Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   apelez la bunatatea dumneavoastra va rog..... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10848)

paraschiva83 01.12.2010 18:11:12

Iar

Nu se poate niste hartii mai clare pentru ca nu se intelege nimic? Dar ma rog mereu au fost niste hartii neclare pentru a cere .Oricum din ce se vede e o hartie pe Iulian si nu Emilian..

ellyterra 02.12.2010 19:03:32

dar poate are 2 nume...iulian emilian...

ellyterra 02.12.2010 19:14:10

si...draga emiliulia...fa si tu poze mai clare cu documentele alea ...sa nu mai trezesti suspiciuni...si cu toata familia ta si cu cei trei copilasi...

emiliulia 14.12.2010 18:08:01

Sarbatori fericite

Sarut mana dragii nostri vreau sa va dorim din suflet sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi dumneavoastra si bunul Dumnezeu sa va aduca un an nou mai bun si linistit ,va rog sa ma iertati ca nu am mai intrat ,va purtam mereu in sufletul nostru si ne rugam pentru toti cei care neau fost mereu alaturi bunul Dumnezeu sa va aduca sanatate si spor in casele dumneavoastra asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne ajute si pe noi sa avem un an mai bun in casa sa fim si noi sanatosi sa ne fie mai bine ca acum si sa ne aduca si noua o masa cu putin din fiecare pentru copiii nostri bunul Dumnezeu sa ne ajute Sarbatori fericite si toate cele bune va dorim tuturor, sarut mana.Doamne ajuta am facut intre timp un video cu noi ,copii ,actele si noi am sa rog administratorul sa m ajut sa pot sal pun ser sa reusesc pana la sarbatori pentruca copii nostri vau colindat si vau urat in filmulet va doresc sanatate si toate cele bune rugativa pentru noi si noi ne rugam pentru fiecare va multumim ,Craciun fericit .

gabrielacoada 09.01.2011 21:04:56

mesaj din partea iuliei

sarut mana tuturor si va spun din suflet la multi ani sa va dea bunul Dumnezeu si tot ce vati pus in gand sa vi se implineasca in acest an si pe viitor noi suntem in mare necaz si avem mari datorii care nu le putem plati din cauza ca Emil nu lucreaza perioada asa de iarna si nu are de lucru nu ia nici bani nici macar de chirie avem la lumina 150 de lei la intretinere iar avem 200 de lei si chiria nu mai zic ca nici mancare nu avem in casa astazi am facut niste fasole ciorba si am avut un kg de faina care lam facut turte mai mult coapte nu mai stim ce sa facem maine sa punem pe masa celor mici sa manance vin la dumneavoatra din nou sa va rog din suflet macar chiria sau lumina sa ma ajutati sa le platesc am incercat sa ma loghez dar nu pot nu stiu de ce si nu pot sa intru mereu ca nu am cum
dar va implor din toata inima ajutatima va rog din tot sufletul nu ma lasati va multumesc din suflet si bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot multumesc doamna Gabriela ca ma ajutat punand acest mesaj aici la dumneavoastra pe forum inca o data va doresc la multi ani si multe reusite si sanatate sarut mana si Dumnezeu sa ne ajute .

gabrielacoada 13.01.2011 12:48:56

familia iulianei solicita ajutor

2 atașament(e)
Iuliana m-a rugat sa atasez facturile ce le au de plata si are mare rugaminte pentru un ajutor din partea dumneavoastra. Nu au posibilitati sa le plateasca si mai este si chiria...

emiliulia 24.01.2011 17:20:07

Doamne ajuta

Nu stiu cum sa incep si ce sa spun mai intai dar vreau sa multumesc doamnei care vreau sa nui mai dau nume care a fost alaturi de noi bunul Dumnezeu Maica Domnului si bunul nostru Iisus Hristos sa va auda toate rugaciunile si nevoile si necazurile si sa va ajute asa cum si noi am fost ajutati in necaz ,Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca toata viata.Mie greu mie tare greu simt ca nu mai ies din greutati si nu am curajul sa merg mai departe ma simt infranta si fara putere parca as dormi incontinuu dar macar in vis sa vad ca este bine la copii mei si in casa si nu mai avem greutati si lipsuri luptand cu cei de langa noi pentru o bucata de paine sa o castigam prin munca este ca si cum ai lupta degeaba si singur ,peste toate necajurile astea care le avem zi de zi si toata lumea le are mai putin sau mai mult mai greu iti este sa vezi ca copii tai nu au o paine pe masa astazi numai cel care a suferit stie ce inseamna sa nu ai ce sa le dai copiilor tai pe masa si sai vezi cum cer si nu stii ce sa faci si de unde sa iei ,am intrat in anul 2011 cu greutati si boala ,cristinel a intrat in acest an bolnavior sa dea Dumnezeu sa fie bine tuturor si copiilor mei sanatate sa le dea Dumnezeu ,vreau sa va implor din toata inima sa va rugati pentru noi si sa ajutati acum cand mare necaj sa abatut asupra mea de miam pierdut buletinl mie mai mult frica ca nu am mutatie si sa nu imi dea amenda nu am curaj sa il dau puierdut dupa sarbatori am fost cu cristian sai iau reteta de la farmacie dupa un consult medical si am mers cu autobuzul iar in farmacie cand am ajuns nu lam mai avut am ajuns acasa sal caut dar eram constienta ca lam luat cu mine,lam pierdut si mie frica a nu ma duc acum la politie sa il dau pierdut ca nu am nici mutatie pe tulcea si am si copii cu mine unul la scoala fata si ma va intreba si isi va da seama ca stam de mult in oras si mie tare frica sa nu imi dea amenda ,si nu am putere sa merg din nou la dorohoi din nou sal fac ca nu am putere financiara ma rog bunul Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa ne ajute duminica neam impartasit ca nu mai puteam de greutati si necazuri ma simt maii bine sufleteste insa trupeste nu mai pot ma dor toate oasele si spatele nu ot noaptea sa dorm caci ma gandesc de ce oare suferim si de ce suntem pusi in fata acestor necazuri ce sa facem sa scapam de ele sa vad si eu ca este in sfarsit lumina si o mica speranta spre bine si in casa noatra si la copii nostri ,vreau sa va spun ca pe langa toate sunt mandra de fetita mea care va termina semestrul cu FB cu bravo in ciuda faptului ca nu am nici pachet in ghiozdan sai pun o bucatica de paine noroc de ce ii da de la scoala un corn cu lapte dar ea il aduce acasa si il mananca cu Cristinel si Emilian avem niste copii minunati merg la sfanta biserica si se roaga cu noi asa cum si noi ne rugam asa se roaga si ei insa ma doare ca traiul nostru este atat de greu si chinuit niciodata nu imi pierd speranta in bunul Dumnezeu ca va fi si la noi mai bine si copii vor avea si ei un dulce o data la doua zile si o mancarica mai buna bunul Dumnezeu sa ne ajute si Maica Domnului cu fiul ei Iisus Hristis care a patimit pentru noi si pacatele noatre atuturor va rog din suflet ajutatima si rugativa si pentru noi sa trec cu bine si peste acest necaz sa am mintea mai limpede sa fie alaturi de mine ingerii cei buni ca sa imi dea ganduri bune si nu ganduri rele bunul Dumnezeu sa ne ajute va multumesc si bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si numai bine multumesc doamna Gabriela pentru ca ati pus mesajul nostru la rugmaintea noatra sarut mana ,numai bine va doresc si bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va dea bucurioe si sanatate va multumim din suflet cand voi putea voi mai pune niste poze Doamne ajuta .

emiliulia 28.01.2011 13:20:05

Doamne ajuta

Dragi nostri astazi fetita noastra ma facut fericita desi suntem in momente grele din cauza lipsurilor si greutatilor abia ne descurcam den ce in ce mai greu sunt fericita ca a terminat semestrul cu FBpe linie ii multumesc bunul Dumnezeu pentru ca a luminat mintea si sufletelul ei si a reusit sa mearga bine in acest semestru ,ne este foarte greu nu am cuvinte sa va spun dar sunt tare bucuroasa ca mia facut aceasta bucurie atat de mare va multumesc ca vati rugat pentru noi si va doresc tot cei mai bun in viata si sanatate ,va imratisam cu toata dragostea pe toti care sunteti alaturi de noi si mereu ati fost langa noi bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea tot cei mai bun tuturor cu toti cei dragi ai dumneavoastra sarut mana.

emiliulia 08.02.2011 16:53:22

Doamne ajuta

1 atașament(e)
Buna ziua dragi nostri vreau sa va rog din suflet daca ma puteti ajuta si este cineva aici doctor sa poata sami dea un raspuns in problema mea de santate ,dupa cum, stiti eu am dureri puternice de spate si nu mai pot sa suport durerea ,doctorita copiilor am intrebato si am rugato sami dea un raspuns dar nu este specializata in domeniu pentru emi da un raspuns doar mi sa spus ca nu stie despre ce ar putea fi vorba si sa consult neaparat un medig sami faca urgent o radiografie sa vada ce as putea sa am ,eu nu mai pot de durere si noptile abia dorm si stau in pat de durere vreau sa va rog din suflet sa ma ajutati daca se afla un doctor aici si imi poate da un raspuns eu as merge sami fac un consult la doctor tare mult mias dori asa stiu si eu ce as putea sa am si daca este foarte grav dar din cauza situatiei noastre nu am putere si nu mai rezist de durere ,va rog din toata inima ajutatima sami fac acest control sa vad ce am mie frica pentru sanatataea mea si simt ca nu mai pot de durere daca ma puteti ajuta va rog din suflet ajutatima si daca un doctor ar putea sa imi raspunda rugamintii si ar putea macar sami spuna daca este grav sau nu va rog sami scrieti pe adresa de email dumi_emil@yahoo.com ,voi atasa si o poza ca sa puteti vedea va multumesc si va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute cu respect iuliana .

emiliulia 14.02.2011 11:54:45

Doamne ajuta

Nu ma simt bine dragii nostri si vreau sa va rog din tot sufletul sa ma puneti in rugaciunile dumneavoastra eu cred in puterea lui Dumnezeu si stiu ca ma va ajuta sa merg mai departe si sa fac aceste investigatii ,ma rog zi de zi sa ma ajute si mulktumesc dn tot sufletul pentru ca este alaturi de mine va rog sa ma puneti in rugaciunile dumneavoastra ma simt rau si nu am reusit sa merg la un consult dar sper in puterea lui Dumnezeu ca am sa reusesc si cineva o sami fie de ajutor rugativa pentru mine ,iuliana va multumesc si bunul Dumnezeu sa va rasplateasca .Doamne ajuta si sanatate sa va dea Dumnezeu.

emiliulia 22.02.2011 10:04:35

va rog si va implor din suflet

Buna ziua dragi nostri apropiati si prieteni vin cu marea mea rugaminte spre dumneavoastra sa va rugati pentru mine sa imi revin din aceste dureri sa am posibilitatea sa merg sa fac investigatiile necesare caci nu mai pot nu mai am putere sa stau in picioare de durere credetima bunul Dumnezeu ma vede si stie ca nu mint nu mai pot de durere nu mai pot sa stau mult in picioare ma taie durererile ma pune jos si nu mai pot sa le suport va implor din toata inima ajutatima cu lacrimi de durere va cer ajutorul ajutatima va implor vreau sa vad ce am dar nu am posibilitate va rog din inima ajutatima rugativa apentru mine sa reusesc nu mai suport aceste dureri ma rog cu mare credinta si spun acatistul Sfantului Nectarie care este ocrotitorul bolnavilor si vendecatorul sami mai ia din aceste dureri insuportabile si sa ma ajute sami revin la spital mia pus doar o injectie si o perfuzie si atat ma intrebat daca am vazut un medic sa ma consulte iam zis ca nu am posibilitate si mia zis sa merg sa fac niste analize si niste consultatii ca spitalul nu are fonduri necesare apoi mam dus la un doctor si a iesit pe usa de la cabinet era putin aglomerat si a tipat ,,cei care au programare ii primesc ceilalti sunati si va programati ca am multi pacienti ,,iar eu am mers langa el si nu am apucat sai spun nimic ca imediat mia zis programare doamna si platiti consultatia si radiologia daca vreti acum sa va consult platiti cu 20 de lei pentru ca va iau l;a urgente ,asa mia spus am mai stat putin mam gandit ca a fost o furie era nervos de a vorbit asa dar tipa se auzea pe hol din cabinet si am plecat de acolo ,am luat la rand strazile si am mers la alt doctor mia iesit asistenta si mia spus ca ma costa 80 de lei iam spus ca nu am bani si ca am trei copii am inceput sa plang si sa uitat la mine nu stiu daca ma credeti dar mia dat nepasator din umeri si nu a duruto mcacar sa vorbeasca sa intrebe medicul ca mia spus dupa cateva minute ca ,,ce o sa facem acum daca vin zi de zi cate un pacient sa facem degeaba tratamente sau investigatii domnul doctor nu este de acord nu se poate dar incercati poate aveti si o sa veniti doamna asa mia spus ,,am iesit si de la acest cabinet si nu mam dus in alta parte dar este o saptamana de cand stau asa si nu mai stiu ce sa fac cei drept am avut banii care ia luat emil 8 milioane si alocatia copiilor care am platit chiria si intretinerea si ce a ramas am luat sa avem mancare in casa pentru copii si nu am avut de unde sa opresc sa merg la medic nu puteam sa iau mancarea la copii sa merg eu sami fac investigatiile eu mai suport dar copii nu suporta de aceea va rog din toata inima daca ma puteti ajuta atat imi trebuie 80 de lei pentru noi este foarte mult ca nu avem de unde sai luam poate pentru altcineva este mai putin nu am cuvinte niciodata sa multumesc din toata inima si plangand in fata lui Dumnezeu celor care au fost in fiecare moment langa noi si nea ajutat cand am avut nevoie si bunul Dumnezeu sal rasplateasca toata viata si sai dea multa sanatate si bucurie la toata familia celor doua persoane care nu as vrea sa le dau nume mau ajutat mul;t si au fost langa mine mereu si langa familia mea Dumnezeu sa le rasplateasca darul care ni lau facut toata viata nu am cuvinte sa multumesc tuturor celor care neau fost alaturi si neau pus mereu in rugaciunile lor oriunde au mers sau rugat si sau gandit si la noi ,va rog rugativa sa pot sa ajung sami fac aceste investigatii sa stiu de ce am aceste dureri rugativa pentru mine si familia mea si bunul Dumnezeu mereuy sa va rasplateasca sarut mana si va mulutumesc pentru tot in fata lui Dumnezeu .Doamnne ajuta ajuta-ma si pe mine amin.

emiliulia 03.03.2011 12:44:46

sarut mana si Doamne ajuta

2 atașament(e)
Dragi nostri multumesc celor doua persoane care si acum ma ajutat si dupa cum am promis am facut si poya cu reyultatul de la doctorita la care mia dat diagnosticul ,,la doctorul la care trebuia sa merg nu era asa ma trimis la o doctorita si am facut un ecograf si un consult reyultatele au fost neasteptate si dureroase pentru mine mia gasit la ambii rinichi nisip cel mai afectat este stangul asadar durerile erau si de la rinichi la spate mia dat deocamdata tratament pentru fiere deoarece nu ia placut cum mia iesit ecograful mia dat 10 zile de tratament cu pastilele care se vor vedea si in poza care o voi posta aici la dumneavoastra pentru a o vedea mai rau este ca ma trimis sami faca analiyele la sange hemoglobila seretemia si tgh nu stiu sigur daca lam scris bine este o analiya la ficat am inteles in familie la mine ambii bunici au murit de ceroya hepatica si mama mea are ceroya uscata de mai bine de 15 ani dar tine secret fata de noi situatia ei in privinta sanatatii ia medicamente dar atunci cad are dureri mari ,si mieste frica sa nu am si eu ceva la ficat saptamana care vinbe ma chemat cu reyultatul analiyelor din nou ,despre durerile din spate din pacate spre necayul meu mia dat doar niste calmante ketonal supoyitoare atunci cand ma doare tare sa imi pun inainte de culcare ma mai linisteste si astea sunt foarte scumpe pentru mine,vreau din suflet sa va rog daca ma puteti ajuta sa duc la capat aceste analiye si sa stiu unj reyultat spre bine poate cu ajutorul lui Dumneyeu aceste analiye nu sunt scumpe dar eu nu pot sami permit sa le fac se vede ca pe hartie jos scrie se recomanda analiyele care vi le spun ,va rog din toata inima daca ma puteti ajuta va rog tare mult gandul ca as putea mosteni aceasta boala din familie ma sperie foarte tare si ceea ce a vayut doctorita la ecograf nu ma pus degeaba sa fac aceste analiye sper din toata inima sa ma ajutati va rog frumos a nu ma lasati singura pe acest drum rugativa si pentru mine si ma treceti in acatistele dumneavoastra va rog din inima in fata lui Dumneyeu sa ma ajutati ,va multumesc din suflet si va doresc din toata inima sanatate si numai bine in casa si in familiile dumneavoastra sanatate si Doamne ajuta sarut mana.

anamaria simleu 03.03.2011 13:28:48

Citat:

În prealabil postat de emiliulia (Post 298969)
Va rog din sufle sa ma iertati daca va deranjez dar vreau sa pun niste poze cu noi pentru cei care vor sa ne vada ,sunt poze cu copii cu mine si cu rezultatele fetitei de la scoala ,eu nu ma simt bine mie tot rau da ma rog la Dumnezeu seara de seara sa fie bine pentru toata lumea si pentru noi ,de la necazuri ,griji si tot ce ne inconjoara ne descurcam foarte greu numai bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne vede din cer ,suntem cu datorii la intretinere ,chirie si luminas vine maine poimane ,nu stim cum ne vom descurca caci serviciul este greu nu mai este de lucru iar noi trewbuia sa fi achitat toate poana astazi dar nu stim daca vom reusi pentruca nu are de lucru si ce aduce abia ne ducem zilele de o zi pe alta ,,va doresc din suflet sanatate si tot cei bun sa va inconjoare ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute .

Va doresc sa va dea D-zeu putere sa treceti cu bine peste toate greutatile. Doamne ajuta!

emiliulia 03.03.2011 13:35:43

Sarut mana

Bunul Dumneyeu sa va auda si sa ne ajute pe toti atata timp cat credem in puterea lui Dumnezeu El ne asculta rugaciunile si este aroape de noi va multumesc din inima pentru ca sunteti alaturi de mine sanatate multa la toti cei dragi dumneavoastra doamna anamaria DOAMNE AJUTA SARUT MANA

emiliulia 14.03.2011 15:25:40

nu mia iesit rezultatele bune am nevoie de dumneavoastra

Sarut mana si Doamne ajuta sarut mana doamnei sau domnului care ma ajutat si de aceasta data sa fac analizele acestea sa vad ce am ,vreau sa va spun ca ma doare prin ceea ce trec si ma rog ca acest post a Sf Pasti sa reusesc sa vad totusi ce am ,am primit rezultatele dar nu sunt bune si doamna doctor mia spus ca trebuie sa mai fac odata analizele ca nu au iesit bine si mia mai dat pe langa aceste analize inca o serie de analizele care sunt costisitoare si nu pot sa le fac mama dus cu hartia unde mia scris la un cabinet si mia spus ca ma costa in jur de 190 de lei analizele ,am inttebat doamna doctor Rita Eremia Mihai o cheama daca as putea sa mai intarzii cateva saptamani ca nu am de unde sa le fac si a refuzat mia spus ca este foarte urgent sa le fac ca nu au iesit dupa cum se astepta si sa fac cat de repede pot nu am putut sa fac poza la rezultat sa pun aici la dumneavoastra dar stiti ca am sa pun indata ce am sa pot vreau sa va rog din suflet ajutatima sa termin aceste analize si sa vad rezultatul acestor analize ca tare mult ma sperie va rog din suflet ajutatima ,va multumesc si bunul Dumnezeu sa va arasplateascava doresc un post linistit si sa va rugati si pentru mine imi este frica si ma tem pentru sanatatea mea va rog ajutatima va multumesc sarut mana.

emiliulia 17.03.2011 11:19:02

va rog din inima ajutatima sa repet analizele

Dragii nostri prieteni apropiati va rog ajutatima sa reped aceste analize si celelalte care mi sa dat sa le refac din nou pentru neclaritatea lor ,mie tare frica si nu am bani sa le fac din nou dat fiind ca pe langa aceste trei mia dat si altele 4 analize nu inteleg termenii medicali si nu pot sa va explic doar as putea sa postez raspunsul doar atunci cand am sa pot sa fac o poza ca sa vedeti dumneavoastra va din toiata inima ajutatima sa reped din nou analizele sa mi se citeasca rezulttatul sa stiu daca sunt bolnava ma simt tare ametita ma doare capul si am o stare sa cad din picioare rugativa si pentru mine mie frica ca sunt bolnava si nu stiu daca ce am este grav sau nu este grav ajuatima sa aflu ce am va rog din suflet va multumesc din inima pentru tot si sarut mana tuturor Doamne ajuta .

emiliulia 22.03.2011 17:58:58

Doamne ajuta si sanatate tuturor

Dragii nostri prieteni si apropiati va multumesc pentru rugaciuni in primul rand si incurajarile dumneavoastra care mereu neau fost de mare ajutor eu ma simt tare rau acum dupa cum vam spus analizele nu au iesit bune si doamna octor ma trimis din nou sa le fac si inca altele pe langa cele trei nu am reusit sa le fac si imi este foarte frica ma simt rau am stari sa cad jos din picioare ma doare dupa cap si nu mai pot sa ma misc ma asez in pat si trece o ora si abia de ma pot ridica nu reusesc sa fac aceste analize ca nu am posibilitate si vreau sa va rog din suflet sa ma ajutati imi doresc din toata inima doar sa fiu sanatoasa atat imi doresc si sa nu am nimic care sa nu poata fi vindecat usor si fara multi bani cel mai mult ma sperie ca nu stiu ce am si mie tare frica nu ma pot linisti desi mia dat treimiterea sa lke fac analizele de cateva zile bune nu am reusit6 sa ma duc va implor sa ma ajutati ca nu ma pot descurca analizele toate ma costa in jur de 190 de lei pentruca pe langa cele trei mi sau mai pus acolo dar nu pot sa citesc pentru ca sunt termeni medicali si nu am reusit inca sa fac poza am sa fac tot posibilul cand am sa scot si rezulttul acesta cu puterea bunului Dumnezeu sa ma ajute sa fie bun rezultatul mar face tare fericita acum dupa rezultat va fi nevoie de tratamentr dar eu atat imi doresc sa vad rezultul sa stiu ce am ca mie tare frica si nu ma mai pot odihni va rog ajuatima sa fac din nou aceste analize va rog din toata inima si din tot sufletul mie frica sa nu fiu bolnava si sa stau asa fara sa stiu ma macina frica ma rog la bunul Dumnezeu sa fie ceva trecator desi stau sio ma gandesc ca doamna doctor nu mar fi pus degeaba sa repet analizele din nou va rog din inima ajuatima va rog din suflet ,va multumesc si iertaima va rog sunt disperata si mie frica sarut mana si Doamne ajuta .

emiliulia 29.03.2011 15:47:40

Va implor din inima

Va rog din inima si din tot sufletul ajutatima sa repet analizele va rog nu stiu ce sa ma fac mie rau si imi este frica sa nu ajung la spital ajuatima va implor din suflet sa repet analizele din nou ca nu am reusit sa le refac si ma simt rau rugativa pentru mine va rog din suflet si iertatima pentru tot caci sambata cu ajutorul lui Dumneyeu ma voi spovedi va rog din suflet ajutatima nu ma lasati va implor va multumesc pentru tot si Dumneyeu sa va dea sanatate tuturor care ne sunteti alaturi .Dumneyeu sa va ajute .sarut mana.

anamaria simleu 29.03.2011 16:06:39

Citat:

În prealabil postat de istina (Post 294218)
Rugati-va si pentru Iuliana prietena noastra care se simte rau ,cei care doresc va multumesc mult si va doresc sanatate si Dumnezeu sa ne insanatoseaca .

Doamne ajuta! sa ii fie bine!

patinina34 30.03.2011 18:40:48

Citat:

În prealabil postat de emiliulia (Post 350979)
Va rog din inima si din tot sufletul ajutatima sa repet analizele va rog nu stiu ce sa ma fac mie rau si imi este frica sa nu ajung la spital ajuatima va implor din suflet sa repet analizele din nou ca nu am reusit sa le refac si ma simt rau rugativa pentru mine va rog din suflet si iertatima pentru tot caci sambata cu ajutorul lui Dumneyeu ma voi spovedi va rog din suflet ajutatima nu ma lasati va implor va multumesc pentru tot si Dumneyeu sa va dea sanatate tuturor care ne sunteti alaturi .Dumneyeu sa va ajute .sarut mana.

E un moment greu pt voi.
Nu dispera insa, vei obtine ce doresti cu voia Domnului, deoarece cererea aceasta e pornita din suflet si atunci si rapunsul va veni la momentul potrivit.

Domnul Dumnezeu sa te intereasca si sa te ocroteasca si sa te indrume acolo unde ai nevoie!

lvlarian 02.04.2011 00:22:30

Citat:

În prealabil postat de emiliulia (Post 350979)

Bunul Dumnezeu va iubeste...El pe cei pe care ii iubeste ii cauta...Dumnezeu sa va ierte si sa va aline suferinta!
Va rog frumos sa mi dati adresa dvs ,numele complet ca in buletin...eu sunt in strainatate si as incerca in urmatoarele zile sa vad daca pot sa va ajut cu putini bani...va rog sa ma iertati si sa ma credeti ca nici situatia mea materiala nu e mai buna,as vrea sa va pot ajuta cu mai mult...cum am zis nu promit nimic deocamdata.
sunt trist impresionat ca sunteti pe acest forum de ceva timp si putini se arata,macar cu o vorba buna...adresa mea e mail;lylarian@yahoo.com/(SCRIU CU LITERE MARI CA SA INTELEGETI MAI BINE E MAILU' MEU; LYLARIAN@YAHOO.COM)sau sms p nr.00447838739129.numele meu este Marian L.
Dumnezeu sa va ajute!sarut mana

PuiMicGeorgiana 03.04.2011 19:04:28

Cate odata sa putem merge mai deprte avem nevoie de ajutor

Buna ziua,

Numelehttp://www.blogger.com/img/blank.gif meu este Georgiana Dinu,am 23 de ani si sunt din Pitesti. De la nastere doctorii mi-au pus diagnosticul tetrapareza spastica. De la varsta de 3 luni si pana acum aproximativ 3 ani de zile, parintii mei au facut tot posibilul si nenumarate eforturi si m-au dus la recuperare in diferite centre din tara: Targu Mures, Desna, Bucuresti, Pitesti, dar cel mai mult am mers la spitalul Budimex, din Bucuresti. Acolo ma duceam cate 2 saptamani in fiecare luna si pot spune ca progresele facute erau evidente, atat pentru psihicul meu, cat si fizic.
Parintii mei au facut eforturi majore pentru aceste recuperari, dar avand in vedere ca avem doar un singur venit pentru 4 persoane este foarte greu (mama a fost nevoita sa renunte la serviciu si sa devina asistentul meu personal, suferind mai tarziu o operatie la coloana vertebrala. Sora mea este studenta si are la activ 2 operatii de hernie de disc, la varsta de 20 de ani). Dar situatia financiara grea i-a obligat pe ai mei sa intrerupa total recuperarile.
Aceasta intrerupere brusca m-a facut sa ma resimt, cauzandu-mi dureri musculare foarte mari si ma descurc din ce in ce mai greu. Stau cat stau pe scaun si apoi trebuie sa ma intind in pat putin sa mai ma lase durerile, scarile abia le mai urc, obosesc repede si ma dor foarte rau picioarele. Dar sunt optimista in continuare si credinta nu mi-o voi pierde niciodata, ca doar Dumnezeu imi da puterea sa merg mai departe.
Va rog, ajuti-ma sa scap de dureri si sa merg mai bine si de ce nu, cu voia lui Dumnezeu si cu ajutorul vostru sa merg singura!

Cate odata sa putem merge mai deprte avem nevoie de ajutor

Un efort mic al unor oameni cu suflet mare ar insemna foarte mult pentru un singur om: pentru mine!

Va multumesc!”

Contul in care puteti depune banii este:
RO35BRDE030SV28658780300
TITULAR: DINU GEORGIANA IULIANA

emiliulia 04.04.2011 09:39:57

Doamne ajuta va multumesc

Doamne ajuta tuturor si va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste grele momente nu am reusit sa ajung sa refac aceste analize care cu cat trec zilele pentru mine este un chin ,frica ma doboara mai ales ca ar fi trebuit sa fiu mai bine avand in vedere ca am luat pastilele care mi lea recomandat pana la terminarea analizelor insa durerile din dreapta sub coasta spre spate numi trec ,mie frica sa nu fie ceva mai grav si eu nu stiu nimic de asta stau si ma gandesc iar gandul ma intristeaza si mai tare dar ma rog bunul Dumnezeu si numai el stie cat sa ma ajute sa trec cu bine peste acesta problema de sanatate de aceea va implor si va rog cu toata puterea sufletului meu sa ma ajutati sa reusesc sa termin simt ca nu mai ajung sa le fac pentru mine este o frica si neliniste din care nu mai ies va rog din inima ,va multumesc doamna Patinina ,sarut mana si Dumnezeu sa va ajute si pe dumneavoastra cat si doamna Ana Maria Dumnezeu sa va binecuvanteze va multumesc ca sunteti alaturi de mine sa va rasplateasca bunul Dumnezeu dupa sufletul bun care il aveti dumneavoastra ,domnule Marian va multumesc si vam contactat va multumesc din suflet pentru tot si vom tine legatura asa- cum ati spus ca sa veniti la tulcea si sa ne vizitati cand aveti drumul aici ,cat despre ajutor daca veti putea sa ne ajutati cand veti avea putere eu va multumesc ca miati daruit aceste cuvinte frumoase si va doresc deasemenea un post linistit tuturor si bunul Duymnezeu sa ma ajute sa reusec sa fac analizele sa ma ajute Dumnezeu ca data viitoare sa am vesti bune despre mine sa reusesc sa fac aceste analize care nu ma lasa noaptea sa dorm bunul Dumnezeu sa ma ajute si sa ma faca bine ,ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute cineva sa reusesc sa fac aceste analize doar Dumnezeu stie ce este in sufletul meu si in inima mea ,va multumesc si sarut mana ca sunteti langa mine bunul Dumnezeu Iisus Hristos sa va rasplateasca pentru tot sunteti oameni minunati Doamne ajuta si va multumesc din toata inima mea .

kikyo_ea 04.04.2011 11:38:29

Dumnezeu sa o ajute, sanatate sufleteasca si trupeasca sa ii daruiasca!

emiliulia 06.04.2011 11:13:47

Va multumesc pentru rugaciunile dumneavoastra

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va rugati pentru mine sa dea Dumnezeu sanatate si bucurie tututror si linestea de care au nevoie sa ma ajute si pe mine sami duc la bun sfarsit aceasta frica de care a pus stapanire pe mine si nu mai pot sa gandesc pozitiv ca as putea sa fiu bine si ar fi doar o frica sau imaginatia mea mie tare frica simi doresc din suflet sa fiu bine si aceasta neliniste sa ea sfarsit cat mai repede ma rog la bunulDumnezeu sa reusesc sa termin aceste analize si sa aflu rezultatul sa ma ajute bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa se indure de mine asa cum ma ajutat si mia fost alaturi pana acum si in bune si in rele sa ma jaute in continuare ,va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va rog din suflet sa va rugati pentru mine sa reusesc sa fac aceste analize sa aflu acest rezultat va rog din inima iuliana ,Doamne ajuta si va multumesc din suflet va doresc sanatate tutror celor din sufletul meu si din gandul meu ii imbratisez va multumesc sarutmana

emiliulia 12.04.2011 18:15:01

am sufletul zdrobit si nu mai pot de frica

Dragii mei va rog sa ma iertati ca sciu din nou si va derabjez pe cine deranjez vreau din suflet sa rog din inima persoanei care ma ajutat sa fie alaturi de mine sa reusesc sa termin investigatiile necesare nu am reusit sa le fac pentru ca imi este frica de ieri am primit o veste foarte rea si nu am liniste va rog din toata inima si din tot suflet ajuatima ,rugativa si pentru mine ca intram in saptamana patimiolor si ma rog sa ma ajute bunul Dumnezeu sa ma spovedesc si sa ma impartasesc sa gasesc liniste sufleteasca va rog din suflet va multumesc si bunul Dumnezeu sa va dea sanate tuturor si toate cele bune celor dragi dumneavoastra va doresc Doamne ajuta.

emiliulia 19.04.2011 13:29:40

Buna ziua

Dragi nostri vreau sa va va spun ca situatia mea este tot aceeasi nimeni nu ma ajutat pnetru ami reface analizele dar am intrat pentru a va dori din toata inima un paste fericit alaturi de toti cei dragi dumneavoastra celor dragi va doresc din inima toata lumina sa va intre in casele dumneavoastra sa va aduca tot ceea ce doriti dumneavoastra si numai bucurii din partea celor dragi voua sa aveti parte de o saptamana linistita care sa va aduca cat mai aproape de Dumneyeu si de invierea fiului Iisus Hristos ,asa sa ne ajute si pe noi si sa ne dea macar sanatate si cat de putin pe masa celor mici cu mult drag va dorim un Paste cat mai fericit domnului chiar daca nu va cunosc nici numele domnul doamnei anonim sunteti in sufletul meu in acest moment si va oresc tot cei mai bun deasemenea sarut mana tuturor si un Paste Fericit cu drag va dorim familia Dumitrescu Dumitru Emil

IOLANDA 19.04.2011 15:12:48

Doamne ajuta

Multumim pentru urarile tale ,draga Iuliana ..imi pare nespus de rau ca nu ai reusit sa primesti ajutorul pe care il sperai.Acum cred si eu ca in aceasta perioada este mai greu,toata lumea fiind preocupata de pregatirile cu Sfintele Paste.Dar tu sa nu deznadajduiesti in ajutorul lui Dumnezeu ,si sa fii sigura ca nu te va lasa la greu.Eu personal ma voi ruga ptr.tine si familia ta si iti doresc sa te faci bine cit mai repede.Dumnezeu ,Iisus Hristos si al Lui Maicuta Sfanta, sa-ti dea putere si ajutor in toate problemele pe care le ai acuma. Multa sanatate si inca un sfat :incearca si cu plante medicinale =coada calului=este o planta miracol in probleme renale.(eu am folosit-o si mi-a ajutat mult de tot)Doamne Ajuta!!!

emiliulia 05.05.2011 10:56:48

Doamne ajuta

Sarut mana si va multumesc pentru cuvintele dumneavoastra doamna Iolanda deasemenea persoanei care este alaturi de noi si ma va ajuta sa refac aceste analize vreau sa va doresc toate cele bune si Dumnezeu sa va ingrijeasca asa cum vati ingrijit si de mine prin rugaciuni si ajutor sa va dea Dumneyeu bucurie si sanatate in case va imbratisez si va voi aduce vesti despre mine poate cu ajutorul bunului Dumnezeu incurajatoare si bune sarut mana Doamne ajuta cu respect iuliana .

emiliulia 10.05.2011 17:31:01

Am si eu cateva vesti mai bune

Dragii nostri stiu ca sunt cateva persoane care asteapta vesti despre sitiuatia mea si vreau sa va spun ca ma simt mai bine acum ,multumesc persoanei care ma ajutat sa refac analizele inca nu va pot spune rezultatul deoarece doctorita este inca in concediu pan ape data de 20 mai ,dar nu este rezultatul rau asa mi sa spus deci miam luat o piatra de pe suflet care ma apasa mai am dureri dupa ce mananc dar ficatul este bine nu este marit si analize nu este ingrijoratoare mi sa spus ,insa cel mai mult mam bucurat enorm cand miau spus ca pot sami fac asigurare si sa platesc cand vreau si pot sa imi fac gratuit analize sau compensate asigurarea sa fie de trei luni sau sase luni sau chiar un an ,si pentru mine sa ma ajute bunul Dumneyeu sa reusesc sa fac buletinul care trebuie ca fara el nu pot sa fac nimic si va fi bine si pe strada,copii sunt bine cel mic am reusit sa ma interesez si de la anul pot sa il inscriu la gradinita la Emilian din luna septembrie si vor merge amandoi cu program prelungit si dupa atat de multe drumuri la primarii iata ca in sfarsit se poate face ceva si pentru copii adica sa ne ofere o locuinta anl iar noi sa platim lunar o suma modica de bani ce reprezinta chirie pe luna vreau sa va spun doar ca sa ma ajute Dumneyeu sa fac buletinul si Doamne ajuta o sa ne fie bine copiii vor avea o camaruta a lor acolo sa faca ce vor sa se joace sa puna desenele pe pereti sa va rog din suflet sa ne puneti in rugaciunile dumneavoastra sa reusim si pana in iarna sa avem o casuta si sa fie si copii nostri fericiti ,promit ca data care vine voi posta si poze acum nu am gasit o solutie dar va multumesc tutror si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ca neati pus in rugaciunile dumneavoastra va imbratisam si va rugam din tot sufletul sa nu ne uitati ca sunteti o adevarata familie pentru noi ,va multumim pentru tot si sa ne ajute Dumneyeu sa venim cu vesti bune si de acum in colo Dumnezeu este mare si vede ii Multumim pentru tot ,Doamne ajuta.

emiliulia 18.05.2011 09:27:14

Doamne ajuta si Hristos a Inviat

Dragii mei care imi sunteti alaturi vin sa va mai aduc unele vesti si bune si mai putin bune ,eu ma simt binisor sa spunem mai am dureri in dreapta sub coasta usoare sagetaturi dar traiesc cu speranta ca Dumneyeu imi va raspunde rugaciunilor si ma va tine sanatoasa langa ingerasii mei sai cresc si sa ma bucur de ei .Ioana mai are doar putin si termina anul scolar ,clasa 1 a trecut atat de repede ca numi vine sa cred parca ieri ma pregateam sufleteste si aveam mai multe emotii ca ea ca incepe scoala si ma temeam de felul in care va invata si se va comporta dar a trecut fetita mea este pe primul loc in clasa ,la serbare are 4 roluri si abecedarul sunt tare mandra de ea mai rau este ca nu am cu ce sa o imbrac mi sa cerut rochita lunga roz si papucei albi sau roz in picioare pe aceasta cale va intreb poate aveti fetite si nu va mai sunt de folos aceste lucrusoare papucei sandalute si roghite de culoare roz sa ma ajutati sa o imbrac la serbarea de sfarsit de an ,Emilian nu prea a mers la gradinita acest an din cauza cerintelor care au fost si posibilitati foarte mici dar merge la serbare si are si el doua poezii foarte frumoase care deja leam invatat si eu cu el toata ziua le spune prin casa ,nici cristinel nui mai prejos si el a inceput sa vorbeasca si rupe mai bine desi mai mananca cate o litera se intelege bine ce vorbeste ,am vorbit cu educatoarea si incepand din luna martie il ia in grupa mica daca va putea il va lua din luna septembrie dar eu trebuie sa il ajut sa vorbeasca bine sa se inteleaga ,astept cu mare nerabdare acest lucru sa se intample si asa voi putea cu ajutorul lui Dumneyeu sa merg si eu sa am un servici sa nu mai cer ajutor nimaniu ca este tare greu numai cel care este in situatie stie ,duminica am fost la Sfanta slujba si am pus cu ajutorul lui Dumneyeu acatist de 40 de zile pentru spor si vindecare de boala ,sanatate si bucurie in casa si vreau sa va rog sa va rugati si pentru noi ca bunul Dumnezeu sa ne ajute asa cum ne rugam si noi daca puteti pentru toti am pus acatiste care ii cunosc si care sunt in sufletul meu si celor apropiati lor Dumnezeu sai ierte si pe cei care nu mai sunt langa noi, va rog daca cineva are putetre sa ma ajute cu o roghita pentru serbare si o pereche de papucei ionica este slabuta arata mai mult de 6 ani este mai plapanda ,poate voi avea putere si voi pune poze pe forum nu gasesc inca un aparat sa iau sau un telefon sa fac poze cei care au nu au timp sa ma ajute dar cu siguranta va voi pune poze cu copii de la serbare si celelate hartii de la spital chiar daca intarzii daca ma puteti ajuta ca nu am posibilitate sa le cumpar va rog lasatimi un raspuns pe privat tare fericita mati face ca deja ma intreaba doamna daca iam gasit rochita pentru ca are rolul principal va multuemesc tuturor si va doresc sanatate si bunul Dumneyeu sa va ajute Doamne ajuta sarut mana.

emiliulia 05.06.2011 15:12:48

Doamne ajuta

Dragii mei prieteni de suflet, dupa o lunga perioada de timp revin sa va spun ca neam pierdut mama si a fost o perioada foarte grea pentru mine si inca este ,nu stiu cand imi voi reveni complet din acest soc in care sunt , am reusit fara sa apelam la oameni sa facem cele crestine insa acum nu mai putem sa continuam singuri va cer ajutor sa facem pentru 40 de zile daca cineva ne poate ajuta va rog sami scrieti pe email oricat de mic ajutor ar fi in alimente orice va rog tare mult , sa reusim sa mergem pana la capat ,dumi_emil@yahoo.com va multumesc si rog din suflet sa ma iertati celor care iam deranjat intrun fel ,va doresc multa sanatae si Dumnezeu sa ne ajute ,

emiliulia 21.06.2011 10:15:13

sarut mana

Dragii nostri va rog celor care au astepotat vesti de la noi sa ne ierte pentruca nu am intrat in ultima perioada sa scrim doar trecator ,vreau sa va spun ca am asteptat sa pun si cateva poze aici sa impart bucuria copiilor cu dumneavoastra cei care mau fost de mare ajutor mai ales domnul sau doamna anonim mia fost aproape si datorita dumneavoastra fetita mea a fost prezenta la cursuri cu cele necesare ,,a terminat clasa intai cu premiul intai pe scoala din cele trei clase de intai a luat premiul cel mare si ma facut foarte fericita daca ar fi trait tata meu tare mult sar fii bucurat pentru ea ,era un tata mai cu punere de punct cand era vorba de invatat si de scris am pus poze cu diplemele fetitei si emilian la gradinita serbarea de sfarsit de an desi nu prea a fost prezent la cursuri afost la gradinita si el la serbare si a avut si rol ,vreau sa va spun ca am ramas cu datorii si nu ne descurcam sa le platim va rog ajutatine sau rugativa pentru noi ca sa ne ajute bunul dumnezeu sa le rezolvam va rog din inima va multumim si celor care ii deranjez iertatima va doresc sanatate tututror si tot cei mai buin sa va dea bunul dumnezeu sarut mana.

emiliulia 21.06.2011 10:18:48

pozele nu le pot incarca ajutatima

NU REUSESC SA PUN POZELE VA ROG POATE MA PUTETI AJUTA CUNVA SA LE TRIMIT PRIN EMAIL CUIVA SA LE POSTEZE IN LOCUL MEU VA ROG DIN SUFLET NU STIU DE CE NU REUSESC ACA MA POATE CINEVA AJUTA ADRESA NOASTRA ESTE dumi_emil@yahoo.com stiu ca sunt persoane care dorescte sa le vada va s fi recunoscatoare in fata lui Dumnezeu sa ma ajutati sa le postez va multumesc frumos.

emiliulia 21.06.2011 16:18:10

iertaima am sa revin maine

Iertatima va rog am sa revin maine cu pozele care leam facut nu se poate pune trebui alt fel de program ca sa fie puse aici si vi le voi posta maine ,va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa ne fie alaturi Doamne ajuta .

emiliulia 22.06.2011 17:50:28

va rog sa ma iertati

Iertatima ca nu pot nici astazi sa repar greseala a pot pune pozele din pacate nu vor merge sa fie puse ,au alt format si nu se pot pune asa mia spus persoana care ma ajutatt sa le fac dar in cateva zile voi reveni cu ele exact asa cum erau facut ,va doresc din suflet multa sanatate si fie ca Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra noastra in fiecare ceas ,va doresc toate cele bune si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bunatatea care o aveti in sufletul dumneavoastra ,numai bine ,Doamne ajuta.poate voi veni cu vesti bune sarut mana.

emiliulia 28.06.2011 16:16:52

Doamne ajuata

5 atașament(e)
Dragi prieteni apropiati am revenit ca sa pun cateva poze in curand si altele,sper sa va placa si sa va bucure sau sami simtiti sufletul cat de fericit este desi omul judeca prin mai multe feluri ,,va doresc sanatate si va promit sa revin cu alte poze insa acum nu am putut sa reusesc sa fac decat foarte putine insa vreau sa rog domnul,a care ma ajutat sa plec acasa anul trecut va rog ajutatima sa duc copii la dorohoi sa le fac o bucurie mai ales fetitei care abia asteapta sasi vada verisorii si vrem din suflet sa mergem poate ne ajuta Dumnezeu si plecam acasa macar acum cat este vacanta ,va multumesc din inima Doamne ajuta voi ramane vesnit recunoscatoare ca mati ajutat sarut mana.

emiliulia 28.06.2011 16:20:17

mai avem cateva

2 atașament(e)
Mai avem cateva poze

emiliulia 28.06.2011 16:21:45

Dumnezeu sa ne ajute

Am sa mai revin cu alte poze insa acum doar acteva am putut sa le fac cu ajutorul unei vecine au fost facute acum cateva ore ,voi mai face insa peste cateva zile va doresc in suflet sanatate si bucurie Dumnezeus sa va ajute.

emiliulia 05.07.2011 13:22:47

Sarut mana dragii nostri

Dragii nostri revin cu cateva vesti unele sunt mai rele dar altele sunt mai bune ,vreau sa va spun ca in decurs de doua saptamani trebuie sa parasim orasul pentru a ne muta din nou la dorohoi acasa la mine ,gazda noastra a pus in vanzare garsoniera si a gasit si client deoarece este la parter sa gasit un cumparator care vrea sa deschida o coafura iar noi suntem obligati sa plecam in doua saptamani ,si pentruca aici este destul de greu si nu gasim decat chirii foarte scumpe Emil a luat legatura cu fostul lui sef din dorohoi si a fost deacord sal primeasca inapoi acolo ,facem transferul la copii pentru scoala 5 din dorohoi este o scoala buna si ne vom muta acolo din nou ,insa trebuie sa gasim o masina pentru transport avem multe lucruri care trebuie sa le luam si fara masina nu putem sa mergem neam interesat si am gasit pe cineva care vrea sa ne ajute sa ne duca la domiciliu acolo ne costa gazul care il costa 450 de lei plus ca dumnealui doreste 350 de lei banii lui ,si nu ne putem dscurca de atat de multi bani iar in decurs de 2 saptamani trebuie sa placam nu inainte sa achitam lumina intretinerea si chiria ,Emil trebuie sa ia lichidarea vineri care achita chiria ,intretinerea si ,lumina si nu stim daca mai ramane din banii care ii ia 200 de lei din toti ,a incercat sa ia de la seful de la dorohoi care il primeste inapoi insa nu este deacord deoarece nu este sigur ca merge la el si nu vrea sa ramana perdut desi il cunoaste ca bun meserias in meseria lui nu este de acord ,daca Dumnezeu ne ajuta si ajungem acolo va fi mai bine pentruca nu vom plati chiria fratele meu este de acord sa stam in casa fara sa platim chiria lui asa cum am platit acum 4 ani cat am stat acolo doar sa platim cele necesare acolo,iar eu voi putea sa ma reangazez din nou unde am lucrat la fostii mei patroni ma primeste ca gestionara doar sa gasesc sa dau pe cristinel la o cresa ,ma va ajuta si sora sa ne acomodam si sa ne rezolvam problemele acolo insa nu avem putere sa adunam atat de multi bani nu avem de unde eu imi doresc din toata inima si din tot sufletul sa mergem acolo ,am unde sa lucrez si el deasemenea si stiu sigur ca ne va fi mult mai usor ca aici ,aici nu avem pe nimeni si ne este destul de greu ca daca nu ar fi oameni cu suflet mare nu neam fi putut descurca din atat de multe probleme ,nu a fost zi sa nu plang ca este greu si nu am pe nimeni langa mine si ne incurajam unul pe altul cu ajutorul copiilor am mers mai departe si a oamenilor care neau fost alaturi caruia numai bunai bunul Dumnezeu stie cat neam rugatpentru sanatate si sa le dea Dumnezeu numai bucurii pentru casa lor tpoata viata ,mie greu a va cer ajutor dar nu stim ce sa facem ,vrem sa luam o alta viata in piept sa o luam de la capat si stiu cat mam rugat la bunul Dumnezeu sa ne ajute cred ca Dumnezeu asta a vrut sa ne arate ca nea dat o alta sansa sa fim acolo si mai bine pentru noi ,va rig din suflet nu avem putere sa o luam de la capat singuri ajutatine sa ne mutam acasa ,ajutatine sa o luam de la capat in alta parte poate Dumnezeu nea dat sansa asta si ne va fi mult mai bine acolo ,va rog din toata inima ajutatine sa mergem acolo sa putem sa ne mutam nu va avem decat pe dumneavoastra cei care neati ajutat pana acum ,nu avem pe nimeni cu putere finciara sa ne ajute ajutatine sa o luam de la capat ,acolo Emil va lua 1600 de lei salar si cupoane de masa iar eu voi lucra din nou cu timpulksa inscriu copilul la cresa la fostii mei sefi ca gestionara pentru 700 de lei ,chiria nu o platim si intretinere decat cheltuielile la casa ,va rog din suflet fiti alaturi de mine si ajutatima sa ne indeplinim acest vis sa o luam de la capat si sa ne fie mai bine ,va rog din suflet va multumesc si fie ca bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca ca ne sunteti alaturi si ne ajutati daca este cineva care ne poate ajuta va rog din inima adresa de email este dumi_emil@yahoo.com ,neati aduce o mare bucurie in inimile noastre si copii sunt tare bucurosi sa mearga acolo mai ales fata care a stat acolo si ii lipseste foarte mult cei dragi ,va rog ajutine sa ne indeplinima acest vis ,va multumesc din inimia si va sarutam mainele pentru tot Dumnezeu sa ne ajute ,

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:19:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.