Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Politistii romani se sinucid pe capete !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13208)

Delirul 04.07.2011 11:56:57

Lilith are dreptae in felul ei. politistii sunt un rau necesar, asa corupti cum sunt, fiindca cat de cat mai tin lucrurile sub control. Daca vreti este ca si chestia cu roata avand cauciucul spart. O masina cu cauciucurile sparte (Politia Romana) cat de cat mai merge insa o masina fara roti sta pe loc.

Raul avand o politie corupta este totusi mai mic, dar tot rau este, decat raul pe care l-am trait in lipsa ei. Mai ales avand in vedere mentalitatile din Romania cand unii ti-ar da in cap pentru 100 de lei.

anita 04.07.2011 12:06:56

Nu toti politistii sunt corupti.
Acum este momentul ca sa plece cei corupti.

AlinB 04.07.2011 12:30:21

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 374412)
Habar n'ai ce vorbesti!

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 374418)
Nu esti obligata sa citesti ce-am scris si mai ales nu trebuie sa fi de acord cu mine.
Cum eu ignor tot ceea ce postezi tu adica pur si simplu nu citesc ceea ce scrii tu, te rog si pe tine sa faci la fel.
Multumesc!

Fetelor, simpatiile personale incercati sa le impartasiti pe MesajePrivate.

hydro314 04.07.2011 12:38:44

Nu toti politistii sunt corupti.
Acum este momentul ca sa plece cei corupti.

Surpriza-vor pleca cei fara bani.

The_Fallen 04.07.2011 12:58:48

As dori ca persoanele care vorbesc despre coruptia in politie sa dea exemple concrete...sau sa recunoasca faptul ca vor doar sa isi verse energia negativa. Chiar sunt curios, ca sa imi fac o ideea (reala) privitor la activitatea politiei.

anita 04.07.2011 13:30:17

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 374445)
As dori ca persoanele care vorbesc despre coruptia in politie sa dea exemple concrete...sau sa recunoasca faptul ca vor doar sa isi verse energia negativa. Chiar sunt curios, ca sa imi fac o ideea (reala) privitor la activitatea politiei.

Am vazut aseara la TV niste sateni din jud.Bacau care se plangeau ca li s-au taiat copaci din padure si politia locala nu a luat nici un fel de masuri , nici ancheta nu a facut.
S-au plans la politia judeteana si s-au gasit hotii si au primit lemnele inapoi.
De unde stia politia din Bacau cine a furat ,daca nu tot de la reprezentatii locali?

Delirul 04.07.2011 13:37:43

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 374445)

Uita-te un pic la graficul urmator,ce vorbeste de la sine, si ai sa vezi ca la capitolul spaga politia sta pe locul doi dupa sanatate.

http://www.antena3.ro/romania/barome...tie-72933.html

Unul dintre motivele pentru care coruptia la nivel de tara este combatuta atat de greu consta si in faptul ca tocmai organele care ar trebui sa se ocupe de combaterea ei sunt in speta corupte.

Delirul 04.07.2011 13:45:37

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 374454)
Am vazut aseara la TV niste sateni din jud.Bacau care se plangeau ca li s-au taiat copaci din padure si politia locala nu a luat nici un fel de masuri , nici ancheta nu a facut.
S-au plans la politia judeteana si s-au gasit hotii si au primit lemnele inapoi.
De unde stia politia din Bacau cine a furat ,daca nu tot de la reprezentatii locali?

Ho ho si inca cate alte cazuri similare cunosc, in care nici cei ce au in paza padurile (de cele mai multe ori fiind si ei complici) nu se sesizeaza nici politia. Nu degeaba la noi exista expresia se fura ca in codru, este cat se poate de adevarat. Cum se fura in padure nu se fura nicaieri.

Acum un an de zile niste jurnalisti au venit sa ancheteze un caz de taieri ilegale din niste paduri de pe langa Timisoara si au ramas stupefiati vazand ca in plina zi, in timp ce respectivii responsabili cu protectia stateau la bariera facandu-se indiferenti, ceva de genul o alta zi de rutina, prin spate se fura cu caii, pe culoare bine sapate pentru scos bustenii. La acest nivel de ticalosie s-a ajuns ca nici macar jena aceea de a se ascunde nu o mai au talharii si cei care-s mana-nmana cu ei.

LapetiteMoc 04.07.2011 14:01:03

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 374418)
Nu esti obligata sa citesti ce-am scris si mai ales nu trebuie sa fi de acord cu mine.
Cum eu ignor tot ceea ce postezi tu adica pur si simplu nu citesc ceea ce scrii tu, te rog si pe tine sa faci la fel.
Multumesc!

Trebuie sa manifesti intelegere, Maria, pentru un om bolnav!

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371761)

Problema mea e una de sanatate. E destul de grav, daca chiar vreti sa va rugati pentru mine si credeti ca m'ar ajuta, v'as fi recunoscatoare. Pentru ca, la drept vorbind, oricat de tare mi'as ascunde disperarea, ea exista. Nu vreau sa mor la 21 de ani, nu vreau sa'mi las copiii fara mama. Vreau sa'i vad crescand, vreau sa le fiu prietena cand ajung la adolescenta, sa'i duc la facultate, sa ii vad indragostiti, sa am nepotei.
Of, ma induiosez prea tare si nu imi place deloc sa plang.

Lilith23 04.07.2011 14:31:55

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374463)

Da, asa cum eu manifest intelegere pentru toate insectele!

LapetiteMoc 04.07.2011 14:58:07

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 374472)
Da, asa cum eu manifest intelegere pentru toate insectele!

q.e.d. : "Cine se aseamana se aduna."

Maria a inteles bine mesajul, nu te ingrijora. Insanatosire grabnica!

DragosP 04.07.2011 15:07:32

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374463)

Ție ți se pare normal ce faci?

LapetiteMoc 04.07.2011 15:12:42

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 374482)
Ție ți se pare normal ce faci?

Sunt bolnavi care isi accepta cu dificultate situatia si se exteriorizeaza violent la adresa altora. Ii reaminteam Mariei ("maria40") ca persoana care a atacat-o este bolnava, asadar trebuie manifestata intelegere si nu e cazul sa se supere. Simplu.

AlinB 04.07.2011 15:19:32

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374483)
Sunt bolnavi care isi accepta cu dificultate situatia si se exteriorizeaza violent la adresa altora. Ii reaminteam Mariei ("maria40") ca persoana care a atacat-o este bolnava, asadar trebuie manifestata intelegere si nu e cazul sa se supere. Simplu.

"maria40" nu o crede..la asta te-ai gandit?
In fine, nici nu trebuia adusa chestiunea in discutie pentru ca in loc sa ajuti poate faci pe altii sa se simta prost..

DragosP 04.07.2011 15:20:44

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374483)

Există instituția PM-ului pentru asta. Simplu.

LapetiteMoc 04.07.2011 15:29:31

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 374487)
Există instituția PM-ului pentru asta. Simplu.

Ai umor!!! :5: Rad de ma prapadesc - "institutia PM" :21:

O dupa-amiaza linistita, Dragos!

DragosP 04.07.2011 15:49:48

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374493)
Ai umor!!! :5: Rad de ma prapadesc - "institutia PM" :21:

O dupa-amiaza linistita, Dragos!

Mulțumesc la fel! Și înțelepciune, cui îi mai trebuie!

guardian knight 04.07.2011 20:26:46

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 374408)
Politistii astia sunt ca patrunjelul in zeama! Cu ei sau fara ei e asisjderea
Mi-au spart hotii casa de doua ori. Politistii au venit, au constatat, au facut procesul-verbal dupa care never ever n-am mai primit nici macar un telefon de la ei. A doua oara mi-au spart casa sub nasul lor....
Care se sinucid dintre ei se sinucid de fraieri ce sunt! Pai au creierul atat de relaxat ca au timp sa se gandeasca la toate tampeniile posibile. Cazuri de rezolvari spectaculoase vedem doar in filme ca la noi nu prea am vazut. Astia ai nostri sunt genul de iubareti,ingamfati si afaceristi. Inca n-am vazut pe nici unul stresati sa rezolve un caz.
Se cred Dumnezeu in persoana au impresia ca nimic nu-i poate atinge.

pai atunci, sefii lor is de vina,si acolo trebuie lucrat si dat afara,astfel incat sa ramana numai sefii care impun in fata subordonatilor !

si aici guvernul e de toata jena,recunosc ,mca nu opereaza schimbari si disponibilzari la varful politiei romane,capul pestelui,adica !!!

guardian knight 04.07.2011 20:29:37

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 374454)

sefii din birouri care iau salarii de 7000-8000 lei pe luna is de vina !
adica platim din banii nostrii pe acesti corupti si lenesi care nu vor sa se implice, afara imediat cu ei la lopata !!!
asa ar trebui sa gandeasca guvernul boc, daca ar vrea cu adevarat sa fie eficient in cazul disponibilizarilor din politie !

guardian knight 04.07.2011 20:30:28

da !

sat fara caini asa a ajuns Romania !

LapetiteMoc 04.07.2011 20:51:47

sinucideri si in politia franceza...

Azi dimineata o politista din Grasse s-a sinucis. A lasat un bilet in care invoca conditiile inumane de lucru.

http://fr.news.yahoo.com/polici%C3%A...154917118.html

politist crestin 04.07.2011 22:30:02

Parca este un site in care se vorbeste despre viata spirituala.Eu sunt sigur ca in spatele oricarei sinucideri este satan sau slujitorii sai.In viata mea am avut parte de 3 siucideri in familie bunicul,mama si tata si eu aveam ganduri de sinucidere dar Dumnezeul viu m-a salvat si vreau sa-I multumesc si sa-L laud pentru ca m-a salvat.satan si slujitorii sai se tem doar de Dumnezeul viu(Tatal.Isus si Duhul Sfant).Sunt sigur ca cunosteti ca Duhul Sfant a coborat pe Pamant in ziua cinzecimii si a ramas cu noi si in noi pe Pamant pana la revenirea Domnului Isus.Deci nu sintem singuri Dumnezeu este cu noi prin Duhul Sfant iar in oamenii in care Duhul lui Dumnezeu locuieste au autoritate asupra duhurilor necurate.In spijinul a celor afirmate aduc versetele urmatoare

Ioan 14
16 Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac;
17 și anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede și nu-L cunoaște; dar voi Îl cunoașteți, căci rămâne cu voi și va fi în voi.

Marcu 16:17
Iată semnele care vor însoți pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

1 Ioan 4:4
Voi, copilașilor, sunteți din Dumnezeu; și i-ați biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.

politist crestin 11.07.2011 12:41:01

Citat:

În prealabil postat de Pascaru Manole (Post 374400)
De ce nu se desfiinteaza;politia,jandarmii,armata(daca mai exista).in acest mod,nu si-ar mai pune capat zilelor.tot ce se numeste forma de asupritori,tortionari,hingheri,calai si oprimatori:imediat sa inceteze activitatea.

Romani 13:3
Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei, dar, să nu-ți fie frică de stăpânire? Fă binele, și vei avea laudă de la ea.

Romani 13:6
Tot pentru aceasta să plătiți și birurile. Căci dregătorii sunt niște slujitori ai lui Dumnezeu, făcând necurmat tocmai slujba aceasta.

Teodosie 23.06.2014 22:27:42

E o meserie grea , poate nici nu sunt testati bine inainte ,respectarea legii nu e punctul nostru forte, sistemul e destul de subred in interior , uitati-va prin ce a trecut Traian Berbeceanu , a fost cumplit pentru el.
Am fost colegi de liceu si il cunosc personal , un tip foarte dur asa cum arata , dar inteligent si nu lipsit de sensibilitate, din tata in fiu structura 100% de politist, talentat si potrivit pe pozitia de sef brigada anti crima organizata. Si cu toate acestea , cred ca daca nu era familia nu rezista asa , are si o sotie de nota 10+++.

ignatiu 28.06.2014 20:48:33

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 373329)
Dar disperarea si deznadejdea nu sunt cumva rezultatul actiunilor proprii, in multe cazuri?

Daca ai luat acum 5 ani un credit care era si atunci peste puterile tale, dar erai optimist, iar acum nu mai ai cu ce sa il platesti, vina cu e?

Daca ai prins un job caldut, la Stat, pe pile, unde luai salariu dublu fata de cat ia un om mai instruit decat tine la privat (pe mai multa munca prestata), nu e vina ta daca ti-ai imaginat ca o sa mearga la nesfarsit?

Toata lumea vorbeste de disperare, de parca nu ne-o facem cu mana noastra. Am trecut cumva printr-un razboi, unde am fost atacati si acum tragem ponoasele fara sa fi avut vreo vina? Nu.

Ai spus foarte bine parca am fi trecut prin razboi.

Altfel cu se explica pierderea de 5 milioane de oameni din 23 de milioane in 24 de ani?

Dharma 28.06.2014 23:34:11

Hai sa nu dramatizam aiurea.

Explicatia e simpla: spor natural negativ + emigrare. Cel putin la prima parte suntem in rand cu restul Europei occidentale. Romania nu a pierdut 5 milioane de oameni: pe o partea nu i-a avut niciodata (nu s-au nascut), alta parte au plecat (siliti de imprejurari sau de bunavoie - nu conteaza). Oricum nu cred ca Romania ar functiona mai bine cu 23 de milioane de locuitori.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:52:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.