Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Mass media care transforma criminalul in victima (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12639)

AdrianAamz 12.04.2011 08:12:43

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 353808)
Diferentele de dogma sau doctrina mi se par normale si acceptabile.

Totusi, situatia ca s-a ajuns a se face apologia crimei pe un forum crestin mi se pare inacceptabil.

Ca se face de catre un user care si-a trecut la confesiune "ortodox" mi se pare si mai inaceptabil.

Andrei Cozia, m-am intrebat multa vreme ce poate sa insemna "neo-ortodoxia" ta. Acum, din pacate, m-am lamurit.

Te sfatuiesc sincer sa te retragi de pe forum, pentru binele sufletului tau si al altora.

In sintagma "neo-ortodox" din profilul userului "andreicozia" este un "o" in plus _ evident, cel dintre "e" si "o" _, dar el nu s-a mai chinuit sa remedieze...

AdrianAamz 12.04.2011 08:16:07

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353804)
Poate te oferi sa si adopti un copil handicapat, cu autism sever sau retardat sa-l cresti. DUPA CE FACI PASUL ASTA mai stam de vorba despre "concluziile" tale de femeie singura fara griji de genul asta.
Pina atunci ce spui nu are nici o greutate.
:))cheers!

Of...am inteles, in sfarsit, ce cauta Andreicozia pe acest forum... pe cineva care sa-l adopte.

Yasmina 12.04.2011 09:08:54

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353804)
Poate te oferi sa si adopti un copil handicapat, cu autism sever sau retardat sa-l cresti. DUPA CE FACI PASUL ASTA mai stam de vorba despre "concluziile" tale de femeie singura fara griji de genul asta.
Pina atunci ce spui nu are nici o greutate.
:))cheers!

Da,stiu...
M-am mai intalnit cu genul asta de abordari,cu oameni care vor sa scape de ceva si te intreaba"il vrei tu,ca daca nu il arunc la gunoi?"asa incat tu te vei face vinovat daca nu-l salvezi de la aruncat...
Pana la urma nu-i altceva decat santaj emotional!
Cheers :)

anita 12.04.2011 10:10:09

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353660)
In primul rind este fat nu copil, si da daca prin testele de depistare genetica facute in primele saptamini apare faptul ca copilul va evolua cu sindromul Down( si multumim din inima lui Dumnezeu ca exista aceste teste, o adevarata binecuvintare cereasca!!!), atunci imediat si fara discutii trebuie avortat de sa nu se vada!

Sub nici o forma aceste fiinte nu trebuiesc tinute!
Aceasta este o proba de trezvie duhovniceasca care trebuie exercitata imediat si fara regrete!
Restul de bla-blauri si pareri sunt literatura si poezie( de proasta calitate)

Ce fel de crestin ortodox esti tu Andrei?
Dumnezeu stie El de ce acel copil va avea sindromul Down si noi nu suntem mai presus de El.

maria40 12.04.2011 10:12:38

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 353791)
Faci apel la sentimente. Embrionul pana la a treia luna nu gandeste, nu se misca, nici nu è constient ca exista pentru ca creierul este in stare primitiva. Un fat/embrion nu este in grad sa simta durere pana la a 6-a luna de gestatie. Ca seamana sau nu, sunt celule puse la un loc, indiferent de ce significatie ii dai.

Femeia , insa, gandeste.....Constiinta care este vocea lui Dumnezeu o va macina toata viata, asta e sigur. Dumnezeu te iarta dar pacatele nu ti le lasa neispasite!
La 6 luni un copil este format deja......

anita 12.04.2011 10:15:25

Citat:

In primul rind este fat nu copil, si da daca prin testele de depistare genetica facute in primele saptamini apare faptul ca copilul va evolua cu sindromul Down( si multumim din inima lui Dumnezeu ca exista aceste teste, o adevarata binecuvintare cereasca!!!), atunci imediat si fara discutii trebuie avortat de sa nu se vada!

Aceasta este o proba de trezvie duhovniceasca care trebuie exercitata imediat si fara regrete!
Restul de bla-blauri si pareri sunt literatura si poezie( de proasta calitate)

Acesti tineri nu vor sa isi asume crucea ,mi-am amintit de ce spunea parintele Arsenie Papacioc.
Andrei ar trebui sa te cercetezi mai mult si sa iei binecuvantare sa citesti psaltirea.
Poate te va lumina Dumnezeu sa vezi lucrurile corect ,nu pe cele strambe drept.
Dupa cum gandesti tu totul se petrece aici ,pe pamant ,Dumnezeu nu ne-a dat viata vesnica.
Dumnezeu sa iti ajute !

anita 12.04.2011 10:17:54

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 353825)
Femeia , insa, gandeste.....Constiinta care este vocea lui Dumnezeu o va macina toata viata, asta e sigur. Dumnezeu te iarta dar pacatele nu ti le lasa neispasite!
La 6 luni un copil este format deja......

Chiar daca nu e format e o farama de viata ,e o inima in formare.
Si are suflet din momentul zamislirii.
Dumnezeu sa le lumineze pe femeile care vor sa avorteze si sa renunte.

anita 12.04.2011 10:27:44

Chiar acum am citit despre intamplare.
Biata fetita a murit iar mama are probleme psihice.
In nici un caz din cauza medicului.

catalin2 12.04.2011 11:12:51

Persoanele cu sindrom Down au un retard doar usor spre mediu, foarte rar sever. De asemenea, au o durata de viata doar cu putin mai mica decat cea normala, peste 50% trec de 50 de ani. http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-g...ongolismul_247
Avortul s-a facut la sase luni.

Melissa 12.04.2011 11:22:17

Citat:

În prealabil postat de AdrianAamz (Post 353810)
Of...am inteles, in sfarsit, ce cauta Andreicozia pe acest forum... pe cineva care sa-l adopte.

Nici macar nu ti-a trecut prin cap ca-si facea griji pentru tine..Asta inseamna sa nu cunosti omul,sa-l scanezi superficial..

cocorel 12.04.2011 12:33:15

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 353637)

La Realitatea TV, parintii care au hotarat sa-si omoare copilul sunt tratati ca niste victime, in vreme ce medicul care a refuzat, din motive religioase, sa efectueze un avort, ca un criminal.

Mai bine nu-i judecam nici pe parinti,ca nu stim care din noi in locul lor cu ce-am fi ales:inima sau mintea.Asa,linistiti la o cafea in fata calculatorului toti stim teoria... dar cand dileme majore vin peste noi suntem mult mai slabi decat credem acum.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Oricum,I-Realitatea e un post urat la care nu ma mai uit niciodata.Am facut odata greseala si nu m-am simtit bine,dupa aceea eram incarcat de resentimente,frustrari si aproape ura.

AdrianAamz 13.04.2011 17:19:48

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 353836)
Nici macar nu ti-a trecut prin cap ca-si facea griji pentru tine..Asta inseamna sa nu cunosti omul,sa-l scanezi superficial..

Melissa,
aveti ceva personal cu mine ?
Am mai postat o intrebare retorica (sau ironica,daca vreti, la un alt subiect) si v-ati grabit sa sariti la mine, fara sa analizati contextul.

Cand nu cunosti omul nu il iei la "per tu', nu i te adresezi cu "mai baiete" si nici nu incepi sa emiti invective, asa cum face userul "andreicozia".
Dar oricum, ce nu reusesc sa faca parintii si scoala, nu reuseste un forum pe net... nu ?

AlinB 15.04.2011 16:24:15

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 353667)
Tu nu mai ai limite...
Nu te temi ca te osandesti singur?

andreicozia este un individ care incearca sa-i pacaleasca pe naivi cu titlul afisat de "ortodox" de fapt este un promotor al celor mai mari mizerii morale ale modernismului, de la homosexualitate la avort si eugenie.

Deci da, ai ghicit, n-are nici o problema cu ideea ca dupa moarte va veni si o judecata, o considera probabil o superstitie sau in cel mai fericit caz..crede ca se va descurca si acolo cum s-a descurcat si cu naivii de pe aici.

Indignarea ta ca si a altora arata ca inca reuseste sa mai pacaleasca pe unii.

AlinB 15.04.2011 16:32:10

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 353777)
Nu inteleg toata ipocrizia acestor medici: dau medicamente mortale dar refuza sa scoata un embrion (o masa de celule, nu copil).

Nu se stie cine a administrat injectia avortiva, ceea ce e sigur este ca a fost facut ilegal si nimeni nu pare sa se sesizeze de acest aspect.

Medicul care a refuzat sa participe la o procedura ilegala se pare ca nu este acelasi cu medicul/asistentele care au initiat-o si deci ceea ce a facut este foarte normal atat moral cat si profesional si legal.

AlinB 15.04.2011 16:34:11

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353685)
Pina si aici esti IAR pe dinafara

Daca legile pamintene ar fi fost dictate de voi micii tirani, cica crestini, lumea ar fi fost plina de monstrii.

Tu ar fi trebuit sa realizezi ca daca resursele nostre comunitare s-ar fi dus pe cresterea inutila a monstrilor, asa cum implicit o ceri, tu ai fi fost in pragul saraciei si nu ti-ai mai fi putut permite sa-ti iei pantofiori si ce-ai mai enumerat tu acolo la superlativ

Legile acestea in privinta monstrilor nu se fac de catre IMBUIBATII OCCIDENTALI ci de cei care mor de foame cu totii(africa, asia) daca ar permite ca aberatiile voastre sa devina lege!

Eh..si cum ramane cu monstrii care traiesc printre noi si se promoveaza ca oameni morali, cu scaun la cap, rationali adica si de fapt sunt in stare de orice crima sub pretextul "eficientei sociale" si a altor aberatii asemenea rostite cu ipocrita emfaza?

De acestia daca am scapa, lumea sigur ar fi mult mai buna, nu de bietii oameni si copii loviti de soarta.

moldoveanu 15.04.2011 16:49:25

Citat:

atunci imediat si fara discutii trebuie avortat de sa nu se vada!

Nu, aceasta este o proba de HITLERISM. Hitler a facut exact acelasi lucru cu handicapatii din Germania.
Ma intreb totusi cine te finanteaza, este clar ca esti angajat, nu scrii de capul tau...

moldoveanu 15.04.2011 16:55:18

Aici o poza interesanta cu un "fat care nu intelege nimic" si totusi se agata de degetul medicului.

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7165

Poate si acei feti avortati incercau sa se agate dar ce puteau face in fata "omului mare si invatat" care ii ucidea?

andreicozia 15.04.2011 17:48:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 354662)

Indignarea ta ca si a altora arata ca inca reuseste sa mai pacaleasca pe unii.

Indignarea ei, a ta si altora tine de adoptarea unor principii medievale invechite afumate de ruguri aprinse si presarate de tortura "crestina", pareri mai ales IPOCRITE( pentru ca in realitate daca ati afla despre fetus ca are hadicap de orice fel ati proceda EXACT CUM DESCRCRIU EU MAI SUS) insa aici faceti pe mironositele fariseiste care doar fac circ sa-i vada cica Dumnezeu.

Deasemenea, oamenii vizionari superiori voua intocmesc legile prin care progresam si nu voi(Slava Domnului) si astfel debarasindu-ne pentru totdeauna de gindirea voastra a celor citiva de aici de forum care defilati cu o gramada de alter-agouri si nicuri.
Este doar o chestiune de timp.

Acelasi raspuns si pentru moldoveanu adeptul conspiratiilor :)))...discutia nu are nimic de a face cu germania nazista baiete ci cu doctorul tau de la policlinica de cartier care ti-ar sugera in "ignoranta" lui acelasi lucru. ..esti hilar!

guardian knight 15.04.2011 18:22:43

parere !

eu cred ca o pozitie de mijloc in problema copiilor handicapati ar fi cea fireasca,adica crestina !

1) oricum copii care se nasc handicapati trebuie lasati sa moara la nastere si nu ajutati de doctori sa traiasca !

asta e clar !

ar fi o dovada de cruzime, ca tu omul- sa ajuti sa traisca pe acest copil handicapat pe care Dumnezeu de fapt l-a lasat sa moara imediat dupa nastere sau in timp !!!

2). pe de alta parte ar fi la fel o mare crima,daca doctorii ar interveni,provocand premeditat moartea unui nou-nascut cu handicap,desi acesta are sanse de supravietuire !

andreicozia 15.04.2011 18:32:48

Cica noi nu procedam ca animalele!

Nu, nu procedam ca ele, DE REGULA procedam MAI RAU!..incepem sa ne imaginam si sa ne inchipuim tot felul de cai verzi pe pereti in loc sa procedam precum oamenii de la inceputurile existentei noastre pe pamint.

Acum doar din imbuibare si inchipuiri create din imbuibare imbinat cu dorinta de terorizare si manipulare a populatiei de catre triburile iudaice am venit cu tot felul de ajustari PERSONALE neavenite la legile naturale lasate de Dumnezeu pe pamint.

Dumnezeu a scris in genele animalelor si implicit si ale noastre( DACA NU NE-AM lupta cu ele) ca trebuie sa prevenim PE CIT SE POATE aceste greutati inutile, prin teste, stiinta,

Viata este destul de grea asa cum ne-a lasat-o Dumnezeu "cu sudoare fruntii va veti cistiga malaiul", si ca urmare nu este nevoie sa o facem si mai grea prin aberatii si baliverne combinate cu justificari chipurile "crestine de suferinta" ale mintii.

nutucutu 15.04.2011 19:03:59

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 354687)
Dumnezeu a scris in genele animalelor si implicit si ale noastre( DACA NU NE-AM lupta cu ele) ca trebuie sa prevenim PE CIT SE POATE aceste greutati inutile, prin teste, stiinta,

Poate ne invatati si pe noi cititul in gene si ne indicati si o bibliografie unde Dumnezeu a scris aceste lucruri

arwein 15.04.2011 19:22:41

O nelamurire

Parintii au avut bani sa faca analizele genetice si amniocenteza in clinica privata (dr. Albu nu mai lucreaza la stat nicaieri) si s-au dus la spital de stat pentru 'avort'? Si de ce trebuia sa il faca in garda cineva? Adica ce urgenta era, astefel incat sa fie facuta o interventie de extragere a unui fat de 6 luni in garda? daca doctorul a refuzat pe motive religioase (cazul e superb, era musulman, altfel sa infoiau "gandirile libere" de pe forum de nu mai stiau de ele si impotriva "bigotismului" ortodox)- avea tot dreptul- mama nu patea nimic pana a doua zi, iar medicul nu era criminalul de serviciu. A doua zi- mama putea sa solicite altui medic provocarea avortului (de fapt se cheama nastere prematura, ca e fat, nu embrion). Si ajungem la esenta: de ce a avortat? Cine i-a facut ceva abortiv? Si de vor sa se razbune pe medicul de garda? hallo! Miroase rau!

cristinadaciana 15.04.2011 19:51:53

S-a spus ca testele au fost gratuite. Pobabil ca medicul acela de garda vazand ca nu se strecoara in buzunarul lui nici un plic si-a "dezoltat" principiile religioase si a refuzat interventia.

iana 15.04.2011 19:56:19

Cata revolta si ce acuzatii impotriva unui om care a refuzat sa ucida!

arwein 15.04.2011 20:14:28

Da, teste gratuite in privat si refuz de omucidere!
A propos, testele de ce sunt gratuite in privat? Sta acolo un om bogat cu un portofel mare si plateste din acel portofel pentru oamenii care intra de pe strada acolo/ Din bunatate? Sau acolo nu au costuri?

cristinadaciana 15.04.2011 20:22:48

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 354704)
Da, teste gratuite in privat si refuz de omucidere!
A propos, testele de ce sunt gratuite in privat? Sta acolo un om bogat cu un portofel mare si plateste din acel portofel pentru oamenii care intra de pe strada acolo/ Din bunatate? Sau acolo nu au costuri?

E explicat : "Mai mult analiza genetică a fost efectuată gratuit de o clinica privată, printr-un program aleatoriu."
Oricum e posibila si varianta pe care am dat-o eu. Daca nu face chiuretaje din motive de religie inseamna ca cei de la spitalul respctiv trebuiau sa stie ca el NU FACE ASA CEVA. Sau nu face doar in post ( sau cum s-o fi numind la ei...)

arwein 15.04.2011 20:30:35

Tot aia e: adica daca programul era aleatoriu, inseamna ca ei nu staiu de la inceput ca se duc sa faca analiza genetica gratis (ca doar nu e la promotie- la 3 sarcini- primesti o analiza genetica gratuit"), iar consulturile de acolo nu cuprind numai analiza genetica. Deci revenim la ideea ca s-au dus cu sa faca analize cu plata, in clinica particulara. OK. Apoi au constatat ca raman cu niste bani, ca au avut norocul ca analiza "aleatorie" sa ii aleaga pe ai. Apoi au aflat rezultatul si plecat val- vartej la o clinica de stat si au batut din picior "azi trebuie sa scapam de aceasta problema". medicul refuza sa faca avortul si, surpriza- fapta se intampla singura! Ce sa intelegem din asta?
P.S. Nu e singurul ginecolog care refuza sa faca avorturi, aviz amatorilor!

cristinadaciana 15.04.2011 20:40:35

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 354707)
P.S. Nu e singurul ginecolog care refuza sa faca avorturi, aviz amatorilor!

Da..eu am auzit ca sunt ginecologi care nu fac avorturi miercurea si vinerea. Or fi mai bine vazuti de Dumnezeu nu stiu..

cristiboss56 15.04.2011 21:10:49

Cristian către Cristina. . .

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 354708)
Da..eu am auzit ca sunt ginecologi care nu fac avorturi miercurea si vinerea. Or fi mai bine vazuti de Dumnezeu nu stiu..

În nici un caz ! Mult mai grav , este premeditare , cinism chiar ! Iertare și o seară frumoasă să ai !

anita 15.04.2011 23:06:32

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 354687)
Nu, nu procedam ca ele, DE REGULA procedam MAI RAU!..incepem sa ne imaginam si sa ne inchipuim tot felul de cai verzi pe pereti in loc sa procedam precum oamenii de la inceputurile existentei noastre pe pamint.

Acum doar din imbuibare si inchipuiri create din imbuibare imbinat cu dorinta de terorizare si manipulare a populatiei de catre triburile iudaice am venit cu tot felul de ajustari PERSONALE neavenite la legile naturale lasate de Dumnezeu pe pamint.

Viata este destul de grea asa cum ne-a lasat-o Dumnezeu "cu sudoare fruntii va veti cistiga malaiul", si ca urmare nu este nevoie sa o facem si mai grea prin aberatii si baliverne combinate cu justificari chipurile "crestine de suferinta" ale mintii.

Andrei tu vii pe forum sa socializezi ,te plictisesti .
Cu ortodoxia nu prea ai ceva comun ,ai niste pareri total diferite si din pacate vrei sa influentezi si pe altii.
Nu esti prea matur in gandire ,poate ca esti mai tinerel sau pur si simplu nu te-ai maturizat.
Daca ai constatat ca viata e grea ar trebui sa fii altfel.
Sa stii ca Dumnezeu ne da la fiecare crucea pe care o putem duce ,nu mai greu.

Yasmina 15.04.2011 23:24:11

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 354695)
Parintii au avut bani sa faca analizele genetice si amniocenteza in clinica privata (dr. Albu nu mai lucreaza la stat nicaieri) si s-au dus la spital de stat pentru 'avort'? Si de ce trebuia sa il faca in garda cineva? Adica ce urgenta era, astefel incat sa fie facuta o interventie de extragere a unui fat de 6 luni in garda? daca doctorul a refuzat pe motive religioase (cazul e superb, era musulman, altfel sa infoiau "gandirile libere" de pe forum de nu mai stiau de ele si impotriva "bigotismului" ortodox)- avea tot dreptul- mama nu patea nimic pana a doua zi, iar medicul nu era criminalul de serviciu. A doua zi- mama putea sa solicite altui medic provocarea avortului (de fapt se cheama nastere prematura, ca e fat, nu embrion). Si ajungem la esenta: de ce a avortat? Cine i-a facut ceva abortiv? Si de vor sa se razbune pe medicul de garda? hallo! Miroase rau!

Poate miroase a cacialma mediatica...Nici eu nu inteleg de ce s-a prezentat la camera de garda pt avort,daca situatia era stabila(nefiind vb despre avort spontan,sarcina extrauterina sau alte complicatii)?!?
Care era urgenta??

MariS_ 16.04.2011 00:12:18

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 354743)
Poate miroase a cacialma mediatica...Nici eu nu inteleg de ce s-a prezentat la camera de garda pt avort,daca situatia era stabila(nefiind vb despre avort spontan,sarcina extrauterina sau alte complicatii)?!?
Care era urgenta??

Buna intrebarea! Nu se intreaba nimeni daca nu cumva "urgenta" era aceea ca cineva dorea sa-i faca vant medicului strain (musulman) din spital si avea nevoie de un motiv plauzibil? E de luat in considerare si o asemenea ipoteza.

AlinB 16.04.2011 02:14:08

Domnul Andrei, discursul matale nu este nimic nou, se regaseste in toate indemnurile la ura anti-crestina a ateilor sau mai bine zis a anti-teilor, mai exact a antihristilor care ar fi fericiti chiar, in ultima instanta, sa credem in orice fel de zeitate sau dumnezeu mai putin Iisus Hristos sau, daca tot e musai sa folosim acest Nume, macar sa avem o credinta hada, deformata, dupa pseudo-umanismul lor pe care de altfel si tu il imbratisezi ca promotor.

Poate n-ai observat dar crestini nu prea duci de nas, n-ar fi mai bine sa-ti muti propaganda in alta parte?

In ceea ce priveste "chestiunea de timp", cei ca tine prezic sfarsitul crestinismului de nu mai putin de 2000 ani si dupa cum vezi, succesul pe aceasta directie inca se lasa asteptat.

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 354676)
Indignarea ei, a ta si altora tine de adoptarea unor principii medievale invechite afumate de ruguri aprinse si presarate de tortura "crestina", pareri mai ales IPOCRITE( pentru ca in realitate daca ati afla despre fetus ca are hadicap de orice fel ati proceda EXACT CUM DESCRCRIU EU MAI SUS) insa aici faceti pe mironositele fariseiste care doar fac circ sa-i vada cica Dumnezeu.

Deasemenea, oamenii vizionari superiori voua intocmesc legile prin care progresam si nu voi(Slava Domnului) si astfel debarasindu-ne pentru totdeauna de gindirea voastra a celor citiva de aici de forum care defilati cu o gramada de alter-agouri si nicuri.
Este doar o chestiune de timp.

Acelasi raspuns si pentru moldoveanu adeptul conspiratiilor :)))...discutia nu are nimic de a face cu germania nazista baiete ci cu doctorul tau de la policlinica de cartier care ti-ar sugera in "ignoranta" lui acelasi lucru. ..esti hilar!

AlinB 16.04.2011 02:19:31

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 354766)
Buna intrebarea! Nu se intreaba nimeni daca nu cumva "urgenta" era aceea ca cineva dorea sa-i faca vant medicului strain (musulman) din spital si avea nevoie de un motiv plauzibil? E de luat in considerare si o asemenea ipoteza.

Nu cred ca estea sa simplu, lucrurile sunt legate cu ata alba pentru ca:

1. sunt 2-3 teste care se fac inainte de a se ajunge la amniocenteza.
Daca ele indica spre sindromul Down se ajunge in ultima instanta la amniocenteza care e destul de traumatica si riscanta.
Nici un cuvant despre acele teste.

2. Testele in cauza se fac in primele luni de sarcina, cam ciudat sa crezi ca au lasat sa treaca atata timp in conditiile in care ar fi avut deja indicatii de la testele precedente ca ar exista o suspiciune de sindrom Down.

3. Presa parca este sub un fel de conspirationism, nu am vazut nici un articol care sa mentioneze ca avortul la 6 luni este ilegal, nici o investigatie sa se vada cum a fost obtinut si CINE a facut de fapt acele injectii avortive.
In schimb toti au sarit pe acel doctor.

Care e scopul aici? Cred ca daca mai asteptam putin, aflam..

andreicozia 16.04.2011 03:14:06

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 354693)
Poate ne invatati si pe noi cititul in gene si ne indicati si o bibliografie unde Dumnezeu a scris aceste lucruri

Pai mai domnule nucutzucu, daca pina acum nu ai inteles ca instructiunile inscrise in gene si manifestate prin instinct se pot observa cu usurinta si cu mintea unuia de la gradi imi pare rau pentru matale.
Observa comportamentul animal amintit mai sus de mine (omoritul sau mincatul puilor DEFECTI) lasat de la Dumnezeu si ai sa "citesti" si tu genele lui Dumnezeu.
Animalele saracele nu au posibilitatea sa ii avorteze, desi poate o fac dar nu stim noi, insa cei defecti pe care ii duc la maturitate ii abandoneaza sau ii maninca sau ii ciuguleste toata ograda, asta-i verificata!

Da, Dumnezeu a zis , NU OMORI! insa cind vine vorba de elimininare prin selectie naturala, acela nu mai este omor ci se numeste BUN SIMT...la fel si cu parfumarea sau depilarea paroaselor
Sau poate spalatul si parfumatul este tot hitlerism?:)))

nutucutu 16.04.2011 08:02:29

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 354803)
1.Pai mai domnule nucutzucu, daca pina acum nu ai inteles ca instructiunile inscrise in gene si manifestate prin instinct se pot observa cu usurinta si cu mintea unuia de la gradi imi pare rau pentru matale.
2.Observa comportamentul animal amintit mai sus de mine (omoritul sau mincatul puilor DEFECTI) lasat de la Dumnezeu si ai sa "citesti" si tu genele lui Dumnezeu.
Animalele saracele nu au posibilitatea sa ii avorteze, desi poate o fac dar nu stim noi, insa cei defecti pe care ii duc la maturitate ii abandoneaza sau ii maninca sau ii ciuguleste toata ograda, asta-i verificata!

3.Da, Dumnezeu a zis , NU OMORI! insa cind vine vorba de elimininare prin selectie naturala, acela nu mai este omor ci se numeste BUN SIMT...la fel si cu parfumarea sau depilarea paroaselor

1. Instinctul dumneavoastra e diferit de al meu pentru ca la aceleasi intimplari tragem concluzii diferite. Deci lucrurile nu pot fi judecate din "instinct"
2.Am observat comportamentul animalelor si nu toate animalele au comportament ucigas. Daca ar fi dupa asta ar trebui sa ne lasam copiii in casele altora (cum fac cucii), ar trebui sa ne mincam copiii, in caz ca nu avem ce minca(cum fac scorpionii) am putea sa avem parteneri pentru toata viata (cum fac unii paianjeni, lupii etc), ar trebui ca atunci cind se naste un copil toata familia sa aiba grija de el (parinti, bunici, unchi, matusi, verisori-cum fac elefantii).
3. Dumnezeu a spus "SA NU UCIZI". Punct. Adaugirile ulterioare sint de la cel rau.

andreicozia 16.04.2011 22:16:55

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 354810)
3. Dumnezeu a spus "SA NU UCIZI". Punct. Adaugirile ulterioare sint de la cel rau.

Serios?
Zici ca sa nu mai faci adaugiri?
Atunci de ce cind Hristos iti spune multe altele precum "Daca membrul tau te duce in ispita si pacat LEAPADA-L DE LA TINE" se comenteaza si nu se aplica mot-a mot?

As vrea sa-l vad pus in aplicare mai ales la lucratorii bisericii care calca-n strachini"

AlinB 18.04.2011 14:02:46

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 354803)
Pai mai domnule nucutzucu, daca pina acum nu ai inteles ca instructiunile inscrise in gene si manifestate prin instinct se pot observa cu usurinta si cu mintea unuia de la gradi imi pare rau pentru matale.
Observa comportamentul animal amintit mai sus de mine (omoritul sau mincatul puilor DEFECTI) lasat de la Dumnezeu si ai sa "citesti" si tu genele lui Dumnezeu.

Da, Dumnezeu a zis , NU OMORI! insa cind vine vorba de elimininare prin selectie naturala, acela nu mai este omor ci se numeste BUN SIMT...la fel si cu parfumarea sau depilarea paroaselor

In lumea decazuta cu care am ramas dupa pacatul protoparintilor, multe lucruri rele se intampla inclusiv in lumea animala.
Animalele de multe ori (la anumite specii) isi maninca puii si fara sa fie defecti.

In orice caz, suntem sau ar trebui sa fim mai mult decat animalele dar unii ca matale se pare ca prefera sa mearga in sens invers sau chiar mai jos daca se poate.

In loc sa se raporteze la Dumnezeu ca model moral, in pseudo-umanismul lor pornit sa inoculze individului toate uraciunile morale, se raporteaza la animale si alea inca in forma decazuta.

Dupa cum este scris:

"Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios și al păsărilor și al celor cu patru picioare și al târâtoarelor." (1Romani 1:23).

AlinB 18.04.2011 14:04:15

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 354766)

Daca e sa ne luam dupa declaratiile femeii, medicul in cauza i-a facut si injectiile cu scop avortiv deci pana la urma nu ar fi un erou, doar un ipocrit.

andreicozia 18.04.2011 18:24:58

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 355195)
In lumea decazuta cu care am ramas dupa pacatul protoparintilor, multe lucruri rele se intampla inclusiv in lumea animala.
Animalele de multe ori (la anumite specii) isi maninca puii si fara sa fie defecti.

In orice caz, suntem sau ar trebui sa fim mai mult decat animalele dar unii ca matale se pare ca prefera sa mearga in sens invers sau chiar mai jos daca se poate.

).

:)))) ma prapadesc de ris cu tine si cei care gindesc ca tine

Tu vorbesti?, care in absolut tot ce afirmi aici dovedesti ca esti rupt de elementarul bun simt al perceperii realitatii? ( in afara de mincatul puilor)

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:08:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.