![]() |
Citat:
multa iubire |
Citat:
multa iubire |
Citat:
multa iubire |
Citat:
Referitor la "a impresiona vreo pustioaica" te inseli - sunt casatorit si nu am de gand sa mai cunosc vreo pustioaica. Acum ce legatura cu analizele celui de 63 de ani si cu analizele mele ....nu e cazul sa-ti raspund, nu merita efortul. _____________ "Rugăciunea tâlharului a fost scurtă, dar a străpuns cerul. Până aflăm asta, ne purtăm ca tâlharii." (Părintele Arsenie Boca) |
Citat:
______________________ Pentru cel care te ocărăşte roagă-te ca pentru un binefăcător, întoarce-te cu bunătate spre el, şi-Şi va întoarce şi Dumnezeu faţa cea luminoasă spre tine. Biruiţi răul cu binele, căci de partea binelui este Dumnezeu. De aceea: „Binecuvântaţi pe cei care vă blesteamă, faceţi bine celor care vă urăsc pe voi, şi rugaţi-vă pentru cei care vă supără şi vă prigonesc pe voi”. |
Citat:
Programul cu 1/7 - disociat....e pentru cei care nu pot renunta la alimentele de origine animala. Uite iti dau copy/paste inca o data: Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Spanacul contine acid oxalic. Nu exista acid oxalic distrugator si nedistrugator. Chiar m-ai facut sa rad la fraza asta. Acidul oxalic este toxic - punct. Sunt convins ca o sa gsesti o sursa pe internet la ceea ce ai afirmat dar pe mine nu o sa ma lamuresti. Nu mai mananc de 3 ani de zile produse de origine animala - deci te las pe tine sa tragi o concluzie (si te rog nu mai trage concluzii pripite asa cum te taie pe tine) Numai bine ! |
Referitor la Vasile Popa,am citit ca ajunsese la concluzia ,pe la sfarsitul vietii,ca cea mai buna terapie,cu cele mai bune rezultate este urinoterapia.
Si cu toate ca le stia pe toate,sotia sa a murit de la o banala bautura racoritoare... E periculoasa stiinta asta naturista.... |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mesajul meu a fost asta..
El amesteca bunele cu relele.Asa cum si tu declari rosiile si castravetii,perele etc ca nu sunt benefice. Cred ca aici te inseli,desi ai spus si unele lucruri valabile. Problema mancarii este de fapt una intima,si e problema ta ce mananci ...A face publicitate sau propaganda unui regim ,nu este atat de benefic pe cat s.ar crede.Desi se pot invata unele lucruri,apar multe devieri... E de preferat un regim cat mai sanatos,este clar,insa majoritatea din cei care.l practica,capata si o obsesie cu asta,si sunt si care vor sa.i invete pe altii.... Sa nu uitam ca multi imbunatatiti aveau un post sever,insa cand erau in colectivitate mancau de toate ....Nu se apucau sa dea lectii de hranire ,desi erau indreptatiti sa o faca.. |
Citat:
|
Citat:
faptul ca acel batrin de 63 de ani ti-a dat aceste informatii nu le face valabile .... din cite am citit ai avit probleme cu rinichii si ficatul ... faptul ca a redus din catitatile alimentelor interzise NU EXCLUDE TOXICITATEA lor .... te simti mai bine DAR NU E VINDECARE .... asadar intelegi diferenta ? si eu sunt un tip direct si nu imi place sa fac abordari PE PLacul nimanui ca nu am de Gind sa ma prezint pe mine ... eu discut CE SE SCRIE ... nu ma intereseaza CINE scrie ... pentru mine esti un NECUNOSCUT si DOAR INFORMATIA RAMINE si de aia ma iau .... eu nu cataloghez omul care scrie CI vorbesc despre ce scrie ... e simplu multa iubire |
Citat:
intelegi ? multa iubire |
Citat:
multa iubire ps stiai ca acidul oxalic se poate retine IN FIBRELE plantei ?( si sucul de sfecla rosie E SINGURUL BUN ) si ca sucul nu il mai contine ??'? upsss dar sa nu te informezi ca stie batrinul cum e cu spanacul .... of of offf .. de asta lumea nu mai crede in natural . caci SUNT DEZINFORMATI .... asadar analizele tale si ale batrinului SUNT RELEVANTE ..... cind le pui pe forum ? ha ha ha multa iubire |
Citat:
Despre SPANAC am vorbit clar ca cel gatit este interzis (si nu numai pentru boala mea)...te rog CASCA OCHII la ce scrie.....iarasi vorbim de 2 lucruri diferite la fel si cu acuzatiile de mai devreme....inainte de a acuza citeste .... Povestea ta asta cu spanacul "in spanacul tinar ACIDUL OXALIC este in cantitate toxica .... asadar DEPINDE de CANTITATE .... intelegi acum? " te rog lamureste-ma ca eu am intrat in ceata...nici exprimarea nu este clara deloc Uite te clarific eu: - spanacul crud este medicament pentru organism desi contine acid oxalic, acest acid oxalic favorizeaza eliminarea TOXINELOR din organism - acidul oxalic din spanacul crud impiedica (defavorizeaza eliminarea TOXINELOR din organism) Sper sa fie clar si sa-ti fie de folos. |
Citat:
|
Citat:
asadar iti iau pe liniute - avem frunze tinere de spanac - ele daca nu se culeg se maturizeaza acum e pe inteles ? in cele tinere CANTITATEA de acid oxalic este TOXICA .... in cele batrine cantitatea scade semnificativ iar in sucul PRESAT LA RECE acidul oxalic este inexistent ( ramine in fibre ) asadar frunzele BATRINE pot fi mincate ( nu in cantitati industriale desigur ) iar spanacul ca sa fie medicament DOAR SUCUL .... uppps scuza- ma ca il contrazic pe batrinul tau atotstiutor ... asadar pe viitor te rog mai informeaza-te ok ? |
Citat:
multa iubire |
Citat:
Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere. |
Citat:
|
Citat:
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha multa iubire |
Citat:
multa iubire |
Citat:
La cat am discutat eu zic ca iti este clar ...daca vrei sa intelegi e bine...daca nu cauta in alta parte unul pe seama caruia sa te distrezi. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu stiu care din noi este obosit ...cauta in alta parte carcoteli de genul (ca nu e clar cu ce este interzis) ....pune un pic in functiune nervul gandirii... |
Citat:
poti sa incerci sa vorbesti in chineza poate inteleg ... multa iubire |
Citat:
multa iubire ps hai sa iti fac marunt dieta ta -- adica ai voie 4 zile SA TE INTOXICI ca apoi 3 zile sa te DEZINTOXICI ... CARE E LOGICA ? multa iubire |
Citat:
multa iubire |
Citat:
|
Citat:
multa iubire |
Citat:
MULTA IUBIRE PS uleiul de palmier nu e exceptia .... si alte bazaconii din lista ta interzisa ( ti-am explicat cu spanacul ) si ti s.a explicat cu rosia si alte alimente .... asadar esti dezinformat DEMONSTRAT ... stiu ce deranjeaza acum , nu? pai spuneai ca e ok sa fi contrazis .. e sau nu e ok? opiniile tale se schimba acum sau o tii tot pe a ta ? multa iubire explica din nou wsi spune SURSA VERIFICATA la urmatoarele afimrmatii de ale tale Varza are nevoie de 7 zile pt a se digera. Cea gatita intra in putrefactie, cea cruda este medicament. Spanacul contine acid oxalic (toxina). Spanacul gatit opreste eliminarea acidului oxalic din corp (respectiv din rinichi), iar spanacul crud favorizeaza eliminarea acidului oxalic din corp (respectiv din rinichi). Ciuercile, vinetele, rosiile, ardeiul - sunt toxice Vinetele, rosiile, ardeiul, castravetele - creeaza aciditate mare in corp (au si aspecte pzitive: contin antioxidanti - dar in asamblu aceste plante sunt daunatoare corpului) Vinetele, rosiile - contin solanina (substanta toxica) - acum ele si prin gust sunt mai puternice si acide (se poate proba fizic) Fasolea boabe - poate crea gaze atat de puternice in interior incat sa apara leziuni pe ficat Perele si gutuile - favorizeaza piatra la rinichi asadar cu spanacul ne-am lamurit ca nu stii rosia NECOAPTA sau iradiata( ca sa se coaca mai repede ) e toxica ... rosia NORMALA NU E TOXICA ba din contra .. asadar FA DIFERENTE ok? si inca ceva s-a constat ca rosia gatita elibereaza de citeva ori mai mult licopen decit cea cruda si stii ce face licopenul nu ? dar daca combini ulei de masline cu rosie pot sa obtii licopen mai mult decit fara ulei .... sa continui sau te informezi singur pe viitor .... multa iubire multa iubire |
Citat:
|
Parerile sunt impartite...a contrazice poate fi constructiv daca ai argumente si urmaresti sa nu ranesti sentimentele nimanui!
Asadar mai usurel cu epitetele si atacurile la persoana,oameni buni! |
[quote=the_Listener;382242] DEMONSTRAT ... stiu ce deranjeaza acum , nu? pai spuneai ca e ok sa fi contrazis .. e sau nu e ok? opiniile tale se schimba acum sau o tii tot pe a ta ?[quote]
Nu ma deranjeaza contradictiile (sunt foarte bune - fiecare avem de invatat - nimeni nu este perfect) - dar modul de abordare lasa de dorit. |
Citat:
Poti veni cu argumente ...dar te rog nu mai ataca persoana ....intreci masura. Vreau sa incheiem discutia...nu are nici un sens in acest mod...scrie ce vrei...nu am sa-ti mai raspund....chiar nu are sens. |
Citat:
si exista mananstirii UNDE NU SE MANINCA LAPTE BRINZA OUA PESTE ... si destui sfinti care nu au pus gura oe aceste lucruri ... asadar argumentul tau este IRELEVANT .... CE SPUNE GENEZA 1.29 STII ? asadar biserica ortodoxa mai spune ca E BINE sa incercam sa devenim sfinti ... AI VAZUT TU SFINTI CARE SA UCIDA CREATIA LUI DUMNEZEU pentru hrana ??????? NU , asadar intram intr-un domeniu care cred ca iara te depaseste ..... stiu ca iara eu sunt vinovat ca nu tac ... asta sunt eu mai vorbaret si zambaret din fire ... ha ha ha multa iubire |
Citat:
MULTA IUBIRE |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:55:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.