Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce stiti de argintul coloidal ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13143)

Daniel_7 22.06.2011 08:13:25

Are avizul Ministerului Sanatatii ca supliment alimentar,deci nu are efecte negative,decat probabil in cantitati care depasesc doza recomandata zilnic.Cel putin asa sper...

AlinB 22.06.2011 11:41:48

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 371055)
Are avizul Ministerului Sanatatii ca supliment alimentar,deci nu are efecte negative,decat probabil in cantitati care depasesc doza recomandata zilnic.Cel putin asa sper...

Cam doua sticle pe luna la un copil de 12kg si inca e ok, fara efecte negative pe termen lung. In principiu. Sau cel putin astea sunt normele oficiale.

Important este sa fie luat in scop strict terapeutic, nu cum il recomanda respectivii ca supliment alimentar pentru N avantaje care exista doar pe hartie.

Daniel_7 25.06.2011 12:17:34

Afirmatii ale unui tip,fara a avea certitudinea ca sunt reale

Inaintea folosirii penicilinei si medicamentelor bazate pe sulf in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial , ce mai utilizata metoda de combatere a infectiilor era Argintul Coloidal ( o solutie de particule foarteeee mici de argint suspendate in apa). A.C. este un puternic germicidal ce nu este toxic pentru corpul uman , dar foarte letal pentru peste 650de tipuri de bacterii , virusi , fungi si paraziti. Medicamentele antibiotice "conventionale" se pot lupta ( de multe ori cu efecte secundare ) doar cu 6 sau 7 tipuri de bacterii si sunt de-adreptul inutile impotriva virusilor.

Testele de laborator au aratat faptul ca Argintul Coloidal omoara in maximum 2-6 minute de la contact , orice bacterie , virus sau parazit. Multe infectii cronice , de la paradentoza la diferite ciuperci care in mod normal nu sunt vindecate de catre terapia cu medicamente , dar care in contact cu A.C. se vindeca imediat.

A fost un mare mister in timpul Evu Mediului faptul ca in timp ce mii de tarani mureau de epidemia bubonica , majoritatea aristocratiei ramanea neafectata. De ce? Aristocratia ramanea neinfectata deoarece apa si vinul lor erau tinute in vase de argint ce permiteau ca particule mici de argint sa se desprinda ,sa pluteasca in lichide si astfel sa creze cel mai puternic gemicidal. Mai mult , ei mancau din farfurii de argint , foloseau furculite/linguri/cutite de argint , si beau din cupe de argint.

In timpul ultimului secol , imigrantii americani cunosteau secretul de a pune o moneda de argint in galeata de lapte proaspat pentru ai impiedica inacrirea.

De mii de ani , Argintul a fost ingredientul secret utilizat de vindecatorii eruditi precum Pliny Batranul si Paracelsus in tratarea infectiilor. Argintul a fost folosit , dupa datele "obligatorie". Civilizatiile antice , Babiloniana si Greaca , erau foarte constiente de proprietatea argintului de a dezinfecta. Si in Egiptul Antic , argintul reprezenta un remediu miraculos.

Dupa cum am spus mai sus , Argintul Coloidal este capabil de a distruge peste 650 de infectii , virusi si bacterii. Argintul Coloidal a fost introdus si in tratarea cu succes a infectiilor de tipul SIDA. Este un remediu foarte eficient pentru alergii , furunci , ulcer , leziuni , conditii ale tiroidei , boli infantile , paraziti , rani ale corneei , prostata , inflamatii ale vezicii , si chiar anorexia nervosa.

Urmatoarea lista este doar o parte din infectiile pe care Argintul Coloidal le poate trata cu usurinta.

ACNEE
BACILII DE ANTRAX
ARTRITA
OTRIVIREA SANGELUI
INFECTIA BUBONICA
CANCER
HOLERA
OBOSEALA CRONICA
COLITA
CONJUNCTIVITA
CISTITA
DIABET
DIZENTERIE
ECZEME
EXCEME
GASTRITA
GONOREEA
HEPATITA
VIRUSUL HERPES
IMPETIGO
INFLUENTA
LEPRA
LEUCEMIE
LUPUS
BOLILE LIMFATICE
MALARIE
MENINGITA
NEURASTENIE
OLFTALMIA
PARVOVIRUS
PNEUMONIE
PSORIASIZ
REUMATISM
FEBRA SCARLETA
SEPTICEMIE
VIERMI INTESINALI
CANCERUL DE PIELE
GRIPA STOMACULUI
SIFILIS
TONSILITIS
TOXEMIA
TUBERCULOZA

vali41 29.02.2012 21:54:32

EU

Citat:

În prealabil postat de kronos (Post 370667)
dacă căutați pe internet veți afla că e "util" împotriva a peste 650 tipuri de bacterii. Deci cam pentru toate infecțiile. Problema e că lumea nu-și pune și întrebarea "de ce, dacă e un leac miraculos și atât de eficient, nu e comercializat și folosit din plin de oamenii de știință?". A fost, a eșuat, a fost retras. Concluzia: Per ansamblu, nu e bun.

buna seara,folosesc si eu argint,dar in cantitati foarte mici,pe care il prepar eu,si sunt foarte multumit de el,am consultat si un doctor cre intrdevar dc se consuma in cantitati mari cauzeaza,se face tratament o luna si pe urma se ia o pauza de o luna
,dupa care se consuma o data pe luna

PAUL N 04.01.2013 20:26:51

Adevarul e la mijloc, asa cum se petrece de foarte multe ori

Cititi tot. O sa va placa. Unora, cel putin. Nu pot pune o caruta de referinte in textul de mai jos, dar ele sunt disponibile. Sa incepem.

Da, majoritatea informatiilor de acolo nu au suport stiintific. In studiul original este vorba despre 650 de tulpini bacteriene, ale catorva specii mama, si nu 650 de boli, dar totusi este vorba despre tulpini ale unor specii de bacterii, deci argintul are efect antibacterian.

De fapt, intentia mea fusese de a-i raspunde lui Kronos. Culmea e ca ma uimeste acest tip de abordare, limitata, practicata de oameni pe care, in principiu, IQ-ul ar trebui sa i claseze semnificativ peste medie.

Ceea ce vreau sa spun este ca studiile serioase, stiintifice, despre argint (ca si despre multe alte lucruri), nu sunt accesibile unei persoane care pur si simplu da o cautare pe internet dupa argint coloidal, iar daca le va gasi totusi, ele vor fi greu de citit. Ele exista insa.

Link-urile cu referintele le voi da la sfarsit, pentru cei care chiar au bunul simt pentru o lectura suplimentara.

Si acum hai sa incepem, pentru ca m-ati intarantat. Pentru inceput, dedicatie lui KRONOS:

1. Kronos draga, nu am facut farmacia, sunt doar inginer, asa ca nu va stiu cursurile, insa daca eu m-am putut uita pe Farmacopeea Romana, ed.X, armonizata cu cea europeana, atunci ar trebui sa stii ca exista 3 (TREI) preparate pe baza de argint chiar in Farmacopee, dintre care unul este chiar argint coloidal, o varianta extrem de concentrata (cateva mii de mg/litru). Este prost descrisa, dar este in Farmacopee, deci are traditie in utilizare.

Totodata, ar trebui sa te uiti prin istoria medicala (daca tot iti zici KRONOS), si sa vezi ca suspensiile de argint coloidal (gen Collosol, etc), stabilizate cu albumine, la concentratii de cateva sute (400-500) mg/l (ppm), erau folosite pentru inclusiv pentru tratarea (cu succes) a cazurilor de septicemie totala in cazul nasterilor cu probleme (50ml intravenos la 48 de ore, 2-3 doze uzual). Asta inainte de 1940.

2. KRONOS, si toti din trupa contra: nanoparticulele de argint au inclusiv efect antiviral. Sunt necesare intre 15 si 100mg argint pur pentru tratarea IN VIVO A aproape oricarei probleme virale acute, inclusiv gripa (nu am idee la cea spaniola totusi). In functie de concentratia suspensiei de nanoparticule (caci asta e argintul coloidal, pentru cei care nu stiu), se calculeaza si cantitatea de produs.
Ca si voi, si eu credeam ca este o mizerie de pacalit lumea, dar s-a nimerit ca am racit la 3 zile dupa ce curiozitatea de inginer m-a facut sa fac niste argint coloidal. Cu care nu stiam ce sa fac, asa ca l-am baut. 2 litri, cred ca nu avea mai mult de 10mg/l. De la 4 saptamani cat dura o raceala uzuala (viroza respiratorie mai precis, a trecut in patru zile, zile in care am fost cu steagu' sus, ca sa zic asa, si nu la pat).

3. Efectele de imunostimulare exista, insa este mai delicat. Cercetari serioase nu exista, dar cine se oboseste sa studieze preparatele Ayurvedice traditionale, si sa inteleaga sistemul medical Ayurveda, va gasi acolo o serie de pulberi de nanoparticule, dintre care cea de argint se numeste Rajata Bhasma. De sute de ani, pentru anumite structuri corporale, era recomandata pe cate imi amintesc si pentru cresterea imunitatii.
Acuma, nu pot sa ii cer unui student la o farmacie in vremurile moderne sa studieze asa ceva, prostii din astea primitive, dar sa mentionam totusi ca respectivele persoane fabricau nanoparticule (inclusiv de aur - Swarna Bhasma - apropo, ai auzit Kronos draga de metodele moderne de tratament ale artritei cu compusi de aur?) cu care tratau artrita. Crisoterapia mai are de invatat de la ei, deoarece toate metodele moderne folosesc compusi destul de complecsi de aur, care au multe efecte secundare - disfunctii renale, etc, pe cand nanoparticulele de aur ale lui Indianu Peste, NU!
De notat ca EFECTELE DE IMUNOSTIMULARE apar atunci cand aceste pulberi erau tinute mult in gura (referitor la argint), aceasta fiind o mentiune expresa a medicilor care practica Ayurveda (hehe, in India, desi sunt si pe aici). Aceasta specificatie este similara cu cea din homeopatie, si farmacistii si medicii contemporani isi dau cu parerea ce-or fi vrut sa spuna acesti "sarlatani", care faceau nanoparticule pe vremea cand pe la noi se luptau Dacii cu Romanii.

4. Ca la orice medicament, exista un asa numit timp de injumatatire, care da curba in care un medicament se elimina din corp, fie pe care fecala, fie renala, astea fiind principalele doua modalitati.
Din pacate nu exista studii serioase despre asta, nu facute publice. Exista doar un caz particular, publicat, care precizeaza ca timpul de injumatatire este de circa 20-50 de zile (nu mai stiu exact numarul, dar era pe acolo). De aici se poate deduce curba de variatie a nivelului de argint in corp, in functie de timp si de cantitatea ingerata. Se deduce ca circa 2mg/zi (si tot cam asa au aratat masuratorile) este cantitatea zilnica eliminata.
Toata povestea cu cantitatea maxima la care apare argyria, sau cu dozele letale, sunt corecte, cu conditia ca acest timp de injumatatire sa fie MULT DEPASIT. Cum adica? Pai adica daca tu bagi in cineva 20 de grame (sau 10) de argint dintr-o data, va muri. Daca bagi aceeasi cantitate intr-un an de zile, nu va muri, dar se va face INDISCUTABIL gri.
De ce? Pai socotiti in cat timp se va elimina argintul asta conform datelor pe care vi le-am prezentat.
Hai sa facem o analogie: am un vas cu o gaurica. Torn un paharel pe zi, se scurge. Torn o galeata, ce se intampla. Hai ca e simplu, nu tre sa fii nici inginer nici farmacist!
TOATE STUDIILE LEGATE DE ARGIRYA au uitat sa considere acest aspect! TOATE! Ele au fost facute fie pe comanda, fie pentru a studia cat de sigure sunt antibioticele pe baza de argint. De ce? Pentru ca in anumite cazuri, pentru unele probleme, se foloseau cantitati mari, sa zicem chiar de cateva grame (compusi de argint, in general arsfenamina de argint si sulfadiazina de argint, uneori - din pacate - azotat de argint), pe termen scurt, 1-3 ani. Organismul nu poate elimina atat de repede o cantitate atat de mare!

Sa luam cazul celebru al tipei Jacobs Rosemary, sau ceva de genul, pomenit de KRONOS, anterior.

Ce nu s-a pomenit (si parerea mea e ca nu stie si ca el repeta ca un papagal - scuze amice daca sunt dur, dar e o realitate, si intre noi fie vorba si eu am facut la fel de multe ori, asta e, noi oamenii suntem adeseori cam ...) este cantitatea, durata si tipul produsului pe care l-a folosit fata respectiva (caci era o fetita la varsta aceea).

IN ACEA PERIOADA, erau foarte comune doua produse pe baza de argint, in general ambele pe baza de azotat sau alti compusi de argint: asa numitele remedii antifumat, is picaturile de pus in nas sau in ochi. Ambele contineau azotat argint (citez din memorie) cu o concentratie de circa 1% sau mai mult. Asta ar veni cam 10000ppm. Este o cantitate uluitoare de argint si am vazut personal cum persoanele ipohondre (desi nu numai) au tendinta/obiceiul sa exagereze cu orice. Ca sa se faca bine cat mai repede.

Partea proasta este ca, in plus, azotatul de argint este extrem de reactiv. Partea si mai proasta este ca, inclusiv din aceasta cauza, el nu are un efect antibacterian (de exemplu) extraordinar, si inca mai putin antiviral.

In privinta remediilor antifumat, ele actionau cam asa: din cauza cantitatilor mari luate oral, se depuneau pe limba, si in momentul inspirarii fumului de tigara produceau un gust neplacut in gura, care chipurile trebuie sa te faca sa te lasi de fumat.

PAUL N 04.01.2013 20:28:41

continuare

Haideti sa va dau si citatele (din EPA, atentie, nu de la un vanzator de argint coloidal) pe care KRONOS le va intelege daca v-a ajunge intr-un an mai mare si chiar va dori sa le inteleaga. Aviz si altora.

Este in engleza, dar aveti translator pe Google:

"Gaul and Staud (1935) reported 70 cases of generalized argyria following organic and colloidal silver medication, including 13 cases of generalized argyria following intravenous silver arsphenamine injection therapy and a biospectrometric analysis of 10 cases of generalized argyria classified according to the quantity of silver present. In the i.v. study, data were presented for 10 males (23-64 years old) and for two females (23 and 49 years old) who were administered 31-100 i.v. injections of silver arsphenamine (total dose was 4-20 g) over a 2- to 9.75-year period. Argyria developed after a total dose of 4, 7 or 8 g in some patients, while in others, argyria did not develop until after a total dose of 10, 15 or 20 g. In the biospectrometric analysis of skin biopsies from 10 cases of generalized argyria, the authors confirmed that the degree of the discoloration is directly dependent on the amount of silver present. The authors concluded that argyria may become clinically apparent after a total accumulated i.v. dose of approximately 8 g of silver arsphenamine. The book entitled "Argyria. The Pharmacology of Silver" reached the same conclusion, that a total accumulative i.v. dose of 8 gm silver arsphenamine is the limit beyond which argyria may develop (Hill and Pillsbury, 1939). However, since body accumulates silver throughout life, it is theoretically possible for amounts less than this (for example, 4 g silver arsphenamine) to result in argyria. Therefore, based on cases presented in this study, the lowest i.v. dose resulting in argyria in one patient, 1 g metallic silver (4 g silver arsphenamine x 0.23, the fraction of silver in silver arsphenamine) is considered to be a minimal effect level for this study.

Blumberg and Carey (1934) reported argyria in an emaciated chronically ill (more than 15 years) 33-year-old female (32.7 kg) who had ingested capsules containing silver nitrate over a period of 1 year. The patient reported ingesting 16 mg silver nitrate three times a day (about 30 mg silver/day) for alternate periods of 2 weeks. Spectrographic analysis of blood samples revealed a blood silver level of 0.5 mg/L 1 week after ingestion of silver nitrate capsules ceased, and there was only a small decrease in this level after 3 months. The authors noted that this marked argyremia was striking because even in cases of documented argyria, blood silver levels are not generally elevated to this extent. Normal levels for argyremic patients were reported to range from not detected to 0.005 mg Ag/l blood. Heavy traces of silver in the skin, moderate amounts in the urine and feces, and trace amounts in the saliva were reported in samples tested 3 months after ingestion of the capsules stopped; however, despite the marked argyremia and detection of silver in the skin, the argyria at 3 months was quite mild. No obvious dark pigmentation was seen other than gingival lines which are considered to be characteristic of the first signs of argyria. The authors suggested that this may have been because the woman was not exposed to strong light during the period of silver treatment. This study is not suitable to serve as the basis for a quantitative risk assessment for silver because it is a clinical report on only one patient of compromised health. Furthermore, the actual amount of silver ingested is based on the patient's recollection and cannot be accurately determined.

In a case reported by East et al. (1980), argyria was diagnosed in a 47-year- old woman (58.6 kg) who had taken excessively large oral doses of anti-smoking lozenges containing silver acetate over a period of 2.5 years. No information was provided as to the actual amount of silver ingested. Symptoms of argyria appeared after the first 6 months of exposure. Based on whole body neutron activation analysis, the total body burden of silver in this female was estimated to be 6.4 (plus or minus 2) g. Both the total body burden and concentration of silver in the skin were estimated to be 8000 times higher than normal. In a separate 30-week experiment, the same subject retained 18% of a single dose of orally-administered silver, a retention level much higher than that reported by other investigators. East et al. (1980) cited other studies on this particular anti-smoking formulation (on the market since 1973) which demonstrated that "within the limits of experimental error, no silver is retained after oral administration." However, this may not hold true for excessive intakes like that ingested by this individual. As with the study by Blumberg and Carey (1934), this study is not suitable to serve as the basis for a quantitative risk assessment. It is a clinical report on only one patient and the actual amount of silver ingested can only be estimated."

Puteti observa despre ce cantitati este vorba, si nu este nici macar o fractie din studiile facute (si relativ inaccesibile). In plus, veti observa ca se refera la compusi de argint, care (in general) se elimina doar pe cale fecala, fiind procesati de catre ficat, CU CONDITIA SA NU FIE INGERATI IN CANTITATI RIDICATE.

5. Sau pe acolo. Sa trecem la chestii mai serioase. Iata niste link-uri pentru cei care repeta ca papagalii. Sunt curios cati dintre papagai sunt interesati sa devina, stiu eu, pasari Phoenix, sau ceva de genul. La unele studii veti avea disponibile doar headerele.

a. http://www.jnanobiotechnology.com/content/8/1/19

Interaction of silver nanoparticles with Tacaribe virus
Janice L Speshock, Richard C Murdock, Laura K Braydich-Stolle, Amanda M Schrand and Saber M Hussain*
* Corresponding author: Saber M Hussain saber.hussain@wpafb.af.mil
Author Affiliations
Applied Biotechnology Branch, Human Effectiveness Directorate, 711th Human Performance Wing, U.S. Air Force Research Laboratory, 2729 R Street, Wright-Patterson Air Force Base, OH, 45433-5707, USA

b. http://www.jnanobiotechnology.com/content/3/1/6

Interaction of silver nanoparticles with HIV-1
Jose L Elechiguerra1, Justin L Burt1, Jose R Morones1, Alejandra Camacho-Bragado2, Xiaoxia Gao2, Humberto H Lara3 and Miguel J Yacaman1,2*
* Corresponding author: Miguel J Yacaman yacaman@che.utexas.edu
Author Affiliations
1 Department of Chemical Engineering, The University of Texas at Austin, Austin, Texas 78712, USA
2 Texas Materials Institute, The University of Texas at Austin, Austin, Texas 78712, USA
3 Facultad de Ciencias Biológicas, Universidad Autónoma de Nuevo León, San Nicolás de los Garza, Nuevo León, Mexico

c. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18505176

Silver nanoparticles inhibit hepatitis B virus replication.
Lu L, Sun RW, Chen R, Hui CK, Ho CM, Luk JM, Lau GK, Che CM.
Source
Department of Medicine, The University of Hong Kong, Pokfulam Road, Hong Kong, China.

d. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21141805
Inhibition of herpes simplex virus type 1 infection by silver nanoparticles capped with mercaptoethane sulfonate.
Baram-Pinto D, Shukla S, Perkas N, Gedanken A, Sarid R.
Source
Department of Chemistry, Bar-Ilan University, Ramat-Gan, Israel.

Asta numai in ceea ce priveste efectul antiviral. Hai sa o dam putin pe cancer.

e.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19698986
Antiangiogenic properties of silver nanoparticles.
Gurunathan S, Lee KJ, Kalishwaralal K, Sheikpranbabu S, Vaidyanathan R, Eom SH.
Source
Department of Biotechnology, Division of Molecular and Cellular Biology, Kalasalingam University, Anand Nagar, Krishnankoil 626190, Tamil Nadu, India. lvsangs@yahoo.com

f. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19836347

Biochem Biophys Res Commun. 2009 Dec 18;390(3):733-7. doi: 10.1016/j.bbrc.2009.10.039. Epub 2009 Oct 21.
Cytotoxic effect and apoptosis induction by silver nanoparticles in HeLa cells.
Miura N, Shinohara Y.
Source
Division of Health Effects Research, National Institute of Occupational Safety and Health (JNIOSH), Kawasaki 214-8585, Japan. miuran@h.jniosh.go.jp

Si as mai putea sa o tin tot asa, pentru toti atotstiutorii, medici, farmacisti, jurnalisti, etc. A se nota ca toate astea au fost traduse si in limba romana, si daca cineva ar fi dorit sa le gaseasca le-ar fi gasit. ATI DORIT DOMNILOR?

O sa continui insa cu altceva.

6. Sunt binecunoscute numeroasele probleme produse de catre excesul de antibiotice (eu insumi utilizez uneori, dar am un "sistem" inca bine functional, si nu exagerez). Cu toate acestea, imi fac cruce cand aud de "TRATAMENTE" de luni de zile cu antibiotice, in cazuri care uneori par de doi lei. Nu ma refer la Lyme, ci la cazuri de doi lei.

SI VIN CU INTREBAREA: cum pot oare niste fiinte care au depus un juramant la inceperea meseriei (nu stiu farmacistii, dar in cazul medicilor stiu ca asa este), sa recomanda la o viroza respiratorie (AM SPUS VIROZA), sa recomande tratamente cu antibiotice, uneori prelungite, cand SE STIE (sau asa ar trebui, daca nu si-au luat examenele cu spagi), ca antibioticele nu au efect asupra vreunui virus. In fapt, nu se cunoaste un tratament modern pentru cele circa 200 (DOUA SUTE) de tulpini virale care dau virozele respiratorii, ca sa nu mai vorbim de gripe.
Cu exceptia Tamiflu, care este o tampenie cu multe efecte secundare ( a se vedea legaturile cu cazurile de suicid din Japonia), nu exista. E clar ca numeroasele persoane care trateaza virozele respiratorii cu argint coloidal se autoiluzioneaza ca le trece, caci asa cum suntem invatati de mici "raceala trece in 7 zile, tratata sau nu".
Eu personal sunt deja convins ca ma autoiluzionez, cand vad pe mine si pe altii ca argintul coloidal functioneaza. Nu la orice, asa cum spune alta categorie de... profitori, dar in anumite cazuri, in special de natura infectioasa sau virala.

PAUL N 04.01.2013 20:29:22

continuare1

7. Si aici o sa scot ceva important in fata. Am vazut foarte multe reclame, emisiuni "medicale", pe diverse posturi de televiziune, care stipuleaza nici mai mult nici mai putin ca argintul coloidal este un panaceu.
Aviz mai ales mamicilor si pensionarilor, dar nu numai: NU ESTE.

A, pentru cei care nu s-au prins inca, reprezint un astfel de producator, de argint coloidal.
Si ne suna cate un batranel si ne spune: "mama, am luat argint de la plafar, cum se foloseste?", "Pai pentru ce l-ati cumparat, ce problema aveti?", intrebam noi, "Pai am vazut pe postul de televiziune XXX ca e bun si la oase, si la cap, si la inima".

Sunt oameni care dupa ce si-ar vinde mama, s-ar vinde si pe ei (de fapt am putea spune ca asta fac mai intai) pentru bani. Astfel de "emisiuni medicale", referitoare la orice produs, fac totdeauna mai mult rau. De cele mai multe ori, nu se petrece nimic neplacut. Uneori produsul are efect, alte ori nu. Argintul nu este bun la artrita, precum este aurul, sau la oase, precum cuprul, sau la ... altceva, precum viagra (daca imi permiteti o gluma). Dar daca omul te crede, de ce sa nu i-l vinzi, nu-i asa?

Nu, nu-i asa. Ce am vrut sa spun cu acest ... capitol, este: atentie, argintul nu e bun la de toate. In cantitati mici fiind. Nu va face in general rau. Cel mai adesea la cantitati mari sunt expusi doar cei care isi confectioneaza singuri "aparate de produs argint coloidal". Din cauza ca nu trebuie sa sustina foarte multe cheltuieli colaterale (caci argintul coloidal in sine este ieftin la productie, cam 1-2 lei suta de mililitri, insa cea mai mare parte din cheltuieli se duc la stat, cam 30%, cu toate impozitele, la comercianti, cam 30% si, desigur, in sustinerea producatorului, restul de vreo 30%. Daca il faci acasa, poti sa bei cu nemiluita.

REZULTATUL? Iti faci ca esti istet o solutie de clorura de argint, ca Paul Karrason, de concentratie - Dumnezeu stie cat - si bei 15 ani zilnic. SI TE MIRI CA FACI ARGYRIA?

Culmea e ca acea persoana, Karrason, a mentionat ferm ca ar face la fel a doua oara (poate nu chiar la fel de tot, as spune eu).

8. Alta poveste care am vrut sa o subliniez cu paragraful trecut a fost urmatoarea:

Folositi argintul coloidal in cantitati reduse, CU EXCEPTIA CAZULUI CA AVETI BOLI CARE JUSTIFICA SA ACETI ALTFEL. HIV de exemplu. Lyme, si mai sunt. Aici aveti de ales intre nuantele gri/mort si gri/viu. Culmea, am auzit persoane care au preferat-o pe prima. Poate pentru ca pe primii nu ii arata nimeni cu degetul.

9. Mamici: atentie la argintul coloidal. Dozele se calculeaza proportional cu greutatea. Pe termen scurt, copii dumneavoastra nu vor pati nimic daca le tratati o raceala. DAR DACA O SA LE DATI ZILNIC CANTITATI MARI CA SA SCAPATI CHIPURILE DE GRIJI, as spune sa va faceti o serioasa introspectie mai intai. Desigur, intre un copil mort si unul viu e o alegere simpla, dar cu discernamant.

10. Personal am baut echivalentul a 300-400mg de argint pur, in lungul a 4-5 ani. L-am folosit DOAR cand am racit sau am luat o viroza. Nu sunt gri. NU am socotit cantitatea, dar e cam pe aici. Asta inseamna o cantitate mare de argint, si nu sunt gri. Ar fi echivalentul a circa 0,3mg/zi, insa nu am fost interesat niciodata de asa zisele "tratamente de intretinere", astfel incat a fost luat in cantitati mari de fiecare data. Cantitatea prezentata ar fi echivalentul a circa 10 -20 litri de argint coloidal, in total. 65kg. Virozele au trecut in 24-48 ore.
Exista si produse concentrate, cum e ArgiMax, la care se iau cantitati mici, tipic vreo 25-100mg argint/viroza (cam 1000ppm argint in produs). Trece in 12-72 ore. Ramane tusea in general. Eu o tratez cu ceai de Ganoderma, caci reface energetic zona pieptului. Ceai mult si cald. Asta e. In rest nu folosesc argintul. Doar aurul coloidal, si uneori cuprul. Fiecare e cu treaba lui.

Atat. Cei interesati o sa stie cum sa caute mai multe informatii din ce am scris mai sus, nu voi da detalii publicitare (mai multe). Cei buni doar de gura si pe care ii intereseaza doar adevarul personal (c e fel de adevar o fi asta...), sa fie sanatosi. Numai bine.

Tomita 04.01.2013 21:40:01

Multumim mult pt informatii PAUL N...explicatii clare.

Sa inteleg ca preferi culorile gri-viu si auriu la ten? (e o gluma ...sa nu te superi...de fapt nu stiu daca din aur coloidal se schimba tenul...de sunat suna frumos..de trait e altceva).

PAUL N 05.01.2013 11:39:51

Citat:

În prealabil postat de Tomita (Post 492998)
Multumim mult pt informatii PAUL N...explicatii clare.

Sa inteleg ca preferi culorile gri-viu si auriu la ten? (e o gluma ...sa nu te superi...de fapt nu stiu daca din aur coloidal se schimba tenul...de sunat suna frumos..de trait e altceva).

Mai in gluma mai in serios, posibilitatea de schimbare a tenului exista. In anumite cazuri, in care s-au folosit la o serie de tratamente cu aur (in concentratii foarte mari), au aparut astfel de efecte. E vorba de o colorare locala a pielii intr-un fel de bronz, intalnita in tratamente de acupunctura cu ace de aur, in anumite conditii, dar si cu saruri de aur.

In plus, am sustinut-o si o sustin in continuare: excesul dauneaza. In cazul meu, am noroc ca nu sunt ipohondru. In cazul altora, nu garantez.

Ca sa clarific insa, asa cum e prezentat mai sus, sunt necesare cateva grame de argint pur acumulat in corp pentru Argyria. Daca 1 litru de argint are, sa zicem, 20mg de argint, inseamna ca, pana si in cazul in care nu s-ar elimina deloc, ca sa se ajunga la doza de 5 grame (de exemplu), cineva ar trebui sa bea 250 de litri de argint coloidal. Desigur, daca are 1000ppm, ajung 5 litri, insa nu foloseste nimieni asa ceva decat daca este extrem de grav bolnav. Cam tot care se gaseste pe piata (cu o singura exceptie) are concentratia intre 5 si 30mg/l (ppm).

O chestiune importanta este si aceea ca argintul poate genera si reactii adverse. Cand exista, ele sunt foarte rapide. Personal cunosc trei asemenea cazuri (din cateva mii). Reactiile pot fi datorate unor alergii, dar in cazurile respective era vorba despre un efect numit Herxheimer, care apare la orice antibiotic. Una dintre persoane de exemplu, avea o forma de candida generalizata, dupa un tratament cu antibiotice de circa jumatate de an, si habar nu avea. Cand a inceput sa il foloseasca, asa cum mi-a spus, o manca pielea atat de tare incat s-a scarpinat cu disperare. Asemenea cazuri sunt rare, dar exista. Trebuie tinut cont de asta. Problema este ca este greu, in lipsa unui personal specializat, sa realizezi un protocol corect de tratament in asemenea cazuri, dificile. In plus, iata unde a dus excesul de antibiotice care, nu-i asa, sunt "sigure". Nimic nu-i sigur in afara de Dumnezeu pana la urma. Riscurile vietii in lumea asta, de...

AlinB 05.01.2013 11:45:29

Foarte faina prezentare, multumim.

Citat:

În prealabil postat de PAUL N (Post 492975)
SI VIN CU INTREBAREA: cum pot oare niste fiinte care au depus un juramant la inceperea meseriei (nu stiu farmacistii, dar in cazul medicilor stiu ca asa este), sa recomanda la o viroza respiratorie (AM SPUS VIROZA), sa recomande tratamente cu antibiotice, uneori prelungite, cand SE STIE (sau asa ar trebui, daca nu si-au luat examenele cu spagi), ca antibioticele nu au efect asupra vreunui virus. In fapt, nu se cunoaste un tratament modern pentru cele circa 200 (DOUA SUTE) de tulpini virale care dau virozele respiratorii, ca sa nu mai vorbim de gripe.
Cu exceptia Tamiflu, care este o tampenie cu multe efecte secundare ( a se vedea legaturile cu cazurile de suicid din Japonia), nu exista. E clar ca numeroasele persoane care trateaza virozele respiratorii cu argint coloidal se autoiluzioneaza ca le trece, caci asa cum suntem invatati de mici "raceala trece in 7 zile, tratata sau nu".

Pai pot, pentru ca e vorba de vanzari si profit inainte de orice altceva.
De asta din pacate vor apare si la noi legi care vor face ca antibioticele sa fie restrictionate la reteta.

Citat:

Eu personal sunt deja convins ca ma autoiluzionez, cand vad pe mine si pe altii ca argintul coloidal functioneaza. Nu la orice, asa cum spune alta categorie de... profitori, dar in anumite cazuri, in special de natura infectioasa sau virala.
Pana la urma la ce anume functioneaza si la ce nu?
Are efect asupra virusilor?

Poti sa ne spui si cum se prepara acele solutii coloidale? (arginti, aur, cupru) si la ce sunt indicate mai exact?

PAUL N 05.01.2013 12:07:48

Pai deja sunt restrictionate la reteta antibioticele. Dar reteta cu tratamentul de cateva luni ti-o da un... medic. A nu se intelege ca toti medicii sunt iresponsabili, desigur. Multi isi fac treaba cu responsabilitate, si nu fac astfel de tampenii. Problema e cu ceilalti. In fine...

Pai legat de efectele antivirale am pus deja link-urile mai sus. E drept ca sunt in engleza dar...

Problema e ca nu toti virusii sunt la fel, si nu toti oamenii, dar efect are. Cum am mai spus, nu este studiat suficient, incat sa se poata spune: "la aia iei atata, si la ailalta atata". Nici nu cred ca se poate, in fine.

Fiecare metal isi are efectele lui. La coloidale e treaba putin mai aparte, deoarece ele sunt "captate" in organism, care pe unde, si de acolo incep si elibereaza gradat ioni sau atomi neutri, dupa caz, producand varii efecte. Cum stie organismul ce si de unde sa ia nu ma intreba, dar se pare ca stie. Un exemplu e cazul tratamentelor cu nanoparticule de aur pentru artrite.

Asa, foarte pe scurt, aurul se foloseste pentru artrite, sistemul circulator, tonus psihic. Doar in cazul primei sunt cunoscute modalitatile de actiune.
Cuprul, pentru tot ce tine de colagen si oase.
Platina este antioxidant (coloidala, nu sub forma de compusi, care sunt EXTREM de toxici, si sunt folositi in "tratarea" cancerului prin chimioterapie).
Argintul, in primul rand antibacterian, antiviral, dar are si alte efecte. Eu insumi m-am crucit la cate am auzit de la clienti. Uneori posibil ca era placebo, dar categoric nu in toate situatiile.

O sa scoatem o carte in cateva luni, cu detalii destul de ample.

Cum se fac: sunt mai multe tipuri de procese, unele biochimice (cele mai putine), altele prin electroeroziune. Hai, nu te supara ca nu dau detalii, dar asa cum am spus deja, reprezint un producator. Postarea asta nu are motive comerciale, ci doar ca m-am "suparat" pe KRONOS, dar nu pot sa postez chiar asa oriunde detalii tehnologice. Oricum, marea majoritate nu vor putea fi indeplinite de catre cineva care incearca sa isi faca acasa, decat daca are indemanare tehnica semnificativ peste medie.

In plus, nu voi da nici un detaliu suplimentar, de genul "ce produs, care firma". Nu consider etic sa intru pe un forum si sa fac reclama sau antireclama. Exista un singur indiciu intr-una din postari, si este chiar prea mult. O cautare dupa cuvinte cheie din postari o sa duca pe cine doreste, in cele din urma, la site-ul in care sunt prezentate mai multe (mult mai multe) astfel de detalii.

Aici am vrut sa subliniez doar ca adevarul despre ... ceva, poate fi privit din multe parti, dar de oriunde ar fi privit este bine sa nu fie privit cu ochelari de cal.

AlinB 05.01.2013 12:29:28

Citat:

În prealabil postat de PAUL N (Post 493098)
Pai deja sunt restrictionate la reteta antibioticele. Dar reteta cu tratamentul de cateva luni ti-o da un... medic. A nu se intelege ca toti medicii sunt iresponsabili, desigur. Multi isi fac treaba cu responsabilitate, si nu fac astfel de tampenii. Problema e cu ceilalti. In fine...

De cat timp?
Poate doar pe hartie.
Ii verifica cineva, in sensul de a verifica vanzarile de antibiotice si a le compara cu retetele din evidenta farmaciilor?

Eu am putut sa iau algocalmin fara reteta, care iarasi este un medicament restrictionat.

Citat:

Pai legat de efectele antivirale am pus deja link-urile mai sus. E drept ca sunt in engleza dar...
Studiile sunt una, as fi vrut ceva mai concret, o lista daca se poate cat mai exhaustiva, eventual insotita de remarci personale la modul "asta am incercat si eu si a mers.

Citat:

Problema e ca nu toti virusii sunt la fel, si nu toti oamenii, dar efect are. Cum am mai spus, nu este studiat suficient, incat sa se poata spune: "la aia iei atata, si la ailalta atata". Nici nu cred ca se poate, in fine.
Sigur ca se poate, dar nu exista f. mult interes.
Studiile care ar duce spre o recunaostere oficiala si legala sunt fff. costisitoare, si trebuie facute separat pentru fiecare boala in parte, fiecare avand protocolul sau si costuri la fel.

Nici o companie farmaceutica nu va investi bani in asa ceva dintr-un simplu motiv: nu pot sa panteteze aceasta solutie medicala, deci nu pot face profit.

Citat:

Argintul, in primul rand antibacterian, antiviral, dar are si alte efecte.
viermi?cum zice autoarea topicului?

Citat:

O sa scoatem o carte in cateva luni, cu detalii destul de ample.
La ce editura o gasim?

Citat:

Cum se fac: sunt mai multe tipuri de procese, unele biochimice (cele mai putine), altele prin electroeroziune. Hai, nu te supara ca nu dau detalii, dar asa cum am spus deja, reprezint un producator. Postarea asta nu are motive comerciale, ci doar ca m-am "suparat" pe KRONOS, dar nu pot sa postez chiar asa oriunde detalii tehnologice. Oricum, marea majoritate nu vor putea fi indeplinite de catre cineva care incearca sa isi faca acasa, decat daca are indemanare tehnica semnificativ peste medie.
Eu am pregatirea in cauza. :)

Inteleg motivele, ma gandeam ca totusi ai initiat postarea si dintr-o anumita generozitate dar se pare ca este limitata.

Oricum nu cred ca este nimic nou, o cautare pe google arata destule solutii in acest sens.

L.E.: Cred ca am gasit site -ul.
Preturile sunt mai mult decat ok, cel putin daca e sa le compari cu alte produse similare cum ar fi "First Defense" care sunt de cateva ori mai mari.

Etichetele mai lasa nitel de dorit, poate si ambalare (dpdv. al marketing -ului).

Intrebari:
1. Sunt practic solutii cu apa, au vreo proprietate fizica (aspect, gust) care sa indice faptul ca nu e doar apa acolo?

2. S-a incercat vreuntest in vitro pentru verificarea proprietatii bactericide? In genul celui care se face la antibiograma, fie si cu o cultura bacteriana oarecare.

PAUL N 05.01.2013 17:54:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 493102)
De cat timp?
Poate doar pe hartie.
Ii verifica cineva, in sensul de a verifica vanzarile de antibiotice si a le compara cu retetele din evidenta farmaciilor?

Eu am putut sa iau algocalmin fara reteta, care iarasi este un medicament restrictionat.

Studiile sunt una, as fi vrut ceva mai concret, o lista daca se poate cat mai exhaustiva, eventual insotita de remarci personale la modul "asta am incercat si eu si a mers.

Sigur ca se poate, dar nu exista f. mult interes.
Studiile care ar duce spre o recunaostere oficiala si legala sunt fff. costisitoare, si trebuie facute separat pentru fiecare boala in parte, fiecare avand protocolul sau si costuri la fel.

Nici o companie farmaceutica nu va investi bani in asa ceva dintr-un simplu motiv: nu pot sa panteteze aceasta solutie medicala, deci nu pot face profit.

viermi?cum zice autoarea topicului?

La ce editura o gasim?

Eu am pregatirea in cauza. :)

Inteleg motivele, ma gandeam ca totusi ai initiat postarea si dintr-o anumita generozitate dar se pare ca este limitata.

Oricum nu cred ca este nimic nou, o cautare pe google arata destule solutii in acest sens.

L.E.: Cred ca am gasit site -ul.
Preturile sunt mai mult decat ok, cel putin daca e sa le compari cu alte produse similare cum ar fi "First Defense" care sunt de cateva ori mai mari.

Etichetele mai lasa nitel de dorit, poate si ambalare (dpdv. al marketing -ului).

Intrebari:
1. Sunt practic solutii cu apa, au vreo proprietate fizica (aspect, gust) care sa indice faptul ca nu e doar apa acolo?

2. S-a incercat vreuntest in vitro pentru verificarea proprietatii bactericide? In genul celui care se face la antibiograma, fie si cu o cultura bacteriana oarecare.

1. Da, sigur, si eu am luat antibiotice fara reteta de la cate o farmacie de cartier, dar nu e un caz general.

2. Pai uite, un test facut de "mine", cu un argint coloidal de 1000ppm:
20 de indivizi, cu viroze respiratorii, mai multe tulpini (unii pana la lipsa gustului si mirosului, astea posibil ca erau chiar gripa, Dumnezeu stie). 25-50ml la fiecare, trecut in 24 de ore la toti, inclusiv gustul si mirosul au revenit. Desigur, poate exista o varianța, dar ca idee...

3. Poftim link si pentru antibacterian:

http://www.sciencedirect.com/science...43135408000961

The inhibitory effects of silver nanoparticles, silver ions, and silver chloride colloids on microbial growth
Okkyoung Choia, Kathy Kanjun Dengb, Nam-Jung Kimc, Louis Ross Jr.d, Rao Y. Surampallie, Zhiqiang Hua, ,

E chiar mai bine, e un studiu comparativ.
Desigur, am avut timp de cativa ani de cand lucram cu el, sa facem si noi probe, dar hai sa nu ne laudam pe noi, sa ii laudam pe altii, ca si noi de la altii am invatat.

4. Poate sa fie, poate sa nu fie. Da o cautare dupa ceva de genul ”culorile metalelor coloidale”, si vezi si tu ce gasesti mai pertinent. Gasesti. Deci da, se poate si vedea ca nu este numai apa chioara. Poate sa fie insa si relativ incolor (argintul, restul nu prea), desi in cantitate mare cel incolor se vede gri. Mare inseamna cativa litri macar, ca sa nu zic 100.
Deci da, fie gust, fie culoare. Avem un singur produs care aproape nu are culoare si gustul foarte slab, in rest dupa produs. La inceput utilizam flacoane incolore si se vedea mai bine de exemplu aurul asa, roze... De exemplu.

5. Da, generozitatea este limitata. Motivul principal a fost dorinta de a arata ca simpla credinta a cuiva ca le stie pe toate nu are legatura cu adevarul despre subiectul in cauza.

6. Nu ne-am hotarat la o editura. Posibil ca o sa o scoatem chiar noi, pentru a o face extrem de accesibila ca pret, probabil pana in 20 de lei. Se va ocupa si de alte minerale coloidale, nu doar de argint. De fapt e chiar gata. Insa nu vor fi prea multe lucruri noi fata de ce e pe site. O scoatem pentru ca e dificil de citit pe site pentru multe persoane, iar altele nici macar nu au acces. Am pus tot din carte pe site acum cateva luni.

7. Da, si la viermi, si marturisesc ca nu prea credeam ca o sa aiba efect. Acum, nu stiu daca la toti, dar la tenii parca a avut efect surprinzator, daca imi amintesc bine.

8. :)) Pozele nu sunt actualizate pe site, arata mult mai bine acum. Asta a si fost ideea, ca preturile sa fie decente, si sa avem si noi din ce trai, si sa fie si de folos la altii.

9. Pai daca ai pregatirea in cauza, sa stii ca o sa scoatem aparate cu care sa se poata face TOATE metelele sub forma coloidala, inclusiv platina, aurul, cromul, si cu care este recomandat sa lucreze doar persoane cu simt tehnic. Vom scoate si aparate cu care sa lucreze si persoane fara simt tehnic mai dezvoltat, dar ele nu vor putea face aur, platina, crom. Vor fi prezentate pe site, cel mai tarziu in primavara. Vor fi aaa... accesibile ca pret toate trei.

10. Da, asa e cu patentul. Insa nu e chiar asa de costisitor de facut ca medicament. Doar ca dureaza macar vreo 5 ani. Posibil sa scoatem unul din produse astfdel, vom vedea. Mai dificil e dupa aia, caci traim pe planeta ... asta. Pentru o firma de medicamente ar fi o joaca sa o faca. Sa stii ca exista o astfel de firma in Franta, care produce colozi de aur, cupru, etc, si care le au la vanzare si in farmacii. De vreo 10 ori mai scumpe ca ale noastre. Avizate ca modificatori de teren, adica dispozitive medicale, pentru cine stie cu ce se mananca. Firma de medicamente.

Grigore Virgil 11.05.2013 19:49:30

Despre argintul coloidal

Fara sa doresc starnirea vreunei polemici, va impartasesc cateva din cunostintele, experientele si concluziile mele acumulate in doi ani si jumatate de studiu si
experimente cu argintul coloidal.
Am aflat despre el la cabinetul unui medic care practica si terapii alternative. Pentru ca pretul era exagerat, mi-am achizitionat din Germania aparatura necesara pentru productie. Foarte important este ca argintul coloidal sa fie produs dupa anumite rigori. Cele mai importante sunt sa se utilizeze apa de puritate cat mai aproapiata de 100%, iar argintul folosit sa fie neaparat Ag 999, adica de puritate maxima. De asemenea, electrozii de argint folositi sunt supusi unor tratamente termice si mecanice de catre producator. Produsul "argint coloidal" este alcatuit numai din apa pura si particule de argint in suspensie, cu dimensiunea catorva atomi (cativa nanometri). Pentru edificare, persoanele din cazurile extrem de rare de argiria au ingerat nu argint coloidal, ci cantitati enorme de COMPUSI CHIMICI AI ARGINTULUI, in mod continuu si pe o perioada foarte indelungata. O descriere sumara in limba romana a celui mai celebru caz de argiria se
poate gasi aici:
http://salutifer.ro/fenomenul-omului-albastru/
Un punct cheie in tratamentele cu argint coloidal este dozajul. Majoritatea ofertantilor de pe piata prescriu doze foarte mici, care nu au efect. Acestia se orienteaza dupa doza zilnica admisibila, stabilita de autoritatea americana FDA in anul 1997 dupa o deliberare suspect de rapida, doza care este infima. Am baut argint coloidal produs de mine si care continea de 40-50 de ori mai mult argint decat acea doza admisibila, timp de 6-7 zile consecutiv. Si nu sunt singurul care s-a supus acestui experiment. Rezultatul; nu ne-am innegrit, nici nu ne-am albastrit, ci starea de sanatate s-a imbunatatit. Doza optima stabilita de cercetatorii germani dupa care ne orientam este de 2 ml/kg corp argint coloidal de concentratie 25 ppm. Aceasta doza se administreaza in caz de afectiuni virale sau bacteriene de 2-3 ori pe zi. Am constatat vindecarea unor afectiuni uzuale (raceli, infectii in gat etc.) in aprox. 2-3 zile, unele chiar spectaculoase. Desi sotia mea nu a fost de acord la inceput, am inceput sa-mi tratez copiii de 1 si 4 ani cu argint coloidal in dozele mentionate, iar de atunci (de doi ani si jumatate) nu am mai avut nevoie de antibiotice, decat intr-un singur caz, cand fetita vomita imediat tot ce inghitea din cauza unei infectii cu rotavirus. Nici copiii nu s-au albastrit, ci au ramas la fel de blonzi :)
Am mai constatat efecte foarte spectaculoase in tratarea acneei, prin pulverizare pe pielea fetzei insotita de ingerare (1 doza pe zi). Si multitudinea de intrebuintari nu se opreste aici: am tratat plante cu argint coloidal si am observat ca acestea traiesc mai mult. Am pulverizat argint coloidal pe diverse alimente si am remarcat un foarte bun efect de conservare asupra alimentelor.
Dupa aproximativ 30 de cazuri de persoane pe care argintul coloidal a avut rezultate pozitive am decis sa devin producator. Desigur ca voi fi acuzat aici imediat de campanie publicitara. Tin sa specific insa ca imi castig traiul din traduceri tehnice si nu m-a indemnat nicio ratiune mercantila spre aceasta decizie, in afara dorintei de a face cunoscut ceva ce chiar merita. De altfel, argintul coloidal este atat de putin cunoscut, incat niciun producator nu are asteptari financiare prea mari.
In ce priveste rezistenta la argint, sunt cunoscute intr-adevar 3 bacterii care manifesta acest fenomen, insa eficienta argintului coloidal se poate proba stiintific pe sute de alte microorganisme patogene. Concluziile se impun de la sine.
In final, o incercare de raspuns la intrebarea fireasca: "De ce nu exista argint coloidal pe scara larga in farmacii?"
1. Ce banuieste toata lumea: in goana sa după profit, industria medicamentelor incearca sa elimine brutal remediile alternative.
2. Brevetarea unui amestec de apa cu argint elementar ar fi problematica. Avand în vedere ca studiile clinice de amploare presupun costuri de ordinul milioanelor de Euro, intelegem de ce niciun gigant farmaceutic nu le-ar dispune in conditiile in care, ulterior, oricine va putea sa beneficieze de rezultatele cercetarilor. Exista totusi o multime de studii clinice, dar de mica amploare, realizate in general in jurul universitatilor de medicina, cu precadere in ultimii 15 ani.
Avem in pregatire o brosura cu explicatii mai ample, care va cuprinde si rezultate ale unor cercetatori din spatiul german. Cel mai probabil va fi gata cam la mijlocul lunii iunie 2013. Daca cineva o doreste, o poate comanda gratuit la adresa de e-mail: contact@salutifer.ro
Titlul ei va fi "Ingerul de argint".
Multumesc cui a avut rabdarea sa citeasca aceste randuri. Doamne-ajuta!

PAUL N 12.05.2013 08:47:31

nu-ti fa probleme

Sunt 20 de milioane de romani in tara, nu e problema daca esti si ”mercantil” si castigi si un ban. De altfel, trebuie sa stii ca exista si producatori care (in urma unei campanii publicitare desantate) castiga destul de mult. Vei gasi insa destui oameni care sa aiba nevoie si care nu au aflat despre el inca, deci: succes!

Interesant cazul cu rotavirusul, am avut si noi un astfel de caz, unul singur, tot la un copil, insa persoana respectiva nu a stiut sa ne spuna ce fel de infectie a fost.

E bine sa mergi la un laborator care are posibilitatea sa face doua analize (cel putin): ICP (absorbtie atomica) si determinare cu electrod selectiv la ioni, pentru a-ti calibra procesul. Microscopia electronica este optionala. Banuiesc ca nu ai acasa din astea, iar TDSmetrul nu e cea mai buna idee. :D

Documentatie buna deja exista, dar trebuie si citita. De aceea am postat pe site la noi mai totul. Aproape... Iar cartea despre metale coloidale (incluzand aur, argint, platina, cupru), pleaca la tipar saptamana asta. Se va gasi si pe site, si poate si prin magazine.

Paul Nadejde
AquaNano

Grigore Virgil 14.05.2013 13:45:23

O confirmare

Am citit mai atent ultimele tale postari, pot sa confirm ca, dupa tratamentul cu argint coloidal si disparitia starii de boala, mai ramane tusea o perioada.
Am facut determinari cu plasma cuplata inductiv, fireste ca TDSmetrul nu da rezultate plauzibile pentru dispersii metalice. Din cate imi amintesc (mi-am documentat pe undeva, dar nu am acum la indemana), mi se pare ca nici nu exista proportionalitate intre rezultatele date de TDSmetru si cele prin ICP.
Pomenisem de cateva microorganisme care dezvolta rezistenta la argint coloidal; prof. dr. JP Guggenbichler (Germania) numeste trei dintre ele: Citrobacter freundii, Proteus mirabilis si Enterobacter cloacae. Cred ca e bine de stiut. Din cate cunosc, mai exista cateva cazuri. O sa publicam si noi in curand pe sait un material pe tema asta.
Mult succes cu cartea, o astept cu mare interes.

Grigore

codrutr 08.08.2013 23:50:51

consumator de argint

[quote=Grigore Virgil;518375]Fara sa doresc starnirea vreunei polemici, va impartasesc cateva din cunostintele, experientele si concluziile mele acumulate in doi ani si jumatate de studiu si
experimente cu argintul coloidal.
Am aflat despre el la cabinetul unui medic care practica si terapii alternative. Pentru ca pretul era exagerat, mi-am achizitionat din Germania aparatura necesara pentru productie. Foarte important este ca argintul coloidal sa fie produs dupa anumite rigori. Cele mai importante sunt sa se utilizeze apa de puritate cat mai aproapiata de 100%, iar argintul folosit sa fie neaparat Ag 999, adica de puritate maxima. De asemenea, electrozii de argint folositi sunt supusi unor tratamente termice si mecanice de catre producator. Produsul "argint coloidal" este alcatuit numai din apa pura si particule de argint in suspensie, cu dimensiunea catorva atomi (cativa nanometri). Pentru edificare, persoanele din cazurile extrem de rare de argiria au ingerat nu argint coloidal, ci cantitati enorme de COMPUSI CHIMICI AI ARGINTULUI, in mod continuu si pe o perioada foarte indelungata. O descriere sumara in limba romana a celui mai celebru caz de argiria se
poate gasi aici:
Un punct cheie in tratamentele cu argint coloidal este dozajul. Majoritatea ofertantilor de pe piata prescriu doze foarte mici, care nu au efect. Acestia se orienteaza dupa doza zilnica admisibila, stabilita de autoritatea americana FDA in anul 1997 dupa o deliberare suspect de rapida, doza care este infima. Am baut argint coloidal produs de mine si care continea de 40-50 de ori mai mult argint decat acea doza admisibila, timp de 6-7 zile consecutiv. Si nu sunt singurul care s-a supus acestui experiment. Rezultatul; nu ne-am innegrit, nici nu ne-am albastrit, ci starea de sanatate s-a imbunatatit. Doza optima stabilita de cercetatorii germani dupa care ne orientam este de 2 ml/kg corp argint coloidal de concentratie 25 ppm. Aceasta doza se administreaza in caz de afectiuni virale sau bacteriene de 2-3 ori pe zi. Am constatat vindecarea unor afectiuni uzuale (raceli, infectii in gat etc.) in aprox. 2-3 zile, unele chiar spectaculoase. Desi sotia mea nu a fost de acord la inceput, am inceput sa-mi tratez copiii de 1 si 4 ani cu argint coloidal in dozele mentionate, iar de atunci (de doi ani si jumatate) nu am mai avut nevoie de antibiotice, decat intr-un singur caz, cand fetita vomita imediat tot ce inghitea din cauza unei infectii cu rotavirus. Nici copiii nu s-au albastrit, ci au ramas la fel de blonzi :)

Buna ziua,
As dori sa va marturisesc si eu cate ceva din experienta de consumator de argint coloidal. Mi-a ajuns pe la urechi acum vreo 4 ani si dupa nenumarate lecturi mi-am cumparat un generator de argint coloidal din state. Nu a fost ieftin deloc, bineinteles ca toata lumea mi-a spus ca sunt dus cu pluta la acel moment dar remarc acum cu stupoare ca prietenii incep sa ma sune si sa imi ceara argint coloidal pentru diferite probleme pe care le au. Eu nu sunt genul de persoana care isi face reclama, doar le-am spus o singura data, ca sfat si i-am rugat sa nu ma creada pe cuvant ci sa cerceteze si ei daca vor.
Consum argint coloidal constant de mai bine de 2 ani si vreau sa va spun ca de cand am inceput nu am mai avut nici o gripa (ceea ce pana atunci era anuala) si orice raceala se manifesta prin nas infundat o zi maxim 2.
Inainte de utilizare aveam o problema destul de urata cu nasul, in sensul ca noapte nu mai puteam respira deloc pe nas. Am fost pe la o sumedenie de doctori care mi-au dat o plasa de pastile scumpe si fara efect spunandu-mi, boala pe care o am este specifica orasului Bacau (datorita poluarii) si ca daca nu functioneaza tratamentul va trebui sa ma operez si sa imi faca nasul flenduri pe dinauntru. Dupa nici o luna de administrare de argint toate simptomele au disparut si somnul a fost cu totul altceva.
Tin sa precizez ca nu am nici un fel de pregatire in domeniul medical (sunt economist) dar dupa cate am citit legate de argintul coloidal (multe pentru unii foarte putine pentru mine), am inceput sa ma indragostesc de acest produs. Abia recent am inceput sa studiez si alte metale coloidale (aur, cupru, platina, etc.) si ce efecte au asupra organismului, cu toate ca este foarte greu de gasit studii concludente in acest domeniu, dar daca perseverezi gasesti din ce in ce mai multe doar ca trebuie sa mai inveti si alte limbi straine in afara de engleza.
Sa va mai impartasesc cate ceva din experienta mea cu argintul daca aveti rabdare.
Pe la fiecare doctor la care am fost l-am intrebat ce stie de argintul coloidal, dar din pacate am fost dezamagit profund ca habar nu aveau de asa ceva, iar cea mai nostima explicatie a fost ca din ce a auzit el este foarte periculos deoarece din cauza particolelor de argint acest produs inhiba comunicarea dintre neuroni ducand la paralizie. Cu toate ca nu sunt din domeniu stiu ca aceasta comunicare intre neuroni se face prin stimuli electrici si daca ar fi asa cum spun ei sa ajunga vreo "bucata de argint" intre 2 neuroni toata lumea stie ca argintul este al 2-lea metal dupa aur ca si conductivitate electrica nu?
Singurul care a fost sincer a fost doctorul ginecolog al sotiei cat timp a fost insarcinata, un mosulica la vreo 65-70 ani(care a profesta foarte mult in Italia, Dr. Ichim parca), care la intrebarea mea : Pot sa ii dau sotiei mele argint coloidal in timpul sarcinei? s-a blocat initial zicand ca sunt primul din cariera lui de medic care intreaba asa ceva apoi a inceput sa gandeasca cu voce tare spunand: Pai sa vedem, argintul este antibacterian, antinflamator, anti, anti, anti..., coloidal inseamna particule foarte mici, electroliza, ...... (pauza)... Da poti sa ii dai de ce nu, dar sa nu exagerezi.
Ca urmare sotia a consumat argint coloidal pe toata perioada sarcinii, copilul s-a nascut perfect si de 1 an si ceva nu am nici o problema de sanate cu el, evident beneficiind si el de acelasi tratament.
Legat tot de doctori alta polemica a fost cu dentista mea care la fel nu stia nimic de argintul coloidal, dar am rugat-o sa imi inlocuiasca 2 plombe la masele cu plombe de argint. A refuzat initial spunandu-mi ca nu se mai gasesc si am rugat-o insistent sa caute mai bine caci altfel ma duc la alt stomatolog, gasind in cele din urma bineinteles. Am intrebat-o de ce nu se mai folosec aceste plombe si mi-a confirmat ca intradevar astfel de plombe nu creaza probleme si dintele din jurul plombei ramne sanatos si sub plomba nu se va forma niciodata carie dar se spune ca s-a renuntat la ele din motive estetice si ei - stomatologii- pun in gura omului ce le da furnizorul de medicamente acelasi furnizor de vancante, cursuri si alte beneficii.
Ca sa vedeti ca am persistat in cercetarile mele am luat-o pe linia preotilor si am fost la 2 cunoscuti, preoti, (recunosc ca nu sunt un om bisericos si incerc sa fac bine fara sa merg prea des pe la biserica) si i-am luat la intrebari legat de argintul si aurul pe care il folosesc atunci cand fac aghiazma, botezul, gen crucea de aur sau argint, cristelnita suflata cu argint dar din pacate habar nu aveau ce efect are argintul si le-am spus eu ca pana si busuiocul are efect antibacterian si din aceste motive aghiazma rezista mult timp si nu se degradeaza. Recunosc aici ca si rugaciunile au efect asa cum s-a mentionat in postarile anterioare legate de apa pura. M-am lovit de cateva subiecte legate de cercetatorul japonez, parca, care a facut poze la moleculele de apa inghetate, poze care au fost si expuse prin metro-ul din New York daca nu ma insel.
As dori pe aceasta cale sa va rog domnule Grigore daca ne puteti spune de unde v-ati achizitionat dvs. aparatura necesara producerii de argint. Eu sincer as dori sa imi achiztionez un generator de aur coloidal, si poate mai sunt si alte persoane care ar dori sa faca acelasi lucru, fara a face din asta un bussines, ci doar pentru consumul propriu. Va inteleg ca dvs vindeti acest produ,s sincer sa va spun la cat argint coloidal am produs pana acum pentru mine, prieteni, pisici, czaini si gaini am amortizat de 10 ori aparatul cumparat si nu fac un secret din locul cumpararii http://www.silvergen.com/.
Intentionez sa imi cumpar un generator de aur si voi face acest lucru cat de curand posibil doar ca as dori sa analizez mai multe oferte. In caz ca nu doriti sa faceti public locul cumpararii adresa mea este codrutrosca@gmail.com
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea si v-a fost de ajutor in cercetarile dumneavoastra.

Ps. "Crede si nu cerceta" este o mare tampenie

Grigore Virgil 09.08.2013 11:03:09

Generatoare de argint coloidal

Buna ziua,
As dori sa va marturisesc si eu cate ceva din experienta de consumator de argint coloidal. Mi-a ajuns pe la urechi acum vreo 4 ani si dupa nenumarate lecturi mi-am cumparat un generator de argint coloidal din state. Nu a fost ieftin deloc, bineinteles ca toata lumea mi-a spus ca sunt dus cu pluta la acel moment dar remarc acum cu stupoare ca prietenii incep sa ma sune si sa imi ceara argint coloidal pentru diferite probleme pe care le au. Eu nu sunt genul de persoana care isi face reclama, doar le-am spus o singura data, ca sfat si i-am rugat sa nu ma creada pe cuvant ci sa cerceteze si ei daca vor.
Consum argint coloidal constant de mai bine de 2 ani si vreau sa va spun ca de cand am inceput nu am mai avut nici o gripa (ceea ce pana atunci era anuala) si orice raceala se manifesta prin nas infundat o zi maxim 2.
Inainte de utilizare aveam o problema destul de urata cu nasul, in sensul ca noapte nu mai puteam respira deloc pe nas. Am fost pe la o sumedenie de doctori care mi-au dat o plasa de pastile scumpe si fara efect spunandu-mi, boala pe care o am este specifica orasului Bacau (datorita poluarii) si ca daca nu functioneaza tratamentul va trebui sa ma operez si sa imi faca nasul flenduri pe dinauntru. Dupa nici o luna de administrare de argint toate simptomele au disparut si somnul a fost cu totul altceva.
Tin sa precizez ca nu am nici un fel de pregatire in domeniul medical (sunt economist) dar dupa cate am citit legate de argintul coloidal (multe pentru unii foarte putine pentru mine), am inceput sa ma indragostesc de acest produs. Abia recent am inceput sa studiez si alte metale coloidale (aur, cupru, platina, etc.) si ce efecte au asupra organismului, cu toate ca este foarte greu de gasit studii concludente in acest domeniu, dar daca perseverezi gasesti din ce in ce mai multe doar ca trebuie sa mai inveti si alte limbi straine in afara de engleza.
Sa va mai impartasesc cate ceva din experienta mea cu argintul daca aveti rabdare.
Pe la fiecare doctor la care am fost l-am intrebat ce stie de argintul coloidal, dar din pacate am fost dezamagit profund ca habar nu aveau de asa ceva, iar cea mai nostima explicatie a fost ca din ce a auzit el este foarte periculos deoarece din cauza particolelor de argint acest produs inhiba comunicarea dintre neuroni ducand la paralizie. Cu toate ca nu sunt din domeniu stiu ca aceasta comunicare intre neuroni se face prin stimuli electrici si daca ar fi asa cum spun ei sa ajunga vreo "bucata de argint" intre 2 neuroni toata lumea stie ca argintul este al 2-lea metal dupa aur ca si conductivitate electrica nu?
Singurul care a fost sincer a fost doctorul ginecolog al sotiei cat timp a fost insarcinata, un mosulica la vreo 65-70 ani(care a profesta foarte mult in Italia, Dr. Ichim parca), care la intrebarea mea : Pot sa ii dau sotiei mele argint coloidal in timpul sarcinei? s-a blocat initial zicand ca sunt primul din cariera lui de medic care intreaba asa ceva apoi a inceput sa gandeasca cu voce tare spunand: Pai sa vedem, argintul este antibacterian, antinflamator, anti, anti, anti..., coloidal inseamna particule foarte mici, electroliza, ...... (pauza)... Da poti sa ii dai de ce nu, dar sa nu exagerezi.
Ca urmare sotia a consumat argint coloidal pe toata perioada sarcinii, copilul s-a nascut perfect si de 1 an si ceva nu am nici o problema de sanate cu el, evident beneficiind si el de acelasi tratament.
Legat tot de doctori alta polemica a fost cu dentista mea care la fel nu stia nimic de argintul coloidal, dar am rugat-o sa imi inlocuiasca 2 plombe la masele cu plombe de argint. A refuzat initial spunandu-mi ca nu se mai gasesc si am rugat-o insistent sa caute mai bine caci altfel ma duc la alt stomatolog, gasind in cele din urma bineinteles. Am intrebat-o de ce nu se mai folosec aceste plombe si mi-a confirmat ca intradevar astfel de plombe nu creaza probleme si dintele din jurul plombei ramne sanatos si sub plomba nu se va forma niciodata carie dar se spune ca s-a renuntat la ele din motive estetice si ei - stomatologii- pun in gura omului ce le da furnizorul de medicamente acelasi furnizor de vancante, cursuri si alte beneficii.
Ca sa vedeti ca am persistat in cercetarile mele am luat-o pe linia preotilor si am fost la 2 cunoscuti, preoti, (recunosc ca nu sunt un om bisericos si incerc sa fac bine fara sa merg prea des pe la biserica) si i-am luat la intrebari legat de argintul si aurul pe care il folosesc atunci cand fac aghiazma, botezul, gen crucea de aur sau argint, cristelnita suflata cu argint dar din pacate habar nu aveau ce efect are argintul si le-am spus eu ca pana si busuiocul are efect antibacterian si din aceste motive aghiazma rezista mult timp si nu se degradeaza. Recunosc aici ca si rugaciunile au efect asa cum s-a mentionat in postarile anterioare legate de apa pura. M-am lovit de cateva subiecte legate de cercetatorul japonez, parca, care a facut poze la moleculele de apa inghetate, poze care au fost si expuse prin metro-ul din New York daca nu ma insel.
As dori pe aceasta cale sa va rog domnule Grigore daca ne puteti spune de unde v-ati achizitionat dvs. aparatura necesara producerii de argint. Eu sincer as dori sa imi achiztionez un generator de aur coloidal, si poate mai sunt si alte persoane care ar dori sa faca acelasi lucru, fara a face din asta un bussines, ci doar pentru consumul propriu. Va inteleg ca dvs vindeti acest produ,s sincer sa va spun la cat argint coloidal am produs pana acum pentru mine, prieteni, pisici, czaini si gaini am amortizat de 10 ori aparatul cumparat si nu fac un secret din locul cumpararii http://www.silvergen.com/.
Intentionez sa imi cumpar un generator de aur si voi face acest lucru cat de curand posibil doar ca as dori sa analizez mai multe oferte. In caz ca nu doriti sa faceti public locul cumpararii adresa mea este codrutrosca@gmail.com
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea si v-a fost de ajutor in cercetarile dumneavoastra.

Ps. "Crede si nu cerceta" este o mare tampenie[/quote]

Draga domnule Codrut,
Fiecare noua experienta in utilizarea argintului coloidal reprezinta un castig pentru bransa, motiv pentru care va multumesc pentru cele povestite. Noi vom fi in maxim 3 saptamani distribuitori ai unor generatoare de metale coloidale, pe care le puteti vedea aici:
http://www.1a-shops.net/shops/s000098/
Aceste aparate se bazeaza pe o tehnologie "inteligenta", in sensul ca se poate seta concentratia dorita, pe care aparatul o calculeaza in functie de sarcina electrica circulata intre electrozi, indiferent de conditiile exterioare (adica de temperatura apei, de puritatea acesteia etc.).
Aparatul CM100 este conceput pentru productia de argint coloidal si costa 169 Eur.
Aparatul CM1000 este conceput pentru productia de argint, aur si cupru coloidal si costa 249 Eur.
La noi preturile vor fi aceleasi, diferentele fiind ca:
- cele distribuite de noi vor avea meniuri si manuale in limba romana
- vom livra si pachete optionale care vor include toate ustensilele si recipientele necesare productiei (apa distilata de mare puritate imbogatita cu 1% argint coloidal, electrozi originali, recipiente din sticla violeta pentru electroliza, sticla farmaceutica pentru pastrare, palnii de sticla, filtre de hartie etc.)
- totalul costurilor va fi mai mic fata de achizitia din Germania
Pagina noastra de internet este:
www.salutifer.ro
Toate cele bune si Doamne-ajuta!

PS: Cel mai bine este sa credem si sa si cercetam. Cercetand, vom descoperi ca e bine sa credem. :-)
PPS: Chestia cu paralizia si cu inhibarea comunicatiei intre neuroni este, intr-adevar, invioratoare si stimulatoare pentru tonusul general. Argintul este cel mai bun conductor electric si favorizeaza, nu inhiba schimbul de informatie (impulsuri electrice) intre neuroni, asa cum bine ati argumentat.

codrutr 11.08.2013 16:46:14

generator

Va multumesc pentru ajutor si astept cu nerabdare sa incepeti furnizarea.

Codrut

PAUL N 12.08.2013 22:47:30

Aiurea, din pacate

Mda, abureala de abureala din pacate... Avem si noi aparate de... comercializat. Si nu fac numai coloidale, ci multe altele: ionoforeza, Rife, ELF, sincronizare unde cerebrale, TTF (tumor tretment frequencies) si, desigur, coloidale. Vreo 250 de euro, si nu sunt jucarii. Vor iesi prin septembrie pe piata.

Cu toate acestea (scuze pentru CAPS) NU FAC SI NU VOR PUTEA FACE AUR COLOIDAL VREODATA! Argint, cupru (intr-o anumita masura), zinc, magneziu, chiar si fier, pentru cine are bani sa isi cumpere electrozi din fier pur (sunt scumpi ca cei de aur, nu ca celelalte metale ar fi mai ieftine).

AUR COLOIDAL, NU! Tensiunile la care se poate produce aurul coloidal sunt in afara celor accesibile utilizatorului neexperimentat. Desigur, putem produce linistiti asemenea aparate pentru aur coloidal, desi ar fi ceva mai scumpe. Un set de electrozi insa este vreo 1000 ron, si ca atare se amortizeaza ceva mai greu, iar daca nu ai experienta te trezesti imediat cu ”rotile in sus” prin bucatarie!

Aparatele care (chipurile) fac platina coloidala sau aur coloidal la 50V, IN APA DISTILATA, sunt o prostie! Pentru cine vrea sa verifice, daca are electrozi de aur, poate sa ia 5-6 baterii de 9V sa le lege in serie, si sa astepte mult si bine langa aparat.

Aurul coloidal este inconfundabil. La peste 2-3nm dimensiune incepe sa aiba culoare oranj, rosie, roz, si nu se pot obtine si stabiliza particule mai mici, in nici un caz cu asemenea aparate! Astept sa imi spuneti cat ati stat langa ... baterii.

Din pacate exista pe piata producatori care ambaleaza apa chioara, facuta cu astfel de generatoare, de ...50V de exemplu, si care pretexteaza ca este incolor deoarece are particule foarte mici ca dimensiuni. Nu au si nu vor avea o analiza (nefalsificata in Photoshop) la asemenea produse, care sa le ateste spusele.

Argintul, DA! Merge facut, in anumite limite, chiar si cu aparate mai modeste, la limita chiar si cu ...5-6 baterii, dar... LA LIMITA! Cuprul mult mai greu, zincul si magneziul, la fel (asta daca aveti electrozi de zinc sau magneziu, de puritatea cuvenita, desigur).

Pentru a va arata mai bine ce inseamna de fapt profesionalismul in ceea ce priveste metalele coloidale, INCEPAND DIN TOAMNA (sfarsitul lunii septembrie) vor fi disponibile AUR SI ARGINT COLOIDAL confectionate pentru ATACAREA DIRECTA A TUMORILOR. Desigur, vor fi puse la dispozitia publicului sub forma de produse experimentale, caci pe planeta asta nebuna nu se poate altfel.

Dupa cum va puteti da seama, acestea nu se mai pot face cu jucarii de 250 de euro, fie confectionate de catre noi, fie de catre altii...

Paul N.
AquaNano
www.coloidale.ro
contact@coloidale.ro

teodoragavriluta 28.08.2013 08:43:26

Buna ziua

Va rog sa-mi spune-ti cat timp trebuie administrat argintul coloidal pentru un copil de 7 ani si de cat sa fie argintul coloidal?

PAUL N 28.08.2013 08:56:40

Treaba nu merge chiar asa...

Citat:

În prealabil postat de teodoragavriluta (Post 531913)
Va rog sa-mi spune-ti cat timp trebuie administrat argintul coloidal pentru un copil de 7 ani si de cat sa fie argintul coloidal?

Dozarea nu este in functie de varsta, ci de greutatea corporala (in directia asta nu e critica) si de afectiune.

La AquaNano, nu incurajam ”curele cu argint coloidal” la copii. Cu aer curat, apa de izvor, mancare sanatoasa si invataturi bune, da.

Daca insa doriti, puteti utiliza un argint coloidal 5-30ppm, cate o lingurita pe zi, intr-un pahar cu apa plata.

La o viroza insa, este necesar sa utilizati circa 15-50mg argint pentru un adult de 70kg, in functie de tulpina virusului (care nu aveti de unde sa o stiti in general). Pentru un copil, deduceti proportional cu greutatea, si cu tipul de argint utilizat, tinand cont ca un argint coloidal de 30ppm are 30mg/l.

La rosu in gat, gargara pana trece, cu un argint coloidal 5-30ppm, nediluat. Adica de cateva ori pe zi, chiar si de 10 ori. Merge si cu un argint coloidal mai concentrat, care se poate dilua la momentul ”faptei”, 1:10 (daca are 1000ppm de exemplu).

Si mai sunt multe modalitati de utilizare, dupa cum puteti vedea.

Cat despre producator sau sortiment... fiecare vanzator isi lauda marfa.

Alte detalii, aici:
http://www.coloidale.ro/informatii-t...nt-argint.html

AquaNano, www.coloidale.ro

AlinB 28.08.2013 12:07:08

Citat:

În prealabil postat de Grigore Virgil (Post 518375)
O descriere sumara in limba romana a celui mai celebru caz de argiria se
poate gasi aici:
Un punct cheie in tratamentele cu argint coloidal este dozajul. Majoritatea ofertantilor de pe piata prescriu doze foarte mici, care nu au efect.

Citat:

Dupa aproximativ 30 de cazuri de persoane pe care argintul coloidal a avut rezultate pozitive am decis sa devin producator. Desigur ca voi fi acuzat aici imediat de campanie publicitara. Tin sa specific insa ca imi castig traiul din traduceri tehnice si nu m-a indemnat nicio ratiune mercantila spre aceasta decizie, in afara dorintei de a face cunoscut ceva ce chiar merita. De altfel, argintul coloidal este atat de putin cunoscut, incat niciun producator nu are asteptari financiare prea mari.
Serios?
Hai sa vedem, cu un produs luat la intamplare, din vasta gama de denumiri menita sa suceasca mintile si sa goleasca buzunarul:

Citat:

http://salutifer.ro/magazin/salutifer-hercules/
SALUTIFERź Hercules – Antibiotic general intern
47 lei

Antibiotic natural și fără efecte secundare, remediu pentru un spectru foarte larg de afecțiuni. Se poate utiliza cu rezultate excelente ca apă de gură sau dezinfectant pentru apă. Singura apă de gură care se poate înghiți fără absolut nicio problemă. Ba – am putea spune – chiar cu beneficii pentru sănătate!

Masa [g]: 950
Salutifer Hercules – 500 ml
Trecem peste faptul ca nu-mi dau seama cum 500ml de apa, fie si cu argint pot sa cantareasca 950g (cu tot cu ambalaj?).

Sa vedem modul de administrare:

Citat:

Descriere Produs

SALUTIFERź Hercules
Argint coloidal pur 25 ppm

Dispersie coloidală de argint cu acțiune germicidă
Distruge peste 650 de agenți patogeni: virusuri, bacterii, ciuperci etc.

INGREDIENTE
- Apă multiplu distilată
- Ioni de argint, proveniți din argint de puritate 99,99%

MOD DE ADMINISTRARE
- 1 doză = 2 ml/kg corp; de exemplu, pentru o persoană de 75 kg, 1 doză = 150 ml
- În scop terapeutic: 3 x 1 doză / zi – timp de 3 zile, apoi 2 x 1 doză pe zi – până când se constată ameliorare
- În scop profilactic: timp de 2-3 săptămâni 1 x 1 doză / zi, apoi 2-3 săptămâni pauză.

- Se administrează numai pe stomacul gol și nu se consumă nimic timp de aprox. 30 minute după administrare
- Înainte de ingerare se plimbă lichidul prin gură timp de aprox. 1 minut (absorbția ionilor de argint începe încă la nivelul mucoaselor din cavitatea bucală)
Deci o doza = 150ml.
3x1doza/zi x 3 zile = 9 doze
"pana cand se constanta amelioarere" (sa zicem un caz fericit, o gripa usoara care si fara tratament trece intr-o saptamana) inca 3 zile: 2x1doza/zi x 3 zile = 6 doze

In total 15 doze a cate 150ml = 2250ml, asta inseamna 4 flacoane si jumatate, la 49RON/flacon, cca. 225 RON

Pai cum sa nu faci de rusine industria farmaceutica, care nici pentru cea mai teribila raceala nu-ti sufla peste 2milioane de lei vechi din buzunar in mai putin de o saptamana.

Ca daca e sa vorbim de cazuri mai complicate, sa zicem un tratament de o luna de zile "pana cand se constata ameliorare inseamna"
2x1doza/zix27zile+9 doze initiale=63dozex150ml / 500ml/sticlutza x 49ron/sticluta = 882RON.
Mai avem putin si batem la preturi producatorii de citostatice.

Asta in conditiile in care, bine s-a subliniat, nu exista nici un studiu care sa demonstreze in ce probleme este eficient si in care nu.

Deci daca aveti 900ron de aruncat pe geam, aveti sansa sa deveniti cobai pe o luna pe banii si sanatatea voastra.

Citat:

In ce priveste rezistenta la argint, sunt cunoscute intr-adevar 3 bacterii care manifesta acest fenomen, insa eficienta argintului coloidal se poate proba stiintific pe sute de alte microorganisme patogene. Concluziile se impun de la sine.
Da, dar pe langa microorganisme patogene, organismul uman are o microflora bacteriana cu efect protector.

Ce garantii sunt ca argintul nu "extermina" si aceste microorganisme utile, asa cum fac antibioticele de spectru larg, consecinta fiind deschiderea organismului spre noi infectii si de aici diverse alte probleme de sanatate?

Citat:

In final, o incercare de raspuns la intrebarea fireasca: "De ce nu exista argint coloidal pe scara larga in farmacii?"
1. Ce banuieste toata lumea: in goana sa după profit, industria medicamentelor incearca sa elimine brutal remediile alternative.

Da, am vazut deja ce inseamna, ca si bani, "alternativele".

Citat:

2. Brevetarea unui amestec de apa cu argint elementar ar fi problematica. Avand în vedere ca studiile clinice de amploare presupun costuri de ordinul milioanelor de Euro, intelegem de ce niciun gigant farmaceutic nu le-ar dispune in conditiile in care, ulterior, oricine va putea sa beneficieze de rezultatele cercetarilor. Exista totusi o multime de studii clinice, dar de mica amploare, realizate in general in jurul universitatilor de medicina, cu precadere in ultimii 15 ani.
Nu este adevarat.

Exemplu: dianatal care este de fapt un gel cu o compozitie cvasiidentica cu lubrefiantele intime, este patentat si desi e ridicol de simplu sa-l produci, nimeni nu are dreptul, sub amenintarea legii sa scoata un produs asemanator pe piata.

Si inca ceva, exista categoria "suplimentelor alimentare" sub care chiar si Gigi SRL (cazul dvs. de exemplu) poate pune pe piata produse la preturi piperate cu pretentia ca "ajuta" dpdv medical, fara nici un studiu temeinic care sa dovedeasca acest lucru.

PAUL N 28.08.2013 16:04:03

Bine punctat AlinB

Cu unele exceptii, cam asa stau lucrurile.

Pe rand:

1. Crede-l pe cuvant, un flacon de sticla de 500ml cantareste intre 350 si 500g. Cel de la Salutifer e greu, deci e posibil. Cele de la AquaNano sunt mai usurele, poate 350g, deci tot pe acolo.

2. Intr-adevar, acesta e modul tipic de administrare recomandat de firmele care stiu sa adune bani. Pe de alta parte, am vazut si mai rau la foarte multe firme, nu neaparat legat de argintul coloidal. Si oamenii scot banul, si nici nu se uita daca le dai un produs la jumatate de pret. Sau la un sfert, cum vindea Medicer unele produse, dar despre ei sa nu discutam...

3. Exact, e o mare problema cu studiile despre problemele la care este eficient. Noi am pus cate ceva totusi pe site, insa problema ramane in continuare relativa.

4. Nu este nevoie de doze atat de mari pentru tratarea unei raceli. Ar trebui sa fie un virus EXTREM de violent, care sa necesite ingerarea rapida a unor cantitati ridicate, dar atunci, nu iti mai pui problema de costuri. Exista, desigur, si variante mai ieftine, concentrate, cum e ArgiMax-ul, care are 1000ppm. Ca in cazul oricarui produs, sunt si avantaje si dezavantaje.

5. Desigur, flora benefica ar fi afectata, dar cel mai adesea argintul se absoarbe rapid, inainte de colon. De aceea e mai bine sa fie luat pe stomacul gol.

6. La problema cu banii, e si nu e asa. Salutifer poate il importa, si atunci vorbim de alte preturi. Desigur, mai sunt si firme producatoare care vand la preturi asemanatoare.
Hai sa dam o explicatie: argintul dintr-un flacon de argint coloidal costa 50 de bani. Nu mai mult.

Ca sa tii o firma sa produca asa ceva insa, asta costa. Iar argintul coloidal nu se vinde in cantitati care sa permita un adaos mic, deci profituri pe volum. Daca il faci in bucatarie, si nu ai costuri auxiliare, e altceva. Daca il faci intr-o firma care plateste tot felul de angarale, salut pret mic!

Celalalt aspect este ca, in toate preturile, la toate firmele care produc suplimente, medicamente, etc, mai exista un cost: distributia, magazinul, si ... statul. Luate impreuna, ele inseamna NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN decat jumatate de pret. Acesta este motivul pentru care unele firme isi permit sa asigure transport gratuit de la o suma, mai mica sau mai mare, cel putin cand livreaza la persoane fizice.

Iata dar ca pretul de productie ar fi cam 50% din cel cu care ajunge la client, si asta este o situatie care nu admite vreo posibilitate de ameliorare. Sa zicem ca la cei din sat, daca vin pe la tine la firma, le poti da la pretul de productie (ceea ce nu face nimeni), dar la ceilalti din tara?

Aproape toate firmele de suplimente alimentare si cosmetice, au un segment din vanzari major in Bucuresti. Daca N firme din Bucuresti ar sari peste distribuitor si ar da direct, la pretul de productie, magazinele din Bucuresti, precum si distribuitorul, s-ar inchide. Ce ar face restul din tara?

Asadar daca o sa vedeti pe undeva vreun afis: preturi de producator, radeti, si treceti mai departe.

7. Nu e chiar asa cu ”alternativele”. Daca argintul coloidal ar fi produs pe scara foarte larga, pretul ar scadea foarte mult. Este ceva adevar in treaba aceea ca argintul nu este preluat de marile concerne din cauza ca nu poate fi patentat. Formula unui gel e una, dar la nanoparticulele de argint ce formula sa faci??? Sunt nanoparticule si gata. Ma rog, uneori cu jmekerii, dar tot nepatentabile.

Si mai zic asta si pentru ca, din proprie experienta, virozele chiar trec cu argint coloidal, si in functie de produsul folosit, pot costa mult mai putin decat calculul tau: 25-100 de ron, in functie de pacient, viroza si de produs, in cazul produselor AquaNano.

Mai presus de toate virozele trec cu argint coloidal. Nu ca si cu produsele (nu dau nume) farma, care sunt antipiretice, antiinflamatoare, vitamina C (nu va imaginati ca naturala) si... cam atata. Despre antiviralele pentru gripa, care SUNT PATENTATE, am scris deja pe site. Sunt ingrozitoare, pur si simplu.

8. Crede-ma, citostaticele sunt mult, MULT mai scumpe. Moartea pe molecula. Daca vrei, am si eu in dulap 5FU, ti-l dau ieftin :D . Glumeam, nu ti-l dau, Doamne fereste sa ai nevoie!

Din argint, si chiar si din aur, se pot face ...”citostatice”. Am facut deja, de fapt, si noi. Poate prin toamna sa punem ceva pe site despre asta, si sa scoatem si produsul la vanzare. Nu cacitostatic, desigur, ca traim pe planeta asta... Cam in vreo 10 ani or sa apara si pe la noi, prin SUA au intrat deja in faze clinice asemenea produse.

9. Nu e chiar asa cu suplimentele alimentare. Nu mai e. Argintul s-a putut notifica astfel, asa cum am mai spus, pana n 2010. Restul, chiar daca sunt argint coloidal, sunt notificate ca si produse cosmetice. Tot felul. Lume nebuna... Aici, nu te supara tin cu producatorii!

Si nu, nu ai dreptate. Efectele la ”suplimentele alimentare” nu sunt dovedite. Poate. Unele sunt, desigur, prostii. Dar nu toate. Locul argintului sau aurului coloidal ar fi la categoria medicamente. Insa asta, acum, nu se poate. Problema e ca paleta sa de actiuni e foarte larga. Desigur, si aceea de ... inactiuni, caci eu personal am vazut si esecuri, acolo unde eram convins ca merge. Pana cand sa fie testate toate astea, hehe, cat timp ar lua! Marea majoritate a medicamentelor au o tinta unica. Nu e si cazul argintului coloidal. Mai uita-te in articolele de la AquaNano.

Am luat Nurofen 3 zile ca sa imi treaca o migrena. Dupa aia, aveam simptome de infarct. Nu o sa vezi asa ceva la argint sau aur coloidal, desi exista si cazuri de alergii. Eu nu sunt alergic la Nurofen. Dupa 3 zile de Nurofen Plus, din cauza codeinei din el (opiu iti spune ceva?), intinzi mana dupa el si daca adie vantul. Drog, dependenta, constipatie, moleseala, agitatie mentala, sa mai spun? Nu o sa vezi asta la argintul coloidal. Daca insa esti alergic la el, ai pus-o. Dar la fel e si cu polenul...

AlinB 28.08.2013 23:05:43

Multumesc pentru raspunsul detaliat, chiar daca altcineva era dator cu un raspuns. :)

Am trecut asa rapid prin el, o sa citesc cu atentie cand am timp, pe urma comentez in detaliu.

danielaolaru 05.12.2016 01:48:30

Experiment cu argint coloidal

http://salutifer.ro/ce-este-argintul-coloidal/

danielaolaru 05.12.2016 02:03:06

tot argint coloidal si tot viu omul

un om "argintat" dar inca viu... deci....
https://cronicileanonymei.com/2015/0...ent-miraculos/

danielaolaru 05.12.2016 02:05:14

Argintul coloidal ..... din vechime pretuit argintul... ca atare sau alchimizat

Deoarece nu funcționează ca un antibiotic clasic, argintul nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Ca și oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, argintul de fapt ajută procesul de digestie. Deci, nu sunt necesare suplimente „probiotice” atunci când este utilizat. De asemenea, pericolul acumulării argintului în organism nu există, deoarece el se elimină în mod natural în trei zile, așa cum arată testele de specialitate. Datorită faptului că particula de argint din argintul coloidal ionic este de dimensiuni nanometrice aceasta este imposibil de a fi filtrată și reținută de organism.

danielaolaru 05.12.2016 02:07:11

o eroina... ne impartaseste experienta cu argint colidal... extern

Argint coloidal în lupta cu acneea – ZIUA 12
NOTĂ16 IUNIE 2015 SCRIE UN COMENTARIU
Staționăm. Îmbunătățiri mari nu s-au mai văzut din ziua a treia a tratamentului. Coșuri mai apar ici-colo, însă cicatricile s-au dus în proporție de 70%. Încep să cred că argintul coloidal e bun pentru cicatricile post-acnee, în niciun caz pentru coșurile „în floare”. Rău nu mi-a făcut deloc, deci e destul de OK. Dezinfectează foarte bine, asta am observat, și pielea devine mai albă, pare mai curată și luminoasă. Mai departe, vedem… O să o țin tot așa până văd o schimbare semnificativă.

P.S.: Pe coșurile „tinere” pun ulei de arbore de ceai (da, am revenit la tratamentul ăsta), după ce pulverizez argint coloidal pe față, și am observat că cele două fac o echipă foarte bună.

Despre aceste anunțuri publicitare

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:21:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.