta.
Oricat de intuitiv ai fi, nu-i stii tu trairile ca sa-ti arogi o asemenea superioritate si sa afirmi ca ar fi imatur emotional.
Eu chiar am vorbit mult cu el si am sesizat o sensibilitate sufleteasca, profunzime si finete pe care nu le-am intalnit des. Si nici intr-un caz la imaturi emotionali.

Acuma n-o sa-i fac aici un panegiric (dar totusi... sorry Scot), dar poti sa-ti dai seama dincolo de cuvintele unui om si dincolo de modul in care percepe el lumea exterioara cat de dezvoltat ii este universul launtric.

Dincolo de inteligenta si rafinamentul lui, pe mine m-a surprins de cateva ori cu niste trairi greu de pus in cuvinte pe care un imatur emotional nici in vis nu le viseaza. Un traitor profund al credintei care a vazut destule la viata lui si a citit mult din domenii foarte diverse a depasit stadiul asta iar eu am mai invatat si din asta cat de nepregatite sunt cuvintele pentru a ne exprima trairile din adancuri.

Ca e inocent -cu asta sunt de acord- in sensul ca are o naturalete a celor curati cu inima iar daca atmosfera ar fi uneori mai relaxata pe aici, ne-ar fi aratat poate mai mult si latura asta ingenua: „de nu veti fi ca si copiii acestia inocenti, nu veti intra in imparatia cerurilor”.
dar nu confunda asta cu imaturitatea emotionala, cu lipsa de profunzime a trairilor.

Prioritatea ta ar trebui sa fie mai degraba ce/cum esti tu si nu cum e sau nu e altul, mai ales daca nu il cunosti decat fragmentar.
A piece of advice, Heorhe:
Nu lasa o impresie obscura sa decida imaginea pe care ti-o faci despre cineva,
pastreaza in inima ta fiecare persoana
pt. ca intr-o zi s-ar putea sa-ti amintesti
si sa-ti dai seama ca ai pierdut un diamant
pentru ca erai foarte ocupat sa aduni pietre.

poate imatur emotional nu e cel mai potrivit termen. Dar in orice caz, in inocenta lui, nu a invatat cum sa-si stapaneasca emotiile in momentele in care este pus la zid. Iti trebuie un pic de experienta sa-ti intorci si celalalt obraz cu demnitate si seninatate, fara sa para ca acest lucru este o slabiciune, ci dimpotriva o putere. El nu avea chestia asta, si o pun pe seama lipsei de experienta.

Vezi tu, totusi ortodocsii sunt mai trecuti prin foc si sabie decat altii.

Iubirea 23.09.2010 23:30:39

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291239)
Si, ca sa fie lucrurile mai clare, poate ne spui si cu ce a jignit penticostalulmantuibil credinta ta. Pentru ca eu, personal, nu l-am vazut niciodata ca ar fi facut-o [mai repede eu am fost vinovata de asa ceva] si mor de ciuda ca am ratat tocmai mesajul cu pricina... :45:

:) el m-a jignit pe mine in mod direct si samson ortodoxia....iar eu am solicitat atat in mesaj pe forum cat si in privat sa se citeasca toate postarile incepand cu prima mea postare si sa fiu banata daca eu am scris ceva necuviincios si incorect...daca nu, sa se ia atitudine obiectiva pentru ca dialogul respectiv o luase razna.
Si se vede ce a urmat....nu vreau sa spun ca a fost corect sau nu ca sa nu fiu acuzata de ipocrizie, insa pot sa spun ca multumesc adminului pentru receptivitate si astept aceeasi atitudine de fiecare data, indiferent de user atunci cand este nevoie.

Doriana 23.09.2010 23:51:34

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 291242)
:) el m-a jignit pe mine in mod direct si samson ortodoxia..

Aha, merci, m-am linistit. Ma bucur ca penti si-a pastrat buna purtare si nu a atacat ortodoxia, cum se auzise. :6:

joseph_ben_iacob 24.09.2010 00:03:00

Citat:

:) el m-a jignit pe mine in mod direct si samson ortodoxia....

Samson nu a jignit ortodoxia, asta e scuza inventata de tine pt a crea polemica.

Citat:

iar eu am solicitat atat in mesaj pe forum cat si in privat sa se citeasca toate postarile incepand cu prima mea postare si sa fiu banata daca eu am scris ceva necuviincios si incorect...

Si faptul ca nu ai fost banata inseamna ca esti curata ca lacrima?Tu nici acum nu ai priceput ca ai jignit comunitati intregi prin afirmatia ta pe care nu o mai redau aici. Una din ele, ca practic ai facut cu ou si cu otet tot ce insemna np.
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze.

Citat:

Si se vede ce a urmat....nu vreau sa spun ca a fost corect sau nu ca sa nu fiu acuzata de ipocrizie, insa pot sa spun ca multumesc adminului pentru receptivitate si astept aceeasi atitudine de fiecare data, indiferent de user atunci cand este nevoie.

s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima.

joseph_ben_iacob 24.09.2010 00:17:51

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 291230)
Intamplarea a facut sa-mi exprim parerea in ceea ce priveste muzica sectanta fara sa fac referire la un cult anume si chiar am fost destul de finuta la cat e de crunta realitatea.
SURPRIZA!!!

Surpriza e ca postarile tale atacau cultele np si jigneai fara nici o problema.
Ai fost atat de finuta incat adminul ti-a sters postarea respectiva. De ce a sters-o?De "finuta" ce era...
De penticostalulmantuibil te-ai luat si l-ai jignit spunandu-i ca se ia dupa un om nebun si ca dumnezeul lui e parham (sau cum l-o fi chemand). Plus alte atacuri fara nici o legatura cu topicul respectiv.

Citat:

Imi raspunde penticostalulmantuibil cu care am inceput sa am un dialog destul de intens, a mai intervenit si Doriana, samson si alti cativa useri ortodocsi...la invitatia mea de a se citi cu atentie si cursiv ce am postat, eu cred ca ceilalti useri au inteles ce am vrut eu sa spun deoarece au incetat dialogul...doar penticostalulmantuibil si samson au tinut mortis sa continue si pe langa faptul ca m-au jignit si pe mine ca persoana, au lovit si in religia mea...din acest moment EU SPUN STOP.

Se pare ca nu retii bine, ai avut discutii si cu useri ortodocsi care nu au apreciat interventia ta si ti-au spus ca e "nefericita".
Samson ti-a raspuns o singura data la replica ta cea "finuta" si apoi ti-a raspuns cand ai inceput sa o faci pe victima si sa ameninti ca te duci la admin bla bla bla
Nu a lovit nimeni in religia ta, nu mai inventa lucruri. Adu dovezi cum a lovit cineva in religia ta. Eu iti pot aduce dovezi ca ai lovit tu in religia altora. Tu ai voie sa jignesti fara nici o problema si apoi inventezi scuze ca alti au lovit in religia ta.

Citat:

Doresc sa se inteleaga pt toata lumea, eu sunt o persoana ffff maleabila, in nici un caz habotnica, accept multe, comunic cu toata lumea si incerc sa inteleg pe toata lumea, ma supar fff greu, nu port ura sau dusmanie, uit repede cand cineva ma necajeste dar cand cineva loveste in religia mea devin FOARTE DURA....NU ACCEPT.

Singura ta problema e ca nimeni nu lovise in religia ta. Aduci acest argument intr-una dar nu ai acoperire.

Citat:

Banarea acestor useri a fost rezultatul comportamentului lor si cuvintelor aduse impotriva ortodoxiei si a credinciosilor ortodocsi, nu vina mea....eu am cerut sa fiu eu banata daca am gresit cu ceva in postarile mele...si in continuare solicit asta daca adminul vreodata va constata ca m-am abatut cu ceva de la regulamentul acestui forum.

NU MA VOI SUPARA.

Banarea acestor useri a fost datorata tie care te-ai dus cu jalba la admin dandu-te victima in conditiile in care tu ai fost cea care a bombardat si a jignit. Nu mai incerca sa te scoti si sa te dai nevinovata. Pacat ca nu au mai ramas postarile pe acel topic.

Doriana 24.09.2010 00:25:07

Mai, nu va mai certati. Se va termina iarasi cu banare si inchiderea topicului. Si, oricum, nu mai e nevoie de multe cuvinte. Noi am inteles cat de cat ce a fost...

Mosh-Neagu 24.09.2010 00:25:45

Slava lui Dumnezeu pentru toate. Nu am avut sansa unui dialog cu "Scotianul" dar bag de seama ca nu s-a zgarcit deloc la plecare. Din prea multa cinste in amintirea lui a luat fiinta aceasta extraordinara spalatorie a neamului crestin-ortodox.
Sa ne traiesti bade Scotiene si sa ne ierti daca printre rufele murdare mai sunt si dintre cele foarte murdare... Cu criza asta, e greu sa-ti procuri hartie igienica...

Doriana 24.09.2010 00:32:08

Citat:

În prealabil postat de mosh-neagu (Post 291253)
slava lui dumnezeu pentru toate. Nu am avut sansa unui dialog cu "scotianul" dar bag de seama ca nu s-a zgarcit deloc la plecare. Din prea multa cinste in amintirea lui a luat fiinta aceasta extraordinara spalatorie a neamului crestin-ortodox.
Sa ne traiesti bade scotiene si sa ne ierti daca printre rufele murdare mai sunt si dintre cele foarte murdare... Cu criza asta, e greu sa-ti procuri hartie igienica...

:1::53::53::53:.......

joseph_ben_iacob 24.09.2010 00:36:22

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 291238)
Poate nu o fi...dar ca si perceptie a postarilor crede-ma ca are acelasi nivel de intelegere....e o vorba romaneasca: vorbim impreuna si ne intelegem separat :)))

postarea asta suna a jignire. ce-ar fi sa ma plang si eu acum la admin ca m-ai facut "prost" si sa cer banarea ta?
daca o persoana nu se intelege cu tine poate e vina ei dar cand 2 persoane nu se inteleg cu tine s-ar putea ca problema sa fie la tine nu la ei/ele.

Mihnea Dragomir 24.09.2010 00:54:24

Citat:

În prealabil postat de joseph_ben_iacob (Post 291256)
postarea asta suna a jignire. ce-ar fi sa ma plang si eu acum la admin ca m-ai facut "prost" si sa cer banarea ta?
daca o persoana nu se intelege cu tine poate e vina ei dar cand 2 persoane nu se inteleg cu tine s-ar putea ca problema sa fie la tine nu la ei/ele.

Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea". Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori. De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ? Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le ! Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința. Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.

Iubirea 24.09.2010 01:53:41

Citat:

În prealabil postat de joseph_ben_iacob (Post 291249)
Samson nu a jignit ortodoxia, asta e scuza inventata de tine pt a crea polemica.

Si faptul ca nu ai fost banata inseamna ca esti curata ca lacrima?Tu nici acum nu ai priceput ca ai jignit comunitati intregi prin afirmatia ta pe care nu o mai redau aici. Una din ele, ca practic ai facut cu ou si cu otet tot ce insemna np.
Plus ca pe penticostalulmantuibil efectiv l-ai sapat prin toate postarile cautand sa il faci sa se enerveze.

s-a vazut, ai inceput sa faci tam tam pe topicul respectiv. Si te-ai dus cu jalba la admin facand-o pe victima.

OK!!!
Dar tu de unde stii toate astea? Ca abia ti-ai facut cont....sau ai fost banat si ti l-ai facut premeditat crezand ca ma vei impresiona acum mai mult decat prima data?

Ca sa nu te mai straduiesti degeaba si sa-ti consumi timpul si energia cu postari nefolositoare, te informez ca nu vei reusi nici de aceasta data...din simplul motiv ca eu ignor persoanele care sunt date afara pe usa si ele intra cu tupeu pe geam...asta mie imi suna a lipsa de educatie, nu mai spun ca si din punct de vedere religios lasa de dorit.

PS...Si ca sa dormi totusi linistit, sa nu ai mustrari de constiinta, te anunt ca te-am iertat pentru toate acuzatiile nefondate pe care mi le aduci si ca personal nu am nimic cu tine...deci pana acum, din punctul meu de vedere poti sa mai ramai pe acest forum...dar depinde de tine CAT, deoarece vad ca ai inceput cu stangul.

Noapte buna!!!

joseph_ben_iacob 24.09.2010 14:12:58

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 291257)
Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea".

Nu am gasit motiv de harta caci nu asta am cautat. Am dorit sa atrag atentia asupra modului in care unii utilizatori jignesc si apoi se dau victime si cer banarea altor useri pe baza acestui fapt.

Citat:

Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori.

Nu. Daca imi puteti arata unde imi asum greseala. Am discutat in contradictoriu dar nu am jignit.

Citat:

De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ?

Nu.

Citat:

Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le !

Nu ma deranjeaza mesajele care sunt cu bun simt, desi sunt in contradictie cu opiniile mele. Ma deranjeaza persoanele care aduc injurii si care apoi pozeaza in victime si cer banarea utilizatorilor.
Ma deranjeaza modul cum sunt banati utilizatorii, intr-un mod care denota discriminare.
V-as intreba sa imi spuneti de ce credeti ca a fost banat userul sorin_b. Are doar 7 postari si a fost banat. Poate imi spuneti si mie de ce, ca eu nu imi dau seama. Vad doar ca nu e ortodox si probabil asta e motivul principal.

Citat:

Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința.

Sunteti o exceptie, desi problema e cu userii np care practic sunt vanati.

Citat:

Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.

Nimeni nu a atacat credinta ortodoxa cum aveti impresia. Atacul a fost in sens invers, lucru peste care se trece cu usurinta.
Sunteti subiectiv in afirmatia dvs, de ce credeti ca nu am fost atent la regulile casei?Mai degraba asa zisele gazde(unele din ele) nu sunt atente la propriile reguli insa lor li se trece cu vederea.

Bast-et 24.09.2010 16:33:10

Mie deja regula "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa" mi se pare destul de discriminanta. De ce, numai ortodoxia are drept la respect?
Caci au trecut pe aici musulmani si evrei care au fost banati, si scriau frumos di respectuos in categoriile lor pe forum, si au fost jigniti de catre multi ortodoxi care nu au primit nici o suspendare. Vi se pare corect?
:41:

colaps 24.09.2010 16:43:45

Ai scris aici:
Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 291401)
Mie deja regula "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa" mi se pare destul de discriminanta. De ce, numai ortodoxia are drept la respect?
Caci au trecut pe aici musulmani si evrei care au fost banati, si scriau frumos di respectuos in categoriile lor pe forum, si au fost jigniti de catre multi ortodoxi care nu au primit nici o suspendare. Vi se pare corect?

DA!

truthtostone 24.09.2010 16:47:07

simpla prezenta a non-ortodocsilor denota o dorinta de polemica.Cautati alt forum sau tineti discutii in contradictoriu in familie daca vreti.Nici un ortodox de aici de pe forum nu vrea sa auda "de ce religia voastra e adevarata".(sau ma rog, "de ce religia este o prostie")

Mesajul nu este adresat scotianului,este general.

Pr.Gheorghe 24.09.2010 16:50:41

Citat:

În prealabil postat de bast-et (Post 291401)
mie deja regula "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa" mi se pare destul de discriminanta. De ce, numai ortodoxia are drept la respect?

............................
:76:

Pr.Gheorghe 24.09.2010 17:03:24

Citat:

Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea". Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori. De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ? Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le ! Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința. Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.

Asta din cauza ca o cinstiti pe Maica Domnului, ca altfel...! Oricum subscriu la ce-ati scris mai sus. Eu va respect (tolerez chiar:6:), virtual doar, ca-i pe forum (din pacate) ! Si pe toti "neortodocsii" care nu-s "certaciosi" (a se citi "fara bun simt de oaspete" - dupa cum spuneati).

cristiboss56 24.09.2010 17:03:45

Corect, logic și de bun simț ! ! !

Citat:

Nu este corect, ci extrem de corect și foarte LOGIC ! ! !

Doriana 24.09.2010 17:17:24

Citat:

au fost jigniti de catre multi ortodoxi . Vi se pare corect?

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 291405)
DA!

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 291415)
Nu este corect, ci extrem de corect și foarte LOGIC ! ! !

:17: Asa o fi? :7:

o_tzaranca 24.09.2010 17:21:40

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291420)

o fi asa...dar nu este corect

colaps 24.09.2010 17:21:40

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291420)

Întocmai așa și însutit.

Doriana 24.09.2010 17:27:02

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 291422)
Întocmai așa și însutit.

Pe tine te inteleg, unul e colaps pe forumul asta, dar m-am mirat de Cristi. :)
Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 291408)
Mesajul nu este adresat scotianului,este general.

Dar il implica, pentru ca

Citat:

simpla prezenta a non-ortodocsilor denota o dorinta de polemica
Iar el este non-ortodox. Hai sa spunem lucrurilor pe nume, fara ascunzisuri. Cine vrea polemica o face indiferent daca este sau nu ortodox. A se vedea topicele strict "ortodoxe".

Pe de alta parte, polemica isi are rostul ei. Adevaratul caracter crestin se cunoaste si din felul cum cineva raspunde la provocari sau cum se poarta atunci cand este atacat. O suta-doua de utilizatori si vizitatori citesc din umbra si se lamuresc cata credinta are fiecare. Si nu ii va convinge paginile de citate din teologie, nici talibanismul lui colaps sau al doctorului, ci blandetea, smerenia si caracterul crestin. Nu ne place polemica? Nu intram in ea. Simplu. Pot sa se certe doua sute langa noi, ce ne priveste? Singurul lucru care ma ispiteste sa ma cert este rautatea din inima mea, care nu se poate abtine; pentru ce as da vina pe altii? Fiecare raspunde de pacatul lui. Aruncarea vinei pe vecin a fost greseala primilor oameni...si iata ca s-a transmis pana la noi...

Pr.Gheorghe 24.09.2010 17:32:52

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 291425)
O suta-doua de utilizatori si vizitatori citesc din umbra si se lamuresc cata credinta are fiecare. Si nu ii va convinge paginile de citate din teologie, nici talibanismul lui colaps sau al doctorului, ci blandetea, smerenia si caracterul crestin.

Am ales acest citat doar ca sa fac legatura si nu ca sa-l "atac".

Deci: este clar ca sunt multi care citesc si se conving poate, intr-un fel sau altul! Asa s-ar explica si unele actiuni ale unor non-ortodocsi care par ca intarata doar pe unii ortodocsi spre a scoate un anumit profit din certurile lor. Asa sa fie?

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:19:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.