Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Joc!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12037)

camy_d 30.01.2011 16:15:52

Mi se pare că s-a ajuns la 7 postări pentru colaps, așa că lansez și eu o acuzație.

Bărbații sunt niște puturoși, obsedați, depravați și orgolioși. Mai ales obsedați și depravați. Am văzut până și niște seminariști care umblau cu pițipoance, era la o conferință a Păr. Teofil Pârâian, n-am văzut nici măcar unul care să aibă o iubită decentă, toate aveau decolteu. Mai e și acel diacon care a vrut să scape de soția bolnavă, era un topic pe forum. Și alt caz pe forum, un teolog, viitor preot, care nu voia să se însoare cu o femeie virgină. Nu-i destul că majoritatea bărbaților sunt depravați, acum nici în viitorii preoți nu mai poți avea încredere.

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:19:48

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330093)
Mi se pare că s-a ajuns la 7 postări pentru colaps, așa că lansez și eu o acuzație.

Bărbații sunt niște puturoși, obsedați, depravați și orgolioși. Mai ales obsedați și depravați. Am văzut până și niște seminariști care umblau cu pițipoance, era la o conferință a Păr. Teofil Pârâian, n-am văzut nici măcar unul care să aibă o iubită decentă, toate aveau decolteu. Mai e și acel diacon care a vrut să scape de soția bolnavă, era un topic pe forum. Și alt caz pe forum, un teolog, viitor preot, care nu voia să se însoare cu o femeie virgină. Nu-i destul că majoritatea bărbaților sunt depravați, acum nici în viitorii preoți nu mai poți avea încredere.

Camy_d,...acuzatia asta e ceva mai puternica decat restul din topic...ceva mai mult!!
Imi vine in minte ceva publicat pe forum: Si femeia,si barbatul se degradeaza in egala masura,doar ca in moduri diferite.
Preotii sunt barbati,iar proroocii din Vechiul Testament asemenea...adica oameni drepti inaintea lui Dumnezeu:).

mihaila_alin 30.01.2011 16:25:49

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330093)

camii acesta-i reversul medaliei? ca sunt nauc.
aha acum pricep ne lauzi frumos.Dumnezeu cu tine.amin.

glykys 30.01.2011 16:26:48

Lauda 1- Barbatul necredincios se sfinteste prin femeia credincioasa. Ideea este ca asemenea specimene, dupa ce au alergat la prima tinerete din floare in floare, au trai in concubinaj ani de zile cu te miri ce pitipoance, cum zici si tu, care tot sperau ca vor fi luate in casatorie, cand decid sa se aseze si ei la casa lor, se casatoresc, de cele mai multe ori, cu o femeie cuminte, credincioasa, curata, gospodina...

camy_d 30.01.2011 16:28:02

Citat:

În prealabil postat de mihaila_alin (Post 330098)
camii acesta-i reversul medaliei? ca sunt nauc.

Ce medalie? N-am înțeles aluzia :4:

camy_d 30.01.2011 16:28:41

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 330099)
Lauda 1- Barbatul necredincios se sfinteste prin femeia credincioasa. Ideea este ca asemenea specimene, dupa ce au alergat la prima tinerete din floare in floare, au trai in concubinaj ani de zile cu te miri ce pitipoance, cum zici si tu, care tot sperau ca vor fi luate in casatorie, cand decid sa se aseze si ei la casa lor, se casatoresc, de cele mai multe ori, cu o femeie cuminte, credincioasa, curata, gospodina...

Pe care o înșeală.

Iosif77 30.01.2011 16:28:50

Si mie mi se pare mai complexa acuzatia asta.
Nici nu mai stiu pe cine sa laud: barbatii, seminaristii, pitipoancele sau teologii :4:

camy_d 30.01.2011 16:30:02

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 330102)
Si mie mi se pare mai complexa acuzatia asta.
Nici nu mai stiu pe cine sa laud: barbatii, seminaristii, pitipoancele sau teologii :4:

Specia masculină.

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:30:28

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 330102)

:)):))
Cred ca de barbati vorbea camy_d.

Iosif77 30.01.2011 16:36:28

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330104)
Specia masculină.

Aha.
La specia de mai sus nu-i nimic de laudat :68:.
Pentru mine e caz clasat. Poate doar femeile sa-si mai facă ceva iluzii.

camy_d 30.01.2011 16:38:08

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 330111)
Aha.

N-ai voie să-mi dai apă la moară, trebuie să spui ceva bun despre bărbați.

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:38:41

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 330111)
Aha.

Cum asa??
Sunt sigura ca exista ceva bun in fiecare:).

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:39:18

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330101)
Pe care o înșeală.

Parca era vremea laudelor:)).

glykys 30.01.2011 16:39:29

Citat:

Specia masculină.

Cami, e greu de gasit 7 laude, dupa parerea mea... Daca as fi barbat, da,as gasi. Insa tot femeile sunt de vina pentru asta, in special mamele, pentru ca nu isi educa corespunzator copiii: ia, mama, si distreaza-te cu aia, pana iti gasesti tu alta! Copilul meu trebuie sa ia o printesa... cand el e un broscoi raios!
Ca daca i-ar fi educat in frica de Dumnezeu, altfel ar fi stat lucrurile. Sunt de vina si fetele, ca accepta sa fie pitipoance si cred ca daca traiesc in curvie, o sa fie sotii. Fireste, tot mamele sunt de vina si aici, din acelasi motiv.

Dar, poftim lauda 2 - fara un barbat, o fata nu se poate casatori si avea copii.

camy_d 30.01.2011 16:40:39

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330114)
Cum asa??
Sunt sigura ca exista ceva bun in fiecare:).

Așa e, numai că necuratul ne aruncă un văl pe ochi, ca să vedem numai părțile rele. Spuneți ceva bun, că eu sunt oarbă în această privință.

Melissa 30.01.2011 16:40:45

Gluma:

Citat:

Specia masculină.

Cred ca trebuie "livrati" de mame cu instructiuni de folosire...:24:

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:41:06

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 330117)
Cami, e greu de gasit 7 laude, dupa parerea mea... Daca as fi barbat, da,as gasi.

Dar, poftim lauda 2 - fara un barbat, o fata nu se poate casatori si avea copii.

Strasnica lauda!;)

camy_d 30.01.2011 16:41:54

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330116)
Parca era vremea laudelor:)).

Eu sunt aceea care a lansat acuzația.

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:44:14

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330121)
Eu sunt aceea care a lansat acuzația.

Camy_d,linisteste-te...iti da tie Dumnezeu un baiat bun inainte si iti vei schimba parerea...sper;).

glykys 30.01.2011 16:44:44

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330120)
Strasnica lauda!;)

:21::21::21:

Bine, uite, o fata se simte protejata in prezenta unui barbat...
Un barbat vorbeste, in general, putin. Si atunci cand trebuie.

camy_d 30.01.2011 16:45:50

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330124)
Camy_d,linisteste-te...iti da tie Dumnezeu un baiat bun inainte si iti vei schimba parerea...sper;).

Și până atunci ce fac? Nu trebuie să încetez a judeca specia masculină?

camy_d 30.01.2011 16:46:49

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 330125)
:21::21::21:

Bine, uite, o fata se simte protejata in prezenta unui barbat...
Un barbat vorbeste, in general, putin. Si atunci cand trebuie.

În general numai gura lui se aude. O fata nu mai poate spune nimic în prezența lui.

o nestiutoare_ 30.01.2011 16:48:12

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330132)
În general numai gura lui se aude. O fata nu mai poate spune nimic în prezența lui.

Esti feminista?:))

glykys 30.01.2011 16:50:35

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330132)

Inseamna ca vrea sa te impresioneze prin arta conversatiei, sa iti arate cat de bogate sunt cunostintele sale! :5: De obicei, barbatii sunt mult mai tacuti decat femeile.

camy_d 30.01.2011 16:50:42

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330133)
Esti feminista?:))

Ceva tendințe există. Dar nu sunt în totalitate de acord cu acest curent, a făcut mult bine, dar și foarte mult rău.

camy_d 30.01.2011 16:51:56

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 330134)
Inseamna ca vrea sa te impresioneze prin arta conversatiei, sa iti arate cat de bogate sunt cunostintele sale! :5: De obicei, barbatii sunt mult mai tacuti decat femeile.

Asta da, e ceva.

colaps3 30.01.2011 17:27:22

Și priza din care se alimentează calculatorul de pe care scrieți voi cine a pus-o acolo ? Dar curentul electric cine l-a „descoperit” ? Și becul cine l-a inventat ?

Și microprocesorul pe două nuclee Intel Core 2 Duo din calculatoarele voastre cine l-a proiectat?

:)

glykys 30.01.2011 17:50:46

Citat:

În prealabil postat de colaps3 (Post 330170)
Și priza din care se alimentează calculatorul de pe care scrieți voi cine a pus-o acolo ? Dar curentul electric cine l-a „descoperit” ? Și becul cine l-a inventat ?

Și microprocesorul pe două nuclee Intel Core 2 Duo din calculatoarele voastre cine l-a proiectat?

:)

Hai ca s-au facut 7! :) Noroc cu Colaps si am descoperit ca nu putem fara... nu putem sa continuam jocul fara calculatoarele noastre :)))

E tare distractiv jocul asta si cred ca e chiar interzis oamenilor seriosi.

Eu lansez o acuzatie fata de cainii maidanezi, de care mie mi-e tare frica sa nu ma muste. Daca aud un caine maidanez latrand, o iau pe partea cealalta a strazii. Stiu ca e tare caraghios, dar eu nu pot sa ii sufar. Nu vreau nici sa fie eutanasiati, dar nici sa umble in libertate, sa latre si sa muste oamenii. Stiti ca o femeie a murit zilele trecute dupa ce a fost muscata rau de tot de o haita de caini maidanezi. Vreau sa citesc 7 laude ale cainilor maidanezi.

calator prin ploaie 30.01.2011 17:55:49

Morala? Ce greu e sa fii crestin si bun...( a nu se interpreta...)

glykys 30.01.2011 18:09:29

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 330187)
Morala? Ce greu e sa fii crestin si bun...( a nu se interpreta...)

Eu nu am inteles deloc ce legatura are aceasta afirmatie cu joculetul nostru, dar te felicit, daca ai reusit sa fii un bun crestin. Unii nu au ajuns inca la aceasta masura, inca se mai joaca...

dorinastoica14 30.01.2011 18:40:41

Îmi place ideia acestui topic.
În privința protestanțiolor aș avea de adaugat la cele scrise de Ana-Maria că sunt;
- oameni milostivi , saritori atunci când cineva are nevoie de ajutor
- foarte discreți după ce au ajutat pe cineva ( ajută în taina și nu așteaptă laude ).
Dumnezeu să le lumineze mintea, să le arate calea și să-i ajute să se mantuiasca și ei.

Despre cainii maidanezi aș putea spune urmatoarele;
- sunt foarte atașați de persoanele care îi ocrotesc și pentru care și-ar da viața.
- nu sunt vinovați că se înmulțesc fară noimă, de vina sunt administratorii localitaților care nu le fac adaposturi și care nu controlează înmulțirea lor.

Ca să intru și eu în joc vreau să va spun că nu-mi plac batrânelele de prin biserici care par a le ști pe toate și care sunt numai ochi și urechi pentru a gasi nod în papură în special începătorilor și celor care vor să dea o mână de ajutor.

MariS_ 30.01.2011 19:14:09

In privinta protestantilor: sunt foarte multi oameni integri, oameni pe care
te poti baza, care-si respecta cuvantul dat.
In privinta cainilor maidanezi va spun o intamplare traita. Mergeam pe jos
(nu mai am masina demult) spre serviciu si am trecut pe langa o piata din
Timisoara. Pe-acolo se aciuisera multi caini maidanezi. Era un inceput de
primavara, dimineata, cu un soare ce incepea sa incalzeasca atmosfera si
pe asfalt, langa un pod, motaia un caine maidanez, ceva mai in varsta, dar
bland, bland si linistit. Inainte de-a ajunge in dreptul lui, m-a simtit, a
intredeschis ochii cu un calm desavarsit, m-a privit pret de-o secunda, de
fapt m-a "radiografiat" sau m-a "citit" din prima, pentru ca in secunda cat
ne-am privit ochi in ochi, om si caine, n-am stiut cine-i omu' si cine caine.
A inchis ochii la loc inainte sa ajung la el, semn ca ma citise bine, dar nu
dormea ci parca era adancit in meditatie, intr-o meditatie asupra desertaciunii
lumii, pentru ca avea o tristete in priviri ca si cum ar vazut o grozavie de
lucruri si toate ii pareau desertaciuni. Nu era flamand, pentru ca in piata se
gaseau resturi de mancare, ci era trist si meditativ.
Har, smerenie si jertfa de sine.

o nestiutoare_ 30.01.2011 19:19:39

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 330235)
In privinta protestantilor: sunt foarte multi oameni integri, oameni pe care
te poti baza, care-si respecta cuvantul dat.
In privinta cainilor maidanezi va spun o intamplare traita. Mergeam pe jos
(nu mai am masina demult) spre serviciu si am trecut pe langa o piata din
Timisoara. Pe-acolo se aciuisera multi caini maidanezi. Era un inceput de
primavara, dimineata, cu un soare ce incepea sa incalzeasca atmosfera si
pe asfalt, langa un pod, motaia un caine maidanez, ceva mai in varsta, dar
bland, bland si linistit. Inainte de-a ajunge in dreptul lui, m-a simtit, a
intredeschis ochii cu un calm desavarsit, m-a privit pret de-o secunda, de
fapt m-a "radiografiat" sau m-a "citit" din prima, pentru ca in secunda cat
ne-am privit ochi in ochi, om si caine, n-am stiut cine-i omu' si cine caine.
A inchis ochii la loc inainte sa ajung la el, semn ca ma citise bine, dar nu
dormea ci parca era adancit in meditatie, intr-o meditatie asupra desertaciunii
lumii, pentru ca avea o tristete in priviri ca si cum ar vazut o grozavie de
lucruri si toate ii pareau desertaciuni. Nu era flamand, pentru ca in piata se
gaseau resturi de mancare, ci era trist si meditativ.

Pareti alt om fata de cel care a deschis topicul cu noul joc:).

MariS_ 30.01.2011 19:24:12

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330245)

Spui bine, par doar.

camy_d 30.01.2011 19:51:56

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 330186)
Eu lansez o acuzatie fata de cainii maidanezi, de care mie mi-e tare frica sa nu ma muste. Daca aud un caine maidanez latrand, o iau pe partea cealalta a strazii. Stiu ca e tare caraghios, dar eu nu pot sa ii sufar. Nu vreau nici sa fie eutanasiati, dar nici sa umble in libertate, sa latre si sa muste oamenii. Stiti ca o femeie a murit zilele trecute dupa ce a fost muscata rau de tot de o haita de caini maidanezi. Vreau sa citesc 7 laude ale cainilor maidanezi.

Nu știu dacă păcătuiești că judeci animalele, dar am o pildă pentru tine, care se poate extinde la toate speciile de animale :21:

In lavra lui avva Petru trăia un călugăr bătrân. Acesta adeseori pleca din mânăstire și rămânea pe țărmurile râului Iordan. Acolo dormea unde găsea un culcuș de leu. Intr o zi a găsit intr-o peșteră doi pui de lei și i-a adus in biserică, inveliți in haina cu care se imbrăca. Și le-a spus :
-Dacă vom păzi poruncile Domnului nostru Iisus Hristos , leii se vor teme de noi. Insâ, din pricina păcatelor noastre am ajuns robi si de asta ne temem mai mult de ei. Frații au rămas adânc mișcați de cuvintele bătrânului și au plecat la chiliile lor.

camy_d 30.01.2011 19:53:57

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330245)

Vreo aluzie la mine? E de bine, sau de rău? :4:

o nestiutoare_ 30.01.2011 19:56:58

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330263)
Vreo aluzie la mine? E de bine, sau de rău? :4:

Camy_d,nu era vorba de tine:).
MariS a deschis un topic ,ceva similar cu al tau:P;tot un joc,dar mai "barbatesc".
Daca il citesti pe forum,iti dai seama la ce ma refer.
Numai bine!;)

camy_d 30.01.2011 20:00:40

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 330212)
Ca să intru și eu în joc vreau să va spun că nu-mi plac batrânelele de prin biserici care par a le ști pe toate și care sunt numai ochi și urechi pentru a gasi nod în papură în special începătorilor și celor care vor să dea o mână de ajutor.

După ce o viață întreagă vezi că nu te ascultă nimeni, când spui ceva pentru binele cuiva, nu-ți mai arde să-i explici și să fii îngăduitor, așa îmi imaginez :21:

De fapt au intenții bune, dar nu se pricep la a fi subtile ;) Probabil că s-au obișnuit și cu educația mai dură care se dădea înainte.

Măcar ele se duc la biserică, tot e ceva, față de alții care nu calcă decât la botez, nuntă și înmormântare.

camy_d 30.01.2011 20:05:15

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 330265)
Camy_d,nu era vorba de tine:).
MariS a deschis un topic ,ceva similar cu al tau:P;tot un joc,dar mai "barbatesc".
Daca il citesti pe forum,iti dai seama la ce ma refer.
Numai bine!;)

Acum l-am văzut. Ce părere ai despre el, eu sunt nehotărâtă?:4:

o nestiutoare_ 30.01.2011 20:16:23

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 330270)
Acum l-am văzut. Ce părere ai despre el, eu sunt nehotărâtă?:4:

La inceput m-a amuzat, dar nu stiu ce sa cred.Parca nu mai putem fi deloc seriosi.
Ma bucur totusi ca insultele au "incetinit"in a aparea.
Intreaba-l pe MariS care i-a fost scopul;).

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:04:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.